2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
BlauGranaGroc írta:Aki 17éves korára a Barca korosztályos csapataiban közel 1000 gólig jut, majd bemutatkozik a Barca első csapatában és a spanyol válogatottba is behívják annak nagy szüksége nincs arra, hogy bármit is ellessen. Az alapján meg pláne nem amit már az első meccsén művelt(aki látta emlékszik) és első szezonjában mutatott(10g 3a). Bojan szerintem bármikor tud annyit a labdával, mint Messi. Összetettebb játékosnak is tartom(nem azt írtam jobb, mielőtt még..) Lionál. Fizikálisan és tapasztalat terén vannak még hiányosságai, egyébként teljesen rendben van.krokodil22 írta:Bojanról, meg annyit, hogy még mindig nem vagyok tőle elájulva. Összeteheti a kezét, hogy van a csapatban egy Leo, akitől rengeteg dolgot elleshet.
na és az offból vissza
Grat a svédnek a gólhoz! Meccsenként 5 perc jó játék kevés.
Keita MoM
Maxwellnek és Krkicnek jobbulást!
Aki 17éves korára a Barca korosztályos csapataiban közel 1000 gólig jut, majd bemutatkozik a Barca első csapatában és a spanyol válogatottba is behívják annak nagy szüksége nincs arra, hogy bármit is ellessen. Az alapján meg pláne nem amit már az első meccsén művelt(aki látta emlékszik) és első szezonjában mutatott(10g 3a). Bojan szerintem bármikor tud annyit a labdával, mint Messi. Összetettebb játékosnak is tartom(nem azt írtam jobb, mielőtt még..) Lionál. Fizikálisan és tapasztalat terén vannak még hiányosságai, egyébként teljesen rendben van.krokodil22 írta:Bojanról, meg annyit, hogy még mindig nem vagyok tőle elájulva. Összeteheti a kezét, hogy van a csapatban egy Leo, akitől rengeteg dolgot elleshet.
Nem vagyok Bojan és Pedro fan. Nem vagyok a reinkarnációja. Messi játékát szeretem.kristop írta:most komolyan, te nem vkinga reinkarnációja vagy? Bojan tegnap nagyon jól játszott, kiemelkedett a csapatból. mikor leszel elájulva akkor tőle?krokodil22 írta: Pedro eléggé eltűnt, csak néha tűnt fel. Messi nem szokott már eltűnni. Bojanról, meg annyit, hogy még mindig nem vagyok tőle elájulva. Összeteheti a kezét, hogy van a csapatban egy Leo, akitől rengeteg dolgot elleshet.
kristop írta:most komolyan, te nem vkinga reinkarnációja vagy? Bojan tegnap nagyon jól játszott, kiemelkedett a csapatból. mikor leszel elájulva akkor tőle?krokodil22 írta: Pedro eléggé eltűnt, csak néha tűnt fel. Messi nem szokott már eltűnni. Bojanról, meg annyit, hogy még mindig nem vagyok tőle elájulva. Összeteheti a kezét, hogy van a csapatban egy Leo, akitől rengeteg dolgot elleshet.
most komolyan, te nem vkinga reinkarnációja vagy? Bojan tegnap nagyon jól játszott, kiemelkedett a csapatból. mikor leszel elájulva akkor tőle?krokodil22 írta: Pedro eléggé eltűnt, csak néha tűnt fel. Messi nem szokott már eltűnni. Bojanról, meg annyit, hogy még mindig nem vagyok tőle elájulva. Összeteheti a kezét, hogy van a csapatban egy Leo, akitől rengeteg dolgot elleshet.
Amivel nem értek egyet:zsoltfree írta:Végre jönnek a bajnokik. Nagyon pozitív meccs volt ez is.
- 3 fejesgól, ez önmagáért beszél.
- Zlatan végre meglőtte első gólját ennek jobban örültem mint a szuperkupának kb:) De ahogy láttam ő is és a csapattársai is. Letámadásból is rendesen kivette a részét és (talán túlságosan is) önzetlen volt.
