BlauGranaGroc írta:...
Így igaz. Messi már egészen fiatalon szupertehetségnek lett kikiálltva. Azóta ezt be is váltotta. De azért nem kéne leírni Pedro-t. Tavaly engem sem győzött meg, de idén az eddigi felkészülési meccseken nagyon szimpatikus volt a játéka. Az, hogy 22 éves, az azt jelenti, hogy még bőven van ideje. Mindenkiből még a Barca akadémiáján sem lessz Messi, de jobb is ez így. Ha Pedro fejlődése ilyen ütemben halad, akkor nagy erőssége lehet majd a csapatnak. Messit persze nem fogja kiszorítani, de a képességei alapján meg fogja állni a helyét Messi cseréjeként, már akár az idén is. Én is szívesen láttnám, ha minden fiatal akit felhozunk a csapathoz, megválltaná a világot, de maradjunk a földön, és értékeljük amink van. Az akadámián így is kiváló munkát végezenk.
---
Fabregasról meg annyit, hogy tudom, nem szívesen költünk saját neveléseink visszacsábítására, de a szükség törvényt bont. A középpálya nagyon lyukas. Nem sok játékos van a piacon, akik minőségbeli romlás nélkül tunál helyetesíteni Xavi-t és Ini-t. Ráadásul Fabregas nagyon fiatal, így pár év múlva Xavi utódja is lehetne. Én mindenképp szívesen látnám a csapatban, kivéve ha Boján távozása okán kerülne hozzánk. Azt semmiféleképpen sem nézném jó szemmel. Még nagy jövő áll a srác előtt, és a szimatom azt súgja, hogy idén képes lesz igazolni, miért is kiálltották ki Messihez hasonlóan nagy tehetségnek. Remélem Fabregas rájön, hogy ez nagy esély neki. Ki tudja, hogy jön ki a lépés. Ha édén valaki mást igazolunk, akkor Xavi visszavonulásáig, akár dos Santos vagy Thiago is elékerülhet a rangsorban. Majd meglátjuk, én nagyon örülnék neki, igazi erősítés lenne.
Bocs, hogy kicsit hosszúra siekredett!