Frank Rijkaard #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.11.04. 10:18:10

Szezon vége előtt nem lenne tul szerencsés váltani, mert akkor idén sem nyerünk semmit :roll: Nyárig várni kell, addig még változhat sokminden....Ha meg annyira rosszul m1, akkor meg télen kelll edzőtváltani, de az El Classico előtt semmikép :!:
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.11.04. 08:52:42

Először is: Nem nagyon értem azokat a hszeket, amelyek Laporta távozását szorgalmazzák. Minek? Miért? Inkább hálásnak kéne lennünk neki és megköszönni, hogy milyen játékosokat hozott ide a nyáron. Egy nagy hibája azonban tényleg van, mégpedig, hogy nem küldte el még Rijkaardot, ezen kívűl elnöki teendőit megfelelően látja el.

Másodszor: Rijkkard. Hát ha magátol nem áll fel a padról, akkor fel kell állítani. (jó tudom én se mennék el magamtól.) Mennyi ideig adjunk még neki türelmet? Nincs tovább mire várni, váltani kell. Csak érdekességként, a Valenciát verő Rosenborg edzőjét elküldték, a Valencia edzőjét 2 [auto_cenzúra] meccs után elküldték, a real bajnokság nyerés után elküldte Capellot és a Milannál is kifele áll Ancelotti szekere. Más is megtette, tegyük meg mi is. Mielött Rijkaard annyira lejáratja magát, hogy közutálatnak fog örvenedeni Barca drukkerek körében. Szépen köszönjük meg neki és amig még a sikereire tudunk emlékezni, addig küldjük el. Menjen vezzese el az Ajaxot, vagy a PSV-t, aztán ott hátha új erőre kap.

Én is úgy látom, hogy Frank Hank távozása óta nem találja a "ritmust". Úgylátszik ők 2en értek egy igazán jót, ami nem is lenne baj, csak, hogy ez már a multé. Tovább kell lépni.

Harmadszor: Ki legyen az edző? Ez egy fogós ravasz kérdés. Erre meg lehet még maga Laporta se nagyon tudja a választ. (Bár lehet tudja és már munkálkodik is rajta.) 2 leehtőség áll elöttünk: A nyári váltás, vagy az azonnali. Ha nyáron váltunk, akkor vagy marad addig Frank, vagy megoldjuk okosba és beültetünk valakit "házon belűlről". Aztán meg, hogy ki lesz nyáron, az megint leeht a jövő zenéje, de nagy valószínűséggel ugyanaz az "anyag" lesz, mint ami most van (Scolarira azért ne vegyen senki mérget.). Az azonnali edzőváltás esetében már sok nevet felemlegettünk. Szerintem, ha nem is Murinho lenne az ideális megoldás (főleg, hogy nagy valószínűséggel Laporta nem meri azt meglépni, hogy pont őt hozza ide), de egy olyan kaliberű, zsánerű emberke kéne, mint ő. Nem is a szaktudására értem, hanem arra, amit a játékosaival művel ("kezeld katonáidat gyermekeidként és azok követni fognak a halálba" => Ezt nem Murinho mondta, csak úgy eszembe jutott.). Na ez a hozzá állás kell nekünk. Fel kell kavarni az állóvizet.
Bármelyiket is választjuk, nagy valószínűséggel idén se fogunk nyerni semmit. Talán abban az esetben, ha most váltunk esetleg.

Ja az meg, hogy csúnya focit játszva megnyerjük a kupát, a bajnokságot és a bl-t, az nem nagyon zavarna, csak nyerjünk. Én sikerorientált vagyok, nem szépség orientált. Bár tény én is a szép foci miatt szerettem meg a Barcát.

Szóval nem tudom mi lesz, de nem féltem én Laportát, majd ő megoldja a helyzetet.

Bocsi, hogy kicsit hosszú lett, de ennyi a véleményem a dologról (röviden). :lol:
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.11.04. 08:17:20

Felőlem jöhetne Mourinho is.Emberileg egy flegma alak de mint edző a világ eggyik legjobbja...A sok divat drukkerre semmi szükség ugyhogy nyugottan mehetnek.Josét én valójában nem utálom.Serintem jó lenne Barcámak...
El is vállalná.A Chelseát olyanná formálta amilyenné kellett és a játékosai bármit megtettek érte!Felvoltak tüzelve!Amire ugyebár Frenk nem képes....De
biztos jó kapcsolata volt a játékosokkal mert nagyon szerették...A portoval BL-t nyert!!!!

