Álmok színháza avagy Barça Igazolások 2006 Nyár

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Guardiola
Capitá del Barça

2005.12.07. 14:15:09

barcafan írta:
Nóbi írta:
hát azért sztem oleguer és edmilson helye nem betonbiztos a kezdőben. rajtam kívül sokan látnák még bellettit (sajna nincs jobb) és mottát is a kezdőben :!:
Edmilson helyére bevágnám Mottát... és egy kérdés, hol van Xavi :?:
Evel egyetertek a jelenlegi csapatbol Mottat es Belletit szivesen latnam a csapatban Oleguer es Edmilson helyett igaz Edmilson vilagbajnok dehat Roberto is az es azert nem latnam szivesen a csapatban :))

Xavi most serult szerintem termeszetes hogy o a kezdo es Motta csere....
laci18
Jugador d'estrella

2005.12.07. 14:13:43

Szerintem a nyáron nem kell idehozni senkit, mert HA Gabri belejön a játékba még stabil kezdő is lehetne a jobb oldalon. A bal oldalon még 1,5 évet kibír Gio és Syl a védelem közepe jó a középpálya úgyszíntén. A csatárok is jók viszont én a nyáron végleg eladnám Saviolat, Ezqut már télen elküldeném és Maxit itt hagynám ne mennyen sehova a télen. És a félreértés elkerülése végett és Saviolát szeretem de Frank elképzeléseibe nem fér bele ezért kellene eladni. Larsson pedig marajon de ha ő nem marad akkor a helyére jöjjön vki de Ezqu menjen mindenféleképp.
Guardiola
Capitá del Barça

2005.12.07. 14:09:41

barcafan írta:igazad van, DE játszik nálunk 2 [auto_cenzúra], valami Marquez meg Puyol... mond valamit :?: :lol: :D
Es neked Oleguer ? :D nem mondtam hogy kozepre ken vedo bar szerintem Puyol meg mindig jobb szelso vedokent a legjobb...
Nóbi
Capitá del Barça

2005.12.07. 02:53:50

Kluivertinho írta:Egyáltalán nem kell megbontani a csapategységet különféle sztárocskákkal :) Jövőre jöhet Henry Larsson helyére a KISPADRA :lol: De a kezdőcsapat tökéletes!!!
-------------------Valdes------------------
Oleguer----Puyol----Marquez---Gio-----
-----------Edmilson----Bommel----------
Messi--------------Deco-------------Ronnie
---------------------Eto'o------------------
:wink:

hát azért sztem oleguer és edmilson helye nem betonbiztos a kezdőben. rajtam kívül sokan látnák még bellettit (sajna nincs jobb) és mottát is a kezdőben :!:
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2005.12.06. 23:05:39

Egyáltalán nem kell megbontani a csapategységet különféle sztárocskákkal :) Jövőre jöhet Henry Larsson helyére a KISPADRA :lol: De a kezdőcsapat tökéletes!!!
-------------------Valdes------------------
Oleguer----Puyol----Marquez---Gio-----
-----------Edmilson----Bommel----------
Messi--------------Deco-------------Ronnie
---------------------Eto'o------------------
:wink:
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
Kralo
Entrenador del Barça

2005.12.06. 21:43:08

ha a jelenlegi formát nézzük akkor nem sokat tudna kezdeni a chelsea se. :) Tökéletes a csapat! Remélem nem jönnek további sérülések! És hajrá Xavi! :(
jelwaz
Entrenador del Barça

