Samuel Eto'o #3
-
- Hírhozó-cikkíró
http://eurobarca.hu/forum/posting.php?mode=reply&t=30Varga Tamás írta:A gólátlaga elfogadható, de átlagosnál nem több a teljesítménye. Attól, hogy alapember volt, még nem egy Sztoicskov, Laudrup, Nadal szintű játékos volt. A BEK-döntőn pl. még csereként sem állították be, pedig nem volt sérült, ott ült a kispadon. Ha alapember lett volna oly nagyon, akkor kezdőként lép pályára. Szerintem, nem volt egy nagy talentum. Oli is játszott itt 175 meccset.
westerngom pedig a ka-ra gondolt.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Mondjuk, arra már én is gondoltam, hogy Samu szándékosan teszi olyan magasra az elvárásait, hogy ne legyen olyan klub, amelyik igazán kedvet kapna a leigazolásához. Ő eldöntötte, hogy itt akar bizonyítani Pepnek, aki rájön lassanként, hogy még szüksége lehet rá. Mondjuk azt nem értem, mit kell még neki bizonyítania. Az elmúlt 4 évben már bizonyított. És most, a felkészülési időszakban igazi profi módjára viselkedik. Az pedig tudható, hogy minden meccsen nyerni akar. Ilyen emberkékre van szükségünk, nem Adebayorokra, meg hasonlókra.Zozzy 5 írta:Ha Txiki nyilatkozatából indulok ki:
Szerintem az történt, hogy látja Pep, hogy csak jó lenne Ő, csak ugyebár a kameruni meg nem szeretne rögtön a lábai előtt heverni azok után, hogy Pep az első percben megmondta, neki nem kell. Viszont mivel Samuért nincs olyan csapat aki hajlandó lenne fizetni a Barcának és Samunak is az óhajokat, így Eto'o kénytelen lesz itt bizonyítani - ami Txikiéknak is csak jó, hisz kiváló csatár.

- miihii
- KHAL
Akkor miért van az,h ő lelkes,hajt edzésen,jó a magaviselete és nem is naon mondogatja,h el akarna mennidepth írta: Pedig Eto'on múlik, h marad-e vagy megy.

Most akkor kin múlik?

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
-
- Llegenda del Barça
Ha Txiki nyilatkozatából indulok ki:
Szerintem az történt, hogy látja Pep, hogy csak jó lenne Ő, csak ugyebár a kameruni meg nem szeretne rögtön a lábai előtt heverni azok után, hogy Pep az első percben megmondta, neki nem kell. Viszont mivel Samuért nincs olyan csapat aki hajlandó lenne fizetni a Barcának és Samunak is az óhajokat, így Eto'o kénytelen lesz itt bizonyítani - ami Txikiéknak is csak jó, hisz kiváló csatár.
Ha valamivel, akkor az igazolásokkal nincs baj, mióta itt van. Ebben meg neki igen nagy szerepe van.Varga Tamás írta: Az, hogy jól igazol, az nem teljesen így van. Voltak itt gyenge húzásai is.
Eddig még az volt a baj, h nem számolnak Eto'oval. Most, h ilyet nyilatkozik, meg az a baj, h össze-vissza beszél. Nektek tényleg nem lehetne megfelelni. Itt el van döntve, h Txiki és Laporta az rossz. Akármi van, ők rosszak. Pedig Eto'on múlik, h marad-e vagy megy.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
A gólátlaga elfogadható, de átlagosnál nem több a teljesítménye. Attól, hogy alapember volt, még nem egy Sztoicskov, Laudrup, Nadal szintű játékos volt. A BEK-döntőn pl. még csereként sem állították be, pedig nem volt sérült, ott ült a kispadon. Ha alapember lett volna oly nagyon, akkor kezdőként lép pályára. Szerintem, nem volt egy nagy talentum. Oli is játszott itt 175 meccset.

