Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ma lesz egy meccs, nekik is, és szombatra hazaérnek. Szerintem Messi kezdő lesz. Tavaly Leo góljával nyert a csapat.LM10 írta:Iniesta és Márquez is játékra készek már a Getafe ellen...az Inter ellen pedig Ini játékára számítok. Militon és Bojanon kívül mindenki egészséges már, a Getafe ellen így állnék fel:
--------------------V.V.----------------------
Puyol-------Piqué------Márquez/Csigri-----Abidal---
--------------------Touré----------------------------
---------------Xavi---------Keita/Iniesta------------
Pedro----------------Ibra---------------Henry------
Alves és Messi a válogatott meccsek miatt nem játszanak, de így legalább pihennek az Inter ellen...bizakodó vagyok![]()
Az nagy baj, ha esetleg nem tudnak majd játszani. Azért remélem, kezdőként lesznek. Tavaly Leo győzte le a Getafét. Örülnék, ha Messinek meglenne az első gólja.Gali írta:Végleges a Getafe elleni meccs időpontja: 2009.09.12. szombat 18 óra.
Játékvezető: Iturralde Gonzalez.
Pozitívum: 4 nap marad az Inter elleni BL mérközés felkészülésére.
Negatívum: Messi és Alves játéka kérdéses, mivel az argentín és a brazíl válogatott mérközése miatt, csak pénteken érkeznek vissza Barcelonába. Remélem - ha nem is kezdőként - Pep számít a játékukra.
Nen tudom 100%-ig, de valószínűleg a bl szereplésünk miatt. És gondolom a tv csatornákkal megy a tenisz, hogy mikorra tegyék át.krokodil22 írta:Köszönöm. Mi a baj az időponttal?kanty írta:A Getafe elleni mecs időpontja még nem véglegeskrokodil22 írta:Nekem a Gijon elleni meccsben az tetszett, hogy végre rögzített szituációból, pontrúgásból lettek gólok, és nem támadásból. Pep újított a játékon.
A Getafe elleni meccs időpontja változni fog? Valahol azt olvastam, hogy kérdéses az időpontja.
Köszönöm. Mi a baj az időponttal?kanty írta:A Getafe elleni mecs időpontja még nem véglegeskrokodil22 írta:Nekem a Gijon elleni meccsben az tetszett, hogy végre rögzített szituációból, pontrúgásból lettek gólok, és nem támadásból. Pep újított a játékon.
A Getafe elleni meccs időpontja változni fog? Valahol azt olvastam, hogy kérdéses az időpontja.
A Getafe elleni mecs időpontja még nem véglegeskrokodil22 írta:Nekem a Gijon elleni meccsben az tetszett, hogy végre rögzített szituációból, pontrúgásból lettek gólok, és nem támadásból. Pep újított a játékon.
Nem újdonság, ez már tavaly is így volt...Varatrix írta:Holá!
Az első forduló után van egy-két gondolatom...
Szóval egyik félelmem beigazolódott.
A Cselzkinek és a Manchaster Citynek sikerül bebizonyítania, hogy van fogás a Barcán.
Mégpedig a foci megölése, a tizenegy emberrel történő védekezés.
A Sporting ezzel a fajta taktikával készült ellenünk, több-kevesebb sikerrel.
Viszont valószínűnek tartom hogy a többi csapat is, aki a skalpunkra vágyik, ezzel a taktikával lép majd pályára.
Pont e miatt tetszett ennyire, hogy fejjel voltunk ilyen veszélyesek a kapura.
Nagy hangsúlyt kell fektetni a pontrúgásokra, akkor kiküszöbölhető lesz ez a gusztustalan "antifoci".
Ez tetszett. Jó a hasonlatod. Leo is még fog fejlődni, ahogy zlatan is be fog illeszkedni.Attila-Raul írta:"Komolyan gondolom, hogy rengeteg dolgot Leótól lesett el. Nagyon nagy szerencséje van."
Es ezzel mi a gond? Te nem anyuka`dtol tanultal meg me`g papa`lni is?Meg szepen bilike`re ulni
Meg totyogni...meg motyogni
Pont ezt a videót kerestem. Nem csinált semmit?BlauGranaGroc írta:A csúcsformában lévő Ronaldinho és Eto'o akart csak vele góltlövetni. Akkor még R10 azt csinált amit akart, még Sanyinkat is ziccerbe hozta volna 5perc alatt 2x. Ettől független az átemelés szép munka volt.menczel írta:Messi első vagy második meccsén beállt, 5 perc mulva átemelte a kapust, gól. Tévesen lesre visszafújták. Nem sokkal késöbb egy az egyben ugyanazt megcsinálta.zsoltfree írta:Igen, de emlékszem, amikor Iniesta és Messi bemutatkoztak a nagyoknál....ők sem voltak az első meccseken semmik sem...
http://www.youtube.com/watch?v=0WELcgMSeCI
A csúcsformában lévő Ronaldinho és Eto'o akart csak vele góltlövetni. Akkor még R10 azt csinált amit akart, még Sanyinkat is ziccerbe hozta volna 5perc alatt 2x. Ettől független az átemelés szép munka volt.menczel írta:Messi első vagy második meccsén beállt, 5 perc mulva átemelte a kapust, gól. Tévesen lesre visszafújták. Nem sokkal késöbb egy az egyben ugyanazt megcsinálta.zsoltfree írta:Igen, de emlékszem, amikor Iniesta és Messi bemutatkoztak a nagyoknál....ők sem voltak az első meccseken semmik sem...
http://www.youtube.com/watch?v=0WELcgMSeCI
Messi első vagy második meccsén beállt, 5 perc mulva átemelte a kapust, gól. Tévesen lesre visszafújták. Nem sokkal késöbb egy az egyben ugyanazt megcsinálta.zsoltfree írta:Igen, de emlékszem, amikor Iniesta és Messi bemutatkoztak a nagyoknál....ők sem voltak az első meccseken semmik sem...