Álmok színháza avagy Barça Igazolások 2006 Nyár

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Lujo
Capitá del Barça

2005.11.25. 15:12:52

Badi írta:Gio és Sylvinho kihúzza az évet?? jobbnál jobb teljesítményt nyújtanak meccsről meccsre

amúgy a Savis, Maxis cserében egyet értünk, csak mondjuk nem torressel, hanem mondjuk Oliveiraval
Most jól játszanak ugyan, de ne feledd, hogy mindketten 32 körül vannak. Ez még max 1,5 évet mutat nekik a legmagasabb színvonalon.
Egyébként melyik Oliveirára gondolsz? Mert ha a Betisbe játszóra, akkor felejtsd el. Nem akkora játékos, mint gondolod és ráadásul nagyon el is van szállva magától.
KépKépKép

A Barcelona múltbeli magyar csillagai.
Badi
Isten császár
Kapcsolat:

2005.11.25. 15:04:24

Gio és Sylvinho kihúzza az évet?? jobbnál jobb teljesítményt nyújtanak meccsről meccsre

amúgy a Savis, Maxis cserében egyet értünk, csak mondjuk nem torressel, hanem mondjuk Oliveiraval
Lujo
Capitá del Barça

2005.11.25. 14:56:49

Mi van veletek emberek? Az utóbbi pár meccsünkön 26-2!!!! a gólarányunk. Akkor mégis minek ide bárki is? A védelem közepe tökéletes, hisz van ott 4 emberünk (Puyol, Marquez, Edmilson és Oleguer), ráadásul, most ha megfigyeltétek végre a Puyol, Marquez belső kettőssel játszunk, akik még legalább 3-4 évet kibírnak együtt ilyen szinten. A középpálya szintén szuper, hisz ott is megvan a 6 emberünk (Deco, Iniesta, Edmilson, Motta, Xavi, Van Bommel), a támadó szekció 6 embere is megvan (Messi, Guily, Ronaldinho, Ezquerro, Eto'o, Larsson), ezen kívül van még egy Maxink és egy Saviolánk. Max. a szélső hátvédeink nem megfelelő minőségűek, de szerintem a jobb oldal megfelel Bellettivel és Gabrival (aki mostanában középpályást játszik), míg a bal oldalon a Gio, Sylvinho duo kihúzza az évet. Szerintem az elkövetkező 2 évben nem kell nekünk, legfeljebb csak egy bal oldali védő. Fiatal a csapat, összetartanak, nem kell ezt az egységet sztárigazolásokkal megbomlasztani. Ha már minden kötél szakad, akkor esetleg F. Torrest (a kedvencemet :)) lehetne idehozni Larsson visszavonulásával és Maxi, valamint Saviola eladásával. Bár ez az utóbbi igazából csak az én mániám.
KépKépKép

A Barcelona múltbeli magyar csillagai.
antiimperialista
Director del Fútbol

2005.11.25. 14:18:05

Zsolti írta:sztem bőven elég lenne visszahozni a Savi Maxi duót,és gilit elküldeni,meg a Larssont is,mert ő már nagyon öreg.nem kell ide Henry.akármennyire is imádom,de semmi szükség rá. :roll:
Szívemből szóltál...
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2005.11.25. 12:08:37

sztem bőven elég lenne visszahozni a Savi Maxi duót,és gilit elküldeni,meg a Larssont is,mert ő már nagyon öreg.nem kell ide Henry.akármennyire is imádom,de semmi szükség rá. :roll:
Subinho
Director del Fútbol

2005.11.25. 11:59:06

sztem Henry igenis jöjjön! Maxi és Saviola úgyis elmegy (mert elküldik), Larson sztem jövőre már elmegy pihenni és Giuly sem az igazi, Ezqu meg csak kiegészítő ember. Ha Henry jön, akkor Giuly is mehet. Messi nagyon jó, de értsétek már meg, fiatal, 18 éves, őt nem lehet heti 2 meccsel egész évben terhelni! nem bírná! neki pont elég ennyi, mint most! Ha jönne Henry, akkor Messi kb. ennyit játszana 1-2 évig, aztán 20-21 évesen már lehetne állandó kezdő. Januárban nem kell Henry, de nyáron mindenképp. És akkor a mostani Eto'o, Ronaldinho, Messi, Giuly, Maxi, Ezquero, Saviola, Larsson nyolcasból lenne egy Eto'o, Ronaldinho, Henry, Messi négyes, esetleg Giuly, vagy Ezquero maradna... Szal kicsit ütősebb lenne és nem lenne annyi felesleges, nem játszó ember!!!!!
visca el barca
Presidente del Barça

