Samuel Eto'o #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.08.03. 16:05:37

Sok embernek nem kell már bizonyítania, de úgylátszik Pepnél igen. Valszeg sosem tudjuk meg, hogy mi az, amiért Samunak bizonyítani kell még, de minden bizonnyal van vmi ok.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.08.03. 16:00:45

Varga Tamás írta:A gólátlaga elfogadható, de átlagosnál nem több a teljesítménye. Attól, hogy alapember volt, még nem egy Sztoicskov, Laudrup, Nadal szintű játékos volt. A BEK-döntőn pl. még csereként sem állították be, pedig nem volt sérült, ott ült a kispadon. Ha alapember lett volna oly nagyon, akkor kezdőként lép pályára. Szerintem, nem volt egy nagy talentum. Oli is játszott itt 175 meccset.

westerngom pedig a ka-ra gondolt.
http://eurobarca.hu/forum/posting.php?mode=reply&t=30
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.03. 16:00:42

Zozzy 5 írta:Ha Txiki nyilatkozatából indulok ki:
Szerintem az történt, hogy látja Pep, hogy csak jó lenne Ő, csak ugyebár a kameruni meg nem szeretne rögtön a lábai előtt heverni azok után, hogy Pep az első percben megmondta, neki nem kell. Viszont mivel Samuért nincs olyan csapat aki hajlandó lenne fizetni a Barcának és Samunak is az óhajokat, így Eto'o kénytelen lesz itt bizonyítani - ami Txikiéknak is csak jó, hisz kiváló csatár.
Mondjuk, arra már én is gondoltam, hogy Samu szándékosan teszi olyan magasra az elvárásait, hogy ne legyen olyan klub, amelyik igazán kedvet kapna a leigazolásához. Ő eldöntötte, hogy itt akar bizonyítani Pepnek, aki rájön lassanként, hogy még szüksége lehet rá. Mondjuk azt nem értem, mit kell még neki bizonyítania. Az elmúlt 4 évben már bizonyított. És most, a felkészülési időszakban igazi profi módjára viselkedik. Az pedig tudható, hogy minden meccsen nyerni akar. Ilyen emberkékre van szükségünk, nem Adebayorokra, meg hasonlókra.
Kép
miihii
KHAL

2008.08.03. 16:00:26

depth írta: Pedig Eto'on múlik, h marad-e vagy megy.
Akkor miért van az,h ő lelkes,hajt edzésen,jó a magaviselete és nem is naon mondogatja,h el akarna menni :arrow: mégis azt hajtogatta Txiki h nem kell. :evil:
Most akkor kin múlik? :-k
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.08.03. 15:56:56

Ha Txiki nyilatkozatából indulok ki:
Szerintem az történt, hogy látja Pep, hogy csak jó lenne Ő, csak ugyebár a kameruni meg nem szeretne rögtön a lábai előtt heverni azok után, hogy Pep az első percben megmondta, neki nem kell. Viszont mivel Samuért nincs olyan csapat aki hajlandó lenne fizetni a Barcának és Samunak is az óhajokat, így Eto'o kénytelen lesz itt bizonyítani - ami Txikiéknak is csak jó, hisz kiváló csatár.
depth
Capitá del Barça

2008.08.03. 15:53:20

Varga Tamás írta: Az, hogy jól igazol, az nem teljesen így van. Voltak itt gyenge húzásai is.
Ha valamivel, akkor az igazolásokkal nincs baj, mióta itt van. Ebben meg neki igen nagy szerepe van.

Eddig még az volt a baj, h nem számolnak Eto'oval. Most, h ilyet nyilatkozik, meg az a baj, h össze-vissza beszél. Nektek tényleg nem lehetne megfelelni. Itt el van döntve, h Txiki és Laporta az rossz. Akármi van, ők rosszak. Pedig Eto'on múlik, h marad-e vagy megy.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.03. 15:48:56

A gólátlaga elfogadható, de átlagosnál nem több a teljesítménye. Attól, hogy alapember volt, még nem egy Sztoicskov, Laudrup, Nadal szintű játékos volt. A BEK-döntőn pl. még csereként sem állították be, pedig nem volt sérült, ott ült a kispadon. Ha alapember lett volna oly nagyon, akkor kezdőként lép pályára. Szerintem, nem volt egy nagy talentum. Oli is játszott itt 175 meccset.

westerngom pedig a ka-ra gondolt.
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.03. 15:44:06