SZERINTEM JÖJJÖN MOURINHO!!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.11.04. 08:02:38

Mikivel az a probléma - nehogy megsértődj, csak nem találtam rá jobb szót -, hogy amilyen határozott hsz-kat ír, dönteni nem biztos, hogy ugyanilyen határozottan tudna. Olyan ez a helyzet, mint amikor az ember testében van egy nagy, kiterjedt tumor, és annak egyetlen megoldási lehetősége van: az azonnali műtét, és drasztikusan kivágják a káros sejteket. Na, mármost, a Barcánál is erre lenne szükség, de az elnökünk erre képtelen. És ennek nem lesz jó vége - szerintem.
A házon belüli megoldás már kétszer megbukott a közelmúltban: Rexach és Serra Ferrer esetében. Ezért jöjjön Mourinho!
Ja, és mielőtt kioktatnátok, a tumor és Frank közé ne tegyetek egyenlőségjelet, csak most ez a hasonlat jutott eszembe.
Miki! Te se haragudj ám meg, mert mérges leszek. A tökölés ideje lejárt :!:
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.11.04. 07:45:12

ozsimiki írta:Nem lehet,csak úgy bummbele leváltani...ha Laporta le akarja,akkor előbb gondoskodik a megfelelő pótlásáról,és elrendezi háttérben az ügyet,majd pedig Frank távozik....kicsit gondolkodni is kellene,nem csak követelőzni :roll:

Ha távozik,akkor továbbra is tartom,h házon belül meg lehet oldani (lásdd Sevilla,vagy nem játszanak jól?) és nyáron jöhet Scolari....

Jose egy unszimpatikus csapattá tenné a Barcát,ezek ellenére kiállnánk a csapat mellett,de én nem szeretném ha olyan közutálatnak lenne kitéve a BARCA,mint volt a kezei alatt a Chelsea....
Nem csak úgy bummbele váltanák le, mivel ugyebár már egyszer terítéken volt a téma, akkor hajszálak választották el attól, hogy "utcára kerüljön". Azóta szerintem folyamatosan számolnia kell ezzel, mivel senki sem mondta, hogy az a bizonyos ultimátum már nem él, mert megnyertél három meccset. Ez a mostani teljesítmény ugyan úgy kevés. Szóval már úgy két hete elkezdhette volna szervezni az új edzőt, ha nagyon akarná. A Valenciánál se tartott sokáig. Kikaptak, másnap már a "köszönjük, viszontlátásra" volt hallható.

És házon belül kire gondolsz Miki? :) Ottvan ugye Eusebio meg Txiki. A világért sem akarom lenézni őket, de már sokszor ültek ők a kispadon, és ha nem ment a játék, akkor tőlük ugyan nem nagyon változott semmi. Még esetleg Guardiola lenne ott a "B" csapatnál, érdekes megoldás lenne, talán be is jönne, de erre semmi biztosítás. De még ha meg is oldanánk házon belül (amire tehát én nem sok sanszot látok) nyárig, mivan, ha Scolrai azt mondja, hogy bocs, nem, semmi kedve elválalni egy klubcsapatot, pihenni akar :roll: Várnánk itt már nagyon a nyarat, közbe meg Scolarit senki sem kérdezte meg. Tudom, ez a Barca nagyon passzolna hozzá, de sosem lehet tudni...Maximum ha már most leszerveznénk vele, hogy az EB után jön hozzánk. Ha lehetne ilyet, maximum akkor lenne érdemes bepróbálni ezt a házon belült, de továbbra is tartom, hogy ez rizikós, semmi garancia, hogy ebből a keretből ki tudja hozni azt, ami igazán benne van, és nem kell elpocsékolni megint egy évet.

