Barca vs Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik csapat fog többet kiadni játékosokra ezen a nyáron?

Real
243
64%
Barca
135
36%

Szavazatok száma: 378
daffy
Madridista

2010.03.24. 20:23:58

ha a Barca nyer, akkor nálatok mindenki egytől-egyik el fogja ismerni, h jobb volt a csapatunk
számomra ebbe benne van,hogy részben egyetértesz vele. Nem kell feltétlen foglalkozni az olyan kritikákkal,amik nem megalapozottak,illetve csak piszkálódások,meg kell próbálni kevésbé elvakultnak lenni. egyébként nem tartom lehetetlennek,hogy az iq szegényebbje ilyen-sőt még "ilyenebb"- kifejezésekkel fog élni :wink:
Fernando
Llegenda del Barça

2010.03.24. 19:55:30

Mejuto González egy nagyon jó bíró. Rajta nem fog múlna szerintem. :wink:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
zsuni
Capitá del Barça

2010.03.24. 19:36:32

azok a psanyol birok, akiket név szerint ismerni, azok nem ügyesek. benne lesz 2-3 nagy tévedés a classicoban ez bihztos
Barcaádám
Capitá del Barça

2010.03.24. 19:36:28

azért az angol bírókat nem lehet überelni.. :D

remélem nem a bíróról szól a meccs , hanem látvány és izgalom vár ránk..
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
kanty
Llegenda del Barça

2010.03.24. 19:27:49

ferninho írta: tökmindegy melyik vezeti, mert az összes egytől-egyig ....
egyszerűen borzalmasak...
Hát igen, van ahova fejlődjenek a spanyol játékvezetők.
Reméhetőleg a meccs után nem a biróról fog beszélni mindenki, hanem arról, h egy fantasztikus meccsen nyert a jobbik csapat(Barca 8) :P )
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.03.24. 19:10:48

LM10 írta:A sport.es szerint az el classicot Mejuto González fogja vezetni. Ő egyébként milyen bíró, ugye nem ő az akit már többször is eltiltottak? :?

SZERK: Ő nem az :)

http://barcanoticias.blog.hu/2010/03/24 ... classico_t

Hát elég nagy bohóc ő is,mint a többi spanyol bíró.
Kíváncsi vagyok hogy beleszólnak e az el classicóba,mint ősszel Busi kiállításánál,vagy hagyják hogy tényleg a két csapat döntse el egymás között.
Bár amekkora nyomást rádobott a spanyol sajtó( marca...) a bírókra ki tudja,én reménykedem hogy egyik irányban se lesz tévedés.
Aprók beleférnek,de nagyobbak nem.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
szajko
Director del Fútbol

2010.03.24. 19:08:53

LM10 írta:A sport.es szerint az el classicot Mejuto González fogja vezetni. Ő egyébként milyen bíró, ugye nem ő az akit már többször is eltiltottak? :?
Az Perez Burull...
Bár Mejuto se a legjobb.
ferninho
Madridista

2010.03.24. 19:07:32

tökmindegy melyik vezeti, mert az összes egytől-egyig ....
egyszerűen borzalmasak...
madridista
LM10
Director del Fútbol

2010.03.24. 19:04:32

A sport.es szerint az el classicot Mejuto González fogja vezetni. Ő egyébként milyen bíró, ugye nem ő az akit már többször is eltiltottak? :?

SZERK: Ő nem az :)

http://barcanoticias.blog.hu/2010/03/24 ... classico_t
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LM10 2010.03.24. 19:08:03-kor.
zsuni
Capitá del Barça

2010.03.24. 18:06:52

Ugyanígy gondolom én is körülbelül, akkor nem csak az én agyamba született ez a gondolat.
C.
ugyanerről beszéltem én is. megnyugtató, hogy nem csak nekem esett le, hanem másoknak is :)
ugye amikor még indult a közvetités irtózatosan elfogultak voltak, aztán 2-3 éve jo volt, és az elmúlt 1 évben pedig tulkompenzálják az egészet
torrentkiller
Entrenador del Barça

2010.03.24. 17:26:25

Mikaos írta:Én éreztem már magam kellemetlenül, amikor mondta azokat a jelzőket Messire - de ezt 1-2 hónapja nem hallhattuk volna tőle semmilyen esetben sem.
Én is meglepődtem hírtelen, amikor Leo 3. gólja után elkezdte h Ő egy Isten. Na mondom mivan sokat ivott és azt hiszi hogy a madridban nyomja Messi? :lol: De szó mi szó igaza volt :lol:
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.03.24. 17:08:26