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Most ezt is mondta. De korábban kerek-perec kijelentette, hogy Samura nem tartanak igényt. Azért udvaroltak Adebayornak, meg röptették DVilla nevét, meg Benzemáét. Tehát: Txiki egyáltalán nem számított a kamerunira. Most meg rá akarja adni az utat, mintha Samu könyörgött volna, hogy engedjék el. Persze, nem volt szerencsés kijelentés a kameruni részéről, hogy ő címeket akar nyerni, és ha jövőre nem lesznek címek, akkor elgondolkozik a folytatáson. De nem azért, mert unja itt a banánt, hanem mert nem akar úgy milliókat felmarkolni, hogy eredmények pedig nincsenek.

-
- Hírhozó-cikkíró
Valaki lefordítaná nekem, hogy a kolléga mit szeretett volna sugallni az irányomba?westerngom írta:- teljesen igazad van!! itt a pont!!! Tisztelet! DE! legutóbb a hangnem ért "kötélre" került egy kolléga.........grecki írta:
Off2:
Txikinek akkor is a kva anyját!
.

Tamás!
És mégis miért volt közepes? Ha már korábban lefitymáltad a gólátlagát, akkor nézzük meg közelebbről...
7 év alatt 63 gól sutf*sz teljesítmény lenne egy szélső középpályástól csak a bajnokságban? (Utánanéztem, és összesen 424 meccsen 126 gólt rúgott...)Az kilenc per év. Alapember volt a Dream Teamben, megnyert mindent, amit lehetett. Akkor miért nem volt nagy futballista?
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Igen, közepes. Ezt tartom. Láttam pár meccset abból a korszakból, és nem tartom az átlagnál többre.grecki írta:Tamás, te miről beszélsz? Txiki, mint közepes futballista?????
Lehet vitatni, de én akkor sem tartom többre, mint az átlagot.

- miihii
- KHAL
Nekem sem tetszett az 5let,h Hleb ide kerüljön.De ha már itt van,természetesen drukkolok nekigrecki írta: Off:
A legnagyobb Hleb ellenzők táborába tartoztam, de kezdek egyre jobban örülni neki. Jó lesz ő kiegészítő embernek. Ennyi pénzért meg aztán tényleg nem volt sok... Ráadásul ki tudja, kivé-mivé növi ki magát a Barçában...

Úgy van!grecki írta:Off2:

Helytálló!grecki írta:Off3:
Txiki balszellő volt...

Mindenfajtaféleképpen meg kell tartani,mert tényleg nagyon sok múlik az ő játékán.Akárkit is hoznának helyette,sokat veszítenénk.Eto'o több,mint egy játékos!grecki írta:On:
Mindennél fontosabb láncszemnek tartottam mindig is Eto'ot. Fontosabb volt, mint R10. Most már mindenképpen meg kell tartani.

- westerngom
- Entrenador del Barça
- teljesen igazad van!! itt a pont!!! Tisztelet! DE! legutóbb a hangnem ért "kötélre" került egy kolléga.........grecki írta:
Off2:
.

