Championship/Football Manager

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Aprieto

2009.01.06. 15:49:40

Nehéz volt, de megtartottam igen. Aláírta az új szerződését.

Kevés pénzt kaptam, nem tudom mennyit, de 10 milla környékén volt.
Monzónt elvitte a Bolton majdnem 6 millióért, José Marit is elvitte valami kis olasz csapat, Capi, Caffa és RIvera eladásából tudtam megvenni Baptistát a Romától 9 millióért, meg a Celtából Oubinát.

Esetleg valami fiatal balhátvédet még szerzek, de szigorúan millió alatt. És ennyi :)
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.01.06. 15:44:12

Edu-t meg tudtad tartani? Monzónt vissza küldted a Bocába?

És mégy egy : Mennyi lét adtak?
mert nekem kellene majd 3-4 playa is .
Szerk.:

Valami ilyesmit tervezek:
--------Kuszchak----------
Nielson-Juanito---(?)-----Monzon

------Emana----(?)---------- (ide a török gyerek még jó, csak fiatalítani is akarok)
Wijnaldum-Rennella-----Mark G.- (meg kellene rennella mellé egy tkp, de mástnem Sergie Garcia, játszik szélen, wijnaldum be TKP-ra)
----------------(?)----------------(itt van Cardozo, de el akarom adni mert sokba fog kerülni 40 meccse után :D )

Meg a scoutok is találtak pár olcsó és jó játékost.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Aprieto

2009.01.06. 15:35:50

Aki kisebb csapattal tolja és 1-2 évre kell neki megbízható középhátvéd az nyomuljon rá Materazzira. Mivel 34-35 éves, 200 ezer körül van a kivásárlási ára, nagyon magas értékei vannak a fejelésnél, erőnél, agressziónál, bátorságnál, egyensúlynál, ugrásnál, helyezkedésnél... szóval remek választás kisebb csapatokhoz, de akár nagyobb csapatoknál is kiegészítő embernek. Én már lecsaptam rá :)

TKP-nak pedig el bírtam hozni Baptistát. Első barátságos meccsén a Palermo ellen nyomott egy mesterhármast. :)

Második évre azt hiszem kész is a csapatom:
---------------------Ricardo--------------------
------------Juanito--------Materazzi-----------
Nelson-------------------------------------Vega
---------Borja Oubina--Aurelio----------------
Edu(Odonkor)------Baptista-------M.Gonzalez
---------------------Liedson---------------------

Cserék:
Casto
Melli
Ilic
Arzu
Emana
Pavone
Sergio Garcia

Irány a BL... Célom: túlélni a csoportom :D
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.01.06. 13:35:20

Nem kell új játékot kezdened, azt hiszem :wink: .
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
Lionel85
Llegenda del Barça

2009.01.05. 21:47:38

Titinho írta: Tessék: KATT IDE
Ez egy 10.000 játékosarcot tartalmazó pack, ami minden játékosnál ilyen stílusban jeleníti meg a képet:
Kép

Annyit még érdemes hozzátenni, hogy 548 mb, én is ezt töltöttem le és nekem nagyon bejön! Letöltés és kicsomagolás után az .exe fájlt kell csak elindítani és update-olja a képeket a játékba. :wink:
És ez a facepack csak akkor látható majd, ha telepítés után új játékot kezdek, vagy a mentésemben is lesznek már az arcképek?
Kép
Kép
Kép
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.01.05. 21:21:27

sneco7 írta:Csak vicceltem! :D Egyébként pedig az igazi kihívás,ha magyar csapattal játszol! :D
Az az, majd angol 6-ba kezdek, ha meglesz az új procim, és remélhetőleg sokkal gyorsabb lesz a játék :) .
sneco7
Capitá del Barça

2009.01.05. 21:05:14

Csak vicceltem! :D Egyébként pedig az igazi kihívás,ha magyar csapattal játszol! :D
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.01.05. 20:54:09

Miért is? Mert nem a Barcával vagyok? FM-be nem kihívás nagy csapattal lenni.. :roll:
Szerk.: már értem :D mert legyőztem a favágó barcát :D ?
sneco7
Capitá del Barça

2009.01.05. 20:15:43

Victor_Valdes írta:Na, legyőztem a barcát, a kupában.
Jee! :D 2-1-re kikaptam idegenben, majd hazin javítottam, drámai csatában.

