Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Olyan szabály van, hogy egy szezonon belül legfeljebb két csapat keretébe lehet regisztrálni valakit. Időtartamra nincs megszabva. (Ha eközben eligazol egy harmadikba, akkor meg kell várni a szezon végét, vagy marad kölcsönben az eladónál).zola8787 írta:Annó a Real megvett valakit és rá 1-2 hónapra eladták kicsit drágábban. (Negredo talán?) Szerintem nincs ilyen szabály.Bob_Marley írta:Ennyi pénzért szinte bárkit vihetnek.Amúgy nincs valami szabály arra hogy ha valakit igazolunk akkor egy darabig nem igazolhat tovább?
Annó a Real megvett valakit és rá 1-2 hónapra eladták kicsit drágábban. (Negredo talán?) Szerintem nincs ilyen szabály.Bob_Marley írta:Ennyi pénzért szinte bárkit vihetnek.Amúgy nincs valami szabály arra hogy ha valakit igazolunk akkor egy darabig nem igazolhat tovább?
Én se sokat forgolódnék rajta értük ennyiért.visca el barca írta:kétlem, hogy igaz lenne, de mondjuk annyiért csont nélkül eladnám
egyébként állítólag alvesnek is beajánlott vmelyik kínai csapat egy évi 12 milliós fizut
Az a baj, hogy az utóbbi napok eseményeit elnézve simán eltudom képzelni , hogy igaz. Nagyon kemény ez a Kína, hogy gyakorlatilag a semmiből így megjelentek, és olyan összegeket tesznek le amikkel még az arabok se tudnak versenyezni.BarcafanTomee írta:Nem tudom mennyire lehet igaz, de a Beijing Guoan F.C. 100 milliót ajánlott Ardáért.Február 26-ig igazolhatnak a Kínai csapatok.
Forrás: Sport.es
mostanában olyan mint mint régen sergrobi volt. megnézi ki áll hozzá legközelebb és neki passzoljapalesz77 írta:1 hónapja tolja, van már 3 szép gólpassza.. Nem hittem volna, hogy gólpontban ilyen termelékeny lesz. Mezőnyben nem nyűgözött le annyira most sem amúgy, de javulgat szép lassan. Csak így tovább!
A balszélen gyengébbet produkált Munirnál. Középpályás ő - de össze kell szoknia a csapattársakkal.nzxtpo írta:Ha a támadósorba kéne tenni, akkor megpróbálnám a baloson, mint ahogy középpályán is inkább azon az oldalon, mert ahogy én észrevettem azon az oldalon hozott jobb teljesítményt, bár lehet hogy így hirtelen rosszul emlékszem.visca el barca írta:ő azért technikailag meg támadásban nem fog úgy kitűnni mint az atleticoban. sokkal ezért kell inkább a kp-n játszatni, ott a nagy melója jól jön. vhogy nem érzem, hogy támadótrió tagjaként passzolna a gépezetbe
Na nem kell itt felvágni.visca el barca írta:ne csesztessél mármost csináltattam új szemüveget, megagigafullhdben nézek mindent, csak megtudok különböztetni két játékost
szerintem csak azért mondod, mert összekevered Suarezzel. Sokszor ott volt bent a darálóban középen. Nagyon egyformák csak az egyik szakállas a másik meg nem.visca el barca írta:ma megint bűn gyenge volt, bár ebből a mai csapatból nem volt nehéz kilógnialesz ez még jobb is
Ha a támadósorba kéne tenni, akkor megpróbálnám a baloson, mint ahogy középpályán is inkább azon az oldalon, mert ahogy én észrevettem azon az oldalon hozott jobb teljesítményt, bár lehet hogy így hirtelen rosszul emlékszem.visca el barca írta:ő azért technikailag meg támadásban nem fog úgy kitűnni mint az atleticoban. sokkal ezért kell inkább a kp-n játszatni, ott a nagy melója jól jön. vhogy nem érzem, hogy támadótrió tagjaként passzolna a gépezetbe
védekezésben azért remélhetőleg jobb lesznoname írta:Fabregas szintű játékot hoz.