Na ne! Ez már nevetséges!

Nem veszitek észre, hogy egy bizonyos fajta Real politikát követtek! Nem nagy dolog, úgy bajnokságot nyerni, hogy sztárokat összevásárolunk, sőt már-már undorító! Hányszor hánytuk már a Realosok szemére, hogy; ,,Jajj, így könnyű!". Én igenis büszke vagyok arra, hogy a Barcának megy úgyis a szekere, hogy van gyengepontja. Vagy, hogy legalább is nem minden poszton a legjobbak vannak! Sztem jó dolog, hogy mi neveltük Xavit, V. Valdést, Jorquerát, Puyolt, Messit, felfedeztük Ronaldinhot (nem sztár korszakában vásároltuk), Maxit, Marquezt (aki nem volt híres-neves, mégis kiváló játékos). Gio bizalmat kapott, annak ellenére, hogy nem sokat mutatott. Az egyéni képességeket vettük figyelembe, nem azt, hogy kinek a nevétől zeng a sajtó! Silvinho, Gio jól játszik, Oleguer padon maradhatna, sztem az utóbbi időben megmutatta, hogy fejlődőképes, szélen elég jól csinálja a dolgát, és ha nem is a legjobb, alázattal van (ami fontos). Eszméletlen hülyeség Henry-t hozni! Itt van Maxi, a miénk (már nem kell megvenni), hosszútávú "befektetés" (mivel fiatal) , jobban megtérül, alacsonyabb a fizetése! Azért mert Henry nem akárki, nem kell megvenni( mindenki szidja Larssont, hogy már 34 éves

Henry meg 31! Kapus! Röhelyes, hogy valaki egyáltalán megemlíti Cassilas nevét a Barcával kapcsolatban! Nekem nem sok ember szimpi a Realból, de Cassilas igen, mert klubhű, és ha valaki ilyen felőlem akárhol játszhat, nem utálom! És Jorquera tehetséges, kapjon lehetőséget, ha nem bizonyít, egye fene igazoljunk kapust! Player10 álomösszeállítása is röhej: a fél csapatot kicserélné, akkor jöhetne a reklám; ,,Minden másra ott a Mastercard!"--->Barca

Belegondolni is rossz és hányinger! Én azt hittem, hogy a Barca drukkerek azért drukkolnak a Barcának, mert ilyen dolgokat képesek megbecsülni, nem pedig azért, mert aktuálisan a legjobb csapat

sajnos csalódtam!

Azt még elviselem, hogy tényleg kell egy-két játékos, tehetséges, nem túl nagy sztár, aki képes szívből focizni, és küzdeni egy célért

a BARCÁÉRT! Mondjuk, hozzunk egy védőt! Legyen az M. Yepes. A PSG játékosa, stabil, határozott, jól fejelő, NEM FOGADTA EL A REAL MADRID AJÁNLATÁT(

)! Nincs a BL-ben a csapatával, játszhatna is, nem zeng tőle a sajtó, de nagyon jó játékos! De kicserélni 5-6 játékost! Röhej! Ha ilyen történne, nagyot csalódnék a Barcában, de eddig eszembe sem jutott, mert nem feltételezem!

Inkább ne nyerjünk semmit ezzel a csapattal, minthogy egy összevásárolt, pénzéhes kis állatkert, hordja össze a trófeákat a több pénz reményében! Sajnálom, hogy egyesek nem így gondolják, mert a Barca, többek között azért Barca és ,,Més que un club", mert mindig kiállt, és semmiért sem adta fel az elveit!