Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
akkor vagy maradt volna még 1 évet a psv-ben és még jobban kitűnt volna vagy esetleg ajax?Bob_Marley írta:Ez jogos, de nem tudhatjuk, hogy valóban voltak-e megkeresések máshonnan!Nekem ennyiből sántít, ki az az elmebeteg, aki nem akar eligazolni egy Lillehez (EGY FRANCIA BAJNOKHOZ!!!!!!!!).És ha nem voltak ilyen megkeresések, akkor nem rossz döntés, 4ik az Anzsi, s simán feljebb jöhet!Erősítenek állítólag még a Corinthiansból, s máshonnan is!Én arra akartam kilyukadni, ne nézzük le az orosz bajnokságot, mert most páran úgy tekintenek erre, mintha Burkina Fasoba igazolt volna….!Psv most elég lemenőben van, pénz kell nekik!Én bízom azért Balázsban (ha már neki is ilyen szép neve van![]()
)!
Az biztos, legalább a holland bajnokságból nem fogják nyomatni orrba-szájba a PSV meccseket…Mikor az AJAX mindig is jobb volt, de érdekesebb egy Psv-Venlo mint bármilyen Ajax meccs, na persze….![]()
Ez jogos, de nem tudhatjuk, hogy valóban voltak-e megkeresések máshonnan!Nekem ennyiből sántít, ki az az elmebeteg, aki nem akar eligazolni egy Lillehez (EGY FRANCIA BAJNOKHOZ!!!!!!!!).És ha nem voltak ilyen megkeresések, akkor nem rossz döntés, 4ik az Anzsi, s simán feljebb jöhet!Erősítenek állítólag még a Corinthiansból, s máshonnan is!Én arra akartam kilyukadni, ne nézzük le az orosz bajnokságot, mert most páran úgy tekintenek erre, mintha Burkina Fasoba igazolt volna….!Psv most elég lemenőben van, pénz kell nekik!Én bízom azért Balázsban (ha már neki is ilyen szép neve vandaffy írta:de a jelenlegi psv legalább kétszer erősebb csapat,mint az orosz. neki nem egy feltörekvő csapatba kéne szerződni. ott is sztár lehet,de nem európa szerte elismert. ha ott befut,akkor is csak egy juve,pool,villarreal szintű csapatba tudna menni,viszont ezt most is megtehetné. ezek csak elpocsékolt évek lesznek,kupa nélkül. nem lesz annyival jobb ott neki,hogy megérje az éveket odaadni érte.
de a jelenlegi psv legalább kétszer erősebb csapat,mint az orosz. neki nem egy feltörekvő csapatba kéne szerződni. ott is sztár lehet,de nem európa szerte elismert. ha ott befut,akkor is csak egy juve,pool,villarreal szintű csapatba tudna menni,viszont ezt most is megtehetné. ezek csak elpocsékolt évek lesznek,kupa nélkül. nem lesz annyival jobb ott neki,hogy megérje az éveket odaadni érte.Bob_Marley írta:Rossz döntést még én nem jelenteném ki, lehetett volna TOP 4 bajnokság is, de hollandnál erősebb bajnokságba kerül, egy feltörekvő csapathoz, mely orosz viszonylatban nem gyenge!Én még nem írnám le!
Fecoooban meg még benne van a vizsgadrukk, kicsit túlhevült pörgesd vissza az őszi 5:0-t és lenyugodszSokan kikelnek még magukból sajnos, pedig látni kellene nem egy olyan borzasztó rossz helyre került!Az orosz Premier Liga erős kis bajnokság!Sok sikert neki!
Tény, jelenleg úgy tűnik, hogy élete hibáját követi el éppen. Aztán ki tudja, nem lehetetlen az Anzsi számára sem az EL. Kétségtelen, tisztán látszik, hogy a pénzért igazolt oda. Nem mindenkinek a karrier a fontos, ő nem kupákat akar nyerni (ezek szerint...), hanem sok pénzt keresni.Fecooo írta:bocsánatot kérek a kirohanásért, de PROFI gondolkodású focisták nem szoktak ilyet csinálni, csak levezetésnek...
Bazsi nem profi...
mi az elkeseredett szurkolók vagyunk,akik nem láttak válogatott focit,mióta megszülettünklooka írta: Ez igen, gratulálok... Kik vagyunk mi, hogy meghatározzuk, hogy hova igazoljon?? A pénzt választotta...és? az ő baja lesz, de megjegyzem, sokan tettek már így, mégsem tűntek el a süllyesztőben.
Ez igen, gratulálok... Kik vagyunk mi, hogy meghatározzuk, hogy hova igazoljon?? A pénzt választotta...és? az ő baja lesz, de megjegyzem, sokan tettek már így, mégsem tűntek el a süllyesztőben.Fecooo írta:nem normális Dzsudzsák... druszám szokta mondani: "eszem, f.szom megáll!"
ez egy degenerált pénzéhes senki! eddig óvatosan fogalmaztam, de innentől remélem Lindácska kiforgatja a vagyonából, ahogy Abrát a felesége...
bíztam benne, hogy okosan dönt... remélem 1 év alatt visszafejlődik és eltűnik a süllyesztőben és a válogatottból is... (forrás a magyar válogatott topicban...)
Szerintem azért fut rossz managment alatt mert belőle is csak minél több pénzt akarnak kivenni.Nyilván onnan kapná a legnagyobb lóvét és így majd a managere szépen meggyőzi arról is,h szakmailag is milyen jó lenne Mahalacska...Bennem felmerül egy kérdés: nem lehetséges, hogy Dzsudzsák egyszerűen rossz management alatt fut, aki képtelen őt igazán erős csapathoz eladni?
ez a mahacskala csecsenföld szomszédságában van,a klubot pedig kb fél éve egy gazdag hobbielnök irányítja,aki mint az összes ilyen,bármikor megunhatja a dolgot és leléphet.d írta:Bár én se tartom jó megoldásnak, de túlságosan lenézzük ezt az orosz bajnokságot. Oroszország ismét újra visszatért a perifériákról és nagyon is szem előtt van a szakmában, ha a szurkolók számára még nem is. Szakmai szempontból nem tartom hátralépésnek: lássuk be, hogy a holland bajnokság ellangyosodott alaposan. Nem tartom továbbá sokkal rosszabb megoldásnak, mint egy francia bajnokságban való részt vételt.
az orosz bajnoksággal már megjárta Huszti is...Bob_Marley írta:A forrás valóban komolytalan, de én tartom magam ahhoz, hogy persze első ránézésre egy nagyon buta döntés, de Oroszországban sok jó csapat van jönnek fel, erős a bajnokság!Van benne potenciál!Persze jobban „szem” előtt lenne egy angol középcsapatban, s mondjuk a Lille-hez is nyugodtan igazolhatott volna (főleg hogy azóta már egy FRANCIA BAJNOKRÓL beszélünk)!Juventus, Atletico társait továbbra is „erőltetettnek” érzem!Konkrétum egyenlőre nincs, de ha oda is igazol, ne temessük szerintem!