2005.12.06. 21:40:12

Miért Gioval vagy Sylvinhoval mi a fene bajotok van? Főleg Gioval, sztem álomvédő, mert támadásban is nagyon hasznos, védekezésnél jól fejeli el a labdákat, ballábas, gyors, nem olyan könnyű megverni lábon, ahhoz világklasszis kell, olyantól gólt kapni meg nem szégyen, azt meg ne várjátok, hogy egyeltalán nem kapunk majd gólokat! Másik oldal: Sose hittem, hogy ilyet mondok, miután annyira utáltam ezt az embert, de Oleguer felnőtt a feladathoz! Kicsit lassú lábon, de azt kezdem észrevenni, hogy a fejével kompenzálni tudja a dolgot! A Chelsea ellen 3 gólt kaptunk miatta, de akkor KÖZÉPEN VÉDEKEZETT! Mellesleg én Marquezt egy kicsit előretolnám, hogy segíthesse a támadásokat, mert azt figyelem, hogy nagyon jól tud passzolni! Nem tom, de én így képzelem a csapatot:
----------------------------Valdés------------------------------

Oleguer-------------------Puyol---------------------------Gio

----------------Marquez----------------V. Bommel-----------

Messi-----------------------Xavi-------------------Ronaldinho

----------------LARSSON:)-----------------Eto'o--------------
Sztem nagyon jó lenne, de Rijkaard feladná az egycsatáros játékot? Sztem ezért a felállásért igen, mert ugya stabil középpályát akar, de ezzel stabil középpálya, stabil védelem és támadóbb csatársor lenne! Persze ez az én véleményem! ÉS NEM KELL EGYELŐRE IGAZOLNI! SEHOVA
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jelwaz 2005.12.06. 21:43:30-kor.
Bodi
Director del Fútbol

2005.12.06. 20:23:30

Középső védőt szerintem is hülyeség lenne hozni!Végre kezd összeállni egy jó belső tengely Marquezzel és Puyollal.
Abban viszont nem értek egyet,hogy az egész védelem nagyon jó,mert a szélső védőink még mindig nem tökéletesek.Nemtom egy Chelsea mit kezdene velük.
Télen viszont erre a posztra se kell igazolni,így is nagyon jók vagyunk,majd esetleg nyáron nézhetünk valaki szélső védőnek,de ha minden igaz a vezetőség is így tervezi.
Fernando
Llegenda del Barça

2005.12.06. 19:56:08

Enrique írta:
redlions írta:Ez javaslat volt, nem beleszólás....
Ugyanaz..

OFF Vége.
Szerintem se sok értelme van itt álmodozni ha jól tudom arra is van egy topic nem? Nagyon bocsi hogy beleszóltam :oops:
Guardiola
Capitá del Barça

2005.12.06. 19:39:20

Igazatok van most jol megy a vedelem de valjuk meg oszinten a Spanyol bajnoksagban egy igazan jo csapat van es ez a Barcelona igy nem nagy csoda hogy jol megy a vedelem de csak 1 evet emlekezzunk visszam Gudjonsen nem azert tudott golokat rugni mert o egy vilagklasszis hanem egyszeruen ellenuk a vedelem megzavarodott ugyhogy szerintem 1 igazan jo vedot erdemes lenne igazolni de bar ne lenne igazam es ne legyen szuksegunk vedore...:)
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2005.12.06. 18:36:51

redlions írta:Ez javaslat volt, nem beleszólás....
Ugyanaz..

OFF Vége.
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2005.12.05. 23:24:18

Enrique írta: Red!
Nem zárunk be semmit. Hadd álmodozzon mindenki...

Másik meg, hogy megbeszéltük, nem szólsz bele az itteni dolgokba.

Köszi.
Ez javaslat volt, nem beleszólás....
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2005.12.05. 11:33:22

redlions írta:Be kellene zárni a topicot. Nem aktuállis! A védelem és a középpálya rohadt jó! A csatárok szinte mindig találnak gólt és van egy - nem klasszis, de - jó kapusunk! Oleguer meg Rijkaard szerint Barca szintű! Egyenlőre minden őt igazol...
Zárjuk be a topicot, mert túl sok baromság merült fel... :?
Red!
Nem zárunk be semmit. Hadd álmodozzon mindenki...

