Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Azt ne felejtsd el, hogy válogatott szünet volt, aminek mi előszeretettel megszívjuk a levét. Bár hazai pályán meglesz a siker, de nem tartom valószínűnek, hogy parádézni fog a csapat. Egy kicsit nyögvenyelős 2-0-ra számítok, de nem feltétlenül a Hercules hatalmas erejének köszönhetően, sokkal inkább a saját gyengeségünknek.Capon írta:Olvasva a Hercules-es cikket azért meglepő lenne otthon pontokat hullajtani egy újonc csapattól. Treze nagy erősítés lesz nekik, de ez mit sem fog számítani. Az első félidő végén szerintem egy 2-3 gólos előnnyel megyünk a szünetre. Valóban szoktak néha ezek a csapatok meglepetést okozni, de szerintem épp hogy a bajnokság vége felé amikor a bent maradásuk a tét. Azt azért remélem, hogy nem 90 percig kell egy 11emberreel a gólvonalon álló csapat ellen játszani.
A szisztémát neki is meg kell tanulnia, a taktikát, a begyakorolt figurákat és ez nem 2 nap szvsz. De majd szombaton minden kiderül.Lionel85 írta:Nem tudom, hogy miért lenne baj, ha nem a Barçával van edzésben, hanem még a Poollal és most a válogatottal. Azért egy Hércules ellen nem hiszem, hogy ne kapna ha csak pár percet is. És ha a kezdőbe is belefér, az azt jelenti, hogy remek kondiban van. Tegnap nagyon jól mozgott. Semmi sem szól ellene.
Igen plusz végigcsinálta a felkészülést a Poollal. Ez hogy jön ide?Lionel85 írta:2 edzésnap? Végigcsinálta a felkészülést a spanyolok ellen, majd a 90 percet is végigtiporta...SuperMessi írta:Ez lesz az összeállítás szinte biztos, mert Masche nem fog kezdeni 2 edzésnap után. Esetleg Milito Abidál helyén, én viszont biztos megnézném Adriano-t Alves helyett.
2 edzésnap? Végigcsinálta a felkészülést a spanyolok ellen, majd a 90 percet is végigtiporta...SuperMessi írta:Ez lesz az összeállítás szinte biztos, mert Masche nem fog kezdeni 2 edzésnap után. Esetleg Milito Abidál helyén, én viszont biztos megnézném Adriano-t Alves helyett.
Ez lesz az összeállítás szinte biztos, mert Masche nem fog kezdeni 2 edzésnap után. Esetleg Milito Abidál helyén, én viszont biztos megnézném Adriano-t Alves helyett.fcbarca0827 írta:Egyetértek. Nálam is Milito kezdene Piqué mellett. De ettől függetlenül szerintem is Abidalt fogja ott erőltetni. Valamint Keita is kezdő lesz. Nálam ez a Hercules elleni 11:Lionel85 írta:Kivéve engem. Abidalt soha nem raknám be középre. Ez Pep hülyesége. Ott támadom ezt a taktikát, ahol lehet, bár nincs sok értelme, mert nem jön ide az edző fórumozni és olvasgatni, de nem győzök az elédegettlenségemnek hangot adni ezügyben.Milito legyen a középhátvéd a fenébe is.
-------------------Valdes--------------------
Alves-------Piqué-------Abidal-----Maxwell
-------------------Sergio--------------------
--------------Xavi-------Keita----------
--Messi----------Villa---------Iniesta--
Persze addig, még rengeteg idő van, így aztán nem is tudom minek fáradoztam.
Egyetértek. Nálam is Milito kezdene Piqué mellett. De ettől függetlenül szerintem is Abidalt fogja ott erőltetni. Valamint Keita is kezdő lesz. Nálam ez a Hercules elleni 11:Lionel85 írta:Kivéve engem. Abidalt soha nem raknám be középre. Ez Pep hülyesége. Ott támadom ezt a taktikát, ahol lehet, bár nincs sok értelme, mert nem jön ide az edző fórumozni és olvasgatni, de nem győzök az elédegettlenségemnek hangot adni ezügyben.Milito legyen a középhátvéd a fenébe is.
