Ede72 írta:Valaki tudna abban segíteni, honnan lehetne az FM 2009-hez jó Face Pack-ot letölteni?
Mevettem Diego Buonanotte-t a Barcába és nincs képem róla sajna. köszi
Tessék:
KATT IDE
Ez egy 10.000 játékosarcot tartalmazó pack, ami minden játékosnál ilyen stílusban jeleníti meg a képet:
Annyit még érdemes hozzátenni, hogy
548 mb, én is ezt töltöttem le és nekem nagyon bejön! Letöltés és kicsomagolás után az .exe fájlt kell csak elindítani és update-olja a képeket a játékba.
Na ha már betévedtem ide akkor leírom én is a karrierem...
Ugya az AS ROMA csapatával kezdtem el a 2009-2010-es szezont, célom a BL csoportkörből továbbmenni és eljutni még valameddig, valamint a bajnokságban a 3. helyet céloztam meg. Hát...mondjuk, hogy jól sikerült az idényem, de lehetett volna jobb is. A bajnokság féltávjánál vezettem a bajnokságot 1 ponttal a Milan és 2 ponttal az Inter előtt, hozzáteszem, hogy veretlenül!!! 14 győzelem mellett 5 döntetlenem volt és az első vereségemet a 22. fordulóban szenvedtem el a Milan-tól. És itt mintha elvágták volna a csapatot, az addig sikeres taktikám majdnemhogy megbukott, mivel az első helyről visszaestem egészen az 5. helyre a szezon második felében, de 4 fordulóval a vége előtt megint feltámadtam és sikerült behozni a csapatot a 3. helyre. Az első a Milan, a második az Inter, a negyedik pedig a Juventus lett. A bajnokság gólkirálya Bianchi lett 17 góllal, az én házigólkirályom 14 góllal Rossi lett. Gólpasszt a legtöbbet Montolivo adta 11-et, valamint De Rossi a 2. legjobb játékosa lett a Seria-A-nak.
A BL-ben a csoportból elsőként jutottam tovább, és egészen az elődöntőig jutottam el ahol a Barca állított meg (végül a Barca elvesztette a döntőt az Arsenal ellen 3-2-re). A vezetőség és a szurkolók örültek, hogy ilyen sokáig eljutottam a BL-ben. Jaa...azt elfelejtettem írni, hogy télen igazoltam egy középpályást A.Witsel személyében 17 millióért (nagyon ajánlom mindenkinek, 20 éves kkp), mivel Aquilani lesérült 5 hónapra és nagyon jó teljesítményt nyújtott a szezon második felében.
Az Olasz-kupát viszont sikerült megnyernem a Lazio ellen 3-1-re, de hozzá kell tenni, hogy elég szerencsés sorsolást kaptam végig a kupában.
A vezetőség viszont nem szeretne új szerződést kötni velem, most 2010. június 30-án jár le a szerződésem és még nem ajánlottak újat. Így most berágtam rájuk (

) és inkább elmegyek a Barcához, mivel szörnyűséges, hogy mi folyik ott. Elveszített BL-döntő, bajnokságban 4. hely, fütyi játékosok vétele (Iaquinta, Reyes meg ilyenek). És mivel a Barcával már szóba hoztak, mint lehetséges utódot, így ha megjön az ajánlat szerintem el is fogadom. Egy kicsit felpercselem majd a keretet...

Majd arról is írok, hogy hogyan is sikerült.
Köszi, hogy elolvastad.
Üdv,
Titi