Barça Igazolások 2008-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Lionel Messi Fan
Jugador d'estrella

2008.07.09. 22:55:31

Jó lesz Hleb a középpályára sztem nagyon jó játékos teccik a játéka. Bal oldali támadónak meg de jó is lenne ha leigazolnánk David Silva-t nem kellene sajnálni rá a pénzt kifizetni hogy jöhessen sztem kitűnő játékos csak a Valencia nem nagyon akarja elengedni ha meg igen akkor meg tutti nem olcsón. Eto'o-t meg sztem meg kellene tartani gólerős játékos.

Thx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Lionel Messi Fan 2008.07.09. 23:02:58-kor.
Monti
Jugador d'estrella

2008.07.09. 22:44:01

Hlebbel sikerült megvenni a 3. olyan játékost aki mindent tud játszani ,Xavi,Iniesta most meg ő.

Kezdenek tetszeni az átigazolások :D
Barca,Barca,Baaarca!

Ibra-Messi-Henry-Xavi-Ini jujujuuuu!!!
Bodi
Director del Fútbol

2008.07.09. 22:41:29

Én nagyon örülök Hleb leigazolásának,sztem is nagyon beleillik a Barca játékába,biztos jól megérti majd magát Xaviékkal.
27 éves,de még nem nagyon nyert semmit,motivációval biztos nem lesz gond,sztem sokat erősödik vele a középpályánk.
Már csak egy bal oldali támadó játékosra lenne szükség,meg Eto'o megtartására.
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.07.09. 22:27:38

Rivaldo11 írta:Egyelőre inkább semmit sem szólok Hlebbel kapcsolatban. Addig nem szapulom, amíg nem látom, miként teljesít, szerintem ennyit megérdemel. Még az is lehet hogy beválik. Mellesleg Van der Vaartról úgy beszél itt mindenki, mint a világ egyik legjobbjáról. Mesze nem akkora klasszis.
VdV-ról ugyanez a véleményem. Az EB-on se csinált semmit. + metg lehet nézni Hleb és VdV idei teljesitményét, Hleb többet mutatott egy sokkal erősebb bajnokságban és jobb csapatban :!: Ráadásul az látszik, h bele illik a Barca gyors, rövidpasszos játékába, és robotol, dolgozik, besiegit a védekezésben, + remekül cselez :!:
Látom, van aki azért szólja mert mert fehérorosz, erre inkább nem is mondok semmit.
Most nagyon elégedett vagyok a vezetőkkel, eddig pesszimista voltam, de most kezdek optimista lenne a jövő szezonnal kapcsolatba. Guardiolának nagyon jó szeme van a focihoz, a megfelelő embert választotta ki.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.07.09. 21:18:21

Egyelőre inkább semmit sem szólok Hlebbel kapcsolatban. Addig nem szapulom, amíg nem látom, miként teljesít, szerintem ennyit megérdemel. Még az is lehet hogy beválik. Mellesleg Van der Vaartról úgy beszél itt mindenki, mint a világ egyik legjobbjáról. Mesze nem akkora klasszis.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Andris
Adminisztrátor

2008.07.09. 21:16:48

A topic némi nemű megreformálása következik majd, amennyiben eljutunk odáig... hátha segít valamelyest legalább.
Készüljön fel a társaság :twisted: :twisted:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2008.07.09. 21:34:37-kor.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
menczel
Entrenador del Barça

2008.07.09. 21:15:26

hát ahogy kinéznek a dolgok semmi esély arra hogy a bl gyözelmet jelentö 4-3-3 at olyan szinten játszuk mint akkor. dinho akkori posztját és formáját talán 3-4en ha tudnák most hozni az egész világon (kritérium: vezéregyéniség, jó lövés, cselezés : v.d.vaart , croni, diego).
Szerintem a jelelegi keret alapján (meg azok akik még jöhetnek) egy 4-4-2 nek több értelme van:
--------4 védö--------
-------touré----------
hleb---xavi----iniesta
----messi---eto------
barca0417
Entrenador del Barça

2008.07.09. 20:35:52

hát ha az Atletico még megszerzi Vaartot is, és összeáll az a csapat, akkor lesz tőlük félnivalónk. De nagyobb büszkeség lesz legyőzni egy erősebb csapatot. :)
Kép
vilmso94
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.07.09. 20:33:56

depth írta:
isti010 írta:áhh miért nem van der vaart vagy diego?vagy anderson is jó lett volna.... de miért pont őt nekem egyáltalán nem szimpi :S
Ha neked nem szimpi, akkor még most szólj, visszaléphetnek még, ha megtudják ezt az információt.

