Barça vs. Real
- Mental_Theo
- Capitá del Barça
ugye jól tudom,hogy a Barca,és a Real Madrid is az USA-ban van jelenleg?
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
-
- Entrenador del Barça
Valóban jó kis játékos,és gólerős!Tegnap csereként állt be is,megint betalált(akárcsak a VB-n)Őt ne vegyék meg,jobb mint a dagi meg a raúl meg a hisztirooy,csak nem akkora név(még)22 éves azt hiszem
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
Igazából én csak a VB-n láttam játszani. Akkor sem sokatCharlie írta:Fredet ne igazolják le! Ő 1 nagyon jó player. Nagyon nem örülnék neki ha odamenne.
De sztem neki nincs papírja, és már csak 1 non eu-s fér be assszem a madridba.
C.

a realnak pénz is kéne mert ha így folytatják csödbe mennek-!!! 

VISCA EL BARCA
- Charlie
- Öreg Harcos
Fredet ne igazolják le! Ő 1 nagyon jó player. Nagyon nem örülnék neki ha odamenne.
C.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
4 évre igazolta le az Atletico, de az első két évben opciója van rá a Realnak. Szal ha tud a gyerek és bizonyít, akkor valszeg visszaveszik.
Ja! Hallottátok? Fred rajta van Mijatovic listáján
Lefordulok a székről
Ja! Hallottátok? Fred rajta van Mijatovic listáján

Lefordulok a székről

- Lenzer
- Barça B
Az rendben van hogy mi eladjuk a fiatalokat, csak éppen visszavásárlási opcióval és most tudott visszavásárlási árral, ami szerintem jó dolog mert mondjuk a deporba többet fog játszani a Rodri mint nálunk vagy éppen a Verdu és ki fog derülni, hogy mire képesek a bizonyítási vágy megvan bennük mert tutira vissza akarnak kerülni hozzánk! Nem tudom, hogy a realnak is volt-e annyi esze hogy így engedje el ezt a Jurado gyereket!?
-
- Llegenda del Barça
azért látszik, h semmi sem változott perez óta a madridnál, legalábbis a fiatal tehetséges játékosokhoz való viszonyban. rövid időn belül ez a gyerek a harmadik, aki lelépett onnan. és ezek a tényleg tehetséges gyerekek, akkor milyen perspektívája lehet ott a resztlinek?
PUYOL-XAVI-INIESTA
Ez igaz is, csak úgy írtad, mintha valami középszerű senki lenne. Én azért kicsit többet láttam játszani úgyhogy némileg tudom, hogy mit tud. Ha az Atlético hozza az utóbbi évek formáját, akkor egy senki lesz belőle, de ha most tényleg sikerül csapatot is építeni nekik, akkor meg fogod látni. Ugyanezt mondhattam volna persze Real Madriddal is. A tavalyi csapatba biztos beleszürkült volna. Az ideiről még nem tudni milyen lesz. Ja, még mielőtt valaki ellentmondást venne észre: ilyen korú játékosok nem képesek a hátukon vinni a csapatot, ha jó közegbe kerülnek, akkor válik belőlük hasznos játékos. Ezt a saját csapatotokon tudjátok legjobban megfigyelni. (Iniesta, Messi, Valdés Dos Santos az utóbbi 2 évben, míg azelőtt sok év alatt csak Xavi, Puyol...)
Ja azt, hogy a real kicsit begolyózott.
"Alcorcón? Az mi, egy madár?" Alcorcón - Real Madrid 4-0
-
- aka Game90
Jurado már a 3. fiatal aki elment a Realtól. Azért ez jelent valamit.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- Charlie
- Öreg Harcos
Nem vóóóóót gúny, ez az igazság. Sokan akarták tőletek látni a nagycsapatba.
Ez azt bizonyítja hogy nem számítanak a fiatalokra, vagy nem voltak vele megelégedve?!
Nálunk is elküldözgetik a B csapat legjobbjait, mert a nagycsapatba nem férnek be, szegények meg ne a másodikligába nyomják, ha beférnek kisebb csapatok kereteibe simán.
Kivételek vannak persze, Messi + Dos Santos, meg idesorolhatnánk azokat a neveléseinket, akik már azóta alapemberek.
C.
Ez azt bizonyítja hogy nem számítanak a fiatalokra, vagy nem voltak vele megelégedve?!
Nálunk is elküldözgetik a B csapat legjobbjait, mert a nagycsapatba nem férnek be, szegények meg ne a másodikligába nyomják, ha beférnek kisebb csapatok kereteibe simán.
Kivételek vannak persze, Messi + Dos Santos, meg idesorolhatnánk azokat a neveléseinket, akik már azóta alapemberek.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
-
- aka Game90
2szer láttam játszani ezt a gyereket. Tehetségesnek tehetséges, de meg sem közelíti Messit, Robinhót vagy Fabregast. Atleticoban sem fog sokat játszani. Gera Zolit meg 2 millió euróért vitték volna pl Wigan. Ő azért tobbet tett le az asztalra.
Gúnyt mellőzzükCharlie írta:Jó kérdés...tehetségnek van kikiáltva, de egy olyan ember, aki mögött kb. 5 első osztályú mérkőzés van...
De hidd el, reálnál nem boldogak ezzel a 3millióval, vele képzelték el a jövő madridját![]()
C.

- Charlie
- Öreg Harcos
Jó kérdés...tehetségnek van kikiáltva, de egy olyan ember, aki mögött kb. 5 első osztályú mérkőzés van...
De hidd el, reálnál nem boldogak ezzel a 3millióval, vele képzelték el a jövő madridját
C.
De hidd el, reálnál nem boldogak ezzel a 3millióval, vele képzelték el a jövő madridját

C.
-
- aka Game90
Az egyik legnagyobb Real tehetséget, nevezetesen Juradót az Atletico Madrid szerződtette. Csak egy valamit nem értek: mért ér ez a gyerek 3 millió eurót

Ferdehajlamodat elnézzük,csak engem ne csipdessélCharlie írta:Természetesen ez így van.cibuu írta:én tisztelem a Barcelonát,de sztem egy kis light os csipkelődés belefér:)Én szoktam kisebbeket - nagyobbakat csipkedni a reálosokba
![]()
C.

- Charlie
- Öreg Harcos
Természetesen ez így van.cibuu írta:én tisztelem a Barcelonát,de sztem egy kis light os csipkelődés belefér:)

C.
én tisztelem a Barcelonát,de sztem egy kis light os csipkelődés belefér:)

Téged senki se hívott ide,gyerünk vissza a putribaCharlie írta:Te befogod. Inkább CodozzálRaulito írta:Nekem tetszett.A mai teljesítményed nekem nem tetszett
![]()
C.

- Charlie
- Öreg Harcos
Te befogod. Inkább CodozzálRaulito írta:Nekem tetszett.

C.
Nekem tetszett.
Vagy Dél-Amerikába, viszont ott legalább van szép játék is, ugyhogy marad a Kina.cibuu írta:inkább a barcásokat ütné!
persze ez csak vicc volt,de ilyen embernek sztem semmi keresnivalója a sp bajnokságban,menjen inkább kinába,ott szokás a bunyó meccsk közbe....