Charlie írta:Üdv,

Egy kérdésem volna csak, ami már rég foglalkoztat, hogy HF mióta ennyire Barca párti? Világéletébe madrid drukker volt, közvetíthetett lett rangadót, akkor is szóba jött a madrid, galatikusok, Bernabeu stb..
C.
Szerintem most sem Barca párti, csak lehet, h szólt neki a stáb, hogy kicsit vegyen vissza a Realból, vagy legalábbis ne ennyire feltűnően legyen madridista, meg talán féltékenységből? (bocsi a madridistáktól, ne vegyétek magatokra!) mindig dicséri a Barcát.
Szerintem. :D
Charlie
Öreg Harcos

2010.03.24. 17:04:32

Ugyanígy gondolom én is körülbelül, akkor nem csak az én agyamba született ez a gondolat.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
Mikaos
Director del Fútbol

2010.03.24. 17:03:07

Charlie írta:Üdv,
Egy kérdésem volna csak, ami már rég foglalkoztat, hogy HF mióta ennyire Barca párti? Világéletébe madrid drukker volt, közvetíthetett lett rangadót, akkor is szóba jött a madrid, galatikusok, Bernabeu stb..
C.
Nekem az a forgatókönyvem erre, hogy feltűnő volt HF madridi drukkolása és FN barcelonai drukkolása. Biztos kapták a leveleket a rajongóktól*, hogy átlátszóan közvetítenek. Aztán leadták a drótot nekik a nagy halak a Sport TV-nél, hogy most egy kicsit változtassanak.

Ezért mostanában pl. a Madrid meccseken többet lehet hallani, ahogy FN dicsér, illetve ezt fordítva is igaz (HF ->Barca), mint azt láthattuk legutóbb.
Én éreztem már magam kellemetlenül, amikor mondta azokat a jelzőket Messire - de ezt 1-2 hónapja nem hallhattuk volna tőle semmilyen esetben sem.

Szóval én úgy érzem, hogy most ilyen "kompenzációs" törekvések vannak, amelyekkel túlzásokba esnek olykor.

*mármint itt nem HF- és FN-rajongókra gondolok :D hanem Barca vagy Madrid ;)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mikaos 2010.03.24. 17:05:04-kor.
Charlie
Öreg Harcos

2010.03.24. 16:58:40

Üdv,

C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
barcafan0911
Entrenador del Barça

2010.03.24. 16:42:37

Ki nem ismerte el Messit?
Akkor még egyszer érthetőbben. A legtöbb ottani Messit méltató hsz-ben szerepel egy "de", ami után negatív megnyilvánulások keletkeznek felé. Mint ugye a mostani legfelkapottabb "agyonsztárolt" jelző, vagy a "védők csupán nem merik felrúgni cr-el ellentétben és simán elgyalogol a kapuhoz" megilletés... és még sorolhatnám. Nem mindenki tudja ott elismerni tisztán, kritika nélkül. :roll:
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
salas9
Entrenador del Barça

2010.03.24. 16:42:27

bence-barca írta:amúgy nem értem, miért nem a Messi topicba írjuk ezeket, mer vagy már 3 "oldala" Messi a téma és nem a Barca vs Real :D
Igazad van :D Ha már Barcelona-Real Madrid a topic neve, feldobhatnánk "korrekt" témának hogy idén minden párosítást nézve Barcelona-Real Madrid 5-0 :lol: :lol: :lol:
Kép
ferninho
Madridista

2010.03.24. 16:20:30

barcafan0911 írta:
ferninho írta:1 dolog még:
még mindig nem kaptam a kérdésemre választ...
ki nem ismerte el Messit a mostani "vita" folyamán?
erre szeretnék egy választ kapni.
bár még mindig nem értem CR hogy keveredett bele de az nem olyan fontos...

Ki nem ismerte el Messit?
Kb mindenki a túloldalon. :roll:
nem csináld már ember.... ez már nekem is sok...
olvasd már el mit írtam légy oly szíves...
és értelmezd is és azután válaszolj rá....
segítek:
ki nem ismerte el Messit a mostani "vita" folyamán?
és ha esetleg fórumozó neveket tudnál felsorolni az jó lenne, mert ez az általánosításokat se szereti senki..
madridista
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.03.24. 15:11:12

amúgy nem értem, miért nem a Messi topicba írjuk ezeket, mer vagy már 3 "oldala" Messi a téma és nem a Barca vs Real :D
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.03.24. 14:44:56

