Azt tudom hogy Márquez már 100% nagyjából hiszen már a Gijón ellen is játszhatott volna csak Guardiola nem akarta.Andrés is játékra kész már nem?elvileg csak, mert már eddz.
én a következő Getafe elleni meccsen kicsit pihentetnék tekintettel a következő San Siró-beli meccsünkre az Internazionale ellen ami nagyon nehéz meccsnek ígérkezik.
Valdés-alap hogy játszik.
Alves-hát nem tudom, brazil válogatottban játszott nagyon messze inkább Puyolt játszatnám, max cserének.
Csigrinszkij,Márquez-őket raknám be a védelembe, nagyon kíváncsi vagyok az unránra hogy hogy játszik, meg hát szokja a légkört, Márquez meg sérült volt sokáig ő is hadd játsszon.
Ha teljesen felépült Maxwell akkor őt játszanám de Abidal esélyesebb szvsz.
Vkp poszt..nem tudom, messze, a válogatottban játszott Yaya ki tudja milyen erőben van de hát ő a szikla :)viszont lehet hogy Busquets játszik.
Xavi szinte biztos, nem hiszem hogy Jonathan játszik bár megnézném.
Iniesta remélem pályára lép legalább cserének, amúgy meg Keita kezdő.
Támadó sor érdekes mert Messi messze Argentínában játszott akárcsak Alves ő is későn érkezik sajna de szerintem játszania kell mert Bojan sérült, Henrynak is vannak gondjai és akkor Messi nem lehet a baloldalon Pedro meg jobbon mert Messi sosem játszott a baloldalon aztán inkább Pedro-t tenném ki mint őt.
Ibrahimovic tuti játszik szerintem, egyre jobb formában van.
leírom az én kezdőm nem biztos hogy így lesz de majd meglátjuk.
A kezdő 11 tehát (szeretném

)
Valdés
Puyol(Alves csere) Csiga Rafa Maxwell/Abidal
Busquets/Touré
Xavi Keita(cserének Iniesta)
Messi Pedro
Ibrahimovic
Szerk: Bocs Mindenki nem úgy írtam le a kezdőt ahogy a hsz kimutatja itt az írásban teljesen más elküldve nem tudom miért ilyen...