Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
En néztem a meccset naon jol játxott, a szabiát Ferdinánd fejelte a kapufára..Igen, és az is szép volt amikor ollozva mentett a golvonalrol. A Villarreal kapusa elég bénaRonaldinho22 írta:A passzolgatós idő alatt átkapcsoltam a Manchester meccsre!! Pont akkor mikor Gonzalo mentett a golvonalról a Niszterló elől, utánna meg ő lőtt 1 szabiból, amibe igaz, hogy beleértek, de ficókapufa lett!!! A kommentátor azt mondta Gonzalóról, hogy bravúrhátvéd!!! Nem sokat láttam a meccsből, de akko mindíg villantott. Lehet, hogy tényleg jó lenne, mint ahogy Rijkard mondta!!!
Ezt küld el Riijkardnak is légyszi email-beZsolti írta:nincs mese így kell felállni majd sztem:
...................................VV........................................
Oleguer........Puyol...................Marquez................GIO
..............................Edmilson.....................................
.................Xavi.................................Deco................
Messi..........................................................Ronaldinho
................................Eto'o.........................................
szvsz ez a legerősebb minden szempontból.még valahova Van bommel lehet elférne,meg esetleg Edmilson-Marquez csere....
Én ezt általában írtam és nem a mai meccsre!!! Egyébként ma tényleg nem sokszor maradt le, de akkor se tud normálisan passzolni, beadni meg aztán egyáltalán nemRobika írta:Igen en nem sokk tamadast lattam amikor nem volt a helyen,attol elterve hogy tamad is,
mert ugyebar tamado focit jatszunk
es ha jol tudom meg mentet is ma ott kozepen ahova allitolag nem er vissza
Hát nem sok CSAK:Robika írta:Szerintem Belletti igenis jo jatekos es sima kezdo
emlekezetek a mult szezonra,amikor nem jatszott a Villarreal ellen es siman kaptunk egy 3-ast
mi volt amit ma anyira el rontott?