Srácok,
szerintem is addig kell védőt igazolni, amíg megy a csapatnak. Más kérdés, h szerintem a szezon végéig menni fog, és még így is megnyerjük a bajnokságot, és a BL-ben is minimum a 4 közé jutás, de szerintem most az is nagyon sanszos...
DE: Belletti-t én nagyon csippantottam, amikor idekerült, de ő védekezésben nem az igazi. Sagnol nagyon nagyon jó lenne. Ráadásul ingyen van. Daniel Alves meg jönne a padra, legalább nagy lenne a rivalizálás, a rotációs lehetőség. A másik oldalra meg Ashley Cole tökéletes lenne, vagy Zambrotta, de ő túl drága...Gio, meg Silvinho mehetne, meg Damia kölcsönbe, és Belletti végleg. És akármekkora katalán Oleguer nem Barca-szintű. Emberileg lehet nagy forma, meg néha csinál jó dolgokat, de összességében ratyi...sajnos. Emlékezzetek csak: tavaly minden nagy csapat megszort miket idegenben. Chelsea, Real, és a Milantól is kikaptunk 1-gyel. Bár az nem megszórás, de a védelemben mindig hatalmasakat hibáztunk. Meg talán Edmilson is mehetne, és akkor Puyol, Marquez meg még egy belső védőnk lenne: Chivu, Gallas vagy Kompany. Mindegyik fantasztikus hátvéd, fiatalok, és elég rutinosak. Kivéve utóbbit. Itt is nagy harc lenne, és nagy rotálási lehetőség... Tőlem mehetne Maxi, Giuly, Larsson, Saviola meg akár Iniesta is - illetve ő csak kölcsönbe, mert iszonyatos játékos lehetne, ha 1-2 szezont végigjátszhatna kezdőként, de erre itt sajnos ( ? ) nincs esélye...
Csatársorba HENRY! Srácok, ő irtózatosan nagy zsugás! Képzeljétek el, h a Ronaldinho, Eto'o, Messi, Henry 4-esből mindig 3 kezdene, akár mind, simán meg lehetne oldani, meg bár Messit imádom, legalább lenne egy olyan játékos a padon is, aki képes bármikor hatalmasat lendíteni a csapat játékán, ha beáll...pl. 2-3 évig így lenne, aztán lassan kiszorítaná Henry-t addig viszont tuti nyernénk vagy 2 BL-t, 3 Bajnoskágot, " kupát...MINDENT! MINDIG!
A Barca lehetne a korszak egyértelműen uralkodó csapata, amelyről az emberek évtizedek múltán is csodálattal, lenyűgözve beszélnének, ez a csapat lenne az etalon!
Középpályáról talán Motta-t is elengedném, és Deco helyén sokunk kedvence a portugálnál jóval fiatalabb, és - félre ne értsetek, Deco-t nagyon csippantom, de - tehetségesebb holland (katalán!) Van der Vaart játszana...vagy eseteg Wesley Sneider jönene az Ajax-ból.
És még valami. Valdes nem jó kapus. Sokszor beszéltük már. Cheh, Buffon, Dida, és Casillas. Valdes nagyon messze van tőluk. Igazság szerint csak a spanyolt érné meg idehozni, őt viszont bármi áron.
Belegondoltatok már: Casillas - Sagnol, Puyol, Gallas, Cole - Van Bommel, Xavi, Van der Vaart - Ronaldinho - Eto'o, Henry. Cs.: Jorquera, Marquez, D.Alves, Deco, Messi, Ezquerro és Edmilson, Oleguer vagy Inista, vagy akár Gabri, vagy a B csapatból vmi tehetséges bal bekk/futó.....
Erről a csapatról legendák keringenénk, ez az összetétel minden pénzt megér. De ne értsetek félre a mostani csapatunk is nagyon jó. Csak a Chelsea-t, a Juvét, vagy a Milan-t lehet egy lapon mlíteni Vele/Velünk...