Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha jól tudom akkor a Getafe elleni meccsre is 30euró(?) a legolcsóbb jegy.7500ft.Azért az ott se kevés pénz.Főleg minden héten.És ráadásul a legrosszabb helyre.Varga Tamás írta:Ezen mondjuk én is gondolkoztam. Nehezedő anyagi körülmények, meglévő Laporta-ellenesség, nem tudom.McLovin írta:Miért jár ilyen kevés ember a meccsekre?? Szégyen!!
Ettől függetlenül kumma jó a csapat!!
Hihetetlenek a szurkolók! Mi kell még nekik, hogy kimenjenek? Szégyelljék magukat!
Ja az vágtam, hogy akkor vannak a rangadók, csak nem tudtam mi van először. Amúgy köszi.torrestoni írta: Sporting (I), Sevilla(I), Valencia(H), Real Madrid(H), Villarreal(I)... + egy Shaytor elleni hazai meccs...
Sporting (I), Sevilla(I), Valencia(H), Real Madrid(H), Villarreal(I)... + egy Shaytor elleni hazai meccs...Varga írta:Mi is van két forduló múlva?Messa írta:Még 2 forduló, és kiderül, hogy mennyire is van jó csapatunk...
Már várom nagyon...
Mi is van két forduló múlva?Messa írta:Még 2 forduló, és kiderül, hogy mennyire is van jó csapatunk...
Már várom nagyon...
számomra már most kiderült hogy mennyire van jó csapatunk:nagyon!!!!!!! az atleticonak is egy hatost rugtunkMessa írta:Még 2 forduló, és kiderül, hogy mennyire is van jó csapatunk...
Már várom nagyon...
de azert azt erzed, hogy ha egy stadion csordulasig megtelik akkor ha nagyobb lenne tobben mennenek... nem?:) de amugy teljesen mas az angol es a spanyol/katalan mentalitas.... a la ligaban soha nem lesz olyan hangulat egy meccsen mint a plben... de ha ez nekem annyira fontos lenne, akkor nem a barcanak drukkolnek... hanem vmelyik szigetorszagi csapatnak... sztem ez elsosorban a jatekoskonak segit nagyon sokat, ha ugy buzditjak oket... mint angliaban...Mekkora a Pool stadionja? Mert sztem nem nagyon 60.000-resnél! Ha úgy vesszük, akkor meg annyian vannak kint mindig a Camp Nou-ban, mint az Anfield Road-on! Szóval... Csak úgy viszonyításképpen!
Az a tuti bérlet annyi pénzedbe kerülne, hogy lehet nem dobálóznál ilyenekkel.Drukker írta:Én tuti hogy bérletes lennék az emberek helyébe és minden Barca meccsre kimennék. Ha a spanyolok látnák a mostani magyar focit sírva rohannának a Camp Nouba de hát nem látják...:S
Hát igen érdekes ,hogy miért nem járnak ki sokan,de a bérletes helyeken is van jópár üres lyuk.Varga Tamás írta:Ezen mondjuk én is gondolkoztam. Nehezedő anyagi körülmények, meglévő Laporta-ellenesség, nem tudom.McLovin írta:Miért jár ilyen kevés ember a meccsekre?? Szégyen!!
Ettől függetlenül kumma jó a csapat!!
Hihetetlenek a szurkolók! Mi kell még nekik, hogy kimenjenek? Szégyelljék magukat!