2005.12.06. 21:40:12
Miért Gioval vagy Sylvinhoval mi a fene bajotok van? Főleg Gioval, sztem álomvédő, mert támadásban is nagyon hasznos, védekezésnél jól fejeli el a labdákat, ballábas, gyors, nem olyan könnyű megverni lábon, ahhoz világklasszis kell, olyantól gólt kapni meg nem szégyen, azt meg ne várjátok, hogy egyeltalán nem kapunk majd gólokat! Másik oldal: Sose hittem, hogy ilyet mondok, miután annyira utáltam ezt az embert, de Oleguer felnőtt a feladathoz! Kicsit lassú lábon, de azt kezdem észrevenni, hogy a fejével kompenzálni tudja a dolgot! A Chelsea ellen 3 gólt kaptunk miatta, de akkor KÖZÉPEN VÉDEKEZETT! Mellesleg én Marquezt egy kicsit előretolnám, hogy segíthesse a támadásokat, mert azt figyelem, hogy nagyon jól tud passzolni! Nem tom, de én így képzelem a csapatot:
----------------------------Valdés------------------------------
Oleguer-------------------Puyol---------------------------Gio
----------------Marquez----------------V. Bommel-----------
Messi-----------------------Xavi-------------------Ronaldinho
----------------LARSSON:)-----------------Eto'o--------------
Sztem nagyon jó lenne, de Rijkaard feladná az egycsatáros játékot? Sztem ezért a felállásért igen, mert ugya stabil középpályát akar, de ezzel stabil középpálya, stabil védelem és támadóbb csatársor lenne! Persze ez az én véleményem! ÉS NEM KELL EGYELŐRE IGAZOLNI! SEHOVA
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
jelwaz 2005.12.06. 21:43:30-kor.