Fecooo Huszti játszott rendesen, jött egy új edző, kirakta a csapatból (mellesleg valahogy a magyar játékosok új edzőknél 90%ban padra kerülnek…érdekes

)Hoztak is a helyére embert, s a játéka is kevés volt!Véleményem szerint semmi köze nincs a 2nek egymáshoz, mondjuk Németh is játszott egy darabig!De általánosítva kijelenteni, hogy Dzsudzsákra is ez vár nem lehet!Ha bárhova eligazol, új környezet, nem „mindenki kedvence” lesz, bárhol benne van, hogy kimarad!Pont ezért írtam, hogy könnyebb lenne a dolga egy angol középcsapatban Lilleben stb, mint mondjuk egy olasz-spanyol csapatban, s a beilleszkedése is olajozottabban menne (pletyka szinten voltak Atletico stb csapatok)!
Azt aláírom, hogy napi szintű informálódás tekintve messze van Oroszország, de a focijuk jó!És erősebb mint a holland bajnokság!És az Anzsi 4ik a bajnokságban, nem azt mondom, hogy ez kell legyen álmai csapata, de mint írtam nem temetném, mert nem egy megye II-be kerülne!!!!
szerk:én is jobban örülnék egy Lokomotívnak vagy CSZKA-nak, mert azért ezek központi csapatok, de nagy pént ölnek az Anzsiba és hozni fognak még jó játékosokat oda!