Egykori és jelenlegi magyar játékosok
- Xanthor
- Capitá del Barça
Az a szánalmas az egészben, hogy hangoztatta, hogy ő BL-ben akar játszani és ha nem jut be a PSV megy, erre elmegy valami Isten háta mögötti csapathoz, ami jövőre nem hogy a BL-ben, az EL-ben sem indul a kemény 11. helyével az orosz bajnokságban... Ez aztán az előrelépés.
Huszti is eltűnt a süllyesztőben, pedig a Zenit ismertebb és elismertebb, mint ez a macskakaja vagy mi...
Huszti is eltűnt a süllyesztőben, pedig a Zenit ismertebb és elismertebb, mint ez a macskakaja vagy mi...
akkor vagy maradt volna még 1 évet a psv-ben és még jobban kitűnt volna vagy esetleg ajax?Bob_Marley írta:Ez jogos, de nem tudhatjuk, hogy valóban voltak-e megkeresések máshonnan!Nekem ennyiből sántít, ki az az elmebeteg, aki nem akar eligazolni egy Lillehez (EGY FRANCIA BAJNOKHOZ!!!!!!!!).És ha nem voltak ilyen megkeresések, akkor nem rossz döntés, 4ik az Anzsi, s simán feljebb jöhet!Erősítenek állítólag még a Corinthiansból, s máshonnan is!Én arra akartam kilyukadni, ne nézzük le az orosz bajnokságot, mert most páran úgy tekintenek erre, mintha Burkina Fasoba igazolt volna….!Psv most elég lemenőben van, pénz kell nekik!Én bízom azért Balázsban (ha már neki is ilyen szép neve van![]()
)!
Az biztos, legalább a holland bajnokságból nem fogják nyomatni orrba-szájba a PSV meccseket…Mikor az AJAX mindig is jobb volt, de érdekesebb egy Psv-Venlo mint bármilyen Ajax meccs, na persze….![]()

sebaj,ő tudja,én nem így döntöttem volna.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ez jogos, de nem tudhatjuk, hogy valóban voltak-e megkeresések máshonnan!Nekem ennyiből sántít, ki az az elmebeteg, aki nem akar eligazolni egy Lillehez (EGY FRANCIA BAJNOKHOZ!!!!!!!!).És ha nem voltak ilyen megkeresések, akkor nem rossz döntés, 4ik az Anzsi, s simán feljebb jöhet!Erősítenek állítólag még a Corinthiansból, s máshonnan is!Én arra akartam kilyukadni, ne nézzük le az orosz bajnokságot, mert most páran úgy tekintenek erre, mintha Burkina Fasoba igazolt volna….!Psv most elég lemenőben van, pénz kell nekik!Én bízom azért Balázsban (ha már neki is ilyen szép neve vandaffy írta:de a jelenlegi psv legalább kétszer erősebb csapat,mint az orosz. neki nem egy feltörekvő csapatba kéne szerződni. ott is sztár lehet,de nem európa szerte elismert. ha ott befut,akkor is csak egy juve,pool,villarreal szintű csapatba tudna menni,viszont ezt most is megtehetné. ezek csak elpocsékolt évek lesznek,kupa nélkül. nem lesz annyival jobb ott neki,hogy megérje az éveket odaadni érte.

És továbbra is állítom Villarreal és egyéb esetleges kérők erősek lettek volna, tegnap szintén komolytalan meccs volt, de Dzsudzsák nem egyszer passz helyett még ide húzom odahúzom, ha nem SM lett volna az ellenfél ellökik, 2szer alárúgnak, olyan körülményes mostanában, hogy hihetetlen....
Az biztos, legalább a holland bajnokságból nem fogják nyomatni orrba-szájba a PSV meccseket…Mikor az AJAX mindig is jobb volt, de érdekesebb egy Psv-Venlo mint bármilyen Ajax meccs, na persze….