Mourinho...Kétségtelen, hogy utáltam annak idején, és most sem csipázom, de az mind igaz, amit Boixos és Vito is leírt róla. Csak a saját csapata érdekét nézte, és olyan mentális hatása van az ellenfélre, amir akár meccseket tud eldönteni. A játékosai tényleg tűzbe mennének érte, ami azt jelenti, hogy ott a színfalak mögött Ő igazából egy végtelenül barátságos és segítőkész, ugyanakkor nagyon jó edző, amiért a játékosai ennyire kedvelik. És így elgondolkozva tényleg ez a fontos, nem az, hogy a többiek miennek néznek minket. A média alapból nem érdekel, és így is sok csapat van, aki utál minket. Viszont a klub egész szemlélete ígysem változna, mivel az ezért felelős elnökség ugyan úgy marad...Egyszóval felőlem jöhet Ő is, Lippi is, Hidding is, szinte bárki. Az első megoldáson először kicsit fintorognék, de előbb utóbb, még ha nem is kedvelném meg, elfogadnám és hálás lennék neki.

UI: Íjj, ez kicsit hosszú lett :D
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.11.04. 07:20:08

Drigo írta:Ezért most páran biztos meg fognak kövezni és még többen fognak hülének nézni, de igazából lexarom általában nem nagyon érdekel, hogy milyen véleménnyel vannak mások rólam.

Rijkaardnak egyetlen vakmerő és hatalmas húzására emlékszem. Az a bizonyos Chelsea elleni 4-2-re elvesztett BL meccs. Akkor olyan módon kiküldeni a csapatot offenzív taktikával, csak náéztem. Nem volt szerencsénk és nem jött be, de ez a labdarúgás számomra, a nyílt sisakos közönségszórakoztató játék, nem az ááááááá most mennyi pénzt is veszthetünk, ha nem jutuunk tovább nem lesz ilyen, meg prémium stb. Kiváncsi vagyok, hogy hányan húzták volna meg ugyanezt. Az eleje nagyon rosszul jött ki - gondolom emlékeztek rá - de egy hajszálon múlt (persze lehet mondeni, hogy Collinán is...) akkor nagyon megérdemeltük volna a győzelmet de legalább a továbbjutást. Nem gondoltam volna, hogy ilyet be fog vállani Frank, de ő általában meg meri húzni a 3-4 csatáros játékost is ha már vesztésre állunk, akkor nem tök mindegy?Sokan mondják ezt, vannak, akik komolyan is gondolják. Másik jó húzása az volt, amikor Ronaldinho Messi Eto'o mellé behozta Henkét (na őt óriási hiba volt elengedni), akkor tudtam mindig, hogy megvan a meccs, vagy ha az nem is, de mindent egy lapra feltéve fogunk játszni, azok a régi szép idők, akkor tényleg játszottunk.

Vissza térvve a Chelsea elleni dologra, lehet, hogy emiatt nem mer újat hozni a játékrendszerbe - ha így van, akkor az komoly hiba - mert fél, hogy nem fog bejönni, ahogy primitive is írta. azon a meccsen kellemesen csalódtam Frankben, igaz, hogy 3-0-nál nem bírtam tovább is elmentem lefeküdni, de higgadt fejjel végiggondolva már máshogy láttam a dolgokat, igaz ez már akkor is megfogalmazódott bennem. Bevállalt olyas valamit, amit nem sokan mertek volna, és majdnem be is jött Neki, nagyon megérdemelte volna, hogy kijöjjön a lépés, de máshogy alakult. És lehet, hogy most enenk a levét isszuk...

Na elő a kövekkel, de vigyázat a monitor törékeny :lol:
Nerm veszem elő a köveket, mivel igazad van. + hozzátenném, hogyx még egy alkalommal mert újat húzni: tavaly a Zaragoza elleni kupavisszavágón, amikor 3-4-3-at játszottunk. Bejött, és továbbmentünk. Ezenkívül ugyanaz a séma.
Kép
barcelinho_5
Jugador d'estrella

2007.11.04. 01:25:09

Most lehet hogy én vagyok a hülye, de nekünk egy olyan új edző kellene mint a Sevillának ez a mostani trénere. Ez 1 őrült :D Már bocs, de ez a jó szó. Ez a 80.percben űzte, hajtotta a fiait hogy ne álljanak le, ha meg kellett akkor nyugodtságra próbálta inteni őket. És valahogy ez az ami a mostani Barcából teljesen kiveszett. Egyszerűen nincs tűz, az edző nem motivál, ebből kifolyólag nincs folyamatos nyerni akarás.
Úgy gondolom hogy ez még megvolt addig amíg Ten Cate másodedző volt. És nála talán az elég volt, hogy a mérkőzés előtt feltüzelte a játékosokat, és le sem álltak addig amíg mondjuk nem fordítottak a Chelsea ellen 0-1-ről. Hol tudnánk ma ilyen megcsinálni??? Jó, most ez már egy kicsit nagyopn lerágott csont, de szerintem ha a Valladolid 10 emberrel játszott volna, ezeket akkor sem vertük volna meg. Ez a véleményem.