- Keita fejjátéka nagyon meggyőző volt
- Dani Alves 2 gólpasszt adott, tehát ért ő még ehez
- Abidal - nekem az ő játéka soha nem volt annyira katasztrófális mint ahogyan azt sokan mondják. Szerintem az eddigi pár idei meccsén is jó volt elől is hátul is.
- Pedro szerintem ő lehet az év felfedezettje, amivel a VB-re is kijuthat! Nagyon jó lesz szerintem, bár még sokszor eltűnik, de ez még Messivel is előfordul
-Bojan(nálam meccs embere) - az ő játéka kb fél évtől már nagyon fejlődőképesnek látszik. Szerintem Messitől sokat tanulhat. Gyors nagyon és a tologatásokat is nagyon jól csinálja. Ha ezt még tudja csiszolni akkor nagyon jó éve lehet.
- Valdes - megmutatta, hogy bár ritkán ér labdához, de akkor azért biztosan, és minden évben egyre jobb. Idén is lesz pár bakija, de ha a BL-döntő és hasonló meccseket úgy védi végig ahogy tavaly akkor megszeretik őt már szerintem.
- Xavi - neki egy szabadságszobor szerű alkotást a Barcelona kikötőjébe tutira emelnek, mert egyszerűen nagyon jó.
- ami nagyban változott 3 éve még nem volt magas emberünk és fejjátékunk sem. Azóta itt van Pique, Sergi, Ibra magas emberek és Keita is jól fejel.
- Tegnap aggódtam hogy gyakorlatilag "csak" utánpótlás cseréink vannak. Végül is ha belegondolunk, Bojan, Sergi is válogatottak voltak már, Pedro is nagyon jön fel, és a többi fiatalról is elhiszem Pepnek hogy megálná a helyét. Akkor viszont a világon (ebben is) egyedülálló csapatunk lesz mert ennyi saját nevelés egy keretben sincs, de talán a topligák első 8 helyezettjeiben sincs összesen.
- Külön tetszett a tegnapi meccsben hogy hazai pályán hétfő este a 88. percben 3-0 állásnál, egy teljesen esélytelen csapat ellen, egy teljesen 10000% megnyert meccsen is úgy támadta le az összes Barcás (Ibra is) az ellenfelet, a saját tizenhatosuknál, mint ha e BL-döntő utolsó perceiben hajtanánk egy fontos gólért: tehát látom bennük a tüzet!
- 2 hét múlva már talán Milito-n kívül teljes csapat lesz. Marquezről tud vki valamit?
zsoltfree írta:Végre jönnek a bajnokik. Nagyon pozitív meccs volt ez is.
- 3 fejesgól, ez önmagáért beszél.
- Zlatan végre meglőtte első gólját ennek jobban örültem mint a szuperkupának kb:) De ahogy láttam ő is és a csapattársai is. Letámadásból is rendesen kivette a részét és (talán túlságosan is) önzetlen volt.
- Keita fejjátéka nagyon meggyőző volt
- Dani Alves 2 gólpasszt adott, tehát ért ő még ehez
- Abidal - nekem az ő játéka soha nem volt annyira katasztrófális mint ahogyan azt sokan mondják. Szerintem az eddigi pár idei meccsén is jó volt elől is hátul is.
- Pedro szerintem ő lehet az év felfedezettje, amivel a VB-re is kijuthat! Nagyon jó lesz szerintem, bár még sokszor eltűnik, de ez még Messivel is előfordul
-Bojan(nálam meccs embere) - az ő játéka kb fél évtől már nagyon fejlődőképesnek látszik. Szerintem Messitől sokat tanulhat. Gyors nagyon és a tologatásokat is nagyon jól csinálja. Ha ezt még tudja csiszolni akkor nagyon jó éve lehet.
- Valdes - megmutatta, hogy bár ritkán ér labdához, de akkor azért biztosan, és minden évben egyre jobb. Idén is lesz pár bakija, de ha a BL-döntő és hasonló meccseket úgy védi végig ahogy tavaly akkor megszeretik őt már szerintem.
- Xavi - neki egy szabadságszobor szerű alkotást a Barcelona kikötőjébe tutira emelnek, mert egyszerűen nagyon jó.