-
- Az Eurobarca Anonymusa
b99!
Az, hogy jól igazol, az nem teljesen így van. Voltak itt gyenge húzásai is.
Az a baj, hogy úgy beszél, mint egy szenilis vénember. Egyik percben Samura a Klub nem tart igényt, a másik percben pedig azt mondja, hogy a kameruni szeretné elhagyni a Klubot. Igaz, hogy Samu ilyet egyszer sem mondott. Sőt, beállt a sorba, küzd, hajt, alázattal teszi a dolgát - amint a b a s z k elmondja. És a futballvilágban általában ezen tulajdonságok miatt szoktak játékosoktól elköszönni. Kész röhej ez az ember, már nem tudja, hogyan keverje a salakanyagot.
Több kárt hajt, mint amennyi hasznot hoz.
Az igazolások meg nem egyedül az ő felelőssége, ő max. tárgyal, és nyilatkozik. Ingla, Soriano ugyanúgy el szokott utazni klubokkal tárgyalni egy kinézett játékosok érdekében tárgyalni, mint ő.
Ja, és nem az érzelem talaján mondjuk el a véleményünket. Persze, tett jót is, de egyre jobban megbolondul.
Az, hogy jól igazol, az nem teljesen így van. Voltak itt gyenge húzásai is.
Az a baj, hogy úgy beszél, mint egy szenilis vénember. Egyik percben Samura a Klub nem tart igényt, a másik percben pedig azt mondja, hogy a kameruni szeretné elhagyni a Klubot. Igaz, hogy Samu ilyet egyszer sem mondott. Sőt, beállt a sorba, küzd, hajt, alázattal teszi a dolgát - amint a b a s z k elmondja. És a futballvilágban általában ezen tulajdonságok miatt szoktak játékosoktól elköszönni. Kész röhej ez az ember, már nem tudja, hogyan keverje a salakanyagot.
Több kárt hajt, mint amennyi hasznot hoz.
Az igazolások meg nem egyedül az ő felelőssége, ő max. tárgyal, és nyilatkozik. Ingla, Soriano ugyanúgy el szokott utazni klubokkal tárgyalni egy kinézett játékosok érdekében tárgyalni, mint ő.
Ja, és nem az érzelem talaján mondjuk el a véleményünket. Persze, tett jót is, de egyre jobban megbolondul.

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Egy közepes futballistáról, aki túl magasra került, és hibát-hibára halmoz.chi omega írta:"a sportigazgatósághoz annyi köze van mint Kokónak az énekléshez"manuel írta:Txikinek nem szabad elhínni semmit! még aztsem amit kérdezz.Mert egyszer ezt mondja a sajtó előtt máskor pedig teljesen elhatárolódik attól amitt már előtte nyilatkozott.Tamásnak és Gekonak igaza van!!! ő lehet hogy mindenre alkamas személyiség de a sportigazgatósághoz annyi köze van mint Kokónak az énekléshez.
???
ember, kapj már a fejedhez, hogy kiről beszélsz..
Ezquerro, Guddy - a ló igazolások
Samu elzavarásával kapcsolatban pedig össze-vissza hablatyol. Egyik nap nekik nem kell, a következő órában meg Samué a döntés, mert ő akar elmenni.

- miihii
- KHAL
Én azért haragszom Csikire,mert egymásnak ellent mondó nyilatkozatokat tesz,és jóformán már csak ő képviseli azt az álláspontot,h Eto'onak mennie kell.Egyszer azt adja le, h létszám feletti a playa,nem számolnak vele,eladótábla ott a nyakában.
Utána meg jön azzal,h nem baj ha maradna,de el akar menni Samu.
Én spec sehol sem olvastam a kamerunitól olyat,h "el akarok menni,nem érdekel már a csapat."Pedig sztem ha ő akarna klubot váltani,akkor azért reklámozná,"árulná" magát.De nem,a klub -ezen belül Txiki- reklámozza inkább h eladó a srác.
DE AZT MÉG EGYSZER SEM MONDTÁK,H MIÉRT AKARJÁK ELPASSZOLNI SAMUT!Mondvacsinált érveket hallottam csak,amik igazán nem győztek meg arról,h nélküle jobb lenne a csapat.
Sok a fizetése?Na és,ezt eddig is tudták,nemde?És sztem melózik is érte rendesen!Kezelhetetlen,kiállhatatlan,csapatbomlasztó?Akkor miért állnak ki mellette sorra a társai?Én nekik hiszek leginkább.Velük van a legtöbbet,ők tudják igazán,h vele jobb e v nélküle.És sztem komolyan gondolták,amit mondtak Samuról,tehát nem ilyen tessék-lássék szöveg volt.
Ezen felül még maga Csikiisztáin Úr is elmondta,h "ugyanolyan elánnal dolgozik, mint más esetben. Komolyan edz, mindent megtesz, a magatartása példás. "Ezek nálam nem érvek amellett,h meg kell gyorsan szabadulni egy ilyen játékostól
Én pölö ezért verem Txikire a balhét,mivel Laporta is mondta,h maradhatna felőle Samu.
Pep szerepét ne tudom a történetben.Azért mondhatta,h létszám feletti,mert Csiki hatott rá,ő a főnök?
Nem sokat árult el az álláspontjáról a Mester,csak annyit adott ki,h Samu marad a kerettel ,de létszám felettiként.Szamárpadba került
Szal nem érvelt,h miért nem akarja Ő Eto'o-t a csapatába. 