A bajnokságban tartom a 3. helyet 12 ponttal lemaradva a 4. Atlético. :D

Szerk.: Itt a kép:
/ehh, majd dobok, valamiért nem tölti fel :( .

Áruló! :D

Van már magyar felirat a 09-hez is. :)
Messi199
Jugador d'estrella

2009.01.05. 20:14:05

Csővi srácok !!!
Nem tudjátok FM 09 re van már magyar felirat vagy valami ?
vagy maradjak a 08nál :) előre is kössz ...
Tots Unit Fem Forca !!
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.01.05. 19:58:47

Na, legyőztem a barcát, a kupában.
Jee! :D 2-1-re kikaptam idegenben, majd hazin javítottam, drámai csatában.

A bajnokságban tartom a 3. helyet 12 ponttal lemaradva a 4. Atlético. :D

Szerk.: Itt a kép:
/ehh, majd dobok, valamiért nem tölti fel :( .
Aprieto

2009.01.05. 11:09:18

Hali!

Végre lenyomtam az első szezonom a Betis-szel. Majdnem odaértem a 3. helyre, de csak 4. lettem. Nem baj :) Am. a Madrid lett a bajnok, mögötte 4 ponttal a Barca, utána az Atletico 8 ponttal lemaradva, aztán én a Betis-szel 2 pont mínuszban :)
A Villarreal le akart szerződtetni, de még maradok minima egy évet. Kipróbálom a csapatot a BL-ben :)

Edu nagyon el akart menni nálam is, de nem tudom kivel pótolhatnám aki alá is írna és lenne is rá pénzem :?
Valami nagyobb csapat 30-31 körüli de jó értékekkel rendelkező középső TKP-ja kellene.

Liedsonnal már megegyeztem, Xisco-ért cserébe kapom. Nagyon komoly támadó, aki hasonló kaliberű csapattal nyomul merem ajánlani a srácot. Oktat :)
Titinho
Director del Fútbol

2009.01.05. 10:54:53

Ede72 írta:Valaki tudna abban segíteni, honnan lehetne az FM 2009-hez jó Face Pack-ot letölteni?
Mevettem Diego Buonanotte-t a Barcába és nincs képem róla sajna. köszi
Tessék: KATT IDE
Ez egy 10.000 játékosarcot tartalmazó pack, ami minden játékosnál ilyen stílusban jeleníti meg a képet:
Kép

Annyit még érdemes hozzátenni, hogy 548 mb, én is ezt töltöttem le és nekem nagyon bejön! Letöltés és kicsomagolás után az .exe fájlt kell csak elindítani és update-olja a képeket a játékba. :wink:

Na ha már betévedtem ide akkor leírom én is a karrierem... :)

Ugya az AS ROMA csapatával kezdtem el a 2009-2010-es szezont, célom a BL csoportkörből továbbmenni és eljutni még valameddig, valamint a bajnokságban a 3. helyet céloztam meg. Hát...mondjuk, hogy jól sikerült az idényem, de lehetett volna jobb is. A bajnokság féltávjánál vezettem a bajnokságot 1 ponttal a Milan és 2 ponttal az Inter előtt, hozzáteszem, hogy veretlenül!!! 14 győzelem mellett 5 döntetlenem volt és az első vereségemet a 22. fordulóban szenvedtem el a Milan-tól. És itt mintha elvágták volna a csapatot, az addig sikeres taktikám majdnemhogy megbukott, mivel az első helyről visszaestem egészen az 5. helyre a szezon második felében, de 4 fordulóval a vége előtt megint feltámadtam és sikerült behozni a csapatot a 3. helyre. Az első a Milan, a második az Inter, a negyedik pedig a Juventus lett. A bajnokság gólkirálya Bianchi lett 17 góllal, az én házigólkirályom 14 góllal Rossi lett. Gólpasszt a legtöbbet Montolivo adta 11-et, valamint De Rossi a 2. legjobb játékosa lett a Seria-A-nak.

