Nos nem fejeztem be a Barcával az első idényemet, sőt még januárig sem jutottam el.

December közepétől inkább szüneteltetem a Barcás karrieremet. Eddig veretlen voltam egyébként a bajnokságba 7 győzelemmel és 7 döntetlennel viszonylag kevés kapott és rúgott góllal. A BL-ben nagy nehezen továbbjutottam a 2. helyen a Fener mögött.

A csatárgondom továbbra is fenn állt, pedig Danitól kaptam jó tanácsokat a beállításokra, de valahogy nem úgy működött az egész gépezet ahogy szerettem volna.
Így aztán a Seria A felé vettem az irányt és elkezdtem egy új idényt a NAPOLI csapatával.

Elég jónak láttam a keretet és még ilyen "gyengébb" csapattal nem nagyon kezdtem karriert, gondoltam most kipróbálom magam. Igazolni kaptam 11 millió €-t, ebből megvettem Angel Di María-t, (8,75 M €+záradékok) és kölcsön vettem Belletti-t, valamint a Benficából Cardozo-t (csak poénból nyújottam be kölcsönkérelmemet és végül el is fogadták

), a Juventustól Iago-t. A két kezdő csatárom egyébként a Denis-Lavezzi duó, akik elég jól muzsikálnak. Az UEFA-kupa selejtezőin előbb a Rosenborgot vertem ki, idegenben kikaptam 1-0-ra, otthon viszont Hamsik jó játéka után 3-1-re vertem őket, aztán a következő körben jött valami izraeli csapat asszem, valami Netanya, őket idegenben 2-0-ra, otthon pedig 3-0-ra vertem, a következő ellenfelem pedig a Sp.Braga lesz. Az első bajnoki fordulóban az Udinese otthonában játszottam 1-1-et. Denis eddig az összes meccsén gólt lőtt amelyiken pályára lépett. 4 felkészülési meccs, 4 UEFA-kupa meccs, 1 bajnoki = 9 gól 3 gólpassz. Lavezzi is 8 meccsen 4 gólt lőtt és van 5 gólpassza.
Tele van fiatalokkal egyébként a keret, ha jól megy majd nekik akkor jó kis pénzeket kaphatok majd egy-két játékosért. A kezdőm az elég jól fest, csak a kispad az eléggé gyenge, oda majd kell egy pár ember. Egyébként majd egy jó kapust (azt tanácsolta is men.asszisztem, hogy kapust vegyek, mert ő a csapat leggyengébb pontja, csak nem volt elég lóvém), egy jó középhátvédet, egy vkp-t (asszem megpróbálom M.Veloso-t majd) és egy tkp-t (valami öregebbet Hamsik cseréjének) akarok majd igazolni.
Szerintem velük már végignyomok legalább egy idényt, de kettőt tervezek egyébként. Célom természetesen vagy a BL vagy az UEFA-kupás helyezés egyike és az UEFA-kupában is jól szerepelni. Meglátjuk mi sül ki belőle...
Na peace.