Álmok színháza avagy Barça Igazolások 2006 Nyár

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2005.11.26. 14:35:34

Hááát... player10, ilyen hozzászólásokat a madridistán szoktam olvasni:)) Semmit nem kell változtatni, max 1-2 védőt kell igazolni...

Ha meg Casillas idejön én öngyilkos leszek... De úgyse fog idejönni, mert ő madrid nevelés és ragaszkodnak is hozzá.
Úgy jó ez a felállás ahogy van, amit frenki játszat az tuti nyerő!!! Ronaldinhot nagyonnagy hiba lenne 2 csatár mögé betenni, mert NEM VÉDEKEZIK!!!!! nehogy már úgy járjunk, mint a margit... Messit pedig nem szabad a padra ültetni, mert Roni mögött ő lesz a világ 2. legjobb játékosa:))) Erről ennyit

Egyszó mint száz, a csatárokon és a középpályásokon nem kell változtatni semmit még vagy 3-4-ig...

FORÇA BARÇA!!!!
player10
Barça B

2005.11.26. 14:17:55

Srácok,
szerintem is addig kell védőt igazolni, amíg megy a csapatnak. Más kérdés, h szerintem a szezon végéig menni fog, és még így is megnyerjük a bajnokságot, és a BL-ben is minimum a 4 közé jutás, de szerintem most az is nagyon sanszos...
DE: Belletti-t én nagyon csippantottam, amikor idekerült, de ő védekezésben nem az igazi. Sagnol nagyon nagyon jó lenne. Ráadásul ingyen van. Daniel Alves meg jönne a padra, legalább nagy lenne a rivalizálás, a rotációs lehetőség. A másik oldalra meg Ashley Cole tökéletes lenne, vagy Zambrotta, de ő túl drága...Gio, meg Silvinho mehetne, meg Damia kölcsönbe, és Belletti végleg. És akármekkora katalán Oleguer nem Barca-szintű. Emberileg lehet nagy forma, meg néha csinál jó dolgokat, de összességében ratyi...sajnos. Emlékezzetek csak: tavaly minden nagy csapat megszort miket idegenben. Chelsea, Real, és a Milantól is kikaptunk 1-gyel. Bár az nem megszórás, de a védelemben mindig hatalmasakat hibáztunk. Meg talán Edmilson is mehetne, és akkor Puyol, Marquez meg még egy belső védőnk lenne: Chivu, Gallas vagy Kompany. Mindegyik fantasztikus hátvéd, fiatalok, és elég rutinosak. Kivéve utóbbit. Itt is nagy harc lenne, és nagy rotálási lehetőség... Tőlem mehetne Maxi, Giuly, Larsson, Saviola meg akár Iniesta is - illetve ő csak kölcsönbe, mert iszonyatos játékos lehetne, ha 1-2 szezont végigjátszhatna kezdőként, de erre itt sajnos ( ? ) nincs esélye...

Csatársorba HENRY! Srácok, ő irtózatosan nagy zsugás! Képzeljétek el, h a Ronaldinho, Eto'o, Messi, Henry 4-esből mindig 3 kezdene, akár mind, simán meg lehetne oldani, meg bár Messit imádom, legalább lenne egy olyan játékos a padon is, aki képes bármikor hatalmasat lendíteni a csapat játékán, ha beáll...pl. 2-3 évig így lenne, aztán lassan kiszorítaná Henry-t addig viszont tuti nyernénk vagy 2 BL-t, 3 Bajnoskágot, " kupát...MINDENT! MINDIG!

A Barca lehetne a korszak egyértelműen uralkodó csapata, amelyről az emberek évtizedek múltán is csodálattal, lenyűgözve beszélnének, ez a csapat lenne az etalon!

Középpályáról talán Motta-t is elengedném, és Deco helyén sokunk kedvence a portugálnál jóval fiatalabb, és - félre ne értsetek, Deco-t nagyon csippantom, de - tehetségesebb holland (katalán!) Van der Vaart játszana...vagy eseteg Wesley Sneider jönene az Ajax-ból.

