Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Olyan szabály van, hogy egy szezonon belül legfeljebb két csapat keretébe lehet regisztrálni valakit. Időtartamra nincs megszabva. (Ha eközben eligazol egy harmadikba, akkor meg kell várni a szezon végét, vagy marad kölcsönben az eladónál).zola8787 írta:Annó a Real megvett valakit és rá 1-2 hónapra eladták kicsit drágábban. (Negredo talán?) Szerintem nincs ilyen szabály.Bob_Marley írta:Ennyi pénzért szinte bárkit vihetnek.Amúgy nincs valami szabály arra hogy ha valakit igazolunk akkor egy darabig nem igazolhat tovább?
Annó a Real megvett valakit és rá 1-2 hónapra eladták kicsit drágábban. (Negredo talán?) Szerintem nincs ilyen szabály.Bob_Marley írta:Ennyi pénzért szinte bárkit vihetnek.Amúgy nincs valami szabály arra hogy ha valakit igazolunk akkor egy darabig nem igazolhat tovább?
Én se sokat forgolódnék rajta értük ennyiért.visca el barca írta:kétlem, hogy igaz lenne, de mondjuk annyiért csont nélkül eladnám
egyébként állítólag alvesnek is beajánlott vmelyik kínai csapat egy évi 12 milliós fizut
Az a baj, hogy az utóbbi napok eseményeit elnézve simán eltudom képzelni , hogy igaz. Nagyon kemény ez a Kína, hogy gyakorlatilag a semmiből így megjelentek, és olyan összegeket tesznek le amikkel még az arabok se tudnak versenyezni.BarcafanTomee írta:Nem tudom mennyire lehet igaz, de a Beijing Guoan F.C. 100 milliót ajánlott Ardáért.Február 26-ig igazolhatnak a Kínai csapatok.
Forrás: Sport.es
mostanában olyan mint mint régen sergrobi volt. megnézi ki áll hozzá legközelebb és neki passzoljapalesz77 írta:1 hónapja tolja, van már 3 szép gólpassza.. Nem hittem volna, hogy gólpontban ilyen termelékeny lesz. Mezőnyben nem nyűgözött le annyira most sem amúgy, de javulgat szép lassan. Csak így tovább!
A balszélen gyengébbet produkált Munirnál. Középpályás ő - de össze kell szoknia a csapattársakkal.nzxtpo írta:Ha a támadósorba kéne tenni, akkor megpróbálnám a baloson, mint ahogy középpályán is inkább azon az oldalon, mert ahogy én észrevettem azon az oldalon hozott jobb teljesítményt, bár lehet hogy így hirtelen rosszul emlékszem.visca el barca írta:ő azért technikailag meg támadásban nem fog úgy kitűnni mint az atleticoban. sokkal ezért kell inkább a kp-n játszatni, ott a nagy melója jól jön. vhogy nem érzem, hogy támadótrió tagjaként passzolna a gépezetbe
Na nem kell itt felvágni.visca el barca írta:ne csesztessél mármost csináltattam új szemüveget, megagigafullhdben nézek mindent, csak megtudok különböztetni két játékost
szerintem csak azért mondod, mert összekevered Suarezzel. Sokszor ott volt bent a darálóban középen. Nagyon egyformák csak az egyik szakállas a másik meg nem.visca el barca írta:ma megint bűn gyenge volt, bár ebből a mai csapatból nem volt nehéz kilógnialesz ez még jobb is
Ha a támadósorba kéne tenni, akkor megpróbálnám a baloson, mint ahogy középpályán is inkább azon az oldalon, mert ahogy én észrevettem azon az oldalon hozott jobb teljesítményt, bár lehet hogy így hirtelen rosszul emlékszem.visca el barca írta:ő azért technikailag meg támadásban nem fog úgy kitűnni mint az atleticoban. sokkal ezért kell inkább a kp-n játszatni, ott a nagy melója jól jön. vhogy nem érzem, hogy támadótrió tagjaként passzolna a gépezetbe
védekezésben azért remélhetőleg jobb lesznoname írta:Fabregas szintű játékot hoz.