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2011.06.08. 11:31:28-kor.

de a jelenlegi psv legalább kétszer erősebb csapat,mint az orosz. neki nem egy feltörekvő csapatba kéne szerződni. ott is sztár lehet,de nem európa szerte elismert. ha ott befut,akkor is csak egy juve,pool,villarreal szintű csapatba tudna menni,viszont ezt most is megtehetné. ezek csak elpocsékolt évek lesznek,kupa nélkül. nem lesz annyival jobb ott neki,hogy megérje az éveket odaadni érte.Bob_Marley írta:Rossz döntést még én nem jelenteném ki, lehetett volna TOP 4 bajnokság is, de hollandnál erősebb bajnokságba kerül, egy feltörekvő csapathoz, mely orosz viszonylatban nem gyenge!Én még nem írnám le!
Fecoooban meg még benne van a vizsgadrukk, kicsit túlhevült pörgesd vissza az őszi 5:0-t és lenyugodszSokan kikelnek még magukból sajnos, pedig látni kellene nem egy olyan borzasztó rossz helyre került!Az orosz Premier Liga erős kis bajnokság!Sok sikert neki!
Tény, jelenleg úgy tűnik, hogy élete hibáját követi el éppen. Aztán ki tudja, nem lehetetlen az Anzsi számára sem az EL. Kétségtelen, tisztán látszik, hogy a pénzért igazolt oda. Nem mindenkinek a karrier a fontos, ő nem kupákat akar nyerni (ezek szerint...), hanem sok pénzt keresni.Fecooo írta:bocsánatot kérek a kirohanásért, de PROFI gondolkodású focisták nem szoktak ilyet csinálni, csak levezetésnek...
Bazsi nem profi...
Számomra sokkal visszataszítóbb volt Cvitkovics nyilatkozata, amelyben kijelentette, hogy oda megy, ahol sok pénzt adnak, lehet az Katar vagy akármi...

Undorító, kapzsi, nevetséges hülyegyerek... Remélem úgy elvernek az oroszok egy kihagyott büntetőért, hogy a karodat nem bírod majd felemelni, hogy a hülye szerződésedet lengesd... Majd akkor rájössz, hogy mit tudott volna neked adni a Villarreal... Szólok, hogy még több pénz mohó jojó... Így múlik el a világ dicsősége, le se tagadhatja, hogy magyar... Szégyen, ez magyar labdarúgás, két kupac sz*r között egy harmadik...
"Kik vagyunk mi, hogy meghatározzuk, hogy hova igazoljon?"
Reménykedő hülyék, akiknek mindig bilibe lóg a kezük, amióta az eszüket tudják...
"Kik vagyunk mi, hogy meghatározzuk, hogy hova igazoljon?"
Reménykedő hülyék, akiknek mindig bilibe lóg a kezük, amióta az eszüket tudják...
Football, bloody hell. /SAF/
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Rossz döntést még én nem jelenteném ki, lehetett volna TOP 4 bajnokság is, de hollandnál erősebb bajnokságba kerül, egy feltörekvő csapathoz, mely orosz viszonylatban nem gyenge!Én még nem írnám le!
Fecoooban meg még benne van a vizsgadrukk, kicsit túlhevült pörgesd vissza az őszi 5:0-t és lenyugodsz
Sokan kikelnek még magukból sajnos, pedig látni kellene nem egy olyan borzasztó rossz helyre került!Az orosz Premier Liga erős kis bajnokság!Sok sikert neki!
Fecoooban meg még benne van a vizsgadrukk, kicsit túlhevült pörgesd vissza az őszi 5:0-t és lenyugodsz

mi az elkeseredett szurkolók vagyunk,akik nem láttak válogatott focit,mióta megszülettünklooka írta: Ez igen, gratulálok... Kik vagyunk mi, hogy meghatározzuk, hogy hova igazoljon?? A pénzt választotta...és? az ő baja lesz, de megjegyzem, sokan tettek már így, mégsem tűntek el a süllyesztőben.

