Eidur Gudjohnsen

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
chi omega
Entrenador del Barça

2008.08.02. 11:41:01

danianevem írta:
Karashu írta:Én is affelé hajlok hogy maradjon! Mellesleg mi is az eredeti posztja? :oops: Azt hiszem csatár, de sokat középpályázik! :wink:
A Chelsea-ben csatár volt többnyire Drogba mellett(a 2004-2005-ös szezonban), majd jöttek a "jobb" csatárok akik kiszorították a kezdőből... Mourinho egyszer-kétszer hátrébb játszatta a posztjától, de még ott nem volt kp. Jött a Barcába és Riijkaard megpróbálta kp-n játszatni... Szerintem ott jobban mozog.
jött a barcába, és az első szezonjában csak csatárt játszott. a másodikban (tavaly) fél évig elő sem került, aztán hirtelen rijkaard elkezdte a középpályán játszatni deco sérülései miatt.
carlos1991
Barça B
Kapcsolat:

2008.08.02. 10:46:22

Karashu írta:Én is affelé hajlok hogy maradjon! Mellesleg mi is az eredeti posztja? :oops: Azt hiszem csatár, de sokat középpályázik! :wink:
Igen csatár a régi posztja.....:D
Viva Espana és Viva Barca.....
danianevem
Entrenador del Barça

2008.08.01. 17:14:44

A Chelsea-ben csatár volt többnyire Drogba mellett(a 2004-2005-ös szezonban), majd jöttek a "jobb" csatárok akik kiszorították a kezdőből... Mourinho egyszer-kétszer hátrébb játszatta a posztjától, de még ott nem volt kp. Jött a Barcába és Riijkaard megpróbálta kp-n játszatni... Szerintem ott jobban mozog.
Karashu
Jugador d'estrella

2008.08.01. 16:12:51

Én is affelé hajlok hogy maradjon! Mellesleg mi is az eredeti posztja? :oops: Azt hiszem csatár, de sokat középpályázik! :wink:
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!! :D
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Eddig jól kenjük Pep! :) Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! :)
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.08.01. 15:52:15

Szerintem maradhatna...
Cserének tökéletes. Kupában oktatni fog.

:D
carlos1991
Barça B
Kapcsolat:

2008.08.01. 15:47:26

socio66 írta:
carlos1991 írta:
áhh sztem te nem is értesz a focihoz csak idejöttél fikázni....Gudinak igenis a játékinteligenciája nagy.....szted mért játszatott vele sokszor Franki KK-et....??heh látod...nah de mind1 is....:D
nem kell ez. azzal kezdtem hogy mindenkinek más a véleménye. ez igaz is én tiszteletben tartom a tied.
akkor énis a tiedet..... :shock: :shock: RESPECT......:D:D:D:DD:D
socio66

2008.08.01. 15:46:26

carlos1991 írta:
áhh sztem te nem is értesz a focihoz csak idejöttél fikázni....Gudinak igenis a játékinteligenciája nagy.....szted mért játszatott vele sokszor Franki KK-et....??heh látod...nah de mind1 is....:D
nem kell ez. azzal kezdtem hogy mindenkinek más a véleménye. ez igaz is én tiszteletben tartom a tied.
miihii
KHAL

2008.08.01. 15:45:22

socio66 írta:
carlos1991 írta:
én nem értem hogy mért mondtok milyeneket.....rá 1eltalán nem lehet panaszunk....sztem meg igenis barca színvonal....mindig sétfutja magát ha játszik....ha nemis megy neki a játék legalább küzd....denkünk ilyen játékosok kellenek....:D szval remélem marad!!!!jah és ő sose sírt hogy padozik vagy hogy más poszton játszik mint amit megszokott....!!!!!!!
hát mindenkinek más a véleménye,én nagyon nem szeretem a hülye angol stílusa miatt,abszolút nem technikás,az egyérintőknél béna... egy angol középcsapatba erőcsatárnak abszolut el tudom képzelni,itt viszont semmi helye..küzd a pályán? az ok,de mi nem egy skót vagy egy angol kiscsapat vagyunk ide technika és ész is kell.. :wink:
Szerintem sem a hozzáállásával van a probléma,teszi a dolgát.Csakhogy az ő játéktudása/stílusa nekem idegennek tűnik ide.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2008.08.01. 15:46:52-kor.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
carlos1991
Barça B
Kapcsolat:

