Igen, azér van az avatrajába MessivaLe5 írta:OFF:Boixos reálos vagy?
Serie A / Coppa Italia
-
- aka Game90
Boixos Barcás és RomásvaLe5 írta:OFF:Boixos reálos vagy?

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
-
- Llegenda del Barça
igen, capello általában bajnokságot nyerni megy a csapatokhoz, hogy a macska rúgja meg...
de azért az, amit akkor tett, emberileg nagyon csúnya volt. minden lehetséges fórumon azt harsogta, h marad az ASRnél, ott képzeli el a jövőjét (ez tartott mondjuk a hét elejéig), pénteken pedig már torinoban ünnepelte az szerződésének az aláírását...

de azért az, amit akkor tett, emberileg nagyon csúnya volt. minden lehetséges fórumon azt harsogta, h marad az ASRnél, ott képzeli el a jövőjét (ez tartott mondjuk a hét elejéig), pénteken pedig már torinoban ünnepelte az szerződésének az aláírását...
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- aka Game90
Akkor tévedtem egy évetBoixos írta:a bajnokság után még maradt egy évet, aztán koccolt le a juvéhoz, miután "természetesen" hűségesküt tett a Romának.
nekem inkább az a furcsa, h 48% szívesen látná a városban ezt az egyorrút.

De azért mégiscsak bajnokságot nyert veletek, mégha tényleg így is távozott...
-
- Llegenda del Barça
a bajnokság után még maradt egy évet, aztán koccolt le a juvéhoz, miután "természetesen" hűségesküt tett a Romának.Game90 írta:Valami nagyon b.szhatja a Roma szukolók csőrétAzért a bajnoki cím után lelépni a Juvéhoz... Vagy volt valami komolyabb gond is?
nekem inkább az a furcsa, h 48% szívesen látná a városban ezt az egyorrút.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- aka Game90
Valami nagyon b.szhatja a Roma szukolók csőrét
Azért a bajnoki cím után lelépni a Juvéhoz... Vagy volt valami komolyabb gond is? 

-
- Llegenda del Barça
na, az il romanistán éppen arról szavaztatják a népet, h meghívják-e capellót a Klub 80. születésnapi ünnepségeire.
az eredmény: igen: 48, nem: 52, kb 1200 szavazat után

azért ezt nem gondoltam volna.
az eredmény: igen: 48, nem: 52, kb 1200 szavazat után

azért ezt nem gondoltam volna.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
foci24.com!!!
Ilyeneket a humor topicba kérünk.

Ilyeneket a humor topicba kérünk.

in to exile
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Peruzzi összetépte a Lazio szerződését!
Az olasz válogatott világbajnok kapusának, a 37 éves Angelo Peruzzinak újabb szerződést ajánlott jelenlegi klubja, a Lazio. A játékosnak pénteken kellett volna végleges választ adnia, hogy elfogadja azt vagy sem. Azonban Peruzzi a válasz helyett a római klubvezetők legnagyobb megrökönyödésére a szemük láttára tépte össze a szerződést! És hátat fordított a vezetőknek! Így nagyon úgy néz ki, hogy hét év után a kapus csapatot fog váltani!
(foci24.com - Fedor János)

Az olasz válogatott világbajnok kapusának, a 37 éves Angelo Peruzzinak újabb szerződést ajánlott jelenlegi klubja, a Lazio. A játékosnak pénteken kellett volna végleges választ adnia, hogy elfogadja azt vagy sem. Azonban Peruzzi a válasz helyett a római klubvezetők legnagyobb megrökönyödésére a szemük láttára tépte össze a szerződést! És hátat fordított a vezetőknek! Így nagyon úgy néz ki, hogy hét év után a kapus csapatot fog váltani!
(foci24.com - Fedor János)

"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Claudio Ranieri szerződése július 1-én lépett életbe, így már hivatalosan is ő a Juventus vezetőedzője. Az egyik olasz napilap egy tekintélyes terjedelmű interjút közölt hétfői számában, melyből szemezgetünk.
"Trezeguet azt mondta, hogy a Scudettóért fogunk harcolni? Igaza van, habár még nem lehet minket összehasonlítani a régi Juvéval, de ha ez a mez van rajtad, mindig a Scudetto a cél. Trezegol egy hihetetlen csatár, aki minden évben kétszámjegyű gólt lő, s akkor is betalál, ha a védő nem hibázik. Hogy mi hiányzik még? Egy klasszis és tapasztalt középhátvéd, aki vezeti a társakat, de ilyenből sajnos kevés van. Hogy ki lenne az? Nem mondok nevet, már csak azért sem, mert a sajtóban még meg sem jelent a neve, ami azt jelenti, hogy a vezetők kiválóan dolgoznak. Mi az álmom? A Bajnokok Ligája megnyerése, amely a Juventusszal sikerülhet. Capello? Sajnálom, de szerencsére a Juve nem Real."
Forrás: Zebraportál
"Trezeguet azt mondta, hogy a Scudettóért fogunk harcolni? Igaza van, habár még nem lehet minket összehasonlítani a régi Juvéval, de ha ez a mez van rajtad, mindig a Scudetto a cél. Trezegol egy hihetetlen csatár, aki minden évben kétszámjegyű gólt lő, s akkor is betalál, ha a védő nem hibázik. Hogy mi hiányzik még? Egy klasszis és tapasztalt középhátvéd, aki vezeti a társakat, de ilyenből sajnos kevés van. Hogy ki lenne az? Nem mondok nevet, már csak azért sem, mert a sajtóban még meg sem jelent a neve, ami azt jelenti, hogy a vezetők kiválóan dolgoznak. Mi az álmom? A Bajnokok Ligája megnyerése, amely a Juventusszal sikerülhet. Capello? Sajnálom, de szerencsére a Juve nem Real."
Forrás: Zebraportál
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
Los Banditos írta:A Milan tegnapi hivatalos sajtóközleményben közölte, a tegnapi naptól fogva többet nem foglakozik az AS beteges hazugságaival...![]()
AC Milan communicate that they will no longer reproduce the lies published in the Spanish newspaper AS.
Megtaláltam a honlapon a hivatalos szöveget.

- noname
- Llegenda del Barça
Nemtom más hogy van ezzel, de én örülök h a margit folyton Kakat akarja leigazolni.Addig legalább nem tudnak mással foglalkozni.Mire belátják h Kaka marad ahol van, már nem lesz a piacon olyan játékos, akit érdemes leigazolni.

A Fifa egy szégyen
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Akkor érthető is! Kihívás megvan! Már csak oda kell igazolnia! Na az meg a másik, meggyőzni a Milant! 

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
A Milan tegnapi hivatalos sajtóközleményben közölte, a tegnapi naptól fogva többet nem foglakozik az AS beteges hazugságaival...

in to exile
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Nem tudom, bármi lehet! Lehet új kihívás kell neki! De pont a Madrid!
-
- Entrenador del Barça
Scorpio írta:Kaká engedélyt kért a távozásra
Az AS című spanyol lap szerint Kaká az AC Milan két első emberével Silvio Berlusconival és Adriano Galianival tárgyalt.
Kaká a spanyol lap szerint a következőket mondta a milánói vezéreknek: "Már mindent megnyertem a Milannal és a maximumot adtam ennek a klubnak, mióta itt vagyok. Most azonban hív a Real Madrid, és ez a kihívás örömmel tölt el. Csak annyit kérek, hogy legalább hallgassák meg őket..."
Nos, Berlusconi nem lágyult el Kaká szavaitól, egyértelművé tette, hogy nem akarja elengedni a brazilt.
"Belefáradtunk ebbe a történetbe - mondta Berlusconi. - Kaká nem megy el, verjék ezt jól a fejükbe!"
http://www.sportforum.hu
Hát nagyon remélem is hogy nem megy el...ennek a hirnek meg nagyon kacsa kinézete van

- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Kaká engedélyt kért a távozásra
Az AS című spanyol lap szerint Kaká az AC Milan két első emberével Silvio Berlusconival és Adriano Galianival tárgyalt.
Kaká a spanyol lap szerint a következőket mondta a milánói vezéreknek: "Már mindent megnyertem a Milannal és a maximumot adtam ennek a klubnak, mióta itt vagyok. Most azonban hív a Real Madrid, és ez a kihívás örömmel tölt el. Csak annyit kérek, hogy legalább hallgassák meg őket..."
Nos, Berlusconi nem lágyult el Kaká szavaitól, egyértelművé tette, hogy nem akarja elengedni a brazilt.
"Belefáradtunk ebbe a történetbe - mondta Berlusconi. - Kaká nem megy el, verjék ezt jól a fejükbe!"
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Olaszország: Kaká öccse is csatlakozik az AC Milan keretéhez
A Bajnokok Ligája-győztes AC Milan labdarúgócsapatához került Rodrigo Izecson dos Santos Leite, más néven Diago, a gárda brazil klasszisának, Kakának az öccse.
A 21 éves védő egyelőre a tartalékok között szerepel.
"Amikor valakinek olyan bátyja van, mint Ricky (Kaká), akkor nem tehet mást, mint büszkén néz fel rá. Örülök, hogy a Milanba kerültem, hiszen Paolo Maldini a példaképem" - nyilatkozta a klub hivatalos honlapján a 194 centis bekk.
nso
A Bajnokok Ligája-győztes AC Milan labdarúgócsapatához került Rodrigo Izecson dos Santos Leite, más néven Diago, a gárda brazil klasszisának, Kakának az öccse.
A 21 éves védő egyelőre a tartalékok között szerepel.
"Amikor valakinek olyan bátyja van, mint Ricky (Kaká), akkor nem tehet mást, mint büszkén néz fel rá. Örülök, hogy a Milanba kerültem, hiszen Paolo Maldini a példaképem" - nyilatkozta a klub hivatalos honlapján a 194 centis bekk.
nso
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
A Milan tárt karokkal várja Cassanót
Adriano Galliani, az AC Milan alelnöke kijelentette, hogy nyitva a kapu Antonio Cassano, a Real Madrid labdarúgója előtt.
"Már januárban is gondolkodtunk azon, hogy szerződtessük, de ez akkor nem jött össze, mert a vezetők többsége ellene szavazott. Most mégis elképzelhető, hozzájárulnak ahhoz, hogy leigazoljuk. Nekem mindig is tetszett a játéka" - nyilatkozta Galliani.
Cassano októberben összeveszett Fabio Capello vezetőedzővel és azóta alig kapott játéklehetőséget a madridiaknál, sőt el is akarták adni. A csatár a bajnoki cím elnyerése után rendezett fiesztán sem vett részt.
A legutóbbi "hírbehozás" után, kedden Aurelio De Laurentis, az olasz labdarúgás élvonalába feljutott SSC Napoli elnök-tulajdonosa azt mondta, hogy nem tart igényt Cassanóra, mert "megosztó egyéniség".
http://www.origo.hu
Adriano Galliani, az AC Milan alelnöke kijelentette, hogy nyitva a kapu Antonio Cassano, a Real Madrid labdarúgója előtt.
"Már januárban is gondolkodtunk azon, hogy szerződtessük, de ez akkor nem jött össze, mert a vezetők többsége ellene szavazott. Most mégis elképzelhető, hozzájárulnak ahhoz, hogy leigazoljuk. Nekem mindig is tetszett a játéka" - nyilatkozta Galliani.
Cassano októberben összeveszett Fabio Capello vezetőedzővel és azóta alig kapott játéklehetőséget a madridiaknál, sőt el is akarták adni. A csatár a bajnoki cím elnyerése után rendezett fiesztán sem vett részt.
A legutóbbi "hírbehozás" után, kedden Aurelio De Laurentis, az olasz labdarúgás élvonalába feljutott SSC Napoli elnök-tulajdonosa azt mondta, hogy nem tart igényt Cassanóra, mert "megosztó egyéniség".
http://www.origo.hu