Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Számból vetted ki a szótKrojf írta:Boixos Koma!
Az Interes komád kiment a stadionba hiába,
Majd öntötte bánatát a piába.
Kijött a kocsmából részegen,
Átment pár érzelmi részlegen,
Gondolta, hogy megették őt a Farkasok
És hogy nem fogják föl fájdalmát a matracok,
Nem tudja csalódását leplezni,
Csak azt a tényt tudja innen keltezni,
Hogy a "Kopasz Vezér" ármádiája
Nem vizitált a San Siroba hiába!
K.
Del Pierora egy rosz szavunk sem lehet,egyáltalán nem látszik,h idősődött volna a játékán! Nedvedén sem nagyon! Márpedig ha ők ketten formában lesznek,és még a többiek is hoznak egy jó átlagot,akkor dobogó befigyel...!noname írta:Én Nedvedtől már nem várok valami sokat.Andrde rejtély h mire megy, Del Piero se lett fiatalabb. Az biztos h a Juve vagy a Fio lehet a meglepetéscsapat, sztrem inkább a Fio és remélem is.![]()
Hát az biztos hogy ezek közül valamelyik de inkább a juve a Fio-ból elment Toni hát nem tudom Juvéba elég sok mindenki érkezett pont ezért lehet meglepetéscsapat!noname írta:Én Nedvedtől már nem várok valami sokat.Andrde rejtély h mire megy, Del Piero se lett fiatalabb. Az biztos h a Juve vagy a Fio lehet a meglepetéscsapat, sztrem inkább a Fio és remélem is.![]()
noname írta:a Juve sztem nem lesz harcban semmiért!A védelmük máég mindig nem a legerősebb, sok játékos már jócskán túl van a csúcson(Nedved,Del Piero), sok játékos újonnan érkezett, sztm a 4. hellyel elégedette lehetnek.
Köszi!noname írta:Fio távozók-érkezők
Volt ott mozgás, de kezdőbe nem sokan jöttek, könnyű lesz ennyi játékost beépíteni.
Nálam meg a legjobb jósnő.Slither írta:Ha télleg bejön, akkor nálam hivatalosan is Don Capello lesz a legjobb edző.aynas írta:Fabio Capello: " Ebben a pillanatban úgy érzem, hogy Giuly volt a nyár legjobb igazolása Olaszországban."én meg úgy érzem, hogy te egy barom vagy
Ha télleg bejön, akkor nálam hivatalosan is Don Capello lesz a legjobb edző.aynas írta:Fabio Capello: " Ebben a pillanatban úgy érzem, hogy Giuly volt a nyár legjobb igazolása Olaszországban."én meg úgy érzem, hogy te egy barom vagy
Legyen igaza!aynas írta:Fabio Capello: " Ebben a pillanatban úgy érzem, hogy Giuly volt a nyár legjobb igazolása Olaszországban."én meg úgy érzem, hogy te egy barom vagy
ment egy kis lefety a Romának...aynas írta:Fabio Capello: " Ebben a pillanatban úgy érzem, hogy Giuly volt a nyár legjobb igazolása Olaszországban."én meg úgy érzem, hogy te egy barom vagy