Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem csak úgy bummbele váltanák le, mivel ugyebár már egyszer terítéken volt a téma, akkor hajszálak választották el attól, hogy "utcára kerüljön". Azóta szerintem folyamatosan számolnia kell ezzel, mivel senki sem mondta, hogy az a bizonyos ultimátum már nem él, mert megnyertél három meccset. Ez a mostani teljesítmény ugyan úgy kevés. Szóval már úgy két hete elkezdhette volna szervezni az új edzőt, ha nagyon akarná. A Valenciánál se tartott sokáig. Kikaptak, másnap már a "köszönjük, viszontlátásra" volt hallható.ozsimiki írta:Nem lehet,csak úgy bummbele leváltani...ha Laporta le akarja,akkor előbb gondoskodik a megfelelő pótlásáról,és elrendezi háttérben az ügyet,majd pedig Frank távozik....kicsit gondolkodni is kellene,nem csak követelőzni![]()
Ha távozik,akkor továbbra is tartom,h házon belül meg lehet oldani (lásdd Sevilla,vagy nem játszanak jól?) és nyáron jöhet Scolari....
Jose egy unszimpatikus csapattá tenné a Barcát,ezek ellenére kiállnánk a csapat mellett,de én nem szeretném ha olyan közutálatnak lenne kitéve a BARCA,mint volt a kezei alatt a Chelsea....
Nerm veszem elő a köveket, mivel igazad van. + hozzátenném, hogyx még egy alkalommal mert újat húzni: tavaly a Zaragoza elleni kupavisszavágón, amikor 3-4-3-at játszottunk. Bejött, és továbbmentünk. Ezenkívül ugyanaz a séma.Drigo írta:Ezért most páran biztos meg fognak kövezni és még többen fognak hülének nézni, de igazából lexarom általában nem nagyon érdekel, hogy milyen véleménnyel vannak mások rólam.
Rijkaardnak egyetlen vakmerő és hatalmas húzására emlékszem. Az a bizonyos Chelsea elleni 4-2-re elvesztett BL meccs. Akkor olyan módon kiküldeni a csapatot offenzív taktikával, csak náéztem. Nem volt szerencsénk és nem jött be, de ez a labdarúgás számomra, a nyílt sisakos közönségszórakoztató játék, nem az ááááááá most mennyi pénzt is veszthetünk, ha nem jutuunk tovább nem lesz ilyen, meg prémium stb. Kiváncsi vagyok, hogy hányan húzták volna meg ugyanezt. Az eleje nagyon rosszul jött ki - gondolom emlékeztek rá - de egy hajszálon múlt (persze lehet mondeni, hogy Collinán is...) akkor nagyon megérdemeltük volna a győzelmet de legalább a továbbjutást. Nem gondoltam volna, hogy ilyet be fog vállani Frank, de ő általában meg meri húzni a 3-4 csatáros játékost is ha már vesztésre állunk, akkor nem tök mindegy?Sokan mondják ezt, vannak, akik komolyan is gondolják. Másik jó húzása az volt, amikor Ronaldinho Messi Eto'o mellé behozta Henkét (na őt óriási hiba volt elengedni), akkor tudtam mindig, hogy megvan a meccs, vagy ha az nem is, de mindent egy lapra feltéve fogunk játszni, azok a régi szép idők, akkor tényleg játszottunk.
Vissza térvve a Chelsea elleni dologra, lehet, hogy emiatt nem mer újat hozni a játékrendszerbe - ha így van, akkor az komoly hiba - mert fél, hogy nem fog bejönni, ahogy primitive is írta. azon a meccsen kellemesen csalódtam Frankben, igaz, hogy 3-0-nál nem bírtam tovább is elmentem lefeküdni, de higgadt fejjel végiggondolva már máshogy láttam a dolgokat, igaz ez már akkor is megfogalmazódott bennem. Bevállalt olyas valamit, amit nem sokan mertek volna, és majdnem be is jött Neki, nagyon megérdemelte volna, hogy kijöjjön a lépés, de máshogy alakult. És lehet, hogy most enenk a levét isszuk...
