Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
meg is látszik az idei teljesítményükön, hogy aggastyánok vannak hátul! -persze nem kell őket temetni, de közel sem olyan megbízhatóak, mint 1-2 éve!visca el barca írta: ott van pl a milan. stam 33, maldin 123, cafu 49, costacurta 86 éves, simic is 30 felett. mégis alig kapnak golt a meccseken.
nem vagyok ellenség!!!visca el barca írta:én nem értem pl mi bajotok a sylvinhoval. jo, persze vannak nála klasszisabb jatekosok is azn a poszton, de idén még egy rossz szavunk sem lehet rá! emlékezzetek arra hogíy hány golpasszt adott már szélsohatved létére!
neeeeeem! ennyire hülye nem vok!visca el barca írta:akkor most azert vegyunk meg vkit h ne a madridé legyen?
én ilyet nem mondtam és nem is akarok!akkor most azert vegyunk meg vkit h ne a madridé legyen?
Ez butaság, csak a szélsőhátvéd posztján lehet gondunk egyenlőre, de ott is inkább csak a bal oldalon. De! Mégegyszer mondom, amit már korábban! Minek igazoljunk most, amikor fut a szekér? Felesleges! Meg lehet nézni a Madridot, akik a nyáron is vagy 4 játékost igazoltak legalább 50 millió euroért. Hol vannak hozzánk képest?Vito írta:ja, még annyi, ha ezt nem teszi meg a Barca, akkor gyaníthatóan a Madrid rámegy minden épkézláb Európai éljátékosra és elhappolnák előlünk!
met azért tegyük a kezünket a szívünkre:
az a védelem nem perspektíva. a kor miatt , sőt nekem Presas hirtelen Pál-fordulása is gyanús...
szóval most talán annyi előnyünk lenne, h ezek a játékosok lehet, h szívesebben igazolnának egy igen jó formában lévő csapathoz, mint máshova...
(de lehet, h túl naív vagyok és nekik is csak a pénz számít)
pedig jo jatekos az oliveira. engem is lehurrogtak itt sokan amiert anno probaltam a baptistaert >lobbizni<...Lujo írta:Most jól játszanak ugyan, de ne feledd, hogy mindketten 32 körül vannak. Ez még max 1,5 évet mutat nekik a legmagasabb színvonalon.Badi írta:Gio és Sylvinho kihúzza az évet?? jobbnál jobb teljesítményt nyújtanak meccsről meccsre
amúgy a Savis, Maxis cserében egyet értünk, csak mondjuk nem torressel, hanem mondjuk Oliveiraval
Egyébként melyik Oliveirára gondolsz? Mert ha a Betisbe játszóra, akkor felejtsd el. Nem akkora játékos, mint gondolod és ráadásul nagyon el is van szállva magától.
Végül is egyet lehet veled érteni,de tavaly sem voltak gondok,de amikor jött egy egy cselszkij,akik átlagban egy gólt lőnek meccsenkéntLujo írta:Mi van veletek emberek? Az utóbbi pár meccsünkön 26-2!!!! a gólarányunk. Akkor mégis minek ide bárki is? A védelem közepe tökéletes, hisz van ott 4 emberünk (Puyol, Marquez, Edmilson és Oleguer), ráadásul, most ha megfigyeltétek végre a Puyol, Marquez belső kettőssel játszunk, akik még legalább 3-4 évet kibírnak együtt ilyen szinten. A középpálya szintén szuper, hisz ott is megvan a 6 emberünk (Deco, Iniesta, Edmilson, Motta, Xavi, Van Bommel), a támadó szekció 6 embere is megvan (Messi, Guily, Ronaldinho, Ezquerro, Eto'o, Larsson), ezen kívül van még egy Maxink és egy Saviolánk. Max. a szélső hátvédeink nem megfelelő minőségűek, de szerintem a jobb oldal megfelel Bellettivel és Gabrival (aki mostanában középpályást játszik), míg a bal oldalon a Gio, Sylvinho duo kihúzza az évet. Szerintem az elkövetkező 2 évben nem kell nekünk, legfeljebb csak egy bal oldali védő. Fiatal a csapat, összetartanak, nem kell ezt az egységet sztárigazolásokkal megbomlasztani. Ha már minden kötél szakad, akkor esetleg F. Torrest (a kedvencemet) lehetne idehozni Larsson visszavonulásával és Maxi, valamint Saviola eladásával. Bár ez az utóbbi igazából csak az én mániám.
Teljes mértékig egyetértek veled!Lujo írta:Mi van veletek emberek? Az utóbbi pár meccsünkön 26-2!!!! a gólarányunk. Akkor mégis minek ide bárki is? A védelem közepe tökéletes, hisz van ott 4 emberünk (Puyol, Marquez, Edmilson és Oleguer), ráadásul, most ha megfigyeltétek végre a Puyol, Marquez belső kettőssel játszunk, akik még legalább 3-4 évet kibírnak együtt ilyen szinten. A középpálya szintén szuper, hisz ott is megvan a 6 emberünk (Deco, Iniesta, Edmilson, Motta, Xavi, Van Bommel), a támadó szekció 6 embere is megvan (Messi, Guily, Ronaldinho, Ezquerro, Eto'o, Larsson), ezen kívül van még egy Maxink és egy Saviolánk. Max. a szélső hátvédeink nem megfelelő minőségűek, de szerintem a jobb oldal megfelel Bellettivel és Gabrival (aki mostanában középpályást játszik), míg a bal oldalon a Gio, Sylvinho duo kihúzza az évet. Szerintem az elkövetkező 2 évben nem kell nekünk, legfeljebb csak egy bal oldali védő. Fiatal a csapat, összetartanak, nem kell ezt az egységet sztárigazolásokkal megbomlasztani. Ha már minden kötél szakad, akkor esetleg F. Torrest (a kedvencemet) lehetne idehozni Larsson visszavonulásával és Maxi, valamint Saviola eladásával. Bár ez az utóbbi igazából csak az én mániám.
Romario is sokáig nyomta... Larssonnak ,ég két-három jó éve lehet, ha nem sérül meg.Zsolti írta:sztem bőven elég lenne visszahozni a Savi Maxi duót,és gilit elküldeni,meg a Larssont is,mert ő már nagyon öreg.nem kell ide Henry.akármennyire is imádom,de semmi szükség rá.