Nero. írta:Ezért nem lepődnék meg és háborodnék fel ha Valverde úgy döntene hogy kedden Gomes kezd. Mondjuk sokkal többet ő se tud hozzá tenni, mint Paulinho. Az a baj hogy ez nem egy szokványos szerepkör, mondjuk szerintem SRnek feküdne de ameddig nem oldódik meg a jobbhátvéd kérdés addig ott kell dekkolnia, Rakitic is úgy ahogy elvolt, de ők most annyira összeálltak középen Busquetsel hogy vétek lenne megbontani. Be kellett volna kérnie nyáron egy jobboldali, középpályást. Vidal nagyon akar, meg vannak pillanatai de nem Barca kezdő-szint, Dembelé meg továbbra is kérdőjel, de ha be is válik akkor is inkább offenzív játékos, én inkább egy melóst képzelek el erre a posztra.
Áthozom ide.
SR-nek szerintem is feküdne a poszt, Semedo pedig lehetne kezdő jhv, utóbbi szerintem megütné a szintet, ha elég lehetőséget kapna, szezon elején nagyon is ígéretes volt. Előbbinek pedig egy sorral előrébb még talán jobban ki is jönnének az erényei, mert olyan meccseken, ahol ellenfélnek egy gyors és veszélyes támadója van az oldalán, azért még mindig kiszokott ütközni, hogy ő alapvetően nem hátvéd, Semedo az ilyen szituációkat hamarább megoldaná, eleve jóval gyorsabb.
Elsőkörben viszont valószínű, hogy Dembelét fogjuk erőltetni, és lehet, visszatérünk a 4-3-3-ra is miatta. Amit sajnálnék, hiszen ez a 4-4-2 most nagyon bejött, a mások sztárigazolás, Coutinho pedig ebben a felállásban is könnyen érvényesülne, de 4-3-3-ban is jó lehet, neki igazából mindegy szerintem, rajta pár meccs alapján is látszik egyszerűen, hogy érti a focinkat, és mikor igazán belendül, akkor nagyon sokat fog hozni nekünk. A franciáról ez nem mondható el, de azért adjuk neki időt. Nagyon kell szorítanunk neki, hogy beválljon, mer ha nem, akkor sokat fogunk szívni miatta, mert egy jó darabig biztos erőltetve lesz. Nyáron kizárt dolognak tartom az eladását, ha továbbra is gyenge és/vagy sérülékeny marad, a következő szezont még úgyis megkapja esélynek. Egyébként szerintem várható tőle javulás, mert sokkal jobb játékos ő annál, mint amit eddig mutatott, de hogy jelenlegi rendszerünkbe ő a leginkább megfelő poció, akárcsak a meglévő keretet tekintve, már egy ideje nem vagyok biztos, és sajnos egyre inkább a negatív válasz erősödik bennem.