2008.08.01. 15:42:22

socio66 írta:
carlos1991 írta:
én nem értem hogy mért mondtok milyeneket.....rá 1eltalán nem lehet panaszunk....sztem meg igenis barca színvonal....mindig sétfutja magát ha játszik....ha nemis megy neki a játék legalább küzd....denkünk ilyen játékosok kellenek....:D szval remélem marad!!!!jah és ő sose sírt hogy padozik vagy hogy más poszton játszik mint amit megszokott....!!!!!!!
hát mindenkinek más a véleménye,én nagyon nem szeretem a hülye angol stílusa miatt,abszolút nem technikás,az egyérintőknél béna... egy angol középcsapatba erőcsatárnak abszolut el tudom képzelni,itt viszont semmi helye..küzd a pályán? az ok,de mi nem egy skót vagy egy angol kiscsapat vagyunk ide technika és ész is kell.. :wink:

socio66

2008.08.01. 15:38:50

carlos1991 írta:
carlos1991
Barça B
Kapcsolat:

2008.08.01. 15:22:39

socio66 írta:
Replay írta:Nagyon mérges vagyok rá!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Már arról beszél, hogy maradni fog...
Egyszerüen nem igaz, hogy nem fogja fel, NEM Barca-szint.
Utálom a mozgását, a játékstilusát, abszolút nem illik hozzánk.

Már tavaly is mennie kellett, de kikönyörögte, hogy maradhasson.

Nagyon remélem, hogy Txikiék határozottabban lépnek fel és ultimátum elé állitják az izlandit.

Mert nálam a megtisztulás egyik jele többek között az ő távozása.
teljes mértékben igazad van,kevés barca-játékos van akit utálok ő ilyen...
socio66

2008.08.01. 15:08:48

Replay írta:Nagyon mérges vagyok rá!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Nagyon remélem, hogy Txikiék határozottabban lépnek fel és ultimátum elé állitják az izlandit.

teljes mértékben igazad van,kevés barca-játékos van akit utálok ő ilyen...
Replay
Director del Fútbol

2008.08.01. 15:04:51

Nagyon mérges vagyok rá!!! :twisted: :twisted: :twisted:

B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.07.29. 20:43:04

Mi a helyzet vele?Nyár elején még hallani lehetett,hogy elmegy,aztán ideáig semmi hír!Pep mit akar vele?Személy szerint megtartanám,nagy munkabírású játékos,nem hisztizik,ha a padon van,viszont minőségi csere!Én megtartanám!
.
gekkodan
Director del Fútbol

2008.07.29. 14:29:34

Lehet, hogy velünk marad? Jól érzem, hogy egyre nő az esélye?
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
csabimo
Capitá del Barça

2008.07.25. 11:33:10

Az akarásával soha nem volt gond nálunk, sem a magatartásával, de ha pepp nem tart rá igényt akkor menjen, csak fizessék meg!!! Mert ha ingyen akar távozni akkor inább maradjon :wink:
kilibarca
Capitá del Barça

2008.07.25. 11:28:51

Én sokakkal ellentétben a tegnapi meccs után sem tartanám meg. Eddig is tudtam róla , hogy jó játékos szóval nekem nem tegnap bizonyított.
De én azt is tartom , hogy nem a sapnyol ligába való. Ingyen természetesen nem engedném de egy 5-10 m euróért mehet.
djtrack
Capitá del Barça

