Thierry Henry
-
- Jugador d'estrella
na már látom megvan az idei feketebárányunk!
tavaly dos santost volt sikk csesztetni idén henry kapja ezt a hálátlan szerepet...
nem kéne megvárni néhány tétmeccset...?
tavaly dos santost volt sikk csesztetni idén henry kapja ezt a hálátlan szerepet...
nem kéne megvárni néhány tétmeccset...?
- albicelesteX
- A Vadász
24 millióért nem a padra vették!Ez tuti!Meg 3. számú csatárnak!Ezt azért nem gondolod komolyan!Viszont még egy érdekes dolog!Ha ő akkora középcsatár akkor miért keresett a vezetőség Eto'o helyére új NAGY nevet?Érdekes!Mert akkor ha annyira bíznának benne akkor Ezquerro helyére kerestek volna egy bevethető 3. számú embert!Meg ha a bal szélre gondolnák megoldásnak akkor nem kajtatnának Silva után!Ez is érdekes!Összeesküvés elméleteim vannak! 

Ja, a kifogásokból télleg elég. Tavaly nem ment neki, akkor nyilatkozta, h lehet középen jobban menne. Ott se ment jobban, akkor jött azzal, h hiányzik a kislánya, ezért nem megy a játék...Ez ok, de akkor ez idén mennyivel lesz jobb
Ha valóban ez a gond, akkor vissza kéne mennie angliába...Ha nem, akkor végre fociznia kellene, és akárhova is teszi be az edző, mindenhol a legjobb teljesitményre törekedni nem nyavajogni. Azért mennyivel szimpibb Hleb hozzáálása, ő azt mondta, eljátszik akárhol, bárhol, ahová az edző teszi. És bizony igaza van, mert az edző szava szent legyen egy játékosnak, és mindent meg kell csinálnia, amit mond 

- csabimo
- Capitá del Barça
Azért mert 31 éves nem elég töle 10-15 gol...Ö ugy jött ide hogy bl-t bajnokságot egyszoval kupákat akar nyerni!!! Az akarásával nincsen gond, csak az eredményességgel!norbert55 írta:Én is csalódott vok miatta de tavaly a bajnokság végén jól játszott és ő lőtte a góljainkat is.Ez még csak az előszezon.Most nem azt mondom h 30 gólt lő de 31 éves lesz.Ilyenkor egy csatártól a 10-15 gól is jónak számít.Még akkor is ha az a csatár világklasszis.
Szerk:Egy gólvágó Eto'o,egy feltörekvő és egyre jobb Bojan,és egy öregedő de attól 10-15 gólt lőhetne Henry.
Azért így ez a 3 csatár nemrossz.
Mondhat bárki bármit, hogy milyen poszton játszik,magánéleti probléma, sérült volt stb...Ez nem magyarázza meg azt a tényt hogy a helyzeteit nem lövi be!!!
5 meccs: 10-15 ziccer= 1 gol??????? Ezen nem lehet mit magyarázni...Nem passzolgatni vettük, meg tapsolni

[/b]
Jóvan szerintem itt fejezzük be a vitát Henryről!:D
Én is csalódott vok miatta de tavaly a bajnokság végén jól játszott és ő lőtte a góljainkat is.Ez még csak az előszezon.Most nem azt mondom h 30 gólt lő de 31 éves lesz.Ilyenkor egy csatártól a 10-15 gól is jónak számít.Még akkor is ha az a csatár világklasszis.
Szerk:Egy gólvágó Eto'o,egy feltörekvő és egyre jobb Bojan,és egy öregedő de attól 10-15 gólt lőhetne Henry.

- albicelesteX
- A Vadász
Szajko!Akkor Eto'o nak ott a helye mert az a posztja!Ha Henry ott játsza legjobban amit tud akkor tavaly Laporta minek vette meg Eto'o melle ebbe a játékrendszerbe?Fölösleges igazolás volt!Vagy akkor már tavaly kellett volna kirakni Eto'o szűrét(ami úgy néz ki idén se fog sikerülni nekik)!Tavaly is játszhatott a középcsatár poszton és mit nyújtott????Ráadásul a játéka se volt valami meggyőző!Jó oké jöttek a bla bla kifogások!Ami lerágott csont!Aztán én emlékszek az Arsenalba olyanra hogy szélről indulgatott be!ott ment neki mert ott volt Thierry Henry!!!Egyébként meg a franci válogatottba megkapta a középcsatárposztot még is kiestek!De ha annyira az a poszt az övé akkor meg mondom felesleges pénzkidobás volt tavaly leigazolni ebbe a játékrendszerbe Eto'o mellé!Erre a célra megfelelt volna egy másik padozós csere csatár is!A másik meg hogy ki hogy milyen szinten űzi ezt a sportot az hogy függ össze a szurkolással?Szerintem te sem vagy barca szintű játékos úgyhogy kár ezzel betámadni bárkit is!Nem tudok róla hogy a fórumról valaki is barcelona játékos lenne!Ezzel gondolom arra akartál célozni hogy én nem igen tudok játszani!Ez talán így is van!De én nem az Fc Barcelona csapatának vagyok a sztárja!és nem is leszek!De azért engedd meg hogy szurkoljak nekik és véleményt mondjak egy nagy reményekkel érkezett játékosról aki eddig nem nagyon váltotta be ezeket a reményeket!Amúgy meg már leírtam hogy nem herótozom egy darabig mert annak örülnék ha belelndülne akármilyen poszton is!Szóval hajrá!
Szerk:Franci válogatottashoz még hozzátenném nem csak az eb-n játszik középcsatárt hanem általában de ott sem a régi már!ott mire panaszkodik?
Szerk:Franci válogatottashoz még hozzátenném nem csak az eb-n játszik középcsatárt hanem általában de ott sem a régi már!ott mire panaszkodik?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára albicelesteX 2008.08.07. 12:52:08-kor.