2005.11.24. 17:56:26

nemtom vmi laportaként mutakozott be...van olyan vezetőnk? :roll: :roll: :wink: :wink:
nah viccet felretéve...azert ők ott valamelyest csak jobban képben vannak mint mi...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2005.11.24. 17:54:59

visca el barca írta:nah egy kis adalék az anri-féle szappanoperához....
a mai napon beszelgettem egy katalan emberkével (41 éves) a neten keresztül. ő azt mondta, hogy az otani emberek 100%ig biztosra veszik hogy anri nálunk fog kikötni...a kérdés -szerinte- mindössze annyi hogy most jön v a nyáron...
Az nem jelent semmit, ha csak nem 1 volt a Barca vezetooi kozul :lol:
Silvanus
Director del Fútbol

2005.11.24. 17:53:59

Henry-t tisztelem, becsülöm az eredményei, illetve a tudása miatt, DE NEM KELL NEKÜNK!!! Nem kéne azt játszanunk, mint a Realnak, hogy amint megy a csapatnak 1-2 éve akkor máris hátradőlünk, és elkezdünk sztárokat igazolni pusztán passzióból... NE NEM!!! Tényleg nem lenne valakinek hely a csapatban, és abból csak sértődés, gondok lehetnek, az meg sosem jó... NEM BESZÉLVE ARRÓL, hogy van már két csatárzsenink is messze a kezdő csapattól (Maxi, Saviola). :? Ráadásul ők legalább fiatalok, és még fejlődőképesek is...

De úgy látom, hogy mi itt mind egyet értünk ebben!!!...
"Més Cuen un Club"
visca el barca
Presidente del Barça

2005.11.24. 17:10:15

nah egy kis adalék az anri-féle szappanoperához....
a mai napon beszelgettem egy katalan emberkével (41 éves) a neten keresztül. ő azt mondta, hogy az otani emberek 100%ig biztosra veszik hogy anri nálunk fog kikötni...a kérdés -szerinte- mindössze annyi hogy most jön v a nyáron...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2005.11.24. 16:28:48

Megmondom őszintén, nagyon nem örülnék Henrynak( persze ha utána midnen trófeát szállítana nekünk rögtön nem lenne ilyen rossz), mert bár nagyon jó játékosnak tartom, ráadásul, még szeretem is, de hova? Messi helye egyre biztosabb lesz, nem szabad kihagyni. Ronaldinho numero 1, Eto'o 24 éves, ontja a gólokat, még fejlőni is fog, és még ide jönne egy 29 éves bombajó Henry. Akkor vki padozna, bomba csere lenne, de itt az a gond hogy esetleg jövőre 1 szezonon keresztül lehetne Messit a padon csücsültetni, de utána végérvéynessen helyet követelne a kezdőben magának, és szerezne is, mert ROnaldiho tükörképét játszaná, és az lenne a játék szempontjából az igazi, míg ha 2 csatárral játszanánk akkor egyik kihúzódna szélre, és cserélgetnék egymást.Na szóval 1 év után akkor a Eto'o-Henry kettősből kéne vkit padoztatni, Eto'o sztem addigra jobb lesz mint Henry, és nagyon tud küzdeni ,ezért esetleg Henry ülne a padra, egy 30 éves játékos ebbe nem törődne belelegalább még plusz 2 évig. Fordított esetben meg Eto'o nem padozna rendszeresen ez is biztos, akkor elmenne, és maradna egy 30 éves csatárunk egy 25 helyett. Szal hosszútávon sztem csak megszívnánk.
antiimperialista
Director del Fútbol

2005.11.24. 15:49:12

Gonzalo Rodriguez szerintem is tud jobb bekket játszani, én legalábbis már láttam azon a poszton.
Richi
Jugador d'estrella

