Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez minket nem nagyon érint tehát nem is érdekel de azért jobbulást!barca99 írta:Súlyos sérülést szenvedett a magyarok elleni szerdai 3-1-re elveszített barátságos mérkőzésen Marco Materazzi, az olasz labdarúgó-válogatott világbajnok védője. Az Internazionale 34 éves klasszisa az első félidő végén csak hosszas ápolás után tudott lebicegni a pályáról, majd az orvosi vizsgálat után kiderült, hogy combizomszakadást szenvedett.
"Sajnos komoly a baj, nemcsak napokról van szó" - mondta Andrea Ferretti, a Squadra Azzurra orvosa.
Materazzi várhatóan karácsonyig harcképtelen lesz. - NSO.
Egy elég jó játékos tapasztalt még van pár éve hátra jó lesz ott a Milannál!Perrero írta:há me fiatalitanak...Capon írta:Most olvastam, hogy Emerson a MilánéNem tudom minek (kinek) kellett.
Mert szted Del Piero nem érdemli megvaLe5 írta:Hát ha valaki megérdemli a tudása alpján , és az alapján amit a , csapatér tesz és amekkora haszna van az pirlo. A VB cimben is neki volt a legnagyobb szerepe.Nélküle a válogatottban nincs játék.Scorpio írta:Érdekes, hogy az olasz játékosok közül - tiszteletből - senki sem akarja viselni a válogatottságtól visszavonult Francesco Totti tízes és Alessandro Nesta tizenhármas mezét. http://inforadio.hu
Remélem Del Pieroé lesz a 10-es mez!
Hát ha valaki megérdemli a tudása alpján , és az alapján amit a , csapatér tesz és amekkora haszna van az pirlo. A VB cimben is neki volt a legnagyobb szerepe.Nélküle a válogatottban nincs játék.Scorpio írta:Érdekes, hogy az olasz játékosok közül - tiszteletből - senki sem akarja viselni a válogatottságtól visszavonult Francesco Totti tízes és Alessandro Nesta tizenhármas mezét. http://inforadio.hu
Remélem Del Pieroé lesz a 10-es mez!
Hát nem éppenvaLe5 írta:így is ők játszanak legszebben.
BuffonnakScorpio írta:KinekLG írta:Ne higgyetek ennek a rohadéknak. Ez kumma nagy álszent paraxt. én hányok a nyilatkozataitol, rühellem
KinekLG írta:Ne higgyetek ennek a rohadéknak. Ez kumma nagy álszent paraxt. én hányok a nyilatkozataitol, rühellem
eddig nem bírtam buffont ,del pierot , trezegét meg úgy általában a juvét (kivéve:zambrotta,nedved,thuramScorpio írta:Buffon: A Juvéban akartam maradni
Gianluigi Buffon elárulta, hogy boldog, amiért a Juventusban való maradása mellett döntött.
„Számos ok miatt maradtam.”: mondta az olasz válogatott elsőszámú portása.
„Mindenek előtt, ennyi eltöltött év után, nehéz lenne egy ennél dicsőségesebb csapatot találnom. Számomra belül elkerülhetetlenül tetszett az az ötlet, hogy ezen színekben építsünk valami újat, ahogyan tettük ezt néhány alkalommal. Ha hiányozna belőlem ez az éhség, akkor a maradásom hiábavaló lenne.”
Az Internazionale érdeklődésével kapcsolatban Buffon hozzátette: „Sohasem figyeltem az átigazolási piacot. Voltak ajánlataim, de sohase fogom megmondani, hogy kiktől. Gondolatban számomra mindig is a Juve lesz az első.”
http://www.juventushungary.atw.hu/
Biztos? Már hiszek benne, hisz sokszor írták!Charlie írta:Emerson a Miláné, valószínű így Motta már nem kell nekik, ha kellett volna egyáltalán.
C.
Itt a Barca és a Real közti különbség.Nálunk Giuly megmondta h a Romaba akar menni és ezért feleannyiért engedtük oda, mint amennyit Angliából ajánlottak érte.Scorpio írta:Azt hiszik, hogy ők is duplázhatják az árat! Csak az a gond, hogy ilyen üzletbe ők és nem Roma szokott belemenni!