nem határozzuk meg,csak kifejezzük a nemtetszésünket és nem utolsó sorban szakmailag is nagy bukás ez,így nem a levegőbe dumálunk.
sokan tettek így,de hirtelen nem jut eszembe,hogy kinek jött be annyira az orosz túra. általában gyengébb csapatba levezetni mennek az emberek. egy pályája csúcsán lévő játékos nem szokta kb +fél millió euróért eladni a tehetségét és karrierjét. a juvéban,poolban sem lett volna csóró senki. az ég világon SEMMI nem indokolja a döntésének helyességét. nagy égés lesz,elhiheted
bocsánatot kérek a kirohanásért, de PROFI gondolkodású focisták nem szoktak ilyet csinálni, csak levezetésnek...
Bazsi nem profi...
Bazsi nem profi...
Ez igen, gratulálok... Kik vagyunk mi, hogy meghatározzuk, hogy hova igazoljon?? A pénzt választotta...és? az ő baja lesz, de megjegyzem, sokan tettek már így, mégsem tűntek el a süllyesztőben.Fecooo írta:nem normális Dzsudzsák... druszám szokta mondani: "eszem, f.szom megáll!"
ez egy degenerált pénzéhes senki! eddig óvatosan fogalmaztam, de innentől remélem Lindácska kiforgatja a vagyonából, ahogy Abrát a felesége...
bíztam benne, hogy okosan dönt... remélem 1 év alatt visszafejlődik és eltűnik a süllyesztőben és a válogatottból is... (forrás a magyar válogatott topicban...)
A kiemelt rész meg nevetséges és elszomorító.

nem normális Dzsudzsák... druszám szokta mondani: "eszem, f.szom megáll!"
ez egy degenerált pénzéhes senki! eddig óvatosan fogalmaztam, de innentől remélem Lindácska kiforgatja a vagyonából, ahogy Abrát a felesége...
bíztam benne, hogy okosan dönt... remélem 1 év alatt visszafejlődik és eltűnik a süllyesztőben és a válogatottból is...
(forrás a magyar válogatott topicban...)
bíztam benne, hogy okosan dönt... remélem 1 év alatt visszafejlődik és eltűnik a süllyesztőben és a válogatottból is...

