Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igazából én csak a VB-n láttam játszani. Akkor sem sokatCharlie írta:Fredet ne igazolják le! Ő 1 nagyon jó player. Nagyon nem örülnék neki ha odamenne.
De sztem neki nincs papírja, és már csak 1 non eu-s fér be assszem a madridba.
C.
Gúnyt mellőzzükCharlie írta:Jó kérdés...tehetségnek van kikiáltva, de egy olyan ember, aki mögött kb. 5 első osztályú mérkőzés van...
De hidd el, reálnál nem boldogak ezzel a 3millióval, vele képzelték el a jövő madridját![]()
C.
Ferdehajlamodat elnézzük,csak engem ne csipdessélCharlie írta:Természetesen ez így van.cibuu írta:én tisztelem a Barcelonát,de sztem egy kis light os csipkelődés belefér:)Én szoktam kisebbeket - nagyobbakat csipkedni a reálosokba
![]()
C.
Természetesen ez így van.cibuu írta:én tisztelem a Barcelonát,de sztem egy kis light os csipkelődés belefér:)
Téged senki se hívott ide,gyerünk vissza a putribaCharlie írta:Te befogod. Inkább CodozzálRaulito írta:Nekem tetszett.A mai teljesítményed nekem nem tetszett
![]()
C.
Te befogod. Inkább CodozzálRaulito írta:Nekem tetszett.
Vagy Dél-Amerikába, viszont ott legalább van szép játék is, ugyhogy marad a Kina.cibuu írta:inkább a barcásokat ütné!
persze ez csak vicc volt,de ilyen embernek sztem semmi keresnivalója a sp bajnokságban,menjen inkább kinába,ott szokás a bunyó meccsk közbe....