Barça Igazolások 2008-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Enrique21
Capitá del Barça

2008.07.09. 14:36:12

Na találtam is egy cikket,csak sajna nem értem..
Segitsetek!Csak úgy dióhéjban! :lol:
http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803
Vito
Llegenda del Barça

2008.07.09. 14:31:51

vilmso94 írta:
Enrique21 írta:David Silva neve felkerült egyáltalán a Barca listájára :?:
Tényleg nem tudom vele mi lesz,de én nagyon örülnék neki ha kikötne a Nou camp-ba!
Van valami infótok róla?

David Silva jó lenne szerintem is ha a barcában kikötne. Egy nagyon kreatív játékos !!!
szia!
marha nagy az aláírásod!

maximum 150pixel magas lehet!!! :!: :!: :!:

olvasd el ezt:
http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=758
Mental_Theo
Capitá del Barça

2008.07.09. 14:29:18

Most már végképp nem tudom hogy fog kinézni a csapat felállása a következő idényben, Hlebet nem tudom hol akarja elhelyezni Guardiola, és remélem ez nem jelenti azt,hogy nem próbálják idehozni Silvát.
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
menczel
Entrenador del Barça

2008.07.09. 14:26:52

erröl jut eszembe tudja valaki hogy ki kerül fela nagycsaparthoz véglegesen vagy rövid idöre is akár? arra a gai assulinra példul nagyon kiváncsi lennék :)
menczel
Entrenador del Barça

2008.07.09. 14:23:36

nem örülök teljes szivböl hlebnek, sokkal jobban tetszett volna egy van der vaart például persze nem is ennyibe került volna. és hogy jo lesz e nálunk arra azt mondom amit a jo váloperes ügyvéd: majd elválik
Mosquito

2008.07.09. 14:22:33

dickricsi írta:A probléma vele, hogy nem gólerős, bár ez Ini-re, de a balszélre tervezett Silva-ra is igaz.
Nekem is ez az egyik nagy problémám a középpályával. Nem elég támadó, nem elég gólerős. Bármilyen rendszert is válasszon Pep ezen akkor sem tud nagyot változtatni, így majd megint azon múlik minden mennyire tudjuk a támadóinkat megjátszani és ők mennyire lesznek jó formában(persze ez alap a fociban).
Ezért kapni fogok hideget meleget, de szerintem ha pl a real középpályájával(Guti, Robben, Robinho, Sneijder rendkívül támadó és gólveszélyes +2csatár) összehasonlítjuk, eléggé vérszegény. Persze ezt a nagyon támadó játékot is meglehet ölni, de azért a mérkőzések döntő többségén darálni fognak(ahogyan a holland válogatott az eb-n).
A felkerülő fiatalokban még bízom, mert ők sokkal támadóbb felfogásúak. Az a kérdés mennyi lehetőséghez jutnak és mennyire tudnak majd azzal élni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mosquito 2008.07.09. 14:24:01-kor.
vilmso94
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.07.09. 14:21:38

Tényleg nem tudom vele mi lesz,de én nagyon örülnék neki ha kikötne a Nou camp-ba!
Van valami infótok róla?

David Silva jó lenne szerintem is ha a barcában kikötne. Egy nagyon kreatív játékos !!!
Magyar a szív, de Katalán a lélek, Barcelona drukker leszek amíg élek!!!,
Kép
Kép
Nóbi
Capitá del Barça

2008.07.09. 14:21:03

Van valami infótok róla?
A sport.es szerint ismét előtérbe került a szerződtetése :wink:

Hlebnek pedig nagyon örülök, kiváló játékos, akinek fekszik a rövidpasszos, gyors játék. Szóval bizakodó vagyok :D
Bestbarca
Entrenador del Barça

2008.07.09. 14:21:00

Igen már többször is, most pedig miután valszeg buktuk Arshavint, így ő az elsődleges a posztra.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.07.09. 14:20:41

menczel írta: messi nem képes rá tavaly meglátszott.
Meglátszott, h de. Huntelaar meg aztán biztos az lenne :lol:
Enrique21
Capitá del Barça

2008.07.09. 14:19:22

David Silva neve felkerült egyáltalán a Barca listájára :?:
Van valami infótok róla?
menczel
Entrenador del Barça

2008.07.09. 14:13:39

hát én inkáb huntellart váalsztanám mint ade-t. de szerintem a legfontosabb egy olyan spiler lenne aki a csapat esze szive emblémája lenne mint dinó volt. messi nem képes rá tavaly meglátszott.
Mosquito

2008.07.09. 14:09:29

Richi írta:hát lassan vége az átigazolási szezonnak és még Roni meg Eto'o is a miénk és sztem Eto'o biztosan marad...áron alul nem adják el egyiket sem hálistennek és senkinek nem kell annyira h sokat adjanak érte....vagyis kevesen vannak
Sajnos nem hiszem, hogy maradnak. Az viszont érdekes valóban mennyire nem kapkodnak értük, legalábbis Eto'o-ért feltűnően nincs nagy tolongás, pedig ilyen játékos nincs még egy a piacon(szerintem).
Az is furcsa nekem, hogy ahol felmerült a kameruni neve ott a szurkolók(magyarok legalábbis) egyáltalán nem rajongtak az ötletért. Ez most éppen Huntelar kapcsán ugrott be, mert az Arsenalosok tárt karokkal várnák a holland srácot viszont amikor Eto'o esetleges odaigazolásáról volt szó náluk, szinte mindegyik ágyús hevesen ellenezte ezt a lehetőséget.
Végülis nekem tökéletes ez így csak a mindenhol így vélekedjenek és maradjon nyakunkon Samu.
dickricsi
Capitá del Barça

2008.07.09. 14:08:42

Hleb érkezéséről a Mundo-n és a Sport-on is írtak. Számomra Barca-ügyben (bármilyen meglepő is :D ) e két újság a leginkább szavahihető, úgyhogy ez valszeg már biztos. Én személy szerint örülök az érkezésének, elég sok meccsen láttam játszani, tetszett a játéka. A probléma vele, hogy nem gólerős, bár ez Ini-re, de a balszélre tervezett Silva-ra is igaz. Hleb a középpályán több poszton is bevethető és kisebb lutrinak tűnik, mint Hernanes. (akit Hleb alternatívájaként emlegettek)
Hogy Ronnie-t tudja-e pótolni az erősen kérdéses, bár nem hinném, hogy őt kéne pótolnia. Guardiola-ék gondolom szeretnének több poszton bevethető, viszonylag univerzális játékost a középpályára és ő ezeknek az ismérveknek megfelel.
Szóval: jöjjön csak!
noname
Llegenda del Barça

2008.07.09. 14:08:08

roy69 írta:Hleb érkezését a Barcelona-ba már tényként kezeli egy csomó spanyol lap :wink: szóval sok esély van a fehérorosz érkezésére :!: hát nem tudom mindenki maga döntse el,hogy mit szól Hleb-hez... :?
Ennyi pénzért sztem nagyon jó igazolás lenne, de csak ha irányítóként
számolnak vele.Szélen nenm hiszem h túl jó lenne, nem elég gólerős. :roll:
A Fifa egy szégyen
Richi
Jugador d'estrella

2008.07.09. 13:59:21

hát lassan vége az átigazolási szezonnak és még Roni meg Eto'o is a miénk és sztem Eto'o biztosan marad...áron alul nem adják el egyiket sem hálistennek és senkinek nem kell annyira h sokat adjanak érte....vagyis kevesen vannak
Andrisveres
Jugador d'estrella

2008.07.09. 13:59:06

Ez a nyilatkozat akkora kamu , leesik a vakolat a plafonról! Még h más elképzelése vannak a futballról mint wengernek miközben egy zseniális edző!

Hleb azt nyilatkozta h imád az arsenalban játszani és nagyon tiszteli Wengert h odahozta!

Lehet h szívesen eligazolna de ezt tuti h nem nyilatkozta! fabregassal meg sztem cimborák...
roy69
Barça B

2008.07.09. 13:56:54

Hleb érkezését a Barcelona-ba már tényként kezeli egy csomó spanyol lap :wink: szóval sok esély van a fehérorosz érkezésére :!: hát nem tudom mindenki maga döntse el,hogy mit szól Hleb-hez... :?
Vito
Llegenda del Barça

2008.07.09. 13:46:04

Mosquito írta:Nekem a legnagyobb gondom az igazolásokkal -legalábbis a nevekkel akik felmerültek-, hogy iszonyatos árat kellene fizetnie a csapatnak értük..
jogos meglátás, de a Barcanak "meg van kötve a keze".
a két sikertelen szezon után kimondatlanul és kimondva is igazi, átfogó vérfrissítés volt szükség. ráadásul a nagy csapatak általában már kiforrott, kész játékosokat szoktak vásárolni.
ilyen helyzetben az eladó fél tisztában van azzal, hogy a Barcanak
égető szüksége van az említett játékosokra és szinte pofátlanul magas összegeket kérnek értük.
az eladási oldalon ugyanezt látom. kinyilatkozták, hogy egyes játékosoknak el kell hagyniuk a Barcat, így a vevő nevetségesen alacsony összegig elmehet.

ilyen a piacgazdaság. ha eladási, vagy vételi kényszerben vagy, akkor nehéz reális árat találni...
davi10
Llegenda del Barça

2008.07.09. 13:45:13

Nem értem, hogy mért csak védőket veszünk...
Ha Eto'o + Roni elmegy akkor kellenének még csatárok, mert ugye nagyon ügyesen Giovanit is eladtuk... :x
Szerintem nem fog Ade idejönni, Villával is ugyanezek voltak, hogy mindjárt itt lessz , és mégse jött el pedig neki örültem volna a legjobban...
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Mosquito

2008.07.09. 13:36:20

Nekem a legnagyobb gondom az igazolásokkal -legalábbis a nevekkel akik felmerültek-, hogy iszonyatos árat kellene fizetnie a csapatnak értük. Adebayor 35-40m, Villa szintén, Silva valamivel kevesebb.
Villát és Silvát még el is nézném a csapatban, de nem ennyiért. Ez vicc. Tudom felszöktek a játékosok árai, de nem hiszem ne találnánk max. 20-25m-ért megfelelő játékosokat.
Eleddig 2 játékos került többe a klubnak 30m eurónál(Saviola 36m és Overmars 39m) ehhez jött hozzá idén Alves a maga 29+x milliójával. Meg kell húzni egy határt, mert könnyen úgy járhatunk, mint a real.
Sokan írják itt a fórumon 1-1 játékos igazolása kapcsán, hogy mit s z a rozik a vezetőség pl azon a +5millán amivel többe kerülne egy játékos. Azon kellene elgondolkozni, hogy azért az 5milláért mennyit kell dogoznia az egész klubnak, egész évben. Mennyi +-szal, haszonnal is zártuk az egész szezont? 10m-val!!! Ebből látszik milyen sokat is jelent azaz 1-2 esetenként 5millio is. Az egész éves mérleget képes pozitívból negatívba, vagy jobb esetben éppen fordítva megváltoztatni. Ennyin is múlhat gazdaságilag sikeres volt e az adott szezon vagy sem.
Én őszintén remélem a játékosmegfigyelők jobban körülnézek és találnak megfelelő játékosokat megfelelő áron.
Varatrix
Director del Fútbol

2008.07.09. 13:35:28

Richi írta:na most állj!!!Milito, miért pont Milito?sztem a belső védők közül ő az aki tavaly a [auto_cenzúra] volt!nálam Cáceres,Marquez is előtte áll a rangsorban de még Edmilson is hozta volna az ő szintjét ha egészséges!én sztem ha idén nem nyújt valami normálisat el kell adni a [auto_cenzúra]
Hát köszönjük az auto_cenzúrákkal telitűzdelt hozzászólást. Szerintem a 2007-08 Barca védelmét elég egyszerű lenne Militora kenni, Puyol ,Zambrotta, és Abidal eggyaránt nem ált a helyzet magaslatán. És a középályások sem segítettek hátul. Ezért jött Alves, Casares meg a többiek, de Milito ha felépült szerintem mindenképpen helye van a kezdőben.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.07.09. 13:33:36

Én ennek nagyon örülnék, mert én néztem tavaly rengeteg Arsenal meccset, és láttam, mit tud a gyerek. Nagyon jó :!: :twisted:
Bestbarca
Entrenador del Barça

2008.07.09. 13:31:44

"Entire Agreement by Hleb Alexandre Hleb será el quinto refuerzo del nuevo Barça de Pep Guardiola. Alexandre Hleb will be the fifth reinforcement of the new club of Pep Guardiola. El equipo catalán ya tiene un principio de acuerdo con el Arsenal por el traspaso del jugador The Catalan team already has a principle agreement with Arsenal for the transfer of player " - sport.es

Hleb a miénk a sport szerint, és álatalában az nem szokott hazudni, főleg ha ennyire biztosan kijelenti, mint a cikkben. Nem ismerem igazán Hleb játékát, nem néztem Arsenal meccseket, de remélem jól fogja nyomni, én bizakodó vagyok.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
vilmso94
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.07.09. 13:31:27

Richi írta: na most állj!!!Milito, miért pont Milito?sztem a belső védők közül ő az aki tavaly a [auto_cenzúra] volt!nálam Cáceres,Marquez is előtte áll a rangsorban de még Edmilson is hozta volna az ő szintjét ha egészséges!én sztem ha idén nem nyújt valami normálisat el kell adni a [auto_cenzúra]
Szerintem nem lesz ez rossz barca csapat a következő szezonra !!!

Ne idézz 2nél több hszt! Piramist a homokozóban.. :P
Üdv a fórumon! :) L.
Magyar a szív, de Katalán a lélek, Barcelona drukker leszek amíg élek!!!,
Kép
Kép
Lezárt