Erre még kötelező...:
Attika 25 írta:Toni Torres írta:Ehhez végül már csupán a közeli képeken, totálokon, lassításokon, s szuperlassításokon való jelenlétből adódó, elenyésző, alkalmankénti 50e-300e Eurónak megfelelő összegek adódnak, s az, hogy meddig jutott csapatával...
...valamint hogy hányszor szerepelt a szuper lassításon (

) egy adott játékos. Ezek a számok,szorzók nagyon jó,hogy vannak...
Pedig, képzelheted, micsoda reklámérték. Ezért sem számolnak értékcsökkentő tényezőkkel. Pontosan azért, mert egy durva szabálytalanság, egy kiállítás során ugye számtalan szögből, számos alkalommal mutatják, stb. A mészkőpor és futballkapu forgalmazók például már most dörzsölhetik a tenyerük az Angol-Német után...
Emlékezzetek csak, a Marca is hetekig hozta főcímen Calderon tajtékzó képét, amikor nem tudta Zizout még egy év maradásra bírni anno, hogy gyorsan idény előtt elpasszolja.
Dani! Nem, csupán - s ez valahol szomorú - ráértem munkaidőben, s alapvetően vicces vagyok...
Raiolás dolog: odaírtam, hogy nyilván érdekes fordítás. Mindegy, csak egy költői kérdés még: ha valóban ez a helyzet, s Raiolának kell meggyőznie Guardiolát, hogy a "védencével" számoljon a jövőben, az milyen? Normális?
Attila: nem vagyunk egy hullámhosszon...