A BL-ben a csoportból elsőként jutottam tovább, és egészen az elődöntőig jutottam el ahol a Barca állított meg (végül a Barca elvesztette a döntőt az Arsenal ellen 3-2-re). A vezetőség és a szurkolók örültek, hogy ilyen sokáig eljutottam a BL-ben. Jaa...azt elfelejtettem írni, hogy télen igazoltam egy középpályást A.Witsel személyében 17 millióért (nagyon ajánlom mindenkinek, 20 éves kkp), mivel Aquilani lesérült 5 hónapra és nagyon jó teljesítményt nyújtott a szezon második felében.

Az Olasz-kupát viszont sikerült megnyernem a Lazio ellen 3-1-re, de hozzá kell tenni, hogy elég szerencsés sorsolást kaptam végig a kupában.

A vezetőség viszont nem szeretne új szerződést kötni velem, most 2010. június 30-án jár le a szerződésem és még nem ajánlottak újat. Így most berágtam rájuk ( :) ) és inkább elmegyek a Barcához, mivel szörnyűséges, hogy mi folyik ott. Elveszített BL-döntő, bajnokságban 4. hely, fütyi játékosok vétele (Iaquinta, Reyes meg ilyenek). És mivel a Barcával már szóba hoztak, mint lehetséges utódot, így ha megjön az ajánlat szerintem el is fogadom. Egy kicsit felpercselem majd a keretet... :wink: Majd arról is írok, hogy hogyan is sikerült.

Köszi, hogy elolvastad.

Üdv,
Titi
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Ede72
Jugador d'estrella

2009.01.05. 09:12:39

Valaki tudna abban segíteni, honnan lehetne az FM 2009-hez jó Face Pack-ot letölteni?
Mevettem Diego Buonanotte-t a Barcába és nincs képem róla sajna. köszi
Ede72
Jugador d'estrella

2009.01.05. 09:01:39

Csak az az egy érdekelne, hogy hogyan tudtad megvenni C Ronaldót??
Nálam nincs pénz amiért odaadnák...sajna
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2009.01.05. 06:29:54

ggbuffon írta:
varnagykrisztian írta:FM 09 patch 9.2.0 FC Barcelona
első kérdésem: 9.2.0-s patchez honnan van cracked v eredeti a game?

második gondom: FM09 Man Cityvel vagyok...első évben csak csak sikerült összehozni egy 5.helyet a bajnokságban gondoltam nyáron bevásárolok ígyis történt:

Jelenlegi csapatom:

Akinfeev - Boka, Richards/Kompany,Zapata/Felipe, Srna/Bosingva...

azért írom csak a védelmemet mert már tönkrevertem két billemet úgy felidegesít ez a m*cskos játék..folyamatosan beadásból kapom a góljaimat vagy ha nem abból hát visszafejelik ők középre és abból..bárhogyan állítom sehogy nem akar működni, se a védekezésem, se a taktikám úgy unblokk...

eddig nekem hatalmas csalódás a játék, mind1ik csapatomnál ahol eddig kezdtem 2lövésből kapok 2gólt működött és vmi elképesztően felidegel..3éve FM-ezek előtte CM eztem szval a hiba nem feltétlenül csak az én készülékemben lehet..

aki tud vmi helpet annak a tanácsát szívesen veszem, más esetben az egeremen lesz a sor:D
Eredeti játékom van, hidd el érdemes megvenni!!!!! =D>

Kép
ggbuffon
Jugador del Barça

2009.01.05. 01:31:33

varnagykrisztian írta:FM 09 patch 9.2.0 FC Barcelona
első kérdésem: 9.2.0-s patchez honnan van cracked v eredeti a game?

második gondom: FM09 Man Cityvel vagyok...első évben csak csak sikerült összehozni egy 5.helyet a bajnokságban gondoltam nyáron bevásárolok ígyis történt:

