Fecooo írta:arról nem is beszélve, h LE21 ha igaz, a Barca-rendszert fogja (legalábbis próbálja...) megvalósítani Rómában, így gyakorlatilag abban a rendszerben játszhat, amit megtanult...
Ha Luis jól teszi a dolgát, akkor Bojan bizonyítani fog

!
Próbálja. Őszintén szólva én nem hiszem, h egy olasz csapat képes olyan stílusban focizni, mint a Barca, a Seria A nem az a világ.
Ne legyen OFF:
Az nyilvánvaló, h ez a jelenlegi helyzet, sem Bojannak, sem a klubnak nem jó. Bojannak most kellene még fejlődnie, de ehhez az kellene, h rendszeresem játsszon, a klubnak pedig kellene egy olyan cserecsatár, aki bármikor képes lendületet vinni a játékba, jelenleg egyik fél sem kapja meg azt, amire szüksége van.
Ez a romai kaland szerintem is jó lenne. Bojannak ahogy már írtam is a legfontosabb, az, h játsszon, a Romában pedig nagy valószínűséggel állandó kezdő lenne.
A másik pozitívuma a dolognak Luis Enrique és szerintem az ő személye miatt is megérni Krikicnek oda menni. Mégis lenne valaki, aki ismeri, akinek, az ő stílusa, személye nem ismeretlen.
Ha létrejön ez a transzfer és Olaszországban sem lesz képes bizonyítani, akkor marad az az örök tehetség kategória, aki nem volt képes nagy karriert befutni, persze ez azért még odébb van. Az azonban biztos, h mindenki azt szeretné, h találjon magára és egyszer majd a Barcának is hasznára legyen.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.