Amúgy Andersont semmi pénzért nem tudtuk volna elhozni szerintem, és messze van egyelőre Hleb szintjétől.

Van der Vaart és Diego meg a kettő legigéretesebb irányító a piacon. Ezért az áruk is magasabb és lehet, h bele se fértek volna Pep elképzeléseibe. Valószínűleg klasszikus irányító nélkül fogunk játszani. Szvsz ezért volt szó egész végig Hernanesről és Hlebről, mert ők inkább ilyen dolgozós, felszántják az egész pályát típusú játékosok. Többet is védekeznek. Talán ez lehet, az egyik érv amelett, h ne vegyünk drágábban irányítót.

Szerintem jó üzletett kötött a barca Hleb-el. Bebiztosítottuk a középpályát most már elég erős lett . És nem is drágán vettük Hleb-et. :wink: :!: :!:
Magyar a szív, de Katalán a lélek, Barcelona drukker leszek amíg élek!!!,
Kép
Kép
Lionel Messi Fan
Jugador d'estrella

2008.07.09. 20:31:13

sztem Hleb jó lesz maradjon Eto'o és akkor csatár sem kell :P
isti010
Jugador del Barça

2008.07.09. 20:30:45

Az Atletico Madrid megtette ajánlatát V.d. Vaartért

Az Atletico Madrid csapata, az AS nevű napilap szerint megtette első ajánlatát a HSV-nek a holland középpályásért, amely nem kevesebb mint 15 millió EURÓ.

Rafael van der Vaart jelenleg a német Hamburg SV csapatának a játékosa, de már régtől fontolgatja a távozást. A 25 éves középpályást az Atletico Madrid egyetlen célpontjaként tekinthetjük, hiszen a spanyol alakulat kijelentette, hogy a sztár esetleges megszerzésével számukra lezárul az idei átigazolási szezon.

A madridi együttes sportigazgatója így nyilatkozott a holland játékosról: "Az olyan játéjkosok, mint Rafael, óriási teljesítményt nyújtonak a pályán, ebből kifolyólag nagyon magas az áruk."

Az Atletico Madridnak a következő szezonra már sikerült szereznie egy kiválló kapust, Coupet személyében. Vajon egy remek középpályásra is szert tudnak tenni? Ez a nyár folyamán kiderül.
hát ezt nem hiszem el:( ők viszik el lehet mi meg egy fehéroroszt! Remek!
depth
Capitá del Barça

2008.07.09. 20:30:36

isti010 írta:áhh miért nem van der vaart vagy diego?vagy anderson is jó lett volna.... de miért pont őt nekem egyáltalán nem szimpi :S
Ha neked nem szimpi, akkor még most szólj, visszaléphetnek még, ha megtudják ezt az információt.

Amúgy Andersont semmi pénzért nem tudtuk volna elhozni szerintem, és messze van egyelőre Hleb szintjétől.

Van der Vaart és Diego meg a kettő legigéretesebb irányító a piacon. Ezért az áruk is magasabb és lehet, h bele se fértek volna Pep elképzeléseibe. Valószínűleg klasszikus irányító nélkül fogunk játszani. Szvsz ezért volt szó egész végig Hernanesről és Hlebről, mert ők inkább ilyen dolgozós, felszántják az egész pályát típusú játékosok. Többet is védekeznek. Talán ez lehet, az egyik érv amelett, h ne vegyünk drágábban irányítót.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.07.09. 20:27:39

Nekem sem ő volt az álmom, de szerintem jó lesz az. A játékunkba végsosoron beleilleszkedhet, megvannak hozzá az adottságai.
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.07.09. 20:26:41