Én spec sehol sem olvastam a kamerunitól olyat,h "el akarok menni,nem érdekel már a csapat."Pedig sztem ha ő akarna klubot váltani,akkor azért reklámozná,"árulná" magát.De nem,a klub -ezen belül Txiki- reklámozza inkább h eladó a srác.
DE AZT MÉG EGYSZER SEM MONDTÁK,H MIÉRT AKARJÁK ELPASSZOLNI SAMUT!Mondvacsinált érveket hallottam csak,amik igazán nem győztek meg arról,h nélküle jobb lenne a csapat.
Sok a fizetése?Na és,ezt eddig is tudták,nemde?És sztem melózik is érte rendesen!Kezelhetetlen,kiállhatatlan,csapatbomlasztó?Akkor miért állnak ki mellette sorra a társai?Én nekik hiszek leginkább.Velük van a legtöbbet,ők tudják igazán,h vele jobb e v nélküle.És sztem komolyan gondolták,amit mondtak Samuról,tehát nem ilyen tessék-lássék szöveg volt.
Ezen felül még maga Csikiisztáin Úr is elmondta,h "ugyanolyan elánnal dolgozik, mint más esetben. Komolyan edz, mindent megtesz, a magatartása példás. "Ezek nálam nem érvek amellett,h meg kell gyorsan szabadulni egy ilyen játékostól

Én pölö ezért verem Txikire a balhét,mivel Laporta is mondta,h maradhatna felőle Samu.
Pep szerepét ne tudom a történetben.Azért mondhatta,h létszám feletti,mert Csiki hatott rá,ő a főnök?

-
- Hírhozó-cikkíró
Off:
A legnagyobb Hleb ellenzők táborába tartoztam, de kezdek egyre jobban örülni neki. Jó lesz ő kiegészítő embernek. Ennyi pénzért meg aztán tényleg nem volt sok... Ráadásul ki tudja, kivé-mivé növi ki magát a Barçában...
Off2:
Off3:
Txiki balszellő volt...
On:
Mindennél fontosabb láncszemnek tartottam mindig is Eto'ot. Fontosabb volt, mint R10. Most már mindenképpen meg kell tartani.
Off2:

Off3:
Txiki balszellő volt...

On:
Hogy a lóherébe nem alkalmas, ha jól igazol? Fújtok rá Samu miatt, azért a kva anyját. Túlságosan is az érzelem vezérel Titeket: Szeretem Samut, mert eredményes. Txiki nem szereteti, mert nem tudjuk (!!!)gekkodan írta:Txiki nem is alkalmas a poszt betöltésére. Ez a saját véleményem, vitára képes vagyok, de nem vagyok meggyőzhető. Nem rosszak az eddigi igazolások, tény és való. De itt van példának Hleb. Ennyi pénzért nem volt sok értelme a srácnak. Pont tegnap beszéltük Tamással, hogy passzolni jól tud, de nem az a klasszikus támadó-kp, aki cselekkel, rendkívüli megoldásokkal és egyediségével megbolondítja az ellenfél csapatát. Erre David Silva 100x alkalmasabb. Ráadásul Hleb helyét nem látom a középpályán. Mert lehet, hogy univerzális gyerek, de arra ott van Iniesta. Hlebet nem tartom elegendőnek a baloldal bejátszására. Viszont, ha az ő árához hozzávertünk volna 6-8 misit, akkor lett volna egy szélsőnk, aki fontosabb. Jelen esetben Arsavinra, Silvára, vagy Mancinire gondolok.
De még VDV is jobb vétel lett volna, sokkal.

