Leo Messi #2
hát iogen. Nem úg ymint a sok fa** madrrid játékos nem mennek oda a saját szurkolóikhoz. nevetséges... pl két újságban is olvastam meg mondják a sportcsatornákon hogy a madrid olyan csapat akik nem nagyon szeretnek a szurkolóikakl nyilvánulni.
BARCELONA MÉS QUE UN CLUB!
- Primitive
- Entrenador del Barça
Azért, én is szivesebben mennék oda 4 emberhez, mint 44 hez
3 kép, és kész, szerintem ez teljesen így van rendjén. Messi mindíg is ilyen volt.
Szerethető, szerény, és a legnagyobb

Szerethető, szerény, és a legnagyobb

"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Ahogy menéztem a videót,Messi még nagyobbat nőtt a szememben.......
Ott van 3-4 szurkoló,és nem azt csinálja,hogy ááá ezek majd legközelebb,ennyiért oda se megyek,hanem odamegy,és még nevet s,nem tudom,hogy ez az ember,hogy tud ilyen szerény,és közvetlen maradni,amikor tényleg ő a "Csillag Katalónia egén" szóval,ő az akit nem lehet nem kedvelni.
Ott van 3-4 szurkoló,és nem azt csinálja,hogy ááá ezek majd legközelebb,ennyiért oda se megyek,hanem odamegy,és még nevet s,nem tudom,hogy ez az ember,hogy tud ilyen szerény,és közvetlen maradni,amikor tényleg ő a "Csillag Katalónia egén" szóval,ő az akit nem lehet nem kedvelni.
..................................
Szerintem a Mallorcat le is hagyhatjuk, az idegenben szó már elég sajnos...Tomi`FCB írta: azért a Mallorca ellen idegenben elég húzos lesz
Akárki is hiányozzon a kezdőből, az nagyon nagy baj, nem hogy Messi! ETo'o-val nagyon értették egymást, magában is fantasztikusakat alkot, de kezd mostmár csapatban is passzolni, bár ezen a téren van még javulnivaló, de még fiatal, bizonyítani akart! Nagyon fog hiányozni...
G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
- okos666
- Jugador del Barça
Én csak azt szeretném,hogy a lehető legjobb állapotban és formában térjen vissza,hiszen mégis most ő húzza a csapatot.Igaz,voltak olyan meccsek,amikor nem teljesített olyan jól,de hát ki tud olyan lenni mint egy gép 

Imádlak BARCA!!!
Sérülése előttiutolsó hetekben is benne volt majdnem minden támadásban , lehet hogy nem játszott olyan látványosan mint azelőtt, de most látszik a hiánya szertem a real ellen naon hiányzott a játéka.Rapika írta:Végülis tényleg nem..battya írta:Véleményem szerint Messi nem játszott úgy az elmúlt hetekben, hogy az ő jelenléte döntően befolyásolta volna a meccset..
Tényleg nem tőle függött minden támadásunk,nem ő volt benne az utóbbi hetek Barca góljaninak több,mint a felében!
azért a Mallorca ellen idegenben elég húzos leszRonaldinho&Barca írta:Szerintem se kéne siettetni a visszatérését, és nem jönnek olyan nehéz meccsek, talán tudjuk hozni nélküle. Szépen gyógyuljon meg és akkor kezdődik csak igazán a szezon...

- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Szerintem se kéne siettetni a visszatérését, és nem jönnek olyan nehéz meccsek, talán tudjuk hozni nélküle. Szépen gyógyuljon meg és akkor kezdődik csak igazán a szezon...
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
A kép is, de alá még ez az írás: Napról napra javul....hááát...LG írta:A nap képe, érdekes

"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Kösz szépen,de egy ilyen "GErman Denis" nevű játékos miatt le kell mondania a számáról?????Érdekes........La Pulga írta:OFF:messi1918 írta:Nem tudja valaki,hogy Messi az argentin válogatottban,miért a 18-asba játszik?Mert ha jól láttam Cambiasso már az 5-ös mezbe van.Így nem értem,e ha rosszul láttam légyszíves javítsatok ki.Előre is köszi!!!!!!!
1. Roberto Abbondanzieri
2. Martin Demichelis
3. Nicolás Burdisso
4. Hugo Ibarra
5. Esteban Cambiasso
6. Gabriel Heinze
7. Maxi Rodríguez
8. Javier Zanetti
10. Juan Román Riquelme
11. Carlos Tévez
12. Mariano Andújar
13. Sergio Agüero
14. Javier Mascherano
15. Gabriel Milito
16. Fernando Gago
17. Fabricio Coloccini
18. Lionel Messi
19. Germán Denis
20. Federico Insúa
21. Sebastián Battaglia
22. Agustín Orión
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Hát az,MSN-re minden MEssivel kapcsolatos nap képét kiszoktam rakni,de nem merem,mert még melegnek hiszik MEssit,és azt nem szeretném!!!!!!!!!!!!LG írta:A nap képe, érdekes
A nap képe, érdekes 