2005.11.24. 15:13:47

giuly mehet messi minden meccsen csere a belsővédelem jó lesz mert edmilson király védő és ha nemis hatalmas bravúrokkal mutatja ezt de lehet látni azért hogy egyre jobb formában van. sztem az arsenalból lehetne erősíteni igazán nyáron (lauren---
>jbek,cole akire kevés esély van-->bbek és henry de ő nem "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" de ha akar azért jöjjön) de most tavasszal egy olyan [auto_cenzúra] jöjjön aki még nem játszott idén BL-ben hogy játszhasson aztán. és ez szerintem edgar davids aki védekező középpályásnak jöhetne mert oda kell inkább ember :roll: . ő egy igazi rutingép aki visszaakar kerülni a válogatottba és anglia nemis fekszik nekiés ő szerintem bedarálna mindenkit :twisted: :twisted: :twisted:
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2005.11.24. 14:54:14

Ha idejön Henry akkor legaáb 4 évig Messi nem lenne kezdő, Messi pedig 1 év múlva teljes értékű sztár lesz, addig meg megy a rotáció.

Gonzalo meg jó lenne, de egyenlőre nézzük meg a mostani keretet, MArquez jó középen, Oleguer meg a szélen. Mondjuk GOnzalo tud jobb bekket is játszani nem?
És egy balhátvéd se ártana.
Morminho
Entrenador del Barça

2005.11.24. 14:32:42

Subinho írta:Edmilson sztem egy klasszis játékos, de hagyjatok már neki időt, h a formába lendüljön! Bommel meg inkább Xavi, vagy Deco helyén játszhatna, mert nem igazán védekezik.
A védelem közepébe nem ilyen Gonzalo Rodrigez gyerekek kellenek. Fiatal nagyon! Rutinos védő kell!!! pl. egy Thuram! Sztem a világ egyik legjobb belső védője! De Marquez is az sztem! Vele és Puyollal elég stabil a védelem.
Giuly télleg nem nagy szám mostanában. Amilyen helyzeteket kihagyott a WB ellen!!! Min. 2 100% gólhelyhet volt és illet volna legalább a kaput eltalálni!!!
Ezért kell ide Henry, mert Messit nem lehet totál leterhelni, sok neki még ez, fiatal nagyon! Sokkal inkább lehetne univerzális csere, mint pl. Iniesta!
Thuram? A harmincnemtudoménhány évével? Ne! Épp ez az, h fiatal védőt kell vennünk, és szépen lassan beépíteni a csapatba!

Henry nem kell ide, ha megvesszük akkor Messi még ennyit se fog játszani, és neki pont most kell minnél többet játszania!
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
Subinho
Director del Fútbol

2005.11.24. 14:29:47

Edmilson sztem egy klasszis játékos, de hagyjatok már neki időt, h a formába lendüljön! Bommel meg inkább Xavi, vagy Deco helyén játszhatna, mert nem igazán védekezik.
A védelem közepébe nem ilyen Gonzalo Rodrigez gyerekek kellenek. Fiatal nagyon! Rutinos védő kell!!! pl. egy Thuram! Sztem a világ egyik legjobb belső védője! De Marquez is az sztem! Vele és Puyollal elég stabil a védelem.
Giuly télleg nem nagy szám mostanában. Amilyen helyzeteket kihagyott a WB ellen!!! Min. 2 100% gólhelyhet volt és illet volna legalább a kaput eltalálni!!!
Ezért kell ide Henry, mert Messit nem lehet totál leterhelni, sok neki még ez, fiatal nagyon! Sokkal inkább lehetne univerzális csere, mint pl. Iniesta!
Nóbi
Capitá del Barça

2005.11.24. 12:13:26

...[/quote]
Gonzaloval én is kiegyeznénk, csak most idén nehezebb lenne megszerezni mint pl tavaly lett volna. Viszont Puyol ne menjen ki jobbra! Mindkettő szélső hátvédünk szívesen megy fel, Puyol pedig nem hiszem, h hatékonyan tudná segíteni a támadásokat! Puyol-Gonzalo tengely, előttük Marquez, Edmilsont meg a kispadra.[/quote]

edmilsont akkor a kispadra sem tenném... motta és van bommel is előtte áll a rangsorban nálam, hogy rafaról már ne is beszéljünk...
Morminho
Entrenador del Barça

2005.11.24. 10:49:34

Zsolti írta:A Gonzalo gyerekbvől sztme is egy-két éven belül a világ egyik legjobb védőj elsz,ha már nem az...jó lett volna tavaj lecsapni rá...és még mindíg csak 21,v 22éves,tehát még nem maradtunk le semmiről,és akkor még talán talán abban is kiegyeznék,hogy a Puyol menjen ki jobboldalra,a Gonzalo meg a Marquezzel odabent...
Gonzaloval én is kiegyeznénk, csak most idén nehezebb lenne megszerezni mint pl tavaly lett volna. Viszont Puyol ne menjen ki jobbra! Mindkettő szélső hátvédünk szívesen megy fel, Puyol pedig nem hiszem, h hatékonyan tudná segíteni a támadásokat! Puyol-Gonzalo tengely, előttük Marquez, Edmilsont meg a kispadra.
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2005.11.23. 23:27:14

Zsolti írta:A Gonzalo gyerekbvől sztme is egy-két éven belül a világ egyik legjobb védőj elsz,ha már nem az...jó lett volna tavaj lecsapni rá...és még mindíg csak 21,v 22éves,tehát még nem maradtunk le semmiről,és akkor még talán talán abban is kiegyeznék,hogy a Puyol menjen ki jobboldalra,a Gonzalo meg a Marquezzel odabent...
na vegre valaki velem valamiben egyetert, bar puyoolt nem raknam ki jobb oldalra, de kell na G.R. gyerek...
Tiziano Crudeli fan :!:
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2005.11.23. 16:51:17

A Gonzalo gyerekbvől sztme is egy-két éven belül a világ egyik legjobb védőj elsz,ha már nem az...jó lett volna tavaj lecsapni rá...és még mindíg csak 21,v 22éves,tehát még nem maradtunk le semmiről,és akkor még talán talán abban is kiegyeznék,hogy a Puyol menjen ki jobboldalra,a Gonzalo meg a Marquezzel odabent...
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2005.11.23. 14:54:00

redlions írta:
Szakacs írta: hat a milannak most eleg nagy problemai vannak a vedelmevel, nem azt mondom h rosz, de hat nekik is ott van az a nev h a "fal" es ok is ugy jartak vele mint a madrid a "galaktikus" nevvel mivel hat nem ugy muzsikalnak ahogy elvarnak az embrek, legalabbis nem ugy ahogy en elvarnam toluk...
Arra gondoltam, ami évekig jól működött.
rajottem :oops: :oops: :oops:
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2005.11.23. 14:47:37

Szakacs írta: hat a milannak most eleg nagy problemai vannak a vedelmevel, nem azt mondom h rosz, de hat nekik is ott van az a nev h a "fal" es ok is ugy jartak vele mint a madrid a "galaktikus" nevvel mivel hat nem ugy muzsikalnak ahogy elvarnak az embrek, legalabbis nem ugy ahogy en elvarnam toluk...
Arra gondoltam, ami évekig jól működött.
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
BaRcADINHO10
Jugador d'estrella

2005.11.23. 14:10:25

a védelem zsír volt, RONALDINHO megintcsak fantasztikus játékot mutatott, de GUILY (bár sajnálom h ezt kell írni) nincs most BARCA szinten.Nem igazán illik be a csapatba.nem tudom mi lett vele, de jobb volt mikor idejött.
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2005.11.23. 13:31:16

redlions írta:Ilyen védelem elé, ami mostanában játszik a kapusok 90%-a szívesen be állna. Igazából bravúra nem sok szükség van! 8) Ezt a védelmet nem szabad megbontani! Ez jobb lesz, mint a Miláné. :)
hat a milannak most eleg nagy problemai vannak a vedelmevel, nem azt mondom h rosz, de hat nekik is ott van az a nev h a "fal" es ok is ugy jartak vele mint a madrid a "galaktikus" nevvel mivel hat nem ugy muzsikalnak ahogy elvarnak az embrek, legalabbis nem ugy ahogy en elvarnam toluk...
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2005.11.23. 13:11:37

Ilyen védelem elé, ami mostanában játszik a kapusok 90%-a szívesen be állna. Igazából bravúra nem sok szükség van! 8) Ezt a védelmet nem szabad megbontani! Ez jobb lesz, mint a Miláné. :)
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Lezárt