jött a barcába, és az első szezonjában csak csatárt játszott. a másodikban (tavaly) fél évig elő sem került, aztán hirtelen rijkaard elkezdte a középpályán játszatni deco sérülései miatt.danianevem írta:A Chelsea-ben csatár volt többnyire Drogba mellett(a 2004-2005-ös szezonban), majd jöttek a "jobb" csatárok akik kiszorították a kezdőből... Mourinho egyszer-kétszer hátrébb játszatta a posztjától, de még ott nem volt kp. Jött a Barcába és Riijkaard megpróbálta kp-n játszatni... Szerintem ott jobban mozog.Karashu írta:Én is affelé hajlok hogy maradjon! Mellesleg mi is az eredeti posztja?Azt hiszem csatár, de sokat középpályázik!
Eidur Gudjohnsen
-
- Barça B
- Kapcsolat:
Igen csatár a régi posztja.....Karashu írta:Én is affelé hajlok hogy maradjon! Mellesleg mi is az eredeti posztja?Azt hiszem csatár, de sokat középpályázik!

Viva Espana és Viva Barca.....
- danianevem
- Entrenador del Barça
A Chelsea-ben csatár volt többnyire Drogba mellett(a 2004-2005-ös szezonban), majd jöttek a "jobb" csatárok akik kiszorították a kezdőből... Mourinho egyszer-kétszer hátrébb játszatta a posztjától, de még ott nem volt kp. Jött a Barcába és Riijkaard megpróbálta kp-n játszatni... Szerintem ott jobban mozog.Karashu írta:Én is affelé hajlok hogy maradjon! Mellesleg mi is az eredeti posztja?Azt hiszem csatár, de sokat középpályázik!
- Karashu
- Jugador d'estrella
Én is affelé hajlok hogy maradjon! Mellesleg mi is az eredeti posztja?
Azt hiszem csatár, de sokat középpályázik! 

VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!!
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx!
Eddig jól kenjük Pep!
Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! 
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!!

Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx!

Eddig jól kenjük Pep!

-
- Barça B
- Kapcsolat:
akkor énis a tiedet.....socio66 írta:nem kell ez. azzal kezdtem hogy mindenkinek más a véleménye. ez igaz is én tiszteletben tartom a tied.carlos1991 írta:
áhh sztem te nem is értesz a focihoz csak idejöttél fikázni....Gudinak igenis a játékinteligenciája nagy.....szted mért játszatott vele sokszor Franki KK-et....??heh látod...nah de mind1 is....

nem kell ez. azzal kezdtem hogy mindenkinek más a véleménye. ez igaz is én tiszteletben tartom a tied.carlos1991 írta:
áhh sztem te nem is értesz a focihoz csak idejöttél fikázni....Gudinak igenis a játékinteligenciája nagy.....szted mért játszatott vele sokszor Franki KK-et....??heh látod...nah de mind1 is....
- miihii
- KHAL
Szerintem sem a hozzáállásával van a probléma,teszi a dolgát.Csakhogy az ő játéktudása/stílusa nekem idegennek tűnik ide.socio66 írta:hát mindenkinek más a véleménye,én nagyon nem szeretem a hülye angol stílusa miatt,abszolút nem technikás,az egyérintőknél béna... egy angol középcsapatba erőcsatárnak abszolut el tudom képzelni,itt viszont semmi helye..küzd a pályán? az ok,de mi nem egy skót vagy egy angol kiscsapat vagyunk ide technika és ész is kell..carlos1991 írta:
én nem értem hogy mért mondtok milyeneket.....rá 1eltalán nem lehet panaszunk....sztem meg igenis barca színvonal....mindig sétfutja magát ha játszik....ha nemis megy neki a játék legalább küzd....denkünk ilyen játékosok kellenek....szval remélem marad!!!!jah és ő sose sírt hogy padozik vagy hogy más poszton játszik mint amit megszokott....!!!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2008.08.01. 15:46:52-kor.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
-
- Barça B
- Kapcsolat:
socio66 írta:hát mindenkinek más a véleménye,én nagyon nem szeretem a hülye angol stílusa miatt,abszolút nem technikás,az egyérintőknél béna... egy angol középcsapatba erőcsatárnak abszolut el tudom képzelni,itt viszont semmi helye..küzd a pályán? az ok,de mi nem egy skót vagy egy angol kiscsapat vagyunk ide technika és ész is kell..carlos1991 írta:
én nem értem hogy mért mondtok milyeneket.....rá 1eltalán nem lehet panaszunk....sztem meg igenis barca színvonal....mindig sétfutja magát ha játszik....ha nemis megy neki a játék legalább küzd....denkünk ilyen játékosok kellenek....szval remélem marad!!!!jah és ő sose sírt hogy padozik vagy hogy más poszton játszik mint amit megszokott....!!!!!!!

hát mindenkinek más a véleménye,én nagyon nem szeretem a hülye angol stílusa miatt,abszolút nem technikás,az egyérintőknél béna... egy angol középcsapatba erőcsatárnak abszolut el tudom képzelni,itt viszont semmi helye..küzd a pályán? az ok,de mi nem egy skót vagy egy angol kiscsapat vagyunk ide technika és ész is kell..carlos1991 írta:

