2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem nem tervezem. Nem akarok neten, csak ha ingyen vansocio66 írta:Áttérsz amúgy a netes fogadásra,Fernando?
A szelóidat azért továbbra is írd be.
Igen azt tudom, hogy keddenként van. Ez megvan. De hány órától? Az izgat igazából, mert nem akarok itt ülni, de lemaradni róla se, mer biztos jó muri.socio66 írta:Madridistán oldalakat beszélnek erről az 'ingyenpöriről', mikor aktuális,ott lehet nézelődni. Amúgy heti egyszer van asszem.Fernando írta:Én is így vagyok vele, nahde mikor lesz? Azt nemlehet megtudni? Mert annyit nem ér, hogy árgus szemekkel lessem
Madridistán oldalakat beszélnek erről az 'ingyenpöriről', mikor aktuális,ott lehet nézelődni. Amúgy heti egyszer van asszem.Fernando írta:Én is így vagyok vele, nahde mikor lesz? Azt nemlehet megtudni? Mert annyit nem ér, hogy árgus szemekkel lessem
Én is most akartam elkezdeni és nagyitomi azt írta pübe, hogy majd lesz csak várni kell.Fernando írta:Srácok én valamiért nem tudok pörgetni. Letöltötte az összes kaszinós játékot, de valamiért nekem csak 3-at ad be ingyenpörinél és az lejért, a dátum is ott van. Szóval? Ötlet?
tökéletes két szelvény...kb én is így raktam vna ha nem vagyok lusta és lemegyek a lottózóbaszajko írta:2 szelvény mára, holnapra és holnaputánra...
1.
Barca - Sevilla
Porto - Leixoes
Arsenal - Bolton
Milan - Genoa
Chievo - Inter
Ezt 500-al...
2.
Cagliari - Roma
Parma - Juventus
Siena - Fiorentina
Celta - Villarreal
Recrativo - Atlético M.
Ezt meg 200-al...
Erre a szelómra még az osasunát akartam húzni, de nincs benne a fogadások közt és a man.city-t, de nem engedte a gép, szerintem le van zárva.
óóóóó a picccsooobaFtcSikiHun írta:Rikinho20 írta:sziasztok!
Mit tudtok a Blackburn - Aston Villa meccsről??? most néztem az eredmenyek.com-on és azt írják hogy el lett halasztva...két szelvényemen is szerepelt ez a meccs...
ilyenkor mi a helyzet??? ugyanúgy él a szelvény a későbbi időpontban játszódó meccsre is, vagy mivan ilyenkor????
Ha a többi bejön, akkor ugyan úgy nyersz, de 1.00-ás szorzót számol be, az elhalasztott meccs helyett
Rikinho20 írta:sziasztok!
Mit tudtok a Blackburn - Aston Villa meccsről??? most néztem az eredmenyek.com-on és azt írják hogy el lett halasztva...két szelvényemen is szerepelt ez a meccs...
ilyenkor mi a helyzet??? ugyanúgy él a szelvény a későbbi időpontban játszódó meccsre is, vagy mivan ilyenkor????
gondolom neked is a 2:0ra kikapott Soderlingen ment el...nekem még pittsburg kellett volna azon a szelvényen és jön 3500,de most már mind1 hála SoderlingnekRbrt írta:Sziasztok!
Holnapi szelvényem:
Szingapúr- Irán V
Kína-Szíria H
Jemen-Japán V
Siena-Firorentina V
Parma-Juventus D
Milan-Genoa 1fi D
Mára is raktam de egy 1,11es teniszen elment!
arról nem is beszélve,hogy meghívó után kell regelni.ha nem ezt tetted,akkor zárold a számlád és küldök/vagy küld valaki meghívót,mert így +pénzhez jutszfcbarca0827 írta:Bocsi... de ennek a kérdésnek van értelme?yayatouré24 írta:helló
most reggeltem a bwinre és hogy tudok pénzt szerezni?![]()
Hogy tudsz rajta pénzt szerezni? Feltöltesz a bankkártyádról pénzt, amivel aztán fogadsz a meccsekre, (lovakra, ebekre, színészekre)...
Bocsi... de ennek a kérdésnek van értelme?yayatouré24 írta:helló
most reggeltem a bwinre és hogy tudok pénzt szerezni?