Mi van veletek emberek? Az utóbbi pár meccsünkön 26-2!!!! a gólarányunk. Akkor mégis minek ide bárki is? A védelem közepe tökéletes, hisz van ott 4 emberünk (Puyol, Marquez, Edmilson és Oleguer), ráadásul, most ha megfigyeltétek végre a Puyol, Marquez belső kettőssel játszunk