[auto_cenzúra] lehet...
Talán a legönzetlenebb irányító a piacon, ami azért nem rossz dolog! :wink:
Kép
isti010
Jugador del Barça

2008.07.09. 20:18:48

áhh miért nem van der vaart vagy diego?vagy anderson is jó lett volna.... de miért pont őt nekem egyáltalán nem szimpi :S
vilmso94
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.07.09. 20:17:36

robag írta:Diego és VdV biztos kiesett Hleb érkezésével...
igen, ő már kiesett a csapatból !!!
Magyar a szív, de Katalán a lélek, Barcelona drukker leszek amíg élek!!!,
Kép
Kép
robag
Jugador d'estrella

2008.07.09. 20:15:00

Diego és VdV biztos kiesett Hleb érkezésével...
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
ge3yra
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2008.07.09. 20:14:47

nem tudom ti mennyire vettétek észre de olyan mintha mi az arsenalból erősítenénkl évek óta.pl:overmars anno,henry akkor most hleb majd akarjuk még adebayort meg egyszer talán fabregast.

?
barca0417
Entrenador del Barça

2008.07.09. 20:13:26

a hivatalos oldalon még semmit se írnak Hlebről. De ha tényleg jön, akkor remélem jól fog játszani, és Guardiola megtalálja neki a helyet a csapatban. Silva is jöhetne még. Bár én még mindig Van der Vaart után bánkódom, mert tipikusan az a játékos, aki egy lépésre van attól hogy világklasszis legyen, csak annyi hiányzik neki, hogy egy olyan csapatban játszon, amivel címeket tud nyerni. Az Ajax és a Hamburg nem igazán ilyenek. De mindezek mellet már most is az egyik legjobb a posztján. és nálunk tudna plusszt adni a csapatnak. Mert kell egy támadóközéppályás, aki technikás, és jól lő messziről. a holland ezeknek megfelel. De mindez Diegora is igaz. Ő is jó lenne. dehát...... :?
Kép
robag
Jugador d'estrella

2008.07.09. 20:12:51

Valbali írta:"Adriano Galliani legutóbbi nyilatkozatában az AC Milan átigazolási terveiről is ejtett szót – természetesen. A sportvezető elképzelései szerint a következő szezonban Emmanuel Adebayort vagy Ronaldinho a piros-fekete csapatban folytatja.

De csak az egyik játékos! Galliani szerint, ha mindkét labdarúgó érkezne, az problémákat generálna a csapat összeállításakor.

„Öntsünk tiszta vizet a pohárba: Adebayor alternatív megoldása Ronaldinhónak, és ez oda-vissza igaz. Ha két olyan játékosod van, mint Adebayor és Ronaldinho, az rengeteg problémát szülhet az öltözőben” – nyilatkozta Galliani.

„Az ugyanis biztos, hogy Kaká és Pato helyet kap majd a kezdőcsapatban” – tette hozzá, és indokolta előző kijelentését a sportvezető.

A sok dudás egy csárdában eset tehát nem lesz jellemző az olasz együttesre a következő szezonban.

Adebayor átigazolási ügye egyébként már régóta húzódik. A Milan minden követ megmozgat, hogy leigazolja a togóit, aki az FC Barcelona kívánságlistáján is szerepel. Az Arsenal egyelőre azonban túl sokat kér a támadóért, bár állítólag már megengedte a milánóiaknak, hogy a játékossal is egyeztessenek.

Galliani szerint tehát Adebayor vagy Ronaldinho az AC Milan csapatában fogja folytatni."/nso/

Ennek most örüljünk, vagy ne?

