Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
számomra ebbe benne van,hogy részben egyetértesz vele. Nem kell feltétlen foglalkozni az olyan kritikákkal,amik nem megalapozottak,illetve csak piszkálódások,meg kell próbálni kevésbé elvakultnak lenni. egyébként nem tartom lehetetlennek,hogy az iq szegényebbje ilyen-sőt még "ilyenebb"- kifejezésekkel fog élniha a Barca nyer, akkor nálatok mindenki egytől-egyik el fogja ismerni, h jobb volt a csapatunk
Hát igen, van ahova fejlődjenek a spanyol játékvezetők.ferninho írta: tökmindegy melyik vezeti, mert az összes egytől-egyig ....
egyszerűen borzalmasak...
LM10 írta:A sport.es szerint az el classicot Mejuto González fogja vezetni. Ő egyébként milyen bíró, ugye nem ő az akit már többször is eltiltottak?
SZERK: Ő nem az![]()
http://barcanoticias.blog.hu/2010/03/24 ... classico_t
Az Perez Burull...LM10 írta:A sport.es szerint az el classicot Mejuto González fogja vezetni. Ő egyébként milyen bíró, ugye nem ő az akit már többször is eltiltottak?
tökmindegy melyik vezeti, mert az összes egytől-egyig ....LM10 írta:A sport.es szerint az el classicot Mejuto González fogja vezetni. Ő egyébként milyen bíró, ugye nem ő az akit már többször is eltiltottak?
ugyanerről beszéltem én is. megnyugtató, hogy nem csak nekem esett le, hanem másoknak isUgyanígy gondolom én is körülbelül, akkor nem csak az én agyamba született ez a gondolat.
C.
Én is meglepődtem hírtelen, amikor Leo 3. gólja után elkezdte h Ő egy Isten. Na mondom mivan sokat ivott és azt hiszi hogy a madridban nyomja Messi?Mikaos írta:Én éreztem már magam kellemetlenül, amikor mondta azokat a jelzőket Messire - de ezt 1-2 hónapja nem hallhattuk volna tőle semmilyen esetben sem.
Szerintem most sem Barca párti, csak lehet, h szólt neki a stáb, hogy kicsit vegyen vissza a Realból, vagy legalábbis ne ennyire feltűnően legyen madridista, meg talán féltékenységből? (bocsi a madridistáktól, ne vegyétek magatokra!) mindig dicséri a Barcát.Charlie írta:Üdv,
Egy kérdésem volna csak, ami már rég foglalkoztat, hogy HF mióta ennyire Barca párti? Világéletébe madrid drukker volt, közvetíthetett lett rangadót, akkor is szóba jött a madrid, galatikusok, Bernabeu stb..
C.
Nekem az a forgatókönyvem erre, hogy feltűnő volt HF madridi drukkolása és FN barcelonai drukkolása. Biztos kapták a leveleket a rajongóktól*, hogy átlátszóan közvetítenek. Aztán leadták a drótot nekik a nagy halak a Sport TV-nél, hogy most egy kicsit változtassanak.Charlie írta:Üdv,
Egy kérdésem volna csak, ami már rég foglalkoztat, hogy HF mióta ennyire Barca párti? Világéletébe madrid drukker volt, közvetíthetett lett rangadót, akkor is szóba jött a madrid, galatikusok, Bernabeu stb..
C.
Akkor még egyszer érthetőbben. A legtöbb ottani Messit méltató hsz-ben szerepel egy "de", ami után negatív megnyilvánulások keletkeznek felé. Mint ugye a mostani legfelkapottabb "agyonsztárolt" jelző, vagy a "védők csupán nem merik felrúgni cr-el ellentétben és simán elgyalogol a kapuhoz" megilletés... és még sorolhatnám. Nem mindenki tudja ott elismerni tisztán, kritika nélkül.Ki nem ismerte el Messit?
Igazad vanbence-barca írta:amúgy nem értem, miért nem a Messi topicba írjuk ezeket, mer vagy már 3 "oldala" Messi a téma és nem a Barca vs Real
nem csináld már ember.... ez már nekem is sok...barcafan0911 írta:Kb mindenki a túloldalon.ferninho írta:1 dolog még:
még mindig nem kaptam a kérdésemre választ...
ki nem ismerte el Messit a mostani "vita" folyamán?
erre szeretnék egy választ kapni.
bár még mindig nem értem CR hogy keveredett bele de az nem olyan fontos...
Ki nem ismerte el Messit?
és ha esetleg fórumozó neveket tudnál felsorolni az jó lenne, mert ez az általánosításokat se szereti senki..ki nem ismerte el Messit a mostani "vita" folyamán?
ezt pl az ellenfél edzője is lenyilatkozta,meg még pár edző is megszólalt Messi tekintetében,akikre nem igen lehet ráfogni,h Barca bérencek lennének,vagy Barca drukkerek,egyszerűen elmondják egy korszakos zseniről a véleményüket. látták Maradonát is játszani, meg Messit is, ezekután nyilatkozta amit.Colin írta: "Olyan mint Maradona - csak gyorsabb" és etc.