zsoltfree írta:Végre jönnek a bajnokik. Nagyon pozitív meccs volt ez is.
- 3 fejesgól, ez önmagáért beszél.
- Zlatan végre meglőtte első gólját ennek jobban örültem mint a szuperkupának kb:) De ahogy láttam ő is és a csapattársai is. Letámadásból is rendesen kivette a részét és (talán túlságosan is) önzetlen volt.
- Keita fejjátéka nagyon meggyőző volt
- Dani Alves 2 gólpasszt adott, tehát ért ő még ehez
- Abidal - nekem az ő játéka soha nem volt annyira katasztrófális mint ahogyan azt sokan mondják. Szerintem az eddigi pár idei meccsén is jó volt elől is hátul is.
- Pedro szerintem ő lehet az év felfedezettje, amivel a VB-re is kijuthat! Nagyon jó lesz szerintem, bár még sokszor eltűnik, de ez még Messivel is előfordul
-Bojan(nálam meccs embere) - az ő játéka kb fél évtől már nagyon fejlődőképesnek látszik. Szerintem Messitől sokat tanulhat. Gyors nagyon és a tologatásokat is nagyon jól csinálja. Ha ezt még tudja csiszolni akkor nagyon jó éve lehet.
- Valdes - megmutatta, hogy bár ritkán ér labdához, de akkor azért biztosan, és minden évben egyre jobb. Idén is lesz pár bakija, de ha a BL-döntő és hasonló meccseket úgy védi végig ahogy tavaly akkor megszeretik őt már szerintem.
- Xavi - neki egy szabadságszobor szerű alkotást a Barcelona kikötőjébe tutira emelnek, mert egyszerűen nagyon jó.
- ami nagyban változott 3 éve még nem volt magas emberünk és fejjátékunk sem. Azóta itt van Pique, Sergi, Ibra magas emberek és Keita is jól fejel.
- Tegnap aggódtam hogy gyakorlatilag "csak" utánpótlás cseréink vannak. Végül is ha belegondolunk, Bojan, Sergi is válogatottak voltak már, Pedro is nagyon jön fel, és a többi fiatalról is elhiszem Pepnek hogy megálná a helyét. Akkor viszont a világon (ebben is) egyedülálló csapatunk lesz mert ennyi saját nevelés egy keretben sincs, de talán a topligák első 8 helyezettjeiben sincs összesen.
- Külön tetszett a tegnapi meccsben hogy hazai pályán hétfő este a 88. percben 3-0 állásnál, egy teljesen esélytelen csapat ellen, egy teljesen 10000% megnyert meccsen is úgy támadta le az összes Barcás (Ibra is) az ellenfelet, a saját tizenhatosuknál, mint ha e BL-döntő utolsó perceiben hajtanánk egy fontos gólért: tehát látom bennük a tüzet!
- 2 hét múlva már talán Milito-n kívül teljes csapat lesz. Marquezről tud vki valamit?
Amivel nem értek egyet:
Azért örülök Ibra találatának, de ne túlozzunk.
Abidalban semmi nagy szám nem volt, egy-két elrontott passz, a szokásos.
Maxwell: vedekezésben egy hiba, egy mentés, egyébként átlagos, jó labdaszerzések, támadásban: remek volt megint csak, sokszor indult egyedült, 16-oson belül is tud játszani.