És még valami. Valdes nem jó kapus. Sokszor beszéltük már. Cheh, Buffon, Dida, és Casillas. Valdes nagyon messze van tőluk. Igazság szerint csak a spanyolt érné meg idehozni, őt viszont bármi áron.

Belegondoltatok már: Casillas - Sagnol, Puyol, Gallas, Cole - Van Bommel, Xavi, Van der Vaart - Ronaldinho - Eto'o, Henry. Cs.: Jorquera, Marquez, D.Alves, Deco, Messi, Ezquerro és Edmilson, Oleguer vagy Inista, vagy akár Gabri, vagy a B csapatból vmi tehetséges bal bekk/futó.....

Erről a csapatról legendák keringenénk, ez az összetétel minden pénzt megér. De ne értsetek félre a mostani csapatunk is nagyon jó. Csak a Chelsea-t, a Juvét, vagy a Milan-t lehet egy lapon mlíteni Vele/Velünk... :D :P
cruyff
Entrenador del Barça

2005.11.26. 12:27:32

A védelem összességében nem lenne rossz, DE! Számomra sokszor érthetetlen egyéni hibákat csinálnak hátul: Oleguert gyakran átívelik vagy lefutják. Marquez elég pontatlanul passzol, Gio előre megy és elfeledkezik visszajönni, Puyol pedig amellett, hogy rengetegszer odaér, de sokszor olyan megoldásokat választ, hogy Bp. I. osztályból eltanácsolnának. :roll: Tehát összességében jól össze vannak rakva, de az EGYÉNI hibákat (pl. ,hogy saját kapunk előtt eladjuk a labdákat , nem egyszer, nem kétszer...... :x ) nem tudja Rijkaard kiszűrni. Ez pedig mondjuk egy Chelsea ellen (amely a világ jelenlegi legjobb KONTRAcsapata) végzetes lenne!!! :!: A bibi viszont, hogy télen már nem fogunk tudni minőségi védőt igazolni, aki a BL-ben is játszhatna, ezért nyárig "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" lesz várni. :(
VISCA EL BARCA!
Petixy
Jugador d'estrella

2005.11.26. 11:45:56

Vito-val értek egyet,Nem akartok védőt igazolno amég megy a szekér????Megvárjuk még késő lesz,és kiesünk abl-ből?Na ne!Van pénz!Puyol,Marqez+ a támadóalakzat világszínvonalon játszik, at öbbiek is az ő szintjükön legyenek.Oleguer :arrow: pad
visca el barca
Presidente del Barça

2005.11.26. 11:30:41

a januari atigazolasi idoszakban biztosan nem fogunk uj jatekost venni. ha vszunk akkor csak sztar jatekost, viszont akkor az iden már nem jatszhat bl-ben. márpedig tudjuk h iden a bl trofea kell.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2005.11.26. 11:28:23

Én is arra szavazok, hogy addig vegyünk védőt amíg megy a szekér, kár lenne megvárni míg elúszik minden, és utána kapkodva igazolgatni, most ynugodtan, meggondoltan, pénzzel a zsebünkben tudnánk igazolni, ebben biztos vagyok. COle mindenképp, Lucio is jó lenne, és beválthatnánk ALvest is, és ennyi bőven elég lenne, és lehet hogy így együtt is alig kerülne többe mit Henry, és 10x jobban járnánk.
Vito
Llegenda del Barça

2005.11.26. 11:08:57

visca el barca írta: ott van pl a milan. stam 33, maldin 123, cafu 49, costacurta 86 éves, simic is 30 felett. mégis alig kapnak golt a meccseken.
meg is látszik az idei teljesítményükön, hogy aggastyánok vannak hátul! -persze nem kell őket temetni, de közel sem olyan megbízhatóak, mint 1-2 éve!
visca el barca
Presidente del Barça

2005.11.26. 11:05:19

sylvinho nem öreg. ha joltom 29 éves. carlos meg már 30egynehány.
az öreg védőkkel kapcsolatban pedig egy dolog. emlegettétek itt hogy minden sztar csapat a vedelmen alapszik. ott van pl a milan. stam 33, maldin 123, cafu 49, costacurta 86 éves, simic is 30 felett. mégis alig kapnak golt a meccseken.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Vito
Llegenda del Barça

2005.11.26. 11:00:53

visca el barca írta:én nem értem pl mi bajotok a sylvinhoval. jo, persze vannak nála klasszisabb jatekosok is azn a poszton, de idén még egy rossz szavunk sem lehet rá! emlékezzetek arra hogíy hány golpasszt adott már szélsohatved létére!
nem vagyok ellenség!!!