Másik meg, hogy megbeszéltük, nem szólsz bele az itteni dolgokba.

Köszi.
visca el barca
Presidente del Barça

2005.12.05. 11:30:28

persze lehet h a Real Mallorcarol, a Real Zaragozarol, a Real Sociedadról, vagy a Real Betisről van szó. :D :D :D :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2005.12.05. 11:58:42-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Silvanus
Director del Fútbol

2005.12.05. 11:20:20

visca el barca írta:bocs az offért:

- Azt hallottam, hogy Roy Keane már aláírt a Realhoz - mondta Fergusson a Guardiannak. - Úgy tudom, hogy januártól májusig játszik majd ott, ami könnyedén elképzelhető.

Egy újabb fiatal és nagy önkontrollal rendelkező játékos írhat alá a madridhoz :D :D :D :D
Isten adja h igy legyen! :D :D :D :D
Még egy vadállattal több... az kell oda! Pffff.....
"Més Cuen un Club"
visca el barca
Presidente del Barça

2005.12.05. 11:03:03

bocs az offért:

- Azt hallottam, hogy Roy Keane már aláírt a Realhoz - mondta Fergusson a Guardiannak. - Úgy tudom, hogy januártól májusig játszik majd ott, ami könnyedén elképzelhető.

Egy újabb fiatal és nagy önkontrollal rendelkező játékos írhat alá a madridhoz :D :D :D :D
Isten adja h igy legyen! :D :D :D :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Silvanus
Director del Fútbol

2005.12.05. 09:36:13

redlions írta:Be kellene zárni a topicot. Nem aktuállis! A védelem és a középpálya rohadt jó! A csatárok szinte mindig találnak gólt és van egy - nem klasszis, de - jó kapusunk! Oleguer meg Rijkaard szerint Barca szintű! Egyenlőre minden őt igazol...
Én most keltem nem rég, nem vagyokálmos, és mégis teljes mértékben egyet értek Redlionssal! Igaza van!

Elképesztő, hogy milyen csapatunk van, ti meg soroljátok számolatlanul a neveket, hogy kik kellenének még... Nem érzitek át, hogy ez mennyire nevetséges? Mit akartok itt, egy Real, vagy egy Chelsea 2-t??? BAJNOKOK VAGYUNK, és leszünk is idén, a BL és a Spanyol kupa legnagyobb esélyesei! MIT AKARTOK MÉG??? :shock:
"Més Cuen un Club"
Foolkiller
Barça B

2005.12.05. 08:36:50

recrea írta:
fcjoc írta:
Cooltiszo írta:Egy vmit nagyon nem szeretnék, ha Ashley Colet a Real venne meg. Sztem reális áron megvehető és végre megoldódna nagyon hosszú dőre az a gond. És most ez nem igazán hiányposzt, de nyáron megvenném Mascheranot. Középső védőt esetleg, de oda én Gonzalo Rodriguezt szeretném, mert ő jó középső védőnek, és jobb bekk nem is. Ez árba sem sok, de rengeteget erősödne a csapat.
Azért egy ilyen kezdőt lehetne irigyelni
-----------------VAldes-----------------
-Gonzalo R.-Puyol-Marquez-A. COle-
---------------Mascherano-------------
---------Xavi----------Deco------------
-Messi----------------------Ronaldinho
----------------Eto'o--------------------
Szerintem a szélekre nem kell SENKI....Viszont Xavi-t megpróbálhatná a Barca pótolni Mascherano-val,,,csak háát Xavi-t nem lehet csak úgy pótolni...és ez.... :roll:
Ha szerinted a szélekre nem kell senki, akkor mégis miért írtad be Gonzalot meg Colet, kicsit ellentmondásba keveredtél!!! Nem gondolod?!
Mascheranot még nem láttam játszani(ő nem támadó kp?), de szerintem Edmilson arra a posztra tökéletes, bár tény, h idősebb!