Hleb pedig a pálya közepén érezné magát a legjobban, mert jól osztogat (nem bizonygatom még mindig, aki nem ismeri, és úgy fikázza, az magát égeti), jól cselez, és labdákat is szerez. Wenger nagyon jó kp-t nevelt egy tehetséges gyerekből. Mellesleg szerintem Hleb inkább klasszikus tkp., mint az általad említett Silva (már ha ugyanazt jelenti nekünk a fogalom - a tkp "nálam" a pálya közepső részén játszik, amíg Silva inkább szélső, vagy bal-tkp).
Ha viszont szélen fog játsszani, akkor igazat adok, az nem az ő posztja lesz. Oda tényleg jobb Silva, esetleg Arshavin. Márpedig a kettő közzül valaki kell, mert ha egyoldalas csapat leszünk, annak hamar megisszuk a levét. Viszont azért Txikit szidni, mert Pep a szélen játsszatja...

VdV-tal várjunk még, amíg neki adnak minden labdát, addig egész ügyes. Da majd nézzük meg olyan helyen, ahol rajta kívül min. 3-4 ember jó barátságban van a labdával.

So-so Hleb jó igazolás, kell a kp-ra a minőségi ember, mert hamar elfogyunk/elfáradunk. Bizonyítani is fogja.
Szerk.: Sry, nem vettem észre, hogy ez az Eto'o topic, csak reagáltam.

- Livia Drusilla
- Jugador d'estrella
[quote="mrmonster"]Nem védem Txiki-t, de annyi szerintem tuti, hogy ha Guardiola mindenképpen ragaszkodna Samu-hoz, akkor most nem lenne a piacon. Nem hiszem, hogy Txiki-nek nagyobb lenne a befolyása, mégiscsak Pep az edző.
Ide válaszoltam, bocs...
Ide válaszoltam, bocs...

- Livia Drusilla
- Jugador d'estrella
No, én is erre akartam rávilágítani! Nem lehet EGYEDÜL Txikire kenni ezt az Eto'o dolgot.....
Azt pedig, h alkalmas, vagy nem, meghagyom Nektek....
A véleményem Tamással szemben, pedig fenntartom. Nem gondolnám, h ez lenne a szempontja, h egy középcsatár több gólt lőtt százalékos arányban, mint ő anno....gondolom még találnánk pár ilyen emberkét Samun kívül is....
Ez ANNNNYIRAAAA kicsinyes lenne!!!!!
Azt pedig, h alkalmas, vagy nem, meghagyom Nektek....

A véleményem Tamással szemben, pedig fenntartom. Nem gondolnám, h ez lenne a szempontja, h egy középcsatár több gólt lőtt százalékos arányban, mint ő anno....gondolom még találnánk pár ilyen emberkét Samun kívül is....
Ez ANNNNYIRAAAA kicsinyes lenne!!!!!

"a sportigazgatósághoz annyi köze van mint Kokónak az énekléshez"manuel írta:Txikinek nem szabad elhínni semmit! még aztsem amit kérdezz.Mert egyszer ezt mondja a sajtó előtt máskor pedig teljesen elhatárolódik attól amitt már előtte nyilatkozott.Tamásnak és Gekonak igaza van!!! ő lehet hogy mindenre alkamas személyiség de a sportigazgatósághoz annyi köze van mint Kokónak az énekléshez.
???
ember, kapj már a fejedhez, hogy kiről beszélsz..