VISCA EL BARCA!!!
Bármennyire edzőt akarunk itt páran buktatni holnap, vagyis ma, nyernünk kell!!!Hogy mégis a múltheti állapothoz képest nyertesen jöjjünk ki és 1 pontra beérjük a Madridot!!!

HAJRÁ BARCAAA!!!!
doki
Entrenador del Barça

2007.11.04. 00:19:26

Boixos írta:
nem kéne megvárni, amíg azt a respektet, amit az első két és fél-három évében összeszedett ,teljesen lerombolja.
Ez a lényeg!
Számomra és szerintem sokunk számára Frank kezd a múlt lenni. Eljött a változás ideje.Ha nem lesz változás,akkor valószínű ,hogy Rijkaard néha felmutat valamit.DE csak néha és csak valamelyik zseni segitségével.Ilyen kerettel jóval előrébb kéne járnunk.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.11.04. 00:02:40

Nem lehet,csak úgy bummbele leváltani...ha Laporta le akarja,akkor előbb gondoskodik a megfelelő pótlásáról,és elrendezi háttérben az ügyet,majd pedig Frank távozik....kicsit gondolkodni is kellene,nem csak követelőzni :roll:

Ha távozik,akkor továbbra is tartom,h házon belül meg lehet oldani (lásdd Sevilla,vagy nem játszanak jól?) és nyáron jöhet Scolari....

Jose egy unszimpatikus csapattá tenné a Barcát,ezek ellenére kiállnánk a csapat mellett,de én nem szeretném ha olyan közutálatnak lenne kitéve a BARCA,mint volt a kezei alatt a Chelsea....
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Boixos
Llegenda del Barça

2007.11.03. 22:20:25

tegnap visszaolvasgattam a régebbi rijkaard topikot, abban addig volt "elismerve" az edző (legalábbis részemről), amíg ten caate-val együtt dolgoztak. jöttek is az eredmények, két bajnokság+bl, de ezt mindenki tudja. mióta egyedül van, nem megy a dolog. a brigád olyan erős, h annyi lendület még így is maradt bennük, h tavaly elérjék a 2. helyet és úgy általában a dobogó közelében, vagy a dobogón legyenek, de mostanra egyszerűen nem lehet nem észre venni, h rijkaard képtelen megújítani őket. megy-megyeget a bugi, néha megrázzák magukat, de semmi több.
lehet még várni a csodát, de azt nem szeretném végignézni, h elszaladjon mellettünk 2-3-4 csapat, mi pedig örüljünk annak, h mekkora türelem volt a holland felé. ebben a bajnokságban ott a madrid, a villarreal, az atletico, a valenkia és talán még a sev is, ha összeszedik magukat, akik nagyon erősek, egyszerűen nem engedhetünk meg magunknak [auto_cenzúra] meccseket.
nem kéne megvárni, amíg azt a respektet, amit az első két és fél-három évében összeszedett (most mindegy, h kik által, vagy kinek a segítségével), teljesen lerombolja. többek között ezért kellene egy új edző sztem.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.11.03. 22:07:55

Még annyit azért elmondanék Frank védelmében -azt hiszem Tamás írta,- hogy állítólag sok köze nem volt a sikerekhez. Akkor visszakérdezek: Mourinhonak mennyi köze volt az angol bajnokságból messze kiemelkedő
Chelsea sikereihez?
Persze Mourinho nagy edző-bizonyított a Portoval is-, de ne legyünk igazságtalanok.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Mihu
Director del Fútbol

2007.11.03. 22:02:37

FCB_gábor írta:Az a 1,5év inkább csak 2 hónap, mert az előző idényben a játékosok olyan mértékben voltak fáradtak, hogy csoda a 2. hely. Előtte 2-3 évig toppon volt a csapat, nyáron vb volt.
Mondj még 1 csapatot aki ilyen 4-5 évet produkáltak, mint a Barca!
Nincs egy sem, pedig nem a milyénk az egyetlen bomba erős keret. A kispadunk ez alatt az idő alatt sosem volt elég erős, sok kulcs játékosunk alig tudott pihenni. Volt évünk amikor szinte 11-13 emberrel nyomtuk végig a szezont.
De azért a cseréi eléggé vitathatók voltak....én erre gondoltam :roll:
Kép
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.11.03. 21:58:13