- Ha elviszik Dinhot, megkapjuk Adebayort

- Ha a nyakunkramarad Dinho, megusszuk Adebayort...
Ez most olyan mintha ha az anyósod a zsír új verdáddal robogna a szakadék felé?
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.07.09. 20:11:31

LG írta:Persze kétesélyes a dolog. De ha Hleb tudja azt a játékot hozni, mint az Arsenalban, akkor nem lesz rá panasz. Igaz, elősször ott se ment neki, az 1. évében nem volt olyan jó, de aztán 1re jobb lett. Ja és ha jól emlékszem, bár lehet, h tévedek, ő volt a legtöbbet, és legjobban paszzoló játékos, az egész angol ligában, pedig ott azért vannak jó középályások, annyi mint [auto_cenzúra] a légy. :D Én nagyon birnám, ha Pep Hlebet 1xre játszatná Xavival, és Inivel, ugy sztem vmi fantasztikus középálya lenne.
+ még vmi, persze ez sem garancia semmire, de: Decot is sokan kétkedve fogadták, aztán meg milyen jó volt, (jó, nem az uccsó 2 évében) remélem Hlebbel is igy lesz. Bár én akkor is jó döntésnek tartottam Decot, és most is Hlebet :!:
Perzse, védekező középpályás nélkül. Nem valami jó ötlet.
Kép
gyuri03
Jugador d'estrella

2008.07.09. 20:06:24

de örűlök annak hogy Hleb idejön szerintem egy klasszis játékos nagy jót fog tenni a csapatnak márcsak a vezetőségben kéne a béke és jövőre nyerhetnénk a címeket!!! yee Hleb
Valbali
Capitá del Barça

2008.07.09. 20:02:12

"Adriano Galliani legutóbbi nyilatkozatában az AC Milan átigazolási terveiről is ejtett szót – természetesen. A sportvezető elképzelései szerint a következő szezonban Emmanuel Adebayort vagy Ronaldinho a piros-fekete csapatban folytatja.

De csak az egyik játékos! Galliani szerint, ha mindkét labdarúgó érkezne, az problémákat generálna a csapat összeállításakor.

„Öntsünk tiszta vizet a pohárba: Adebayor alternatív megoldása Ronaldinhónak, és ez oda-vissza igaz. Ha két olyan játékosod van, mint Adebayor és Ronaldinho, az rengeteg problémát szülhet az öltözőben” – nyilatkozta Galliani.

„Az ugyanis biztos, hogy Kaká és Pato helyet kap majd a kezdőcsapatban” – tette hozzá, és indokolta előző kijelentését a sportvezető.

A sok dudás egy csárdában eset tehát nem lesz jellemző az olasz együttesre a következő szezonban.

Adebayor átigazolási ügye egyébként már régóta húzódik. A Milan minden követ megmozgat, hogy leigazolja a togóit, aki az FC Barcelona kívánságlistáján is szerepel. Az Arsenal egyelőre azonban túl sokat kér a támadóért, bár állítólag már megengedte a milánóiaknak, hogy a játékossal is egyeztessenek.

Galliani szerint tehát Adebayor vagy Ronaldinho az AC Milan csapatában fogja folytatni."/nso/

Ennek most örüljünk, vagy ne?

- Ha elviszik Dinhot, megkapjuk Adebayort

- Ha a nyakunkramarad Dinho, megusszuk Adebayort...
Kép
robag
Jugador d'estrella

2008.07.09. 19:58:54

LG írta:Persze kétesélyes a dolog. De ha Hleb tudja azt a játékot hozni, mint az Arsenalban, akkor nem lesz rá panasz. Igaz, elősször ott se ment neki, az 1. évében nem volt olyan jó, de aztán 1re jobb lett. Ja és ha jól emlékszem, bár lehet, h tévedek, ő volt a legtöbbet, és legjobban paszzoló játékos, az egész angol ligában, pedig ott azért vannak jó középályások, annyi mint [auto_cenzúra] a légy. :D Én nagyon birnám, ha Pep Hlebet 1xre játszatná Xavival, és Inivel, ugy sztem vmi fantasztikus középálya lenne.
+ még vmi, persze ez sem garancia semmire, de: Decot is sokan kétkedve fogadták, aztán meg milyen jó volt, (jó, nem az uccsó 2 évében) remélem Hlebbel is igy lesz. Bár én akkor is jó döntésnek tartottam Decot, és most is Hlebet :!:
Lehetséges: 4-4-2-ben

4 hátvéd

Xavi--Touré
Ini---------------Hleb

Messi------Henry
Lezárt