Sylvinho nagyon jól játszik mostanában, de nem fiatal!!1-2 éve RC is a legjobb volt a posztján, idén, sőt már tavasszal én az első 5-be sem tenném be...!

és mégegy!
BL-t akarunk nyerni! -ehhez tökéletes csapat kell és a fene tudja, h ez a védelem mire megy majd egy Chelsea, Milan, Juve ellen?!
visca el barca
Presidente del Barça

2005.11.26. 10:59:43

persze hogy nem tökéletes. de! amig az eredmények jönnek és jol megy a szeker csapatnak addig a vezetok se fognak sztárigazolason gondolkodni. én a vedelemmel kapcsolatban azert aggodom ha pl puyol és rafa is megserul akkor milesz...
Kép
Vito
Llegenda del Barça

2005.11.26. 10:57:05

Lujo! -ha tetszik, ha nem az élcsapatok a védelemmel kezdődnek.
a Barca játszhatná tovább is ezt a gyönyörű támadójátékát és az általam felsorolt emberek ebben segítenék is a csapatot!

Cole a fénykorában játsszó RC-re hasonlít, aki befutná az egész baloldalt, Lucio pedig No Comment!

nem vakon akarok igazolni, sosem tennék ilyet, viszont Ti sem mondjátok azt, hogy márpedig ez a védelem tökéletes !!!
visca el barca
Presidente del Barça

2005.11.26. 10:55:06

én nem értem pl mi bajotok a sylvinhoval. jo, persze vannak nála klasszisabb jatekosok is azn a poszton, de idén még egy rossz szavunk sem lehet rá! emlékezzetek arra hogíy hány golpasszt adott már szélsohatved létére!
Kép
Vito
Llegenda del Barça

2005.11.26. 10:53:08

visca el barca írta:akkor most azert vegyunk meg vkit h ne a madridé legyen? :roll:
neeeeeem! ennyire hülye nem vok!
viszont ki lehet ilyenkor használni azt, h NEM a Madrid van mostanában a a középpontban.

mégegyszer:
akkor most azert vegyunk meg vkit h ne a madridé legyen?
én ilyet nem mondtam és nem is akarok!

de azért azt ne találjuk ki, hogy ez a védelem megoldott évekre! -sztem még idénre sem ...

Giovanni mellet 2X, vagy 3X mentek el a Bréma támadói, VV-nek köszönhetően nem kaptunk gólt!!!
Lujo
Capitá del Barça

2005.11.26. 10:51:29

Vito írta:ja, még annyi, ha ezt nem teszi meg a Barca, akkor gyaníthatóan a Madrid rámegy minden épkézláb Európai éljátékosra és elhappolnák előlünk!

met azért tegyük a kezünket a szívünkre:
az a védelem nem perspektíva. a kor miatt , sőt nekem Presas hirtelen Pál-fordulása is gyanús...

szóval most talán annyi előnyünk lenne, h ezek a játékosok lehet, h szívesebben igazolnának egy igen jó formában lévő csapathoz, mint máshova...

(de lehet, h túl naív vagyok és nekik is csak a pénz számít Kép )
Ez butaság, csak a szélsőhátvéd posztján lehet gondunk egyenlőre, de ott is inkább csak a bal oldalon. De! Mégegyszer mondom, amit már korábban! Minek igazoljunk most, amikor fut a szekér? Felesleges! Meg lehet nézni a Madridot, akik a nyáron is vagy 4 játékost igazoltak legalább 50 millió euroért. Hol vannak hozzánk képest?
KépKépKép