Ha majd egy vesztes kuapdöntő(?) után a fejéhez nyomják az AK-t, senkit ne érjen meglepetés, a szláv nép egy állatfaj, nem sz*roznak ilyesmikkel... A magyar valóban barom nép, annak ellenére, hogy arányiban mégis okos. Nem tudom ki mondta ezt, de nagyon jól eltalálta... Balázska menjen nyugodtan ruszkiba, meg is érdemli, hogy eltűnjön a süllyesztőben.
Football, bloody hell. /SAF/
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Szerintem azért fut rossz managment alatt mert belőle is csak minél több pénzt akarnak kivenni.Nyilván onnan kapná a legnagyobb lóvét és így majd a managere szépen meggyőzi arról is,h szakmailag is milyen jó lenne Mahalacska...Bennem felmerül egy kérdés: nem lehetséges, hogy Dzsudzsák egyszerűen rossz management alatt fut, aki képtelen őt igazán erős csapathoz eladni?
Másrészt meg azért Dzsudzsák a holland bajnokság egyik legjobb játékosa(Suarez és Affelay eligazolása óta talán a legjobb is) ilyen szinten pedig szerintem már nem a manager viszi ide oda és házal a játékos "portfóliójával".Ez még talán a DVSC-ben így ment de azóta azért már szerzett magának nevet Balázs.Eladja Ő magát csak válogatnia kell az ajánlatok közül én azt gondolom.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
ez a mahacskala csecsenföld szomszédságában van,a klubot pedig kb fél éve egy gazdag hobbielnök irányítja,aki mint az összes ilyen,bármikor megunhatja a dolgot és leléphet.d írta:Bár én se tartom jó megoldásnak, de túlságosan lenézzük ezt az orosz bajnokságot. Oroszország ismét újra visszatért a perifériákról és nagyon is szem előtt van a szakmában, ha a szurkolók számára még nem is. Szakmai szempontból nem tartom hátralépésnek: lássuk be, hogy a holland bajnokság ellangyosodott alaposan. Nem tartom továbbá sokkal rosszabb megoldásnak, mint egy francia bajnokságban való részt vételt.
innentől kezdve szerintem nincs miről beszélni,az már mellékes hogy az orosz bajnokság finoman szólva nincs képben,stb.
aki ide karrierje csúcsán elmegy,az nem normális.
-
- Llegenda del Barça
feljövőben van?
és dzsudzsák meg is tudja várni, amíg feljön??
tartom magam ahhoz, h óriási baklövés lenne tőle, ha odamenne.
hiába van sok pénz, hiába vannak nagyra törő tervek, hiába játszik ott egy csomó c kategóriás brazil, egyszerűen nem jegyzik őket európában!
és ez hosszú évekig így is fog maradni. oda normális játékos csak levezetni/pénzt keresni megy. dzsudzsák pedig ezek szerint az utóbbiak közé tartozik.
már az is botrány, h tárgyalnak róla, egy jóérzésű, tehetséges, ambíciózus focista kábé kiröhögne egy mahacskalai ajánlatot.
és dzsudzsák meg is tudja várni, amíg feljön??
tartom magam ahhoz, h óriási baklövés lenne tőle, ha odamenne.
hiába van sok pénz, hiába vannak nagyra törő tervek, hiába játszik ott egy csomó c kategóriás brazil, egyszerűen nem jegyzik őket európában!
és ez hosszú évekig így is fog maradni. oda normális játékos csak levezetni/pénzt keresni megy. dzsudzsák pedig ezek szerint az utóbbiak közé tartozik.
már az is botrány, h tárgyalnak róla, egy jóérzésű, tehetséges, ambíciózus focista kábé kiröhögne egy mahacskalai ajánlatot.
Bár én se tartom jó megoldásnak, de túlságosan lenézzük ezt az orosz bajnokságot. Oroszország ismét újra visszatért a perifériákról és nagyon is szem előtt van a szakmában, ha a szurkolók számára még nem is. Szakmai szempontból nem tartom hátralépésnek: lássuk be, hogy a holland bajnokság ellangyosodott alaposan. Nem tartom továbbá sokkal rosszabb megoldásnak, mint egy francia bajnokságban való részt vételt.
Ugyanakkor tény, hogy a tudása alapján hivatott lenne a "top4" valamelyikének egy erősebb, ha nem is csúcscsapatába.
Bennem felmerül egy kérdés: nem lehetséges, hogy Dzsudzsák egyszerűen rossz management alatt fut, aki képtelen őt igazán erős csapathoz eladni? Mert azzal szembesülnünk kell, hogy ANNYIRA azért nem jó bor, hogy ne kellene neki egy jó cégér. Időnként, mikor kis bepislantást nyerünk a háttérbe kiderül, hogy egy-egy átigazolásnál mennyire fontos a játékosok ügynökeinek kapcsolatrendszere és lehet, hogy pont ez az a plusz, ami hiányzik ahhoz, hogy nyugat-európai klubhoz kerülhessen?...
Ugyanakkor tény, hogy a tudása alapján hivatott lenne a "top4" valamelyikének egy erősebb, ha nem is csúcscsapatába.
Bennem felmerül egy kérdés: nem lehetséges, hogy Dzsudzsák egyszerűen rossz management alatt fut, aki képtelen őt igazán erős csapathoz eladni? Mert azzal szembesülnünk kell, hogy ANNYIRA azért nem jó bor, hogy ne kellene neki egy jó cégér. Időnként, mikor kis bepislantást nyerünk a háttérbe kiderül, hogy egy-egy átigazolásnál mennyire fontos a játékosok ügynökeinek kapcsolatrendszere és lehet, hogy pont ez az a plusz, ami hiányzik ahhoz, hogy nyugat-európai klubhoz kerülhessen?...
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Fecooo Huszti játszott rendesen, jött egy új edző, kirakta a csapatból (mellesleg valahogy a magyar játékosok új edzőknél 90%ban padra kerülnek…érdekes
)Hoztak is a helyére embert, s a játéka is kevés volt!Véleményem szerint semmi köze nincs a 2nek egymáshoz, mondjuk Németh is játszott egy darabig!De általánosítva kijelenteni, hogy Dzsudzsákra is ez vár nem lehet!Ha bárhova eligazol, új környezet, nem „mindenki kedvence” lesz, bárhol benne van, hogy kimarad!Pont ezért írtam, hogy könnyebb lenne a dolga egy angol középcsapatban Lilleben stb, mint mondjuk egy olasz-spanyol csapatban, s a beilleszkedése is olajozottabban menne (pletyka szinten voltak Atletico stb csapatok)!
Azt aláírom, hogy napi szintű informálódás tekintve messze van Oroszország, de a focijuk jó!És erősebb mint a holland bajnokság!És az Anzsi 4ik a bajnokságban, nem azt mondom, hogy ez kell legyen álmai csapata, de mint írtam nem temetném, mert nem egy megye II-be kerülne!!!!
szerk:én is jobban örülnék egy Lokomotívnak vagy CSZKA-nak, mert azért ezek központi csapatok, de nagy pént ölnek az Anzsiba és hozni fognak még jó játékosokat oda!

