Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Abszolút egyetértek veled. Ha választani kéne, hogy őt vagy Eto'ot adjam el, akkor én inkább Henryt küldeném el, de tény még egy évet mindenképp megérdemel.Los Banditos írta:A Manchetser rossz példa volt, de igazán fontos meccseken nem volt sehol. Szerintem ezt ti is így látjátok.
És rúgott egy kapufát... (ha jól emléxem)Zozzy 5 írta:Korrekt, végülis a két Mu elleni meccsen játszott összesen 25 percet...Los Banditos írta:A Manchester ellen kellett volna villognia, nem tétnélküli Valenciák meg Murcia ellen.
Korrekt, végülis a két Mu elleni meccsen játszott összesen 25 percet...Los Banditos írta:A Manchester ellen kellett volna villognia, nem tétnélküli Valenciák meg Murcia ellen.
Nem gondolod, hogy azért nem villogott a United ellen, mert a két meccsen összesen vagy 20 percet játszott? Ennyire azért ne fordulj ki önmgadból...Los Banditos írta:A Manchester ellen kellett volna villognia, nem tétnélküli Valenciák meg Murcia ellen. Egy évvet még mindenképpen megérdemel, de ha akkor is marad ugyanilyen, akkor pápá.
de henry azokután ment ki szélre h vissza jött eto'o én arról beszélekgekkodan írta:Ha R10 a régi lett volna, akkor ő játszik baloldalt, Messi jobboldalt és Henry rotálja magát Eto'o-val. Biztos, hogy Rijkaard így képzelte el, csak sok egyéb tényező megakadályozta. Így R10 pocsék formája, stb.szajko írta:ne aggódjon senki henry a szezon legvégén elkezdte rugdosni a gólokat bár kár h a legvgégén kezdte el sebaj jövőre kárpótolni fog minket 20-25 góllal reményeim szerint...csak klasszikus középcsatárként kéne jáccatni mert ő oda való s nem szélre mint ahogy reijkaard csináltabár választania kelett h ő vagy eto'o(krkic)
Ha R10 a régi lett volna, akkor ő játszik baloldalt, Messi jobboldalt és Henry rotálja magát Eto'o-val. Biztos, hogy Rijkaard így képzelte el, csak sok egyéb tényező megakadályozta. Így R10 pocsék formája, stb.szajko írta:ne aggódjon senki henry a szezon legvégén elkezdte rugdosni a gólokat bár kár h a legvgégén kezdte el sebaj jövőre kárpótolni fog minket 20-25 góllal reményeim szerint...csak klasszikus középcsatárként kéne jáccatni mert ő oda való s nem szélre mint ahogy reijkaard csináltabár választania kelett h ő vagy eto'o(krkic)
Igazat kell h adjakmrmonster írta:Szerintem ha Henry a köv. szezonban megkapja a bizalmat Pep-től, és nem szélsőt játszik, akkor nagyon nagyot produkálhat Eto'o oldalán. Mint az Arsenal-ban...
A beilleszkedés megtörtént, adott minden.
Biztos vagyok benne, hogy jövőre jó formában lesz, sikerült beilleszkednie, és ha Eto'o (talán) elmegy, akkor játszhat középen. De játszhatnának egymás melett középen, tehát 2 csatár, 2 szélső nagyonfeltolt tkp, 1 szervezőjátékos, 1 vkp, és 4 védő.barca0417 írta:a világ legjobb csatára inkább. mert például egy védővel nem lehet összehasonlítani. Messit meg nem számítjuk csatárnak hanem szélső támadónak. De a jó formában lévő Thierry Henry tényleg a legjobb csatár, és ezzel azelőtt is így voltam mielőtt Barcás lett. Eto'o meg a második. vannak elemek amiben Samu jobb talán, de összeségében Titi jobb. remélem jövőre be is bizonyítja.
Akkor már ketten vagyunk...Varatrix írta:Helyesbítek. A világ EGGYIK legjobb focistálya. Szerintem azért van még focista aki van olyan jó, vagy akár jobb is mint Henry. Pl Eto'ot én jobban kedvelem...robka16 írta:Thierry Henry a világ legjobb focistája!
Ki ért eggyet?????????
Helyesbítek. A világ EGGYIK legjobb focistálya. Szerintem azért van még focista aki van olyan jó, vagy akár jobb is mint Henry. Pl Eto'ot én jobban kedvelem...robka16 írta:Thierry Henry a világ legjobb focistája!
Ki ért eggyet?????????