Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
szia!vilmso94 írta:Enrique21 írta:David Silva neve felkerült egyáltalán a Barca listájára![]()
Tényleg nem tudom vele mi lesz,de én nagyon örülnék neki ha kikötne a Nou camp-ba!
Van valami infótok róla?
David Silva jó lenne szerintem is ha a barcában kikötne. Egy nagyon kreatív játékos !!!
Nekem is ez az egyik nagy problémám a középpályával. Nem elég támadó, nem elég gólerős. Bármilyen rendszert is válasszon Pep ezen akkor sem tud nagyot változtatni, így majd megint azon múlik minden mennyire tudjuk a támadóinkat megjátszani és ők mennyire lesznek jó formában(persze ez alap a fociban).dickricsi írta:A probléma vele, hogy nem gólerős, bár ez Ini-re, de a balszélre tervezett Silva-ra is igaz.
Enrique21 írta:David Silva neve felkerült egyáltalán a Barca listájára![]()
Tényleg nem tudom vele mi lesz,de én nagyon örülnék neki ha kikötne a Nou camp-ba!
Van valami infótok róla?
A sport.es szerint ismét előtérbe került a szerződtetéseEnrique21 írta:David Silva neve felkerült egyáltalán a Barca listájára![]()
Van valami infótok róla?
Meglátszott, h de. Huntelaar meg aztán biztos az lennemenczel írta: messi nem képes rá tavaly meglátszott.
Sajnos nem hiszem, hogy maradnak. Az viszont érdekes valóban mennyire nem kapkodnak értük, legalábbis Eto'o-ért feltűnően nincs nagy tolongás, pedig ilyen játékos nincs még egy a piacon(szerintem).Richi írta:hát lassan vége az átigazolási szezonnak és még Roni meg Eto'o is a miénk és sztem Eto'o biztosan marad...áron alul nem adják el egyiket sem hálistennek és senkinek nem kell annyira h sokat adjanak érte....vagyis kevesen vannak
Ennyi pénzért sztem nagyon jó igazolás lenne, de csak ha irányítókéntroy69 írta:Hleb érkezését a Barcelona-ba már tényként kezeli egy csomó spanyol lapszóval sok esély van a fehérorosz érkezésére
hát nem tudom mindenki maga döntse el,hogy mit szól Hleb-hez...
jogos meglátás, de a Barcanak "meg van kötve a keze".Mosquito írta:Nekem a legnagyobb gondom az igazolásokkal -legalábbis a nevekkel akik felmerültek-, hogy iszonyatos árat kellene fizetnie a csapatnak értük..
Hát köszönjük az auto_cenzúrákkal telitűzdelt hozzászólást. Szerintem a 2007-08 Barca védelmét elég egyszerű lenne Militora kenni, Puyol ,Zambrotta, és Abidal eggyaránt nem ált a helyzet magaslatán. És a középályások sem segítettek hátul. Ezért jött Alves, Casares meg a többiek, de Milito ha felépült szerintem mindenképpen helye van a kezdőben.Richi írta:na most állj!!!Milito, miért pont Milito?sztem a belső védők közül ő az aki tavaly a [auto_cenzúra] volt!nálam Cáceres,Marquez is előtte áll a rangsorban de még Edmilson is hozta volna az ő szintjét ha egészséges!én sztem ha idén nem nyújt valami normálisat el kell adni a [auto_cenzúra]
Szerintem nem lesz ez rossz barca csapat a következő szezonra !!!Richi írta: na most állj!!!Milito, miért pont Milito?sztem a belső védők közül ő az aki tavaly a [auto_cenzúra] volt!nálam Cáceres,Marquez is előtte áll a rangsorban de még Edmilson is hozta volna az ő szintjét ha egészséges!én sztem ha idén nem nyújt valami normálisat el kell adni a [auto_cenzúra]