Azt aláírom, hogy napi szintű informálódás tekintve messze van Oroszország, de a focijuk jó!És erősebb mint a holland bajnokság!És az Anzsi 4ik a bajnokságban, nem azt mondom, hogy ez kell legyen álmai csapata, de mint írtam nem temetném, mert nem egy megye II-be kerülne!!!!
szerk:én is jobban örülnék egy Lokomotívnak vagy CSZKA-nak, mert azért ezek központi csapatok, de nagy pént ölnek az Anzsiba és hozni fognak még jó játékosokat oda!

az orosz bajnoksággal már megjárta Huszti is...Bob_Marley írta:A forrás valóban komolytalan, de én tartom magam ahhoz, hogy persze első ránézésre egy nagyon buta döntés, de Oroszországban sok jó csapat van jönnek fel, erős a bajnokság!Van benne potenciál!Persze jobban „szem” előtt lenne egy angol középcsapatban, s mondjuk a Lille-hez is nyugodtan igazolhatott volna (főleg hogy azóta már egy FRANCIA BAJNOKRÓL beszélünk)!Juventus, Atletico társait továbbra is „erőltetettnek” érzem!Konkrétum egyenlőre nincs, de ha oda is igazol, ne temessük szerintem!
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
A forrás valóban komolytalan, de én tartom magam ahhoz, hogy persze első ránézésre egy nagyon buta döntés, de Oroszországban sok jó csapat van jönnek fel, erős a bajnokság!Van benne potenciál!Persze jobban „szem” előtt lenne egy angol középcsapatban, s mondjuk a Lille-hez is nyugodtan igazolhatott volna (főleg hogy azóta már egy FRANCIA BAJNOKRÓL beszélünk)!Juventus, Atletico társait továbbra is „erőltetettnek” érzem!Konkrétum egyenlőre nincs, de ha oda is igazol, ne temessük szerintem!

- visca el barca
- Presidente del Barça
hahaha ez mekkor király 
dzsudzsák:
Nos, nem a világ végére mennék, hiszen az Anzsi játékosai Moszkvában élnek, és onnan járnak repülővel a meccsekre.
hát ez oriasi. a jatekosok a hazai meccsuket cirka 1500 km-re játszák az otthonuktol.
ennek mi a tököm értelme van?

dzsudzsák:
Nos, nem a világ végére mennék, hiszen az Anzsi játékosai Moszkvában élnek, és onnan járnak repülővel a meccsekre.
hát ez oriasi. a jatekosok a hazai meccsuket cirka 1500 km-re játszák az otthonuktol.
ennek mi a tököm értelme van?

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

sose szerettem balázst,de drukkoltam neki,hogy befusson egy nagyobb csapatba is. atm,juve,pool,stb nevű csapatok után egy "noname" orosz... remélem lefagy a töke!
én is "büszkén" fogok gratulálni neki, de várjunk azért még...
forrás: blikk, innentől fogva egyelőre még semmi se biztos...
forrás: blikk, innentől fogva egyelőre még semmi se biztos...
- Mihu
- Director del Fútbol
Ha bármi konkrétum lesz, én leszek az első, aki büszkén kiáll majd, és elújságolja mindenkinek"
Nah...legyen vele boldog. Egyúttal már mindegy ha visz egy koporsót is, amire az lesz írva: Dzsudzsák Balázs pályafutása 2007-2011.
Nah...legyen vele boldog. Egyúttal már mindegy ha visz egy koporsót is, amire az lesz írva: Dzsudzsák Balázs pályafutása 2007-2011.
És ehhez mit szóltok? Nehogymár orosz bajnokság,könyörgöm...ez csak nekem abszurd? És itt most nem arról van szó,hogy lenézem az orosz bajnokságot,de talán inkább visszalépés,mint előre....
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/le ... ok-2079828
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/le ... ok-2079828
- ab1daL
- Director del Fútbol
Koman elhagyja a Sampdoriát! SŐT, országot is vált; Anglia, Németország, Spanyolország jöhet szóba, innen vannak ajánlatai, igaz nem top csapatoktól, de mindenképp kecsegtető, hogy vinnék szívesen.
http://www.nemzetisport.hu/legiosok/ha- ... k-2079724/
http://www.nemzetisport.hu/legiosok/ha- ... k-2079724/
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha