Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Boixos Barcás és RomásvaLe5 írta:OFF:Boixos reálos vagy?
Akkor tévedtem egy évetBoixos írta:a bajnokság után még maradt egy évet, aztán koccolt le a juvéhoz, miután "természetesen" hűségesküt tett a Romának.
nekem inkább az a furcsa, h 48% szívesen látná a városban ezt az egyorrút.
a bajnokság után még maradt egy évet, aztán koccolt le a juvéhoz, miután "természetesen" hűségesküt tett a Romának.Game90 írta:Valami nagyon b.szhatja a Roma szukolók csőrétAzért a bajnoki cím után lelépni a Juvéhoz... Vagy volt valami komolyabb gond is?
Los Banditos írta:A Milan tegnapi hivatalos sajtóközleményben közölte, a tegnapi naptól fogva többet nem foglakozik az AS beteges hazugságaival...![]()
Scorpio írta:Kaká engedélyt kért a távozásra
Az AS című spanyol lap szerint Kaká az AC Milan két első emberével Silvio Berlusconival és Adriano Galianival tárgyalt.
Kaká a spanyol lap szerint a következőket mondta a milánói vezéreknek: "Már mindent megnyertem a Milannal és a maximumot adtam ennek a klubnak, mióta itt vagyok. Most azonban hív a Real Madrid, és ez a kihívás örömmel tölt el. Csak annyit kérek, hogy legalább hallgassák meg őket..."
Nos, Berlusconi nem lágyult el Kaká szavaitól, egyértelművé tette, hogy nem akarja elengedni a brazilt.
"Belefáradtunk ebbe a történetbe - mondta Berlusconi. - Kaká nem megy el, verjék ezt jól a fejükbe!"
http://www.sportforum.hu