Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
jah plusz Makelele Ferreira CarvalhoGeremi ha ott van még egyáltalán.de tény hogy sikerre éhes a játékosok többsége.De azért nálunk is!HAnonymus írta:Itt még szinte senki nem nyert BL csak Cseccsenkó, azért ezt vedd figyelembe!
Azért Mourniho >> Lopez Caro, és a reálban pont az volt a baj hogy kiégett az összes arc. Itt még szinte senki nem nyert BL csak Cseccsenkó, azért ezt vedd figyelembe!Enrique21 írta:Én nem tartok tőlük!Ballack,ShevHAnonymus írta:Hát marhára fel kell kötni a gatyát ha meg akarjuk jövőre verni oroszékat... MARHÁRA!Na és
![]()
Elég ha példának felhozom a real margitot![]()
Na ugye!Hiába vannak egyénileg kiváló játékosok,ha mint CSAPAT nem tudnak együtt müködni!Nálunk is mekkora zsugások vannak(nem sorolom fel őket),és mégis tudnak egymásért küzdeni,és nem téma hogy a héten épp mennyi pénzt keresett!Mert látni a mi srácainkon,hogy akarják a sikert,és nem a háttérböl egy multimiller irányitja őket..
Egy véleményen vagyunk!Rumig írta:Sztem Ballack piaci értéke sokkal több a reálisnál, és sokkal többre becsülik, mint amennyit valójában ér. Ez nyilván azért van, mert a német mezőnyből azért kiemelkedik. Persze a cselszkijnek ingyen volt, így nem olyan rossz üzlet.
Én nem tartok tőlük!Ballack,ShevHAnonymus írta:Hát marhára fel kell kötni a gatyát ha meg akarjuk jövőre verni oroszékat... MARHÁRA!
Nah elmehetnek a csábaAhogy az észrevehetõ, az Arsenal a fiatal játékoskra próbál hangsúlyt helyezni. Legutóbb így sikerült megszereznie Fabregast, akit fiatal kora miatt alacsony áron el tudtak hozni. Fabregasnak a klubváltás azért volt jó, mert Spanyolországban nem kaphatott felnõtt csapatba igazolást, mivel nem volt még 18 éves. Londonban ennek semmi akadálya nem volt. Ma már magas fizetése van, és a Real Madrid küzd érte...
Jelenleg hasonló helyzet adódott, Assulin Gait esetében. Az izraeli játékost nagy ígéretnek tartják, de fiatal korából kifolyólag "csak" a barcelonai utánpótláscsapatban játszik.
Azért valahol meg lehet érteni Sevát is! Ki szeretne egy oylan csapatba játszani közel a 30-hoz h nem nyer semmit és csak telnek az évek, gondolom szeretné még kipróbálni magát angliába és gazdagítani a vitrinnyét!Drigo írta:Sajnálom hogy Seva elmegy a Milanból és pont a cselszibe azért ezt nem gondoltam volna most nagyot csalódtam benne meg mindenkibe fogok aki mostantól valaha is a cselszibe megy ez innentől már a pénzről szól
A hozzászólás legutóbb S T U P I D S H A R K által 3005.03.01 11:35:53-kor lett szerkesztve, összesen 80 alkalommal.