Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ebben igazad van.FCB_gábor írta:pár dolog:
átlövések. ez az egyik amit hiányol sok ember, mint taktikai elem
láttam már pár átlövési kiséletet a jelenlegi játékosoktól az elmúlt 4 évben, de Yayan kívül ehhez senkinek sincs meg a lövőereje(Xavi, Iniesta, Deco labdái alig vánszorognak el a kapuig)
szélső játék, beívelések. ehhez sincs emberünk. Zambi(ritkán játszott) és Abidal elég ritkán ad be jól. ronaldinho és messi pedig csak 1 lábas max, ha helyet cserélnének.
henryt próbáltuk már rövid passzokkal helyzetbe hozni, sikertelenül. próbáltunk felívelni neki, sikertelenül. ronaldinho volt már minden támadó helyén, henry szintén, mégsem jött be igazán egyik sem.
a 4-3-3-at csak úgy tudnánk leváltani, ha olyan emberek kerülnek olyan helyekre ahol semmi keresnivalójuk
pár dolog:G-Jay írta:POnt ez az hogy ő nem talált ki se jó se új taktikát! Továbbra is uaz. De hagyjuk.
G.
Engem a francián kívül Milito sem győzött meg és többen vannak akik Yaya hullámzó teljesítményére is panaszkodnak.barca99 írta:Remélem csak Henryra gondolsz. Akkor igazad van. Abidal, Milito, Touré - ők nem azt nyújtják, ami elvárható? Én sosem láttam volna, hogy kilógnak a sorból. Sőt, rendre jól nyomják. Igaz, ha a csapatnak nem megy jól, rajtuk is meglátszik, de elégedetlenkedni velük szemben, szvsz nem kell.FCB_gábor írta:Jöttek új játékosok akik eddig nem igazán azt nyújtják amit várt tőlük az ember.
POnt ez az hogy ő nem talált ki se jó se új taktikát! Továbbra is uaz. De hagyjuk.FCB_gábor írta:Már, hogy a fenébe ne lenne?! Hiába találsz ki egy jó taktikát, ha a játékos állomány nem adott hozzá, mert akik vannak más stílusú játékosok.G-Jay írta:A taktikai színtelenségnek semmi köze nincs ahoz amit mondasz!
Már, hogy a fenébe ne lenne?! Hiába találsz ki egy jó taktikát, ha a játékos állomány nem adott hozzá, mert akik vannak más stílusú játékosok. Sajnos az adott anyagból kell dolgozni, az ő képességükhöz kell alakítani a taktikát.G-Jay írta:A taktikai színtelenségnek semmi köze nincs ahoz amit mondasz!
Remélem csak Henryra gondolsz. Akkor igazad van. Abidal, Milito, Touré - ők nem azt nyújtják, ami elvárható? Én sosem láttam volna, hogy kilógnak a sorból. Sőt, rendre jól nyomják. Igaz, ha a csapatnak nem megy jól, rajtuk is meglátszik, de elégedetlenkedni velük szemben, szvsz nem kell.FCB_gábor írta:Jöttek új játékosok akik eddig nem igazán azt nyújtják amit várt tőlük az ember.
A taktikai színtelenségnek semmi köze nincs ahoz amit mondasz! OK hogy nehezebb a helyzete, de akkor is. Ne legyen már ennyi a kifogás.FCB_gábor írta:Jöttek új játékosok akik eddig nem igazán azt nyújtják amit várt tőlük az ember. Lesérült 2 kulcsjátékos és még néhány másik, akikkel talán számolt az edző amikor nyáron tervezgetett.
Nagyon kíváncsi lennék egy teljes kerettel mit produkálnánk. Jelenleg semmilyen minőségi cserénk nincs és a kezdőt is ritkán lehet 2x is ugyanúgy kiküldeni, mert valaki mindig lesérül vagy eltiltják.
Jöttek új játékosok akik eddig nem igazán azt nyújtják amit várt tőlük az ember. Lesérült 2 kulcsjátékos és még néhány másik, akikkel talán számolt az edző amikor nyáron tervezgetett.G-Jay írta:Szerintem meg volt egy egész nyara...
G.
Szerintem meg volt egy egész nyara...Los Banditos írta:Mindenestre örülök, hogy Franklin beismerte a hibáját, vállalja a felelőséget, és keresi a megoldást. Van rá 2 hete, hogy megoldja a dolgot.![]()
Így van. Eto'o mindig motivált és keményen küzd. Ezzel a többieket is tüzeli. Ezért nagyon fontos, hogy visszatérjen.Los Banditos írta:
Persze lehet, hogy hülyeség, de én úgy gondolom, hogy Eto'o képes valami plusszt adni a játékba, amit Henry, Gudjohnsen vagy Bojan nem tud.
Baromság. Ezt nem a Rijkaardot kedvelők mondogatták. Sokan azt hajtogatták nincs baj, mégpedig azért nincs, mert a realnak könnyebb a sorsolása.antiimperialista írta: Én meg arra szeretném felhívni a fgyelmedet, hogy az örök optimista, rijkaardot kedvelő szurkolótársak tavaly ilyenkor azt hajtogatták, hogy nincs baj, vezetünk ennyi meg annyi ponttal, simán behúzzuk majd a végén. Behúztuk? Nem. És tavaly ilyenkor vezettünk, most meg nézzük a blancók hátát...