Lehetne irigyelni ha nem tudnam hogy 36-12(vagy vmi ilyesmi) a golarányunk és 11 meccse veretlenek vagyunk,most komolyan ez nem olasz foci hogy ennyire sok vedonk legyen,a barca vilagletébe tamadofocit jatszott,most az az időszak van hogy folyamatosan lovunk,viszont nem kapunk mégha nem is világklaszis vedokel rendelkezunk.
Biztos lesz hullámvölgy de ha tavaly ugy lettunk bajnokok hogy a vedelem 3/4e serult volt fél idényen át.
Hát nemtudom de ezt a csaptot nagyon nagyon soká bolygatnám meg akkor is max 1-2 emberel.Mint mondtam A jelenlegi keret tudja hogyan legyen sikeres,
Visca el barca!!!!
2004-2005 champions!!
2005-2006 Champions!!
Champions Leauge 2005/2006 WINNERS!!!
visca el barca
Presidente del Barça

2005.12.05. 08:25:19

redlions írta: Zárjuk be a topicot, mert túl sok baromság merült fel... :?
szerintem csak egyszeruen álmos voltál :D
Kép
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2005.12.05. 01:11:53

Be kellene zárni a topicot. Nem aktuállis! A védelem és a középpálya rohadt jó! A csatárok szinte mindig találnak gólt és van egy - nem klasszis, de - jó kapusunk! Oleguer meg Rijkaard szerint Barca szintű! Egyenlőre minden őt igazol...
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Silvanus
Director del Fútbol

2005.12.04. 20:03:40

ÁLtalánosságban tudnám csak mondani, Jelwazzal egyetértve, hogy teljesen értetlenül állok az előtt, hogy soroljátok itt a játékosokat, hogy ez, meg az kéne a Barcába, akár már télen is...

MIÉRT? Hogy állunk a BL-ben? És a bajnokságban? Milyen a formánk? Hány gólt kaptunk? Mennyit lőttünk....???? Soroljam még? MINEK KELL IDE AKÁRKI IS, gondolkozzatok már tényleg...! :roll:
"Més Cuen un Club"
jelwaz
Entrenador del Barça

2005.12.04. 17:25:59

Cooltiszo írta:Télleg 31 Broki, de attól még nem lesznek fiatalabbak.
SZtem meg az hüyleség ha vki szürke háyloggal a szemén ül és azt hiszi hogy inenntől miénk a világ. Én nem Henryt akarom meg ilyeneket, hanem fiatalokat, tehetséges játékosokat, akikkel a csapat csak jobb lenne. Mindig kellenek új játékosok, példa erre az arsenal, egy veretlen szezon után örültek hogy a blbe jutottak, ne mazt mondom hogy ez vár ránk, de nem szabad a végletekig elmenni, nem mi vagyunk a legjobbak, ne legyünk oylanok mint páran odát, hogy akármit tehetünk mi mindenkit gyalázunk ,de azért még igazán komoly csapattal nem játszottunk ezt se felejtsétek el, kíváncsi leszek majd a Juve, Cselzi, Milan, Bayern elleni meccsekre. Ja, és addig erősítsünk amíg jól megy, mindigelőre kell gondolkozni, vagy ti meg akarjátok váni hogy rosszul menjen?
Én se úgy gondoltam, hogy mindörökké ez a csapat legyen! Egyelőre nagyon jó, minek megbontani ezt a jól összeszokott gárdát? Ne kezdjünk már elchelseasedni, meg elreálosodni! :? Van Bommel nem játszhat ott tétmeccsen? :shock: Láttad már játszani :?: :shock: :o
visca el barca
Presidente del Barça

2005.12.04. 17:09:24

Badi írta:Nekem meg a Maxi kérdésből van elegem :)
nem tudom miért szeretitek ennyire
1. river játékos volt, akárcsak a másik nagy kedvenc saviola. több nem is kell :D
Kép
Lezárt