Az a 1,5év inkább csak 2 hónap, mert az előző idényben a játékosok olyan mértékben voltak fáradtak, hogy csoda a 2. hely. Előtte 2-3 évig toppon volt a csapat, nyáron vb volt.
Mondj még 1 csapatot aki ilyen 4-5 évet produkáltak, mint a Barca!
Nincs egy sem, pedig nem a milyénk az egyetlen bomba erős keret. A kispadunk ez alatt az idő alatt sosem volt elég erős, sok kulcs játékosunk alig tudott pihenni. Volt évünk amikor szinte 11-13 emberrel nyomtuk végig a szezont.
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2007.11.03. 21:56:32

home írta:nem...nem erre gondoltam, csak várjunk még legalább 1 hónapot és ennyi :D
Én December 23.-áig adok neki haladékot. Remélem Laportáék is :roll: Bár én továbbra is úgy gondolom hogy év közben nem fognak edzőt váltani sajnos :( :(
Kép
home
Jugador d'estrella

2007.11.03. 21:54:53

nem...nem erre gondoltam, csak várjunk még legalább 1 hónapot és ennyi :D
,,EVERYBODY LIES."

Ennyi, ennyi. Erről van szó. Alap. Alaptétel.
Mihu
Director del Fútbol

2007.11.03. 21:34:36

home írta:itt mindenki frank ellen van???
egyszer már sikerült bl 2x pedig bajnoki valamit csak tud? az ő nevéhez IS fűzödik a Barca felvirágoztatása nem???
Nem értem mért szidja mindig mindenki vagy őt vagy a játékosokat...egyszerűen várunk...még nagyon az elején vagyunk mindennek....esély nélkül senki sem tud javulni..
De most már bocs de mire várunk? Hogy majd 2065-ben feljavul a játékunk? Kösz inkább nem.... :roll: Másfél...hangsúlyozom MÁSFÉL éve ugyan azt a [auto_cenzúra], alibi, elképzelésnélküli játékot játszuk. Ismét hangsúlyozom MÁSFÉL éve folyamatosan hibázik a cseréknél és néha a csapatösszeállításban. Hát köszönöm ez nekem már sok :evil:
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2007.11.03. 21:30:11

home írta:itt mindenki frank ellen van???
egyszer már sikerült bl 2x pedig bajnoki valamit csak tud? az ő nevéhez IS fűzödik a Barca felvirágoztatása nem???
Nem értem mért szidja mindig mindenki vagy őt vagy a játékosokat...egyszerűen várunk...még nagyon az elején vagyunk mindennek....esély nélkül senki sem tud javulni..
Ezért nem szeretném megvárni, hogy jövőre az UEFA kupában feszítsünk. :roll:
home
Jugador d'estrella

2007.11.03. 21:23:51

itt mindenki frank ellen van???
,,EVERYBODY LIES."

Ennyi, ennyi. Erről van szó. Alap. Alaptétel.
Primitive
Entrenador del Barça

2007.11.03. 21:06:46

Csak az a baj, hogy a XXI. században élünk, ahol minden a pénz körül forog. Tehát, senki nem teszi azt meg, hogy csakazért is offenzívan játszik, ha elesik egy x millió eurótól... Pedig szerintem is, a szórakoztató, nyíltsisakos harc lenne az igazi! Egy ilyen meccs, ahol a továbbjutás és a pénz volt a lényeg :arrow: :arrow: nem kell messzire menni, Rangers - Barcelona. A rangers gólt se akart lőni. Maximálisan elég volt nekik az egy pont! Mi nem egy pontot kaptunk, hanem vesztettünk kettőt, viszon náluk ez fordítva van, ők örültek az egy pontocskának is.
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Drigo
Eurobarca Staff

2007.11.03. 20:43:21

Ezért most páran biztos meg fognak kövezni és még többen fognak hülének nézni, de igazából lexarom általában nem nagyon érdekel, hogy milyen véleménnyel vannak mások rólam.