- ami nagyban változott 3 éve még nem volt magas emberünk és fejjátékunk sem. Azóta itt van Pique, Sergi, Ibra magas emberek és Keita is jól fejel.
- Tegnap aggódtam hogy gyakorlatilag "csak" utánpótlás cseréink vannak. Végül is ha belegondolunk, Bojan, Sergi is válogatottak voltak már, Pedro is nagyon jön fel, és a többi fiatalról is elhiszem Pepnek hogy megálná a helyét. Akkor viszont a világon (ebben is) egyedülálló csapatunk lesz mert ennyi saját nevelés egy keretben sincs, de talán a topligák első 8 helyezettjeiben sincs összesen.
- Külön tetszett a tegnapi meccsben hogy hazai pályán hétfő este a 88. percben 3-0 állásnál, egy teljesen esélytelen csapat ellen, egy teljesen 10000% megnyert meccsen is úgy támadta le az összes Barcás (Ibra is) az ellenfelet, a saját tizenhatosuknál, mint ha e BL-döntő utolsó perceiben hajtanánk egy fontos gólért: tehát látom bennük a tüzet!
- 2 hét múlva már talán Milito-n kívül teljes csapat lesz. Marquezről tud vki valamit?
Sergi, nekem mindig olyan, mintha aludna, messze van Yaya-tól. Egyébként nem semmi, hogy ezzel a felállással is milyen erős a csapat. A fiataloknál még néha látszik a rutin hiánya, de nagyon jól játszanak, agilisak, gyorsak, tetszenek! Keita mostanában nagyon egyenletes formát focizik, a szuperkupán is jól játszott. Nekem egy kicsit fantáziadúsabb Pedro, mint Bojan, de örülök Bojan góljának, mert ma már volt egy-két jobb megindulása, valószínűleg itt is nagyobb előrelépés várható a mérkőzésszám és a pályán töltött idő növekedésével.mess2009 írta:érdekes, én birom Farkas N. közvetítéseit nem dumálja agyon a meccset és mégis érezni,hogy kiváló a tárgyi ismerete is!
megvan a 3 pont ez a legjobb, ebben az idényben talán ha lehet még nagyobb jelentősége lesz, hogy a papírformát hozni kell!!
látom azért mások is észreveszik:Sergi nem egy Yaya!! azonnal igyekszik szabadulni a labdától, nagyon deffenzív, pontatlan hogy a védekező képességeiről ne is beszéljek.
Ibra ha lassan is de talán javul,az biztos, hogy nagyon hiányzik már egy jó Ibra!
azért én a meccs iramára nem panaszkodom, sőt elég sokszor láttam légszomjal küzdő arcokat ez gondolom még az idény elejei terheléstől van.
szóval, csak így tovább!
OFF: Ki volt az? Csak nem a Farkas Norbi? Mert az full reálos. Szóval ne csodálkozz ha nem jön izgalomba egy Barca meccs miatt. Bezzeg amikor Raul gólt lő, úgy beszél róla mintha szerelmes lenne belé.ElBartimaeus írta:Szerintem a meccsről és főleg a kommentátorról mindent elmond ez: bár álmos voltam a suli miatt, de azért az gáz, hogy egy Barca meccsen elaludjak és még a gólokra se ébredjek fel! Amikor felébredtem, akkor is olyan unalmasan közvetítette a meccset, hogy az valami elképesztő! Meccsről véleményt nem nagyon tudok írni, csak annyit, hogy de jó, hogy nyertünk, meg de jó, hogy Ibra gólt lőtt.
Kösz, ezt jó tudni.herlius írta:Egyszer-kétszer megforgatták a védelmünket, de komoly ziccer nem volt belőle. Sergi kicsit súlytalan volt ma középen, többször is átjátszották, főleg ebből adódtak a gondok. Összességében azonban nem volt komoly probléma.barcafan0911 írta:Elégedett vagyok ezzel a kezdéssel, ha jönnek Messiék és Ibra is elkezd focizni akkor nem lesz itt gond.
Más: A védelmünk milyen volt? Volt momentuma a Gijonnak, vagy simán uraltuk a meccset?