Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Gyanítom, hogy a sorstársak között is sorstársak vagyunk, mivel én teljesen ugyanígy vagyok berendezkedve. Megkérdezhetem, hogy merre tanulsz tovább?vargaakos írta:Én is sok sikert kívánok sorstársként mindenkinek!
Hnapi nap remélhetőleg nem lesz gáz. Kedden emeltet írok, reménykedek a kedvemre való feladatokban.Szerda után egy 8 napos pihenő, majd a fizika, úgyhogy arra még lesz idő tökéletesíteni.
Ja, értem. Csak megkavart, hogy te tételként emlegetedBob_Marley írta:Írásbeli érdekelMindig beszokták ide linkelni az aktuálisan érettségizők melyik oldalon van fent a feladatsor.
Én már nem érettségizekSzóbelik nem érdekelnek, csak a matek írásbelit szoktam minden évben megnézni
Szóbeli tételekre vagy kíváncsi gondolom. Én bemásolom ide a címeket, ha szeretnéd, jelezz vissza.Bob_Marley írta:Sok sikert a jövő nemzedékének.Már csak pár lépcső, s érettebbek lesztek.
Majd beszámolókat én spec várok, kinek hogy mentek az írásbeli dolgok, meg a tételeket is leírhatnátokEngem legfőképpen a matek érdekel, azt minden évben megnézem milyeneket talál ki az OM