A Barcelona múltbeli magyar csillagai.
Lujo
Capitá del Barça

2005.11.26. 10:48:17

Én viszont akkoris azt mondom, hogy Oliveira nem jó játékos. Bennem vele kapcsolatban csak az marad meg, ahogy a Barca meccsen viselkedett! 30 perc alatt kiállították és megköszönhette neki a Betis azt a meccset. Torres viszont remek játékos. Higyjétek el, hogy ha ilyen kiváló játékosokkal lenne körülvéve, mint akik nálunk játszanak, akkor a spanyol bajnokság gólkirálya lenne. Nála legalább már elmúlt a forrófejű korszak.
KépKépKép

A Barcelona múltbeli magyar csillagai.
visca el barca
Presidente del Barça

2005.11.26. 10:48:08

akkor most azert vegyunk meg vkit h ne a madridé legyen? :roll:
Kép
Vito
Llegenda del Barça

2005.11.26. 10:40:00

ja, még annyi, ha ezt nem teszi meg a Barca, akkor gyaníthatóan a Madrid rámegy minden épkézláb Európai éljátékosra és elhappolnák előlünk!

met azért tegyük a kezünket a szívünkre:
az a védelem nem perspektíva. a kor miatt , sőt nekem Presas hirtelen Pál-fordulása is gyanús...

szóval most talán annyi előnyünk lenne, h ezek a játékosok lehet, h szívesebben igazolnának egy igen jó formában lévő csapathoz, mint máshova...

(de lehet, h túl naív vagyok és nekik is csak a pénz számít Kép )
Vito
Llegenda del Barça

2005.11.26. 10:35:24

húúú, én mostmár -látva a szereplését- egyáltalán nem bánom, h Bakpista nem jött ide!
eddig nem sokat tett hozzá a Madrid játékához. :roll:

ha mindenáron igazolni szeretnénk, akkor rá kell menni A. Cole-ra, vagy/és Luciora Kép
rájuk érdemes költeni, akár "sok pénzt" is!
és akkor azt mondom, hogy -Cselzi ide, Juve, Milan oda- a BARCÁNAK lenne egy olyan kerete, amelyikkel a Dream-Team-i magasságokba emelkedhetnének!

(akár tetszik Stoichkovnak, akár nem...Kép Kép )
visca el barca
Presidente del Barça

2005.11.26. 10:20:07

Lujo írta:
Badi írta:Gio és Sylvinho kihúzza az évet?? jobbnál jobb teljesítményt nyújtanak meccsről meccsre

amúgy a Savis, Maxis cserében egyet értünk, csak mondjuk nem torressel, hanem mondjuk Oliveiraval
Most jól játszanak ugyan, de ne feledd, hogy mindketten 32 körül vannak. Ez még max 1,5 évet mutat nekik a legmagasabb színvonalon.
Egyébként melyik Oliveirára gondolsz? Mert ha a Betisbe játszóra, akkor felejtsd el. Nem akkora játékos, mint gondolod és ráadásul nagyon el is van szállva magától.
pedig jo jatekos az oliveira. engem is lehurrogtak itt sokan amiert anno probaltam a baptistaert >lobbizni<...
Kép
Petixy
Jugador d'estrella