Na elő a kövekkel, de vigyázat a monitor törékeny
Ez a lényeg!Boixos írta:
nem kéne megvárni, amíg azt a respektet, amit az első két és fél-három évében összeszedett ,teljesen lerombolja.
De azért a cseréi eléggé vitathatók voltak....én erre gondoltamFCB_gábor írta:Az a 1,5év inkább csak 2 hónap, mert az előző idényben a játékosok olyan mértékben voltak fáradtak, hogy csoda a 2. hely. Előtte 2-3 évig toppon volt a csapat, nyáron vb volt.
Mondj még 1 csapatot aki ilyen 4-5 évet produkáltak, mint a Barca!
Nincs egy sem, pedig nem a milyénk az egyetlen bomba erős keret. A kispadunk ez alatt az idő alatt sosem volt elég erős, sok kulcs játékosunk alig tudott pihenni. Volt évünk amikor szinte 11-13 emberrel nyomtuk végig a szezont.
Én December 23.-áig adok neki haladékot. Remélem Laportáék ishome írta:nem...nem erre gondoltam, csak várjunk még legalább 1 hónapot és ennyi
De most már bocs de mire várunk? Hogy majd 2065-ben feljavul a játékunk? Kösz inkább nem....home írta:itt mindenki frank ellen van???
egyszer már sikerült bl 2x pedig bajnoki valamit csak tud? az ő nevéhez IS fűzödik a Barca felvirágoztatása nem???
Nem értem mért szidja mindig mindenki vagy őt vagy a játékosokat...egyszerűen várunk...még nagyon az elején vagyunk mindennek....esély nélkül senki sem tud javulni..
Ezért nem szeretném megvárni, hogy jövőre az UEFA kupában feszítsünk.home írta:itt mindenki frank ellen van???
egyszer már sikerült bl 2x pedig bajnoki valamit csak tud? az ő nevéhez IS fűzödik a Barca felvirágoztatása nem???
Nem értem mért szidja mindig mindenki vagy őt vagy a játékosokat...egyszerűen várunk...még nagyon az elején vagyunk mindennek....esély nélkül senki sem tud javulni..
Azért ebben sok igazság van, akárki akármit mond is!!!varga tamás írta: Sok köze nem volt hozzá. Szombat esténként én is fel tudom venni az öltönyt, és le tudok ülni a kispadra arra a két órára. Mert mást nem csinált, csak ült, zsebre dugott kézzel állt, aludt. Ehhez nem kell edzői oklevél, ezt enélkül is lehet csinálni. Aki pedig megújulásra, új taktika kidolgozására képtelen, az analfabéta, de legalábbis dilettáns. Olyan, mint a szajkó: mindig ugyanazt a taktikát alkalmazza, ami ellen még egy faluzsi csapat is fel tud készülni. Ugyanazzal a taktikával öt éven keresztül nem lehet kenterbe verni a ligát és a világot. Mert kiismerik, és ez az eredmény? kínszenvedés, gyatra játék, döntetlenek sorozata, nullla szépség. Rijkaard ennyire volt képes, takarodjon (még ha egyeseknek ez a szó bántja is a szemét).
Maximum dilettáns(de ezt is kétlem), az analfabetizmus egészen mást takart(gondolom ezzel tisztában vagy), vagy szerinted a noteszébe, amibe néha jegyzetelt csak ábrákat csinált? Amúgy az edzői poszt nem két órára szól, mintahogy a játékosok sem két órát dolgoznak egy héten! Franknek igenis sokat köszönhetünk, akárki akármit mond, lehet, hogy már nem ő a legalkalmasabb a vezetőedzői posztra, de akkor sem kéne róla így beszélni, mintha semmit sem tett le volna az asztalra. Meg azért nem véletlen, hogy nem Te vagy én irányítjuk a Barçát.varga tamás írta:Sok köze nem volt hozzá. Szombat esténként én is fel tudom venni az öltönyt, és le tudok ülni a kispadra arra a két órára. Mert mást nem csinált, csak ült, zsebre dugott kézzel állt, aludt. Ehhez nem kell edzői oklevél, ezt enélkül is lehet csinálni. Aki pedig megújulásra, új taktika kidolgozására képtelen, az analfabéta, de legalábbis dilettáns.