2008.07.25. 11:11:14

nemsok szerep jutott neki tavaly de a hangját se lehetett hallani h padoznia kellett,tisztában van a képességeivel és a helyzetével. padra tökéletes sztem!
fUtBoLiStA
Jugador d'estrella

2008.07.25. 11:09:54

Messa írta:Én nemtudom, de minden meccsen olyan fapofával játszik... :D
Valahogy, az érződik belőle, hogy nem szeretne itt játszani.
Pedig kijelentette, hogy szeretne a Barcába maradni.
Mondjuk az északról származó emberek amúgy is olyan ridegek, nem lehet róluk leolvasni semmilyen érzelmet. Ott van példának Raikkönen, "tipikus fapofa". :) Abból, ki milyen fejet vág meccseken nem lehet azt mondani, hogy ő szeret itt játszani, ő meg nem...
„A Barcelona az a csapat, mely meg fogja nyerni a bajnokságot, az a gárda, melynek élvezni kell a játékát, mint rajongó, és szenvedni ellene a végsőkig, mint ellenfél.”

Miguel Angel Lotina
MeNnOn
Jugador del Barça

2008.07.25. 11:09:00

Szerintem tegnap jó volt,de tényleg nem kell annyira dicsérni, az látszott rajta,hogy küzd,akar és az már magába se rossz,mellé még két goal.. :D
Mindenesetre én szeretném ha maradna,padra jó lenne..
Asszem 1értelmű ;-)
Viscaaa Barcaaa ( L )

G.Dos Santos FaN :(
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.07.25. 10:57:51

Én nemtudom, de minden meccsen olyan fapofával játszik... :D
Valahogy, az érződik belőle, hogy nem szeretne itt játszani.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
fUtBoLiStA
Jugador d'estrella

2008.07.25. 10:38:03

Rúgott 2 gólt egy edzőmeccsen...bummm Annyira nem kell elájulni ettől! A bajnokságban sokat nem tett hozzá, igaz el se vett. :) Nem vagyok a maradása ellen, mert a padra még elmegy, de hogy ingyen elengedjük??? :shock: Azt azér NE... :evil:
„A Barcelona az a csapat, mely meg fogja nyerni a bajnokságot, az a gárda, melynek élvezni kell a játékát, mint rajongó, és szenvedni ellene a végsőkig, mint ellenfél.”

Miguel Angel Lotina
fcbarca10
Jugador del Barça

2008.07.25. 10:24:46

baguvixXx írta:Tudjátok mi lenne a vicc ?
Ha az ujjáalakuló csapatban R10 és Eto'o nem kap szerepet helyettük inkább Gudjonshen.
Ha meg annyira a Barcelonában akar maradni akkor mennyen az Espanyolhoz.

Szerk.: Csatárként elmegy de amit a középpályán művel arról jobb nem beszélni. Egyáltalán hogy került a középpályára?
Nem tudom, hogy miért utáljátok ennyire Gudjohnsent?
Tegnap nagyon jól játszott.
Egyébként is bevethető a középpályán és a csatársorban is.
Ha maradni akar. hát maradjon, úgyis kell csereember aki kupameccseken irányítani tudja a cserecsapatot.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2008.07.25. 10:10:35

Nem is tűnik ekkora viccnek. Ő maradni is akar. És amint tegnap láthattuk, nem alkotott olyan rosszat 8) Szóval felőlem maradjon. Szereti a csapatot, és mindent meg is tesz érte. Kellenek az ilyen játékosok. És szeretem is őket.
Hajrá Guddy
Kép
baguvixXx
Jugador d'estrella

2008.07.21. 10:19:42

Tudjátok mi lenne a vicc ?
Ha az ujjáalakuló csapatban R10 és Eto'o nem kap szerepet helyettük inkább Gudjonshen.
Ha meg annyira a Barcelonában akar maradni akkor mennyen az Espanyolhoz.

Szerk.: Csatárként elmegy de amit a középpályán művel arról jobb nem beszélni. Egyáltalán hogy került a középpályára?
Kép
Kép
Kép
Lezárt