2005.11.26. 09:27:27

Lujo írta:Mi van veletek emberek? Az utóbbi pár meccsünkön 26-2!!!! a gólarányunk. Akkor mégis minek ide bárki is? A védelem közepe tökéletes, hisz van ott 4 emberünk (Puyol, Marquez, Edmilson és Oleguer), ráadásul, most ha megfigyeltétek végre a Puyol, Marquez belső kettőssel játszunk, akik még legalább 3-4 évet kibírnak együtt ilyen szinten. A középpálya szintén szuper, hisz ott is megvan a 6 emberünk (Deco, Iniesta, Edmilson, Motta, Xavi, Van Bommel), a támadó szekció 6 embere is megvan (Messi, Guily, Ronaldinho, Ezquerro, Eto'o, Larsson), ezen kívül van még egy Maxink és egy Saviolánk. Max. a szélső hátvédeink nem megfelelő minőségűek, de szerintem a jobb oldal megfelel Bellettivel és Gabrival (aki mostanában középpályást játszik), míg a bal oldalon a Gio, Sylvinho duo kihúzza az évet. Szerintem az elkövetkező 2 évben nem kell nekünk, legfeljebb csak egy bal oldali védő. Fiatal a csapat, összetartanak, nem kell ezt az egységet sztárigazolásokkal megbomlasztani. Ha már minden kötél szakad, akkor esetleg F. Torrest (a kedvencemet :)) lehetne idehozni Larsson visszavonulásával és Maxi, valamint Saviola eladásával. Bár ez az utóbbi igazából csak az én mániám.
Végül is egyet lehet veled érteni,de tavaly sem voltak gondok,de amikor jött egy egy cselszkij,akik átlagban egy gólt lőnek meccsenként :D ,berámoltak 5öt oda-vissza meglátszódott milyen a védelem erős csapat ellen.Bár ehhez hozzátartozik,hogy nem volt Marqez,Motta,Edmilson.
Én csak azt mondom,hogy megéri a védelemre pénzt költeni,másra nem is kell.De a védelmet csak akkor éltessük,ha valami jól támadó csapattal krülünk össze,legközelebb pl villareal.Ha ellenük nem kapunk gólt,azt mondom csodás a helyzet! 8)
Tibor
Barça C

2005.11.26. 07:43:29

Szerintem hátvédnek Zambrottat kell megvenni.Belletti jo a jobb oldalra,Z. meg bal oldalt lenne,kôzéppen pedig Puyol-Marquez.Szerintem se kell Henry,mert utánna csak a sok baj lenne vele!
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2005.11.26. 00:29:56

Lujo írta:Mi van veletek emberek? Az utóbbi pár meccsünkön 26-2!!!! a gólarányunk. Akkor mégis minek ide bárki is? A védelem közepe tökéletes, hisz van ott 4 emberünk (Puyol, Marquez, Edmilson és Oleguer), ráadásul, most ha megfigyeltétek végre a Puyol, Marquez belső kettőssel játszunk, akik még legalább 3-4 évet kibírnak együtt ilyen szinten. A középpálya szintén szuper, hisz ott is megvan a 6 emberünk (Deco, Iniesta, Edmilson, Motta, Xavi, Van Bommel), a támadó szekció 6 embere is megvan (Messi, Guily, Ronaldinho, Ezquerro, Eto'o, Larsson), ezen kívül van még egy Maxink és egy Saviolánk. Max. a szélső hátvédeink nem megfelelő minőségűek, de szerintem a jobb oldal megfelel Bellettivel és Gabrival (aki mostanában középpályást játszik), míg a bal oldalon a Gio, Sylvinho duo kihúzza az évet. Szerintem az elkövetkező 2 évben nem kell nekünk, legfeljebb csak egy bal oldali védő. Fiatal a csapat, összetartanak, nem kell ezt az egységet sztárigazolásokkal megbomlasztani. Ha már minden kötél szakad, akkor esetleg F. Torrest (a kedvencemet :)) lehetne idehozni Larsson visszavonulásával és Maxi, valamint Saviola eladásával. Bár ez az utóbbi igazából csak az én mániám.
Teljes mértékig egyetértek veled! :wink:
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2005.11.26. 00:28:42

Zsolti írta:sztem bőven elég lenne visszahozni a Savi Maxi duót,és gilit elküldeni,meg a Larssont is,mert ő már nagyon öreg.nem kell ide Henry.akármennyire is imádom,de semmi szükség rá. :roll:
Romario is sokáig nyomta... Larssonnak ,ég két-három jó éve lehet, ha nem sérül meg.
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
LG
Az Év fórumozója 2016

2005.11.25. 16:03:16

Torres meg véletlenul se jojjon a Barcába, fostalicskapocskoxoru, és sokkal jobb játékosok is vannak nála. Ha meg már csatárt akartok, akkor Adriano v. Toni, bár sztem nem kell ide senki. A védelem télleg ugy látxik rendezodik, de azért meglehetne még erosíteni.
Badi
Isten császár
Kapcsolat:

2005.11.25. 15:57:34

na mert Torres nem....és amúgy is jobb nála
Lezárt