Miért, mi lett belőle
Gio nem váltott meg semmit, de azért nem is volt rosszabb az átlagnál. Krkicnek viszont meglehet nézni a játszott percek/gól mutatóját, még a klaszzis csatárok is megirigyelnék. Ha rajtam múlna, Etoo 1. számú cseréje Bojan lenne, persze ez attól is függ, h milyen az ellenfél, mert van, ahóva inkább egy magas támadó kell.

- Blest
- Jugador d'estrella
Csodálom hogy Pep sem jött még rá, hogy Henry középcsatár... nem védeni akarom, de szerintem Etoo cseréjének tökéletes lesz. Szélre meg fiatal energikus futót kéne betenni, aki szétfutja a védelmet odavissza, nem a 30as éveit taposó Henry-t szvsz. Ő középcsatárként már bizonyított.. akkor minek kell neki új helyet keresni? Bojan nincs azon a szinten mint Henry, fiatal tapasztalatlan, 3. középcsatárnak jó lesz, meg a kupában eljátszadozhat, nem kéne rá nagy terhet tenni, nézzük csak tavaly mi volt?
Giora és Bojanra nehezedett az a súly, hogy váltsák meg a világot... mi lett belőle, na ennyit erről.

Giora és Bojanra nehezedett az a súly, hogy váltsák meg a világot... mi lett belőle, na ennyit erről.

Én is azt mondom h Henry nem lövi a gólokat de hasznos.Sokat fut és jól passzol.De majd meglátjuk h ha középen lesz folyamatosan mit tud csinálni.
Igaz. Ronaldinho hivei is csak azt pofázták, h majd belejön, volt egy jó mozdulata, már egyből a régi Ronaldinhot vélték földegezni. Henry fanatikusok ugyanazt csinálják...be kell látni, kumma gyenge, ezért adtunk ki 24 milliót

- barcatom
- Jugador del Barça
Teljesen mindegy ki védi ki nem Henry-t, a lényeg hogy rettentö gyenge a teljesitménye két éve!!! Hogy ez azért van mert nem fekszik a focink neki vagy másért azt nem tudom, de egy biztos nagyon rosszul játszik! Egyetlen dolog amit tud csinálni passzolgatni!
csak is a barca!!!!!!!!!!!
szajko ment egy PÜ
Khm haggyuk már ezt Henry hányszor elvitte és passzolt?albicelesteX írta:Eto'o 45 min. 2 gól
Henry 60 min. 0 gól!!!Meg a teljesítménye is nagyon ott volt!
Laporta embere!Szent és sérthetetlen!Nevetséges!!!!
Mind1 te azt nézed ki hány gólt rúg...Eto'o ha szélen játszik és Henry középen épp lehet,hogy fordítva lett volna ez...igen Henry nem a legjobb formába van és akkor?...Gondolom azért vagy te is szurkoló mert olyan jól focizol...Van 2 jó csatárunk és kész.....
nekem egyszer azt mondta valaki, hogy mindegy honann és hogyan rúgsz gólt,amíg így teszel!!!G-Jay írta:Hehh. Mert Eto'o beleérős góljait mindet Samu csinálta meg? Akkor neki se sok gólja volt ha így nézzük. A gól az gól, azért mindenbe ne kössünk már bele.csabimo írta: A tavalyi 16 goljábol 14et tálaltak neki és kb 2volt amit ö csinált meg magának
G.
Hehh. Mert Eto'o beleérős góljait mindet Samu csinálta meg? Akkor neki se sok gólja volt ha így nézzük. A gól az gól, azért mindenbe ne kössünk már bele.csabimo írta: A tavalyi 16 goljábol 14et tálaltak neki és kb 2volt amit ö csinált meg magának
G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
- csabimo
- Capitá del Barça
Én megnéztem tegnap a meccset, ahogy idáig az összeset, és valdes! + henry formán kivül játszott!
Sokat vállalt? meg peches? Tegnap leirtam hogy 5 meccsen 1 golt löni az kevés nemcsak egy Henrytol, és minden meccsen volt 2-3 ziccere...
Egy ilyen csapat ellen mint ez a new york kettesével kéne guritsa a golokat mint pl:etoo
Ne emeljük ki hogy akart meg jol mozgott, mert egy Quma gyenge csapat ellen játszottunk! és ami a leggázabb hogy a helyzeteit megint kihagyta...
Én azt szürtem le amiota nálunk játszik, hogy nem tud elmenni egy az egyben már könnyen védö mellett, mint tette azt korábban az arsenalban!!! és kevés helyzetet tud ezért kialakitani magának, ha pedig sikerül akkor rendre elpuskázza...
A tavalyi 16 goljábol 14et tálaltak neki és kb 2volt amit ö csinált meg magának
Oké mielött irná valaki
hogy "dehátnemisaposztjánjátszik" az még nem mentség mindenre....
Pedrito is jol mozgott, sokat vállalt, egy az egyben is, és golt is lött...
U.I: Remélem, ahogy sokan mások is hogy hamar összekapod magad...
Sokat vállalt? meg peches? Tegnap leirtam hogy 5 meccsen 1 golt löni az kevés nemcsak egy Henrytol, és minden meccsen volt 2-3 ziccere...
Egy ilyen csapat ellen mint ez a new york kettesével kéne guritsa a golokat mint pl:etoo