Kisebb csapatok ellen, valamint rotálás szempontjából, én elnézegetem Abit középen, így legalább Maxi, vagy Adriano is tud játszani bhv poszton.Lionel85 írta:Kivéve engem. Abidalt soha nem raknám be középre. Ez Pep hülyesége. Ott támadom ezt a taktikát, ahol lehet, bár nincs sok értelme, mert nem jön ide az edző fórumozni és olvasgatni, de nem győzök az elédegettlenségemnek hangot adni ezügyben.S.Agüero írta:Az Én kezdőm a Hercules elleni meccsre:
----------------------VV--------------------
--------------Xavi----------Iniesta----------
--Pedro-------Messi----------Villa----------
Szerintem ezt mindenki elfogadná.Milito legyen a középhátvéd a fenébe is.
Kivéve engem. Abidalt soha nem raknám be középre. Ez Pep hülyesége. Ott támadom ezt a taktikát, ahol lehet, bár nincs sok értelme, mert nem jön ide az edző fórumozni és olvasgatni, de nem győzök az elédegettlenségemnek hangot adni ezügyben.S.Agüero írta:Az Én kezdőm a Hercules elleni meccsre:
Szerintem ezt mindenki elfogadná.
Mascherano -t nem játszatthatják még?S.Agüero írta:Az Én kezdőm a Hercules elleni meccsre:
Szerintem ezt mindenki elfogadná.![]()
Szvsz ez a várható kezdőcsapat, bár most is bekerülhet Keita a kezdőbe, de még ott lehet Bojan vagy Adriano is.
Tippem:
3-0.(könnyen több is lehet, ha a Racing elleni meccset nézzük) Góllövők:
Messi, Pedro, Villa
gygerike írta:Nem akarok beleszólni a dolgokba, de mintha pár hónapja azt írta volna 1-2 fórumozó hogy egyáltalán nem éri meg Szabellával üzletelni mert nagyon lehúzós meg ilyesmi.
Most ne hallgass Szabella úrra, ki is töröltem amit írt. Ha nem BL vagy hatalmas bajnoki rangadó a meccs, akkor a hivatalos honlapon magyar bankkártyával lehet vásárolni, válogathatsz székenként, jobbnál jobb helyek közt, főleg 2-3 nappal a meccs előtt. És ha nem akarsz a camp nounál sorban állni a jegyért (ahol csak a magyar bankkátyádat kell bemutatni utólag, és adják is a jegyet kártyaszám alapján), akkor otthon is kinyomtathatod őket, a vonalkód ugyanis amivel a stadion kapui átengednek.senzu írta:Akkor mégis hogyan lehet normális áron jegyet venni úgy, hogy nem vagy bérletes, nincs spanyol bankkártyád, a repülőjegyet és szállást magadnak intézed?Szabella írta:...
Iniestával mi van? Sérült?LM10 írta:Hétvégére:
Valdes-Alves-Piqué-Abidal-Maxwell-Busquets-Xavi-Keita-Messi-Villa-Bojan.
Van egy olyan érzésem, hogy Abidal középen lesz, és Keita kezdeni fog..
Szia!girhiny írta:Sziasztok!
Úgy alakult, hogy a családi összefogás keretein belül, családtagjaim elküldenének egy meccsre Barcelonaba. 2010. október 31-én vasárnap lesz a Sevilla elleni meccs azt szeretném élőben megnézni. Segítséget, tippeket szeretnék kérni főleg a jegyvásárlásra, az utazási irodák őrült számokban beszélnek(49 E, 62 E), nem hiszem, hogy ne lenne más megoldás. Ha utazásra vagy szállásra is vannak ötlete, azt is örömmel veszem. Minden segítséget előre is köszönök.
Üdv