Rijkaardnak egyetlen vakmerő és hatalmas húzására emlékszem. Az a bizonyos Chelsea elleni 4-2-re elvesztett BL meccs. Akkor olyan módon kiküldeni a csapatot offenzív taktikával, csak náéztem. Nem volt szerencsénk és nem jött be, de ez a labdarúgás számomra, a nyílt sisakos közönségszórakoztató játék, nem az ááááááá most mennyi pénzt is veszthetünk, ha nem jutuunk tovább nem lesz ilyen, meg prémium stb. Kiváncsi vagyok, hogy hányan húzták volna meg ugyanezt. Az eleje nagyon rosszul jött ki - gondolom emlékeztek rá - de egy hajszálon múlt (persze lehet mondeni, hogy Collinán is...) akkor nagyon megérdemeltük volna a győzelmet de legalább a továbbjutást. Nem gondoltam volna, hogy ilyet be fog vállani Frank, de ő általában meg meri húzni a 3-4 csatáros játékost is ha már vesztésre állunk, akkor nem tök mindegy?Sokan mondják ezt, vannak, akik komolyan is gondolják. Másik jó húzása az volt, amikor Ronaldinho Messi Eto'o mellé behozta Henkét (na őt óriási hiba volt elengedni), akkor tudtam mindig, hogy megvan a meccs, vagy ha az nem is, de mindent egy lapra feltéve fogunk játszni, azok a régi szép idők, akkor tényleg játszottunk.

Vissza térvve a Chelsea elleni dologra, lehet, hogy emiatt nem mer újat hozni a játékrendszerbe - ha így van, akkor az komoly hiba - mert fél, hogy nem fog bejönni, ahogy primitive is írta. azon a meccsen kellemesen csalódtam Frankben, igaz, hogy 3-0-nál nem bírtam tovább is elmentem lefeküdni, de higgadt fejjel végiggondolva már máshogy láttam a dolgokat, igaz ez már akkor is megfogalmazódott bennem. Bevállalt olyas valamit, amit nem sokan mertek volna, és majdnem be is jött Neki, nagyon megérdemelte volna, hogy kijöjjön a lépés, de máshogy alakult. És lehet, hogy most enenk a levét isszuk...

Na elő a kövekkel, de vigyázat a monitor törékeny :lol:
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Catalan
Barça C

2007.11.03. 20:22:57

varga tamás írta: Sok köze nem volt hozzá. Szombat esténként én is fel tudom venni az öltönyt, és le tudok ülni a kispadra arra a két órára. Mert mást nem csinált, csak ült, zsebre dugott kézzel állt, aludt. Ehhez nem kell edzői oklevél, ezt enélkül is lehet csinálni. Aki pedig megújulásra, új taktika kidolgozására képtelen, az analfabéta, de legalábbis dilettáns. Olyan, mint a szajkó: mindig ugyanazt a taktikát alkalmazza, ami ellen még egy faluzsi csapat is fel tud készülni. Ugyanazzal a taktikával öt éven keresztül nem lehet kenterbe verni a ligát és a világot. Mert kiismerik, és ez az eredmény? kínszenvedés, gyatra játék, döntetlenek sorozata, nullla szépség. Rijkaard ennyire volt képes, takarodjon (még ha egyeseknek ez a szó bántja is a szemét).
Azért ebben sok igazság van, akárki akármit mond is!!!
Az a baj Rijkaarddal, hogy iszonyatosan merev, és makacsul ragaszkodik a döntéseihez (ha jók, ha nem) legyen az a kiismerhető játékrendszer, (már az EB-n is többen egysémás játéknak titulálták a holland válogatott játékát), legyen az Saviola mellőzése, Oleguerbe vetett mértéktelen bizalma, érthetetlen védőcseréi... Nem képes rugalmasan kezerlni dolgokat, alkalmazkodni egy adott meccsszituációhoz, soha nem húz váratlant... (emlékszem a Chelsea elleni idegenbeli 2-1nél is a szélre!!! hozta be Henkét a 4-3-3ba...)

ez márpedig kiismerhető, és mindehez hozzávéve, hogy motiválni nem tudja a játékosait, egész egyszerűen nem marad más érv a maradása mellett mint a múltja. Márpedig abból megélni nem lehet...

