Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pedig lehetett volnaVito írta:ezt tudom, Amigo!Boixos írta: a púposok meg olyanok, amilyenek, de azért itália egyik meghatározó klubja, a torinói 10000 emberen kívűl országszerte kb 10 millióan repednek értük. monnyuk én meg őket nem értem.
de azért egy BL-meccsen kifutni egy üresen tátongó stadiba! hááát?!
ez olyan, mintha egy b..ival mennél el k..ázni!
(bocs a hasonlatért)
de sztem sem volt komoly az érdeklődés.
ezt tudom, Amigo!Boixos írta: a púposok meg olyanok, amilyenek, de azért itália egyik meghatározó klubja, a torinói 10000 emberen kívűl országszerte kb 10 millióan repednek értük. monnyuk én meg őket nem értem.
Larsson kell! Ha nem is kezdőként (nagy szomorúságomraDeco01 írta:+ ESETLEG ha Larsson elmegy akkor jöhet Henry
Szerintem meg Európában az első három között van. De számomra telrmészetesn a legjobb!Lenzer írta: ez a csapat szerintem így is nagyon jó!
Jol kezdted, az utolso mondatoddal nem értek 1et. Monyuk majd ha BLben végre 1 igazi ellenféllel osszekerulunk, akkor majd meglássuk h van-e hiányossága a csapatnak.Deco01 írta:Üdv!
Ja nm kell ide 56 játékost hozni! Minek?
Abban egyetértek h nyáron majd igazoljunk a szélekre védöket + ESETLEG ha Larsson elmegy akkor jöhet Henry
mielott butasagokat irkalsz nézzél egy kicsi jobban szét. anri 1977es szuletésű azaz 28 éves.jelwaz írta: Henry meg 31!