Hát azért állt úgyis a szénája az első télen,hogy repül! Na én azóta nem tartom megfelelő szakembernek,nekem már ott leszerepelt! És tartom,hogy a sikereink is csak annak köszönhetők,hogy a játékosok akartak játszani,akartak címeket nyerni,plussssssssz volt mellette egy olyan frizura,aki értett is valamit a játékhoz,miután elment meg lehet nézni milyen a játékunk-->semilyen!Grege írta:Sztm a Barca azért nincs romokban, ez erős túlzás, flusztráltak a srácok, az biztos, de romokban akkor lennénk, ha úgy állnánk, mint most a Milan, vagy, mint a Sevilla év elején... Nem, vannak komoly gondok, de azért még ennyire nem vészes a helyzet. Amúgy meg, ha abból a német csapatból a VB-n ezt ki tudta hozni, amikor előtte mindenki eltemette őket, akkor itt is lenne keresnivalója. Hozzáteszem még, h bár én még mindig Rijkaard párti vok (ki tudja miért), anno azért őt sem lehetett tapasztalt edzőnek tekinteni, mégis bevált nagyon szép 3 évig.
Sztm a Barca azért nincs romokban, ez erős túlzás, flusztráltak a srácok, az biztos, de romokban akkor lennénk, ha úgy állnánk, mint most a Milan, vagy, mint a Sevilla év elején... Nem, vannak komoly gondok, de azért még ennyire nem vészes a helyzet. Amúgy meg, ha abból a német csapatból a VB-n ezt ki tudta hozni, amikor előtte mindenki eltemette őket, akkor itt is lenne keresnivalója. Hozzáteszem még, h bár én még mindig Rijkaard párti vok (ki tudja miért), anno azért őt sem lehetett tapasztalt edzőnek tekinteni, mégis bevált nagyon szép 3 évig.Zsolti írta:nem hinném,hogy Klinsmann megérett arra a feladatra,hogy egy romokban heverő Barca-t újra felhozzon!
Ide egy rutinos,kemény kezű sztár eddző kell,akinek nem az az elsődleges szempontja,hogy szépen játtszunk,mert ezzel most kitörölhetjük a valagunkat,ha az eredmények nem jönnek!
Azta a mentalitást kell beleültetni a csapatba,ami a Madridban megvan!
Capello-val mi bajod?Rivaldo11 írta:Neveket nem tudok, csak azt, hogy kit ne: Capello, Lippi, kerülje el a csapatot. Hiddink előbb megy a Chelsea-be, mint ide, Mourinhora a történtek után sok esély nincs, Scolari meg le van kötelezve, nem hagyja ott a portugálokat. Wengerre sincs esély nyár előtt. Akkor kinek a kezébe kellene adni a csapatot. Mert ez a keret nem engedheti meg magának azt, hogy eltékozoljon még egy évet.
Az már rég nem probléma....ilyen szinten mindenki tud vmennyire angolul,mármint a játékosokra értem,ha meg nem,akkor is ott van az edzői stáb többi tagja....Grege írta:de sajnis szinte semmi reális esély nincs rá, asszem pl. spanyolul sem beszél, ő pedig Klinsmann...
Csak Etoval és Decoval ugyebár hiába számolsz....takivini írta: Hát ami a 4-1-3-2-t illeti:
pl:
kp: --Touré--
Messi-- Deco-- R10
--Henry -- Eto'o--
4-4-2:
kp: Messi, Iniesta, Touré, R10
Henry Eto'o
Igazából most délután jutott eszembe egy edző, akinek én személy szerint nagyon örülnék, de sajnis szinte semmi reális esély nincs rá, asszem pl. spanyolul sem beszél, ő pedig Klinsmann... Motiválásban, támadóstratégiában elsőrangú, túl sok tapasztalata ugyan nincs, de ő benne is megvan az, ami Rijkaardban, meg tudná értetni magát a sztárokkal is... Kár, h nincs igazán esélye...Rivaldo11 írta:Wengerre sincs esély nyár előtt. Akkor kinek a kezébe kellene adni a csapatot. Mert ez a keret nem engedheti meg magának azt, hogy eltékozoljon még egy évet.
Hát ami a 4-1-3-2-t illeti:FCB_gábor írta:3 évig működött(nem ismerték ki az ellenfelek vagy nem tudtak vele mit kezdeni) és a 4.-ben sem volt vele akkora problémaBarcaforever írta:Nekem is felfoghatatlan,h van ez a 4-3-3 és kész azon kívűl megszűnik a világ.Még a max 3-4-3 de hát az meg nem jön be.
Lehetne 4-4-2 idegenbe vagy 4-1-3-2 vagy mind1 csak vmi új, mert ez így nem jó.
a 4-4-2-höz és a 4-1-2-3-hoz sincs megfelelő keretünk
Én meg arra szeretném felhívni a fgyelmedet, hogy az örök optimista, rijkaardot kedvelő szurkolótársak tavaly ilyenkor azt hajtogatták, hogy nincs baj, vezetünk ennyi meg annyi ponttal, simán behúzzuk majd a végén. Behúztuk? Nem. És tavaly ilyenkor vezettünk, most meg nézzük a blancók hátát...Grege írta:Végül arra szeretném felhívni a figyelmet, h még nem vagyunk a bajnokság felénél, második helyen állunk, egy ponttal lemaradva, ami ma max 4-re változhat, nem egy katasztrofális helyzet. Tavaly a madrid a bajnokság felénél 6 ponttal lemaradva, 3-4 helyen is megfordult, és lázongott náluk mindenki, de megtartották Capellot, és nyertek is, talán tanulhatnánk abból.
Én is azt hittem, h idén símán hozzuk a bajnokságot ezzel a kerettel, de nem megy ilyen símán, ettől még megszenvedve, szorosan, behúzzuk majd, meglátjátok...