Jelenlegi csapatom:

Akinfeev - Boka, Richards/Kompany,Zapata/Felipe, Srna/Bosingva...

azért írom csak a védelmemet mert már tönkrevertem két billemet úgy felidegesít ez a m*cskos játék..folyamatosan beadásból kapom a góljaimat vagy ha nem abból hát visszafejelik ők középre és abból..bárhogyan állítom sehogy nem akar működni, se a védekezésem, se a taktikám úgy unblokk...

eddig nekem hatalmas csalódás a játék, mind1ik csapatomnál ahol eddig kezdtem 2lövésből kapok 2gólt működött és vmi elképesztően felidegel..3éve FM-ezek előtte CM eztem szval a hiba nem feltétlenül csak az én készülékemben lehet..

aki tud vmi helpet annak a tanácsát szívesen veszem, más esetben az egeremen lesz a sor:D
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.01.04. 13:09:39

Leírnád a kereted, meg a taktikád? Ustarinak milyen értékei vannak?
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2009.01.04. 12:49:47

FM 09 patch 9.2.0 FC Barcelona

2. szezon:

Spanyol Szuperkupa:

Valencia 1:1 (i)(Eto'o)/0:0 (o)

Európai Szuperkupa:

Sampdoria 2:1 (Eto'o,Hleb)

Megvettem:Del Horno(Valencia) 7 millio euro
Eladtam:Sylvinho(ingyen),Pinto(A.Villa) 2 millio euro

Bajnok:

+2 pont a Real Madrid elött(meleg volt a pite, az utolsó fordulóban idegenben vertem a Villarealt)!!!Az ilyen pillanatokért érdemes edzőnek lenni!!!!!

BL:

Liverpool 3:0 (g:Henry 2, Gai Assulin)

Spanyol kupa:

Atletico Madrid 3:2 (Eto'o,Iniesta,Messi-95. percben!!!)

Világkupa:

Chivas 2:0 (Bojan,Xavi)

A 3. szezon eleje(igazolások/eladások):

eladva:Jorquera(Bologna) 5 millio euro
vétel:Ustari(Getafe) 6 millio euro, C. Ronaldo(Man.UTD) 120 millio euro

Katalán a szív, kék a lélek, Barca szurkoló maradok amíg élek!!!!!

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára varnagykrisztian 2009.01.04. 15:52:20-kor.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.01.04. 10:45:20

A Betis csapatával féltávnál tartok. Sajnos az egész csapatot szét akarják szedni, amennyire lehet próbálom visszatartani őket. Edu-nak nyáron lejár a szerződése, nem ajánlok újat neki, bízom benne, hogy a vezetőség hozzám vág majd egy jó adag pénzt, és tudok igazolni. Most 3. vagyok a tabellán cél a BL, de az UEFA-val is megelégszem :) .

Szerk.: Mostmár biztos vagyok benne, hogy megvan a 3. hely, de 4. tuti. 18 pont az előnyöm a 4-el szemben. 6 ponttal vagyok lemaradva az 1-től (barca).
Más: Senki nem FM-ezik vagy, mi van, olyan kihalt minden. Írjatok, ne legyetek lusták!!

Szerk2.: Ez a Betis nem játszik szépen, és nem is gálázik, de tud küzdeni, meccseimet rendszeresen a 2. félidőben nyerem meg Cardozo góljával, amikor már a "fullatakkra" viszem a csúszkát.
Lionel85
Llegenda del Barça

2008.12.29. 22:34:34

Victor_Valdes írta:
Nem kell hozzá, csak amikor telepíted a 'phonét' válaszd ne stream-esat!
Ha felraktad csak crackkeld fel.
Köszi, ment minden, sajnos a 9.2.0-ás patchhez tényleg kell serial key, szóval most 9.1.0-val nyomom, egyelőre ez is jó!
Kép
Kép
Kép
Valentino
Jugador del Barça

2008.12.27. 20:19:25

Köszi szépen!!!
Honnan tudom azt letölteni????
Kép
Hattrick: FCBalcsi
Lezárt