- okos666
- Jugador del Barça
Ez igaz!!! Mert ha ugyanolyan módon fog játszani,mint Ronaldinho(3 évig nagyon jól szerepel),akkor lehet,hogy ő is egy jó forma után visszaesik..salvatore írta:Messi a kiraly es soha nem lesz meg egy ijen jo , gyors es technikas no meg persze goleros jatekos mint o a Barcanak,ezert ot nagyon meg kel becsulni hogy a leheto legtobbet hozza ki magabol a csapat erdekeben
Imádlak BARCA!!!
- La Pulga
- Atomico
- Kapcsolat:
OFF:messi1918 írta:Nem tudja valaki,hogy Messi az argentin válogatottban,miért a 18-asba játszik?Mert ha jól láttam Cambiasso már az 5-ös mezbe van.Így nem értem,e ha rosszul láttam légyszíves javítsatok ki.Előre is köszi!!!!!!!
1. Roberto Abbondanzieri
2. Martin Demichelis
3. Nicolás Burdisso
4. Hugo Ibarra
5. Esteban Cambiasso
6. Gabriel Heinze
7. Maxi Rodríguez
8. Javier Zanetti
10. Juan Román Riquelme
11. Carlos Tévez
12. Mariano Andújar
13. Sergio Agüero
14. Javier Mascherano
15. Gabriel Milito
16. Fernando Gago
17. Fabricio Coloccini
18. Lionel Messi
19. Germán Denis
20. Federico Insúa
21. Sebastián Battaglia
22. Agustín Orión
én Messinek legszívesebben mindenhol odaadnám a 10-es mezszámot!!! a bűvös 10-es annak jár aki varázsol és kápráztat a pályán! jelenleg ez a játékos a Barcában és az Argentín válogatottban Messi, bár az Argentínoknál még ott van egy nagyon tehetséges fiatal aki aranylabdát fog nyerni Kun Agüero
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Nem tudja valaki,hogy Messi az argentin válogatottban,miért a 18-asba játszik?Mert ha jól láttam Cambiasso már az 5-ös mezbe van.Így nem értem,e ha rosszul láttam légyszíves javítsatok ki.Előre is köszi!!!!!!!
Messi a kiraly es soha nem lesz meg egy ijen jo , gyors es technikas no meg persze goleros jatekos mint o a Barcanak,ezert ot nagyon meg kel becsulni hogy a leheto legtobbet hozza ki magabol a csapat erdekeben
messi azért formálja a barca játékát,mert a többiek nézik!ha ők is futnának,nem rögtön ő tőle függene a játékunk.egyszerűen,ha rijkaard jobban motiválná a töbi játékost,akkor nem csak tőle függenénk!
.
Akkor se lehet teljesen figyelmen kívül hagyni hogy a spanyol bajnokság legjobb játékosa nem volt ott a pályán. Ez már pusztán lelkileg is nehéz a társaknak h húzóember kiesik a legfontosabb meccs előtt...Amúgy meg minden ember akinek Barcához húz a szíve sztem eljátszik a gondolattal mi lett volna ha ott van...ez természetes
-
- Barça B
sztem az volt a baj h nem kezdett dos Santos...nem tudtuk csinálni ezeket a befelé cseleket,Iniesta mindig a pálya közepén volt és nem volt jobb oldalunk,azér hiányzott a Messi........
- Rapika
- Entrenador del Barça
Végülis tényleg nem..battya írta:Véleményem szerint Messi nem játszott úgy az elmúlt hetekben, hogy az ő jelenléte döntően befolyásolta volna a meccset..
Tényleg nem tőle függött minden támadásunk,nem ő volt benne az utóbbi hetek Barca góljaninak több,mint a felében!

- Subic_10
- Barça B
- Kapcsolat:
nem tudodm mi lett volna ha ott van=>>azt tudjuk h mi lett ha nem volt ott...
ha Messi ott lett volna akkor ...<
>...talan...<
>....igy nem lehetett meccset nyerni!

BARCA...BARCAAA....BARCCCAAAAA>>>
MES QUE UN CLUB--==>TENLEG tobb mint egy KLUB...:X
MES QUE UN CLUB--==>TENLEG tobb mint egy KLUB...:X
Édes mind1 mi lett volna...Egy nagy csapatnál nem lehet olyan, h egy játékost ne lehessen potolni, kéx