Én azt szürtem le amiota nálunk játszik, hogy nem tud elmenni egy az egyben már könnyen védö mellett, mint tette azt korábban az arsenalban!!! és kevés helyzetet tud ezért kialakitani magának, ha pedig sikerül akkor rendre elpuskázza...
A tavalyi 16 goljábol 14et tálaltak neki és kb 2volt amit ö csinált meg magának

hogy "dehátnemisaposztjánjátszik" az még nem mentség mindenre....
Pedrito is jol mozgott, sokat vállalt, egy az egyben is, és golt is lött...
U.I: Remélem, ahogy sokan mások is hogy hamar összekapod magad...

A lényeg hogy mindenki azt akarja hogy jól menjen Titinek. Szóval ebből vitát csinálni felesleges.
G.
G.
California Love
California Love
- albicelesteX
- A Vadász
Ezzel meg csak annyi a bajom hogy tavaly óta hallgatom meg várok erre a pillanatra!De nem herótozom tovább!!!Várok egy picit!Kíváncsian és remélem sikerül neki!!!

nyugalom, ezek csak fekészülési meccsek. a játéka egyáltalán nem rossz, sőt, egyszerűen csak peches. én nem lennék meglepve, ha a formaidőzítés a bajnokság elejére beérne, és hirtelen elkezdene termelni..
igazad van,én is sokkal többet vártam tőle,hihetetlen hogy mennyire más lett a játéka miután ideigazolt.a tavalyi tanulóév volt,oké magánéleti problémái is voltak. idén viszont valamit már mutatnia kell!albicelesteX írta:Hát tesókám!Most nem tudom miért hülyézel engem?Én nem méltettalak téged így!Csak azért mert el merem várni hogy a nagyszerű Henry gólokat lőjön?Henry csak egy volt!
- albicelesteX
- A Vadász
Oké vágom!Nem akartam feszültséget!Csak Henryval szemben nekem hatalmasak az elvárásaim!Ez lehet az én hülyeségem!Örültem mikor idekerült!De csalódás az eddigi játéka és nekem nem elég ha a világ egyik legjobb támadója jól mozog meg akar!Az lőjön gólokat is!

Nem vagy a tesókám, add egy. Add kettő hülyét írtam hülyesééget akartam.
G.
G.
California Love
California Love
- albicelesteX
- A Vadász
Hát tesókám!Most nem tudom miért hülyézel engem?Én nem méltettalak téged így!Csak azért mert el merem várni hogy a nagyszerű Henry gólokat lőjön?Henry csak egy volt!

Fejezzétek már be!
Ugyan nem láttam a meccset, de idéznék nektek az eurobarcás cikkből:
"A leginkább elátkozott szerepben ugyanakkor a jól mozgó, és sokat vállaló Henry volt, aki ugyan többször is helyzetbe került, de valami mindig megakadályozta abban, hogy gólt szerezzen."
Jól mozgó, sokat vállaló! Én nem tudom ti mit vártok. Samu csak egy van ez tény, de Henry sincs több! Igencsak nagy akarat, és motiváció van benne, az arca sem nagy, sőt, most nem jönnek neki össze a befejezések, volt már ilyen Eto'o barátunknak is. Na de nem is idegelem a sok hülyén magam mert ma amúgy szép napom van.
G.
Ugyan nem láttam a meccset, de idéznék nektek az eurobarcás cikkből:
"A leginkább elátkozott szerepben ugyanakkor a jól mozgó, és sokat vállaló Henry volt, aki ugyan többször is helyzetbe került, de valami mindig megakadályozta abban, hogy gólt szerezzen."
Jól mozgó, sokat vállaló! Én nem tudom ti mit vártok. Samu csak egy van ez tény, de Henry sincs több! Igencsak nagy akarat, és motiváció van benne, az arca sem nagy, sőt, most nem jönnek neki össze a befejezések, volt már ilyen Eto'o barátunknak is. Na de nem is idegelem a sok hülyén magam mert ma amúgy szép napom van.
G.
California Love
California Love