Emlékszem Mourinho mondta róla a csúcsforma közeli Barca idején, hogy csak a sztárjai mentik meg állandóan. Nyilván nem szabad abba a hibába esni mint a magyarok általában, hogy 2 rossz meccs után már rúgjuk ki az edzőt, de alighanem Frank már az utolsó utáni esélyét is elszalasztotta.

Laporta pedig kezd a ló túloldalára esni a türelem témában, most már tényleg ideje lenne lépni ebben a témában!
Tim
Mezei fórumozó

2007.11.03. 19:58:46

Tegnap is elmondtam,ma is fentartom a véleményem semmiképp nem dilettáns Frank,de ezt a problémát egyedül nem fogja tudni megoldani,túlnőtt rajta.Vagy összefog a csapatnál mindenki vagy bukunk mindent ebben a szezonban..Esetleges edzőváltás segítene,megfelelő jelölt esetén,ilyen azonban nincs a láthatáron..
U.I:Drigo! P.Ü ment!
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.11.03. 19:52:25

Laporta szerintem is maradhatna még vagy két ciklust. azt hiszenm rá szavunk sem lehet. A megoldás-amit jelenleg lépni lehet-tényleg egy olyan másodedző, akinek tekintélye is van a játékosok előtt. Nem tudom, de nekem Luis Enrique jutott eszembe, még akkor is, ha esetleg nincs képesítése. A habitusa garancia lehetne. Neeskensnek meg köszönjük meg.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Boixos
Llegenda del Barça

2007.11.03. 19:48:10

azért attól, h vki képtelen megoldani egy adott feladatot, még nem sz.arember. most mondjam azt ronaldinhóra, aki több, mint egy éve keresi a régi önmagát, h egy nyomorék, lábnélküli köcs.ög, és takarodjon el az első akármilyen géppel barcelonából? ugye így elég ordenáré lenne a dolog.
sztem az edzőt illetően is maradjunk annyiban, h nagyon úgy néz ki, h rijkaard alkalmatlan arra, h a jelenleg fennálló helyzetet egyszer és mindenkorra megoldja a csapatnál, ezért új edző kellene, és kész.
ne versenyezzünk már a mocskosabbnál mocskosabb jelzőkkel.

murinnyóval meg nehogy már szentségtörést kövessen el, aki ki meri ejteni a nevét, sej!
sz.a.r edző? csak a hülye mond ilyet.
(adott határokon belül) mindent elkövet azért, h a csapata győztes legyen? egyértelmű.
nem lenne szimpatikus az ellenfeleknek és a közömbösöknek? ez meg ki a fszt érdekel? a játékosai és a szurkolói viszont tűzbe mennének érte? egyértelmű, és asszem ez a lényeg.
szal, ha netán leesne, úgy gondolom, nagyon sokan elfelejtenék neki a velünk kapcsolatos baromkodásait (természetesen velem együtt), és egymással versenyezve csapkodnák a seggüket a földhöz az emberek, látva azt, h milyen, amikor egy igazi edző írányítja a csapatunkat.
ebből a keretből lehet, h többet tudna kihozni, mint mostanság rijkaard.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Drigo
Eurobarca Staff

2007.11.03. 19:31:46

varga tamás írta:Sok köze nem volt hozzá. Szombat esténként én is fel tudom venni az öltönyt, és le tudok ülni a kispadra arra a két órára. Mert mást nem csinált, csak ült, zsebre dugott kézzel állt, aludt. Ehhez nem kell edzői oklevél, ezt enélkül is lehet csinálni. Aki pedig megújulásra, új taktika kidolgozására képtelen, az analfabéta, de legalábbis dilettáns.
Maximum dilettáns(de ezt is kétlem), az analfabetizmus egészen mást takart(gondolom ezzel tisztában vagy), vagy szerinted a noteszébe, amibe néha jegyzetelt csak ábrákat csinált? Amúgy az edzői poszt nem két órára szól, mintahogy a játékosok sem két órát dolgoznak egy héten! Franknek igenis sokat köszönhetünk, akárki akármit mond, lehet, hogy már nem ő a legalkalmasabb a vezetőedzői posztra, de akkor sem kéne róla így beszélni, mintha semmit sem tett le volna az asztalra. Meg azért nem véletlen, hogy nem Te vagy én irányítjuk a Barçát.

Vagy Te az összes menesztett edzőre így gondolsz?Akármilyen sikeres is volt?
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Lezárt