girhiny írta:Sziasztok!
Úgy alakult, hogy a családi összefogás keretein belül, családtagjaim elküldenének egy meccsre Barcelonaba. 2010. október 31-én vasárnap lesz a Sevilla elleni meccs azt szeretném élőben megnézni. Segítséget, tippeket szeretnék kérni főleg a jegyvásárlásra, az utazási irodák őrült számokban beszélnek(49 E, 62 E), nem hiszem, hogy ne lenne más megoldás. Ha utazásra vagy szállásra is vannak ötlete, azt is örömmel veszem. Minden segítséget előre is köszönök.
Üdv
Szia!
A neten simán lehet keríteni jegyet 40-110Euróig a Sevilla ellen kb.
http://www.fcbarcelona.cat/web/english/ ... rtits.html
UI: Sőt már most is tudsz venni! Ha egyedül vagy király,mert nem kell 2egymás mellettire várni, akár most is megveheted
Annyi,hogy még nem most,hanem a meccs előtt mondjuk 3-4nappal.És hát ugye ez azért nyugtalanító tud lenni,hogy mi van ha mégsem lesz...
Mivel úgy látom első utad,ezért én úgy lennék vele,hogy inkább legyen kicsit drágább,de biztos... Aztán később ha vissza akarsz térni már látni fogod mi hogyan megy.(Bár mondom,elsőre is meg lehet oldani mindent,de ahogy gondolod.)
Szabellát nem ismerem,páran mondták nekem,hogy lehúz,nem tudom,nem volt vele még dolgom.
Utazás: Wizzair.com

Szállás pedig: booking.com
magyar nyelvre lehet állítani mindkét oldalt!
Sok sikert!
ha valami nem tiszta,írj PÜ-t nyugodtan