2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Tessék itt a forrás:Ronaldinho&Barca írta:Üzletek üzlete lenne. Csoda, hogy a klub anyagilag a béka feneke alatt van?kurdt írta:Forrást sajnos nem tudok prezentálni, de egy (ritkán tévedő) Roma-szurkoló ismerősöm szerint a Roma 10 milláért viszi el Bojant és 12-ért vásárolhatjuk vissza...
Ha momentán nincs maradása, akkor ez az opció nekem megfelel.
Üzletek üzlete lenne. Csoda, hogy a klub anyagilag a béka feneke alatt van?kurdt írta:Forrást sajnos nem tudok prezentálni, de egy (ritkán tévedő) Roma-szurkoló ismerősöm szerint a Roma 10 milláért viszi el Bojant és 12-ért vásárolhatjuk vissza...
Ha momentán nincs maradása, akkor ez az opció nekem megfelel.
Régebben néztem olasz focit és akkor a Rómát kifejezetten kedveltem, ez a 2001-es bajnoki cím után volt jópár évig, remek csapat volt akkoriban. Totti, Montella, Cassano, Delvecchio, Tommasi, Antonioli, Cafú, Panucci, Aldaír, Candela stb, stb, stb. Nagyon jó meccseket tudtak játszani, igaz néha értetlenül tudtak elveszteni egy-egy meccset. De a szépségre való hajlam mindig megvolt abban a csapatban. A mai gárdát már nem követem figyelemmel, csak hébe-hóba látom meg az eredményeiket. De még mindig hiszem, hogy egy apró szeletnyi megmaradt abból a régi szépségből. Ha már ennyi megvan, akkor Luis Enrique már tud mire alapozni. Azt nem mondom, hogy szeptembertől úgy fog játszani a Róma, mint a Barcelona, de szerintem ezentúl a szépségért nem kell majd átmenni a szomszédba! Aztán meglátjuk mi lesz.kanty írta:Próbálja. Őszintén szólva én nem hiszem, h egy olasz csapat képes olyan stílusban focizni, mint a Barca, a Seria A nem az a világ.
Próbálja. Őszintén szólva én nem hiszem, h egy olasz csapat képes olyan stílusban focizni, mint a Barca, a Seria A nem az a világ.Fecooo írta:arról nem is beszélve, h LE21 ha igaz, a Barca-rendszert fogja (legalábbis próbálja...) megvalósítani Rómában, így gyakorlatilag abban a rendszerben játszhat, amit megtanult...
Ha Luis jól teszi a dolgát, akkor Bojan bizonyítani fog
!
ÁMENgygerike írta:Bojan eddigi nyilatkozatai alapján én nem ugy gondolom, hogy a jövőjét látja rómában hanem 1 bizonyítási lehetőséget , amivel ha él lehet keresni valója itt. Sok sikert neki hasznukra fog még válni a srác
Igen ezt mondom én is, hogy ha jól teljesít, akkor marad, ha nem akkor meg miért hoznák vissza? Majd maximum Villával klubot cserélnek 3 év múlvaChino írta:Ellenben most az a véleményem, hogy a kölcsönadás rossz megoldás. Nem igazán tudok felsorolni olyan neveket, akik 1-2 év kölcsön után visszajöttek és megragadtak itt. Legfeljebb akkor ha Pep elmegy. Így legalább egy jó kis összeget kapnánk érte. Biztos nem tenne jót a lelkének, de ez sajnos a pénzről szól.
igen.fanbarca írta:
Amúgy a Roma indul az EL-ben?