Colin írta: "Olyan mint Maradona - csak gyorsabb" és etc.
ezt pl az ellenfél edzője is lenyilatkozta,meg még pár edző is megszólalt Messi tekintetében,akikre nem igen lehet ráfogni,h Barca bérencek lennének,vagy Barca drukkerek,egyszerűen elmondják egy korszakos zseniről a véleményüket. látták Maradonát is játszani, meg Messit is, ezekután nyilatkozta amit.

persze, abban egyetértünk,h kell még pár év az elitben,amire ténylegesen egy szinten lehetne kezelni a régebbi legendákkal. mert 3-4évtől még számomra se lesz legenda senki sem. (max egy-egy csapaton belül) ettől függetlenül egyedülálló amit már elért,és fiatal kora ellenére folyamatosan az elitben tanyázik évek óta.

viszont (nem rád célozva) pár, vagy jópár madridistának 1000%,h az is nagyon fáj,hogy CR-t,senki se emlegeti (még,vagy lehet nem is fogják) a régi nagyok szintjén,vagy hogy ő is egy közülük. pedig a jelen kor szűk elitjében van,csak hát nem látnak benne annyit, mint Messiben.

nekünk ez jó érzés,mert a mi fiúnk. sőt rengeteg semleges számára sem meglepő, nektek meg fájóbb, mert a saját "ikonotok" (kicsit túlzó fél szezon után,azért tettem idézőjelbe) ezúttal a vert mezőnyben szerepel pár szaktekintély,kommentátor, és sok ezer (millió?) szurkoló szerint.

HF azon megjegyzése meg nem túlzó szerintem sem,hogy van Messi, kis szakadék: CR,és Rooney, nagyobb szakadék és a többiek ---> JELENLEG van ez a sorrend.

arról nem vitázok,h CR is vitte a madridot,vagy viszi a hátán, mivel a M.U.-t is kedvelem,bőven tudom,h CR mire képes,és mennyire hasznos egy-egy csapatnak, ettől függetlenül ilyen és ENNYI befejezett szólóra nem emlékszem tőle. persze a nagy bombák is gyönyörűek tudnak lenni, vagy pár csel, de van különbség.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
barca2010
Jugador d'estrella

2010.03.24. 14:44:05

Megy ám az irigykedés!!!
A Realnak van egy elegáns,tökéletes,komplett és nem utolsó sorban egy pökhendi,nagyképű,hiú,szabadrúgás gól Ronaldója.
A Barcának meg egy született zsenije,akinek a cipőjét sem viheti senki.
Majd, akkor lehet kiabálni a másik oldalon, ha egyszer kicselez legalább 2 embert egymás után a nagy CR7. Nem elszalad mellette, hanem kicselez. Ez a művészet, nem az, hogy megtolom aztán szaladok, minta töketlen. Ez a véleményem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barca2010 2010.03.24. 14:48:02-kor.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)

BARCA FOREVER!!!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.03.24. 14:10:36

Semmiért nem meseszerű zsuni :roll:

Mi az hogy Messi körül nagy a hype? :shock:
Ezt nem is értem,szerintem egyákltalán nincs jobban nyomatva mint Ronaldo,pl...Mert szerepel pár reklámban?ki nem?
Ne vicceljünk már.

Jól mondta alattam párral a kolléga,nagy a különbség aközött,hogy valakit sztárolnak,vagy valaki sztároltatja magát.

Hagyjuk ezt a témát.
Messi jó játékos,de Cé komplettebb,tökéletesebb,elegánsabb.:roll:

Kész,itt hagyjuk abba szerintem.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Fernando
Llegenda del Barça

2010.03.24. 14:07:43

Vallásosság mint jó tulajdonság? Hmm érdekes.

Egyébként hülyeségeket meg nem kell írni. A mese szerű nem egyenlő a varázslatossal, vagy a csodával. Meseszerű=mesebeli. Tehát van története, és ez a történet magával ragadó. Értelmezzük már egy-egy szó jelentését, mielőtt telinyomtok egy-egy szóról, fél mondatról oldalakat, mert hányás ami itt megy.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
levproff
Director del Fútbol

2010.03.24. 14:03:15

És ebből vannak a "viták"..
Tipikus példa..Valami nem tetszik nekik, kiragadnak EGY szót és aztán azt kommentálják.A lényeget meg megsem próbálják érteni..
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
zsuni
Capitá del Barça

2010.03.24. 13:40:19

meseszerű gyógyulás? mitől meseszerű? egyszer csak gyógyultan ébredt? ja nem. kifizették a kezelést. hát ez nem meseszerű. ne essünk már tulzásokba
Lezárt