ozsimiki írta:Nem lehet,csak úgy bummbele leváltani...ha Laporta le akarja,akkor előbb gondoskodik a megfelelő pótlásáról,és elrendezi háttérben az ügyet,majd pedig Frank távozik....kicsit gondolkodni is kellene,nem csak követelőzni
Ha távozik,akkor továbbra is tartom,h házon belül meg lehet oldani (lásdd Sevilla,vagy nem játszanak jól?) és nyáron jöhet Scolari....
Jose egy unszimpatikus csapattá tenné a Barcát,ezek ellenére kiállnánk a csapat mellett,de én nem szeretném ha olyan közutálatnak lenne kitéve a BARCA,mint volt a kezei alatt a Chelsea....
Nem csak úgy bummbele váltanák le, mivel ugyebár már egyszer terítéken volt a téma, akkor hajszálak választották el attól, hogy "utcára kerüljön". Azóta szerintem folyamatosan számolnia kell ezzel, mivel senki sem mondta, hogy az a bizonyos ultimátum már nem él, mert megnyertél három meccset. Ez a mostani teljesítmény ugyan úgy kevés. Szóval már úgy két hete elkezdhette volna szervezni az új edzőt, ha nagyon akarná. A Valenciánál se tartott sokáig. Kikaptak, másnap már a "köszönjük, viszontlátásra" volt hallható.
És házon belül kire gondolsz Miki?

Ottvan ugye Eusebio meg Txiki. A világért sem akarom lenézni őket, de már sokszor ültek ők a kispadon, és ha nem ment a játék, akkor tőlük ugyan nem nagyon változott semmi. Még esetleg Guardiola lenne ott a "B" csapatnál, érdekes megoldás lenne, talán be is jönne, de erre semmi biztosítás. De még ha meg is oldanánk házon belül (amire tehát én nem sok sanszot látok) nyárig, mivan, ha Scolrai azt mondja, hogy bocs, nem, semmi kedve elválalni egy klubcsapatot, pihenni akar

Várnánk itt már nagyon a nyarat, közbe meg Scolarit senki sem kérdezte meg. Tudom, ez a Barca nagyon passzolna hozzá, de sosem lehet tudni...Maximum ha már most leszerveznénk vele, hogy az EB után jön hozzánk. Ha lehetne ilyet, maximum akkor lenne érdemes bepróbálni ezt a házon belült, de továbbra is tartom, hogy ez rizikós, semmi garancia, hogy ebből a keretből ki tudja hozni azt, ami igazán benne van, és nem kell elpocsékolni megint egy évet.
Mourinho...Kétségtelen, hogy utáltam annak idején, és most sem csipázom, de az mind igaz, amit Boixos és Vito is leírt róla. Csak a saját csapata érdekét nézte, és olyan mentális hatása van az ellenfélre, amir akár meccseket tud eldönteni. A játékosai tényleg tűzbe mennének érte, ami azt jelenti, hogy ott a színfalak mögött Ő igazából egy végtelenül barátságos és segítőkész, ugyanakkor nagyon jó edző, amiért a játékosai ennyire kedvelik. És így elgondolkozva tényleg ez a fontos, nem az, hogy a többiek miennek néznek minket. A média alapból nem érdekel, és így is sok csapat van, aki utál minket. Viszont a klub egész szemlélete ígysem változna, mivel az ezért felelős elnökség ugyan úgy marad...Egyszóval felőlem jöhet Ő is, Lippi is, Hidding is, szinte bárki. Az első megoldáson először kicsit fintorognék, de előbb utóbb, még ha nem is kedvelném meg, elfogadnám és hálás lennék neki.
UI: Íjj, ez kicsit hosszú lett