Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bocs de ez hatamas baromsággygerike írta:Ma játszik az Arsenal az Everton ellen szerintem ha kikapnak tutti hogy jön Fabregas
DE elfogadnád az ajánlatot a Barca helyébenalex27 írta:Azért nem mondanám h az általad felsorolt emberek gyengék és tehetségtelenek lennének (pláne a személyes kedvencem Diaby)progman07 írta: Mit szólnátok, ha Wenger felajánlana 40m + Silvestre + Eboue + Diaby-t, és Denilsont pedig fél évre kölcsön, Messi-ért? Lepasszolja a gyenge, tehetségtelen játékosokat, és még meg is szerzi a Barca húzóemberét.
progman07 írta:Chino írta:Tény, hogy Cesc nagyon kellene, de Bojant semmiképpen sem szabadna belevonni. Inkább ott van Pedro vagy Jeffren. Én Pedrito-t nem tartom egy akkora tehetségnek, hogy komolyan lehessen rá építeni a Barcában. .Szóval, szerinted ez úgy működik, hogy a tehetségtelen, Barcának fölösleges játékosokat el lehet passzolni a kis Arsenalnak, és a csapat 2. legjobbját meg elhozni tőlük.
Hihetetlen.
Mit szólnátok, ha Wenger felajánlana 40m + Silvestre + Eboue + Diaby-t, és Denilsont pedig fél évre kölcsön, Messi-ért? Lepasszolja a gyenge, tehetségtelen játékosokat, és még meg is szerzi a Barca húzóemberét.
Gondolkozzatok már, nem kéne ennyire lenézni egy másik élcsapatot, nem így működik ez, hogy csettintünk és eljön Cesc, mi meg odaadjuk a fölösleges koloncokat... Gudjohnsen? Pedro? Enrique?
Azért nem mondanám h az általad felsorolt emberek gyengék és tehetségtelenek lennének (pláne a személyes kedvencem Diaby)progman07 írta: Mit szólnátok, ha Wenger felajánlana 40m + Silvestre + Eboue + Diaby-t, és Denilsont pedig fél évre kölcsön, Messi-ért? Lepasszolja a gyenge, tehetségtelen játékosokat, és még meg is szerzi a Barca húzóemberét.
Chino írta:Tény, hogy Cesc nagyon kellene, de Bojant semmiképpen sem szabadna belevonni. Inkább ott van Pedro vagy Jeffren. Én Pedrito-t nem tartom egy akkora tehetségnek, hogy komolyan lehessen rá építeni a Barcában. .
Így igaz. Messi már egészen fiatalon szupertehetségnek lett kikiálltva. Azóta ezt be is váltotta. De azért nem kéne leírni Pedro-t. Tavaly engem sem győzött meg, de idén az eddigi felkészülési meccseken nagyon szimpatikus volt a játéka. Az, hogy 22 éves, az azt jelenti, hogy még bőven van ideje. Mindenkiből még a Barca akadémiáján sem lessz Messi, de jobb is ez így. Ha Pedro fejlődése ilyen ütemben halad, akkor nagy erőssége lehet majd a csapatnak. Messit persze nem fogja kiszorítani, de a képességei alapján meg fogja állni a helyét Messi cseréjeként, már akár az idén is. Én is szívesen láttnám, ha minden fiatal akit felhozunk a csapathoz, megválltaná a világot, de maradjunk a földön, és értékeljük amink van. Az akadámián így is kiváló munkát végezenk.BlauGranaGroc írta:...
Erre nagyon is igaz az első mondatod sztem.Semmivel se rosszabbak ezek a srácok, mint a milliókért csapatba kívánt Mata, Silva és társaik.
Azért talán annyira jó nincs az utánpótlásunk,h csak úgy Silvákat kapkodjunk ki az Athleticből vagy még lejjebbről.Nagyon elhagytuk már a realitások földjét.
Nagyon elhagytuk már a realitások földjét. Úgy látom Messi óta igen magasra került a minimum szint, amit a fiataloknak el kell érnie.Chino írta:...Inkább ott van Pedro vagy Jeffren. Én Pedrito-t nem tartom egy akkora tehetségnek, hogy komolyan lehessen rá építeni a Barcában. Az Arsenalban még befthatna egy komolyabb karriert, de itt nem hiszem. Ráadásul nem is olyan fiatal, hogy nagy tehetségnek lehessen kikiáltani. Wenger tudna vele mit kezdeni.
jaja, angolul itt olvashatómartin120 írta:Ezek szerint Fabregas jönni akar.Én legalábbis ezt értettem beleőle mert nem valami jó ez a fordítás.
Érdekes vélemény zsoltfree, annyit mindenképp tudnod kell h mindenki magából indul ki!zsoltfree írta:én úgylátom, hogy legközelebb kultúráltan kéne megfogalmazni mindezt, mert így nyoma sem marad.
Gourcuffot az idén vette meg a Bordeaux a Milantól teljesen.Zlatan Boy írta:Szerintem jöjjön mondjuk:Gourcuff vagy az a sportingos gyerek.És ennyi.Nem kell ezt a hisztériát folytatni Wengerékkel.baas11 írta:Na akkor most mi legyen ??![]()
Mert valaki még kell a középpályára mert sovány ....és még egy Hlebbel vagy Gudi-val nem h előrébb (vagy ugyanott)de inkább hátrább lennénk ,azért meg kár pénzt kidobni + a játékos sorsa se elhanyagolható !
Szerintem jöjjön mondjuk:Gourcuff vagy az a sportingos gyerek.És ennyi.Nem kell ezt a hisztériát folytatni Wengerékkel.baas11 írta:Na akkor most mi legyen ??![]()
Mert valaki még kell a középpályára mert sovány ....és még egy Hlebbel vagy Gudi-val nem h előrébb (vagy ugyanott)de inkább hátrább lennénk ,azért meg kár pénzt kidobni + a játékos sorsa se elhanyagolható !