-
- Barça B
- Kapcsolat:
én nem értem hogy mért mondtok milyeneket.....rá 1eltalán nem lehet panaszunk....sztem meg igenis barca színvonal....mindig sétfutja magát ha játszik....ha nemis megy neki a játék legalább küzd....denkünk ilyen játékosok kellenek....socio66 írta:teljes mértékben igazad van,kevés barca-játékos van akit utálok ő ilyen...Replay írta:Nagyon mérges vagyok rá!!!![]()
![]()
![]()
Már arról beszél, hogy maradni fog...
Egyszerüen nem igaz, hogy nem fogja fel, NEM Barca-szint.
Utálom a mozgását, a játékstilusát, abszolút nem illik hozzánk.
Már tavaly is mennie kellett, de kikönyörögte, hogy maradhasson.
Nagyon remélem, hogy Txikiék határozottabban lépnek fel és ultimátum elé állitják az izlandit.
Mert nálam a megtisztulás egyik jele többek között az ő távozása.

teljes mértékben igazad van,kevés barca-játékos van akit utálok ő ilyen...Replay írta:Nagyon mérges vagyok rá!!!![]()
![]()
![]()
Nagyon remélem, hogy Txikiék határozottabban lépnek fel és ultimátum elé állitják az izlandit.
Nagyon mérges vagyok rá!!!

Mi a helyzet vele?Nyár elején még hallani lehetett,hogy elmegy,aztán ideáig semmi hír!Pep mit akar vele?Személy szerint megtartanám,nagy munkabírású játékos,nem hisztizik,ha a padon van,viszont minőségi csere!Én megtartanám!
.
- kilibarca
- Capitá del Barça
Én sokakkal ellentétben a tegnapi meccs után sem tartanám meg. Eddig is tudtam róla , hogy jó játékos szóval nekem nem tegnap bizonyított.
De én azt is tartom , hogy nem a sapnyol ligába való. Ingyen természetesen nem engedném de egy 5-10 m euróért mehet.
De én azt is tartom , hogy nem a sapnyol ligába való. Ingyen természetesen nem engedném de egy 5-10 m euróért mehet.
- fUtBoLiStA
- Jugador d'estrella
Pedig kijelentette, hogy szeretne a Barcába maradni.Messa írta:Én nemtudom, de minden meccsen olyan fapofával játszik...![]()
Valahogy, az érződik belőle, hogy nem szeretne itt játszani.
Mondjuk az északról származó emberek amúgy is olyan ridegek, nem lehet róluk leolvasni semmilyen érzelmet. Ott van példának Raikkönen, "tipikus fapofa".

„A Barcelona az a csapat, mely meg fogja nyerni a bajnokságot, az a gárda, melynek élvezni kell a játékát, mint rajongó, és szenvedni ellene a végsőkig, mint ellenfél.”
Miguel Angel Lotina
Miguel Angel Lotina
- MeNnOn
- Jugador del Barça
Szerintem tegnap jó volt,de tényleg nem kell annyira dicsérni, az látszott rajta,hogy küzd,akar és az már magába se rossz,mellé még két goal..
Mindenesetre én szeretném ha maradna,padra jó lenne..

Mindenesetre én szeretném ha maradna,padra jó lenne..
Asszem 1értelmű
Viscaaa Barcaaa ( L )
G.Dos Santos FaN

Viscaaa Barcaaa ( L )
G.Dos Santos FaN

- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Én nemtudom, de minden meccsen olyan fapofával játszik...

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- fUtBoLiStA
- Jugador d'estrella
Rúgott 2 gólt egy edzőmeccsen...bummm Annyira nem kell elájulni ettől! A bajnokságban sokat nem tett hozzá, igaz el se vett.
Nem vagyok a maradása ellen, mert a padra még elmegy, de hogy ingyen elengedjük???
Azt azér NE... 

„A Barcelona az a csapat, mely meg fogja nyerni a bajnokságot, az a gárda, melynek élvezni kell a játékát, mint rajongó, és szenvedni ellene a végsőkig, mint ellenfél.”
Miguel Angel Lotina
Miguel Angel Lotina
Nem tudom, hogy miért utáljátok ennyire Gudjohnsent?baguvixXx írta:Tudjátok mi lenne a vicc ?
Ha az ujjáalakuló csapatban R10 és Eto'o nem kap szerepet helyettük inkább Gudjonshen.
Ha meg annyira a Barcelonában akar maradni akkor mennyen az Espanyolhoz.
Szerk.: Csatárként elmegy de amit a középpályán művel arról jobb nem beszélni. Egyáltalán hogy került a középpályára?
Tegnap nagyon jól játszott.
Egyébként is bevethető a középpályán és a csatársorban is.
Ha maradni akar. hát maradjon, úgyis kell csereember aki kupameccseken irányítani tudja a cserecsapatot.
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Nem is tűnik ekkora viccnek. Ő maradni is akar. És amint tegnap láthattuk, nem alkotott olyan rosszat
Szóval felőlem maradjon. Szereti a csapatot, és mindent meg is tesz érte. Kellenek az ilyen játékosok. És szeretem is őket.
Hajrá Guddy

Hajrá Guddy

Tudjátok mi lenne a vicc ?
Ha az ujjáalakuló csapatban R10 és Eto'o nem kap szerepet helyettük inkább Gudjonshen.
Szerk.: Csatárként elmegy de amit a középpályán művel arról jobb nem beszélni. Egyáltalán hogy került a középpályára?