Most ezt is mondta. De korábban kerek-perec kijelentette, hogy Samura nem tartanak igényt. Azért udvaroltak Adebayornak, meg röptették DVilla nevét, meg Benzemáét. Tehát: Txiki egyáltalán nem számított a kamerunira. Most meg rá akarja adni az utat, mintha Samu könyörgött volna, hogy engedjék el. Persze, nem volt szerencsés kijelentés a kameruni részéről, hogy ő címeket akar nyerni, és ha jövőre nem lesznek címek, akkor elgondolkozik a folytatáson. De nem azért, mert unja itt a banánt, hanem mert nem akar úgy milliókat felmarkolni, hogy eredmények pedig nincsenek.
Kép
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.08.03. 15:41:32

westerngom írta:
grecki írta:
Off2:

Txikinek akkor is a kva anyját! :)

.
- teljesen igazad van!! itt a pont!!! Tisztelet! DE! legutóbb a hangnem ért "kötélre" került egy kolléga......... :roll:
Valaki lefordítaná nekem, hogy a kolléga mit szeretett volna sugallni az irányomba? :?

Tamás!

És mégis miért volt közepes? Ha már korábban lefitymáltad a gólátlagát, akkor nézzük meg közelebbről...

7 év alatt 63 gól sutf*sz teljesítmény lenne egy szélső középpályástól csak a bajnokságban? (Utánanéztem, és összesen 424 meccsen 126 gólt rúgott...)Az kilenc per év. Alapember volt a Dream Teamben, megnyert mindent, amit lehetett. Akkor miért nem volt nagy futballista?
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.03. 15:31:41

grecki írta:Tamás, te miről beszélsz? Txiki, mint közepes futballista????? :shock:
Igen, közepes. Ezt tartom. Láttam pár meccset abból a korszakból, és nem tartom az átlagnál többre.
Lehet vitatni, de én akkor sem tartom többre, mint az átlagot.
Kép
doki
Entrenador del Barça

2008.08.03. 15:29:50

Txiki tehet mindenről ,hát persze.
miihii
KHAL

2008.08.03. 15:29:36

grecki írta: Off:

A legnagyobb Hleb ellenzők táborába tartoztam, de kezdek egyre jobban örülni neki. Jó lesz ő kiegészítő embernek. Ennyi pénzért meg aztán tényleg nem volt sok... Ráadásul ki tudja, kivé-mivé növi ki magát a Barçában...
Nekem sem tetszett az 5let,h Hleb ide kerüljön.De ha már itt van,természetesen drukkolok neki :wink: Meglátjuk mi lesz belőle...
grecki írta:Off2:

Úgy van! :mrgreen:
grecki írta:Off3:

Txiki balszellő volt... :wink:
Helytálló! 8)
grecki írta:On:

Mindennél fontosabb láncszemnek tartottam mindig is Eto'ot. Fontosabb volt, mint R10. Most már mindenképpen meg kell tartani.
Mindenfajtaféleképpen meg kell tartani,mert tényleg nagyon sok múlik az ő játékán.Akárkit is hoznának helyette,sokat veszítenénk.Eto'o több,mint egy játékos! =D>
westerngom
Entrenador del Barça

2008.08.03. 15:29:18

grecki írta:
Off2:

.
- teljesen igazad van!! itt a pont!!! Tisztelet! DE! legutóbb a hangnem ért "kötélre" került egy kolléga......... :roll:
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.08.03. 15:28:16

Tamás, te miről beszélsz? Txiki, mint közepes futballista????? :shock:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.03. 15:27:58

b99!
Az, hogy jól igazol, az nem teljesen így van. Voltak itt gyenge húzásai is.
Az a baj, hogy úgy beszél, mint egy szenilis vénember. Egyik percben Samura a Klub nem tart igényt, a másik percben pedig azt mondja, hogy a kameruni szeretné elhagyni a Klubot. Igaz, hogy Samu ilyet egyszer sem mondott. Sőt, beállt a sorba, küzd, hajt, alázattal teszi a dolgát - amint a b a s z k elmondja. És a futballvilágban általában ezen tulajdonságok miatt szoktak játékosoktól elköszönni. Kész röhej ez az ember, már nem tudja, hogyan keverje a salakanyagot.
Több kárt hajt, mint amennyi hasznot hoz.
Az igazolások meg nem egyedül az ő felelőssége, ő max. tárgyal, és nyilatkozik. Ingla, Soriano ugyanúgy el szokott utazni klubokkal tárgyalni egy kinézett játékosok érdekében tárgyalni, mint ő.
Ja, és nem az érzelem talaján mondjuk el a véleményünket. Persze, tett jót is, de egyre jobban megbolondul.
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.03. 15:22:58

chi omega írta:
manuel írta:Txikinek nem szabad elhínni semmit! még aztsem amit kérdezz. :lol: Mert egyszer ezt mondja a sajtó előtt máskor pedig teljesen elhatárolódik attól amitt már előtte nyilatkozott.Tamásnak és Gekonak igaza van!!! ő lehet hogy mindenre alkamas személyiség de a sportigazgatósághoz annyi köze van mint Kokónak az énekléshez. :wink:
"a sportigazgatósághoz annyi köze van mint Kokónak az énekléshez"

???

ember, kapj már a fejedhez, hogy kiről beszélsz..
Egy közepes futballistáról, aki túl magasra került, és hibát-hibára halmoz.
Ezquerro, Guddy - a ló igazolások
Samu elzavarásával kapcsolatban pedig össze-vissza hablatyol. Egyik nap nekik nem kell, a következő órában meg Samué a döntés, mert ő akar elmenni.
Kép
miihii
KHAL

2008.08.03. 15:20:27

Én azért haragszom Csikire,mert egymásnak ellent mondó nyilatkozatokat tesz,és jóformán már csak ő képviseli azt az álláspontot,h Eto'onak mennie kell.Egyszer azt adja le, h létszám feletti a playa,nem számolnak vele,eladótábla ott a nyakában. :cry: Utána meg jön azzal,h nem baj ha maradna,de el akar menni Samu.
Én spec sehol sem olvastam a kamerunitól olyat,h "el akarok menni,nem érdekel már a csapat."Pedig sztem ha ő akarna klubot váltani,akkor azért reklámozná,"árulná" magát.De nem,a klub -ezen belül Txiki- reklámozza inkább h eladó a srác.
DE AZT MÉG EGYSZER SEM MONDTÁK,H MIÉRT AKARJÁK ELPASSZOLNI SAMUT!Mondvacsinált érveket hallottam csak,amik igazán nem győztek meg arról,h nélküle jobb lenne a csapat.
Sok a fizetése?Na és,ezt eddig is tudták,nemde?És sztem melózik is érte rendesen!Kezelhetetlen,kiállhatatlan,csapatbomlasztó?Akkor miért állnak ki mellette sorra a társai?Én nekik hiszek leginkább.Velük van a legtöbbet,ők tudják igazán,h vele jobb e v nélküle.És sztem komolyan gondolták,amit mondtak Samuról,tehát nem ilyen tessék-lássék szöveg volt.
Ezen felül még maga Csikiisztáin Úr is elmondta,h "ugyanolyan elánnal dolgozik, mint más esetben. Komolyan edz, mindent megtesz, a magatartása példás. "Ezek nálam nem érvek amellett,h meg kell gyorsan szabadulni egy ilyen játékostól :twisted:
Én pölö ezért verem Txikire a balhét,mivel Laporta is mondta,h maradhatna felőle Samu.
Pep szerepét ne tudom a történetben.Azért mondhatta,h létszám feletti,mert Csiki hatott rá,ő a főnök? :-k Nem sokat árult el az álláspontjáról a Mester,csak annyit adott ki,h Samu marad a kerettel ,de létszám felettiként.Szamárpadba került :lol: Szal nem érvelt,h miért nem akarja Ő Eto'o-t a csapatába. :?:
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.08.03. 15:16:46

Off:

A legnagyobb Hleb ellenzők táborába tartoztam, de kezdek egyre jobban örülni neki. Jó lesz ő kiegészítő embernek. Ennyi pénzért meg aztán tényleg nem volt sok... Ráadásul ki tudja, kivé-mivé növi ki magát a Barçában...

Off2:

Off3:

Txiki balszellő volt... :wink:

On:

Mindennél fontosabb láncszemnek tartottam mindig is Eto'ot. Fontosabb volt, mint R10. Most már mindenképpen meg kell tartani.
barca99
Llegenda del Barça

2008.08.03. 15:03:04

gekkodan írta:Txiki nem is alkalmas a poszt betöltésére. Ez a saját véleményem, vitára képes vagyok, de nem vagyok meggyőzhető. Nem rosszak az eddigi igazolások, tény és való. De itt van példának Hleb. Ennyi pénzért nem volt sok értelme a srácnak. Pont tegnap beszéltük Tamással, hogy passzolni jól tud, de nem az a klasszikus támadó-kp, aki cselekkel, rendkívüli megoldásokkal és egyediségével megbolondítja az ellenfél csapatát. Erre David Silva 100x alkalmasabb. Ráadásul Hleb helyét nem látom a középpályán. Mert lehet, hogy univerzális gyerek, de arra ott van Iniesta. Hlebet nem tartom elegendőnek a baloldal bejátszására. Viszont, ha az ő árához hozzávertünk volna 6-8 misit, akkor lett volna egy szélsőnk, aki fontosabb. Jelen esetben Arsavinra, Silvára, vagy Mancinire gondolok.

De még VDV is jobb vétel lett volna, sokkal.
Hogy a lóherébe nem alkalmas, ha jól igazol? Fújtok rá Samu miatt, azért a kva anyját. Túlságosan is az érzelem vezérel Titeket: Szeretem Samut, mert eredményes. Txiki nem szereteti, mert nem tudjuk (!!!) :arrow: Txiki egy népművészeti cserépedény, egy dilettáns. Az mellékes, hogy a többi igazolása milyen volt (akár évek óta).

Hleb pedig a pálya közepén érezné magát a legjobban, mert jól osztogat (nem bizonygatom még mindig, aki nem ismeri, és úgy fikázza, az magát égeti), jól cselez, és labdákat is szerez. Wenger nagyon jó kp-t nevelt egy tehetséges gyerekből. Mellesleg szerintem Hleb inkább klasszikus tkp., mint az általad említett Silva (már ha ugyanazt jelenti nekünk a fogalom - a tkp "nálam" a pálya közepső részén játszik, amíg Silva inkább szélső, vagy bal-tkp).

Ha viszont szélen fog játsszani, akkor igazat adok, az nem az ő posztja lesz. Oda tényleg jobb Silva, esetleg Arshavin. Márpedig a kettő közzül valaki kell, mert ha egyoldalas csapat leszünk, annak hamar megisszuk a levét. Viszont azért Txikit szidni, mert Pep a szélen játsszatja... :roll:

VdV-tal várjunk még, amíg neki adnak minden labdát, addig egész ügyes. Da majd nézzük meg olyan helyen, ahol rajta kívül min. 3-4 ember jó barátságban van a labdával. :wink:

So-so Hleb jó igazolás, kell a kp-ra a minőségi ember, mert hamar elfogyunk/elfáradunk. Bizonyítani is fogja.

Szerk.: Sry, nem vettem észre, hogy ez az Eto'o topic, csak reagáltam. :oops:
Livia Drusilla
Jugador d'estrella

2008.08.03. 14:15:36

[quote="mrmonster"]Nem védem Txiki-t, de annyi szerintem tuti, hogy ha Guardiola mindenképpen ragaszkodna Samu-hoz, akkor most nem lenne a piacon. Nem hiszem, hogy Txiki-nek nagyobb lenne a befolyása, mégiscsak Pep az edző.

Ide válaszoltam, bocs... :oops:
Livia Drusilla
Jugador d'estrella

2008.08.03. 14:13:56

No, én is erre akartam rávilágítani! Nem lehet EGYEDÜL Txikire kenni ezt az Eto'o dolgot.....

Azt pedig, h alkalmas, vagy nem, meghagyom Nektek.... :D

A véleményem Tamással szemben, pedig fenntartom. Nem gondolnám, h ez lenne a szempontja, h egy középcsatár több gólt lőtt százalékos arányban, mint ő anno....gondolom még találnánk pár ilyen emberkét Samun kívül is....
Ez ANNNNYIRAAAA kicsinyes lenne!!!!! :shock:
chi omega
Entrenador del Barça

2008.08.03. 14:07:54

manuel írta:Txikinek nem szabad elhínni semmit! még aztsem amit kérdezz. :lol: Mert egyszer ezt mondja a sajtó előtt máskor pedig teljesen elhatárolódik attól amitt már előtte nyilatkozott.Tamásnak és Gekonak igaza van!!! ő lehet hogy mindenre alkamas személyiség de a sportigazgatósághoz annyi köze van mint Kokónak az énekléshez. :wink:
"a sportigazgatósághoz annyi köze van mint Kokónak az énekléshez"

???

ember, kapj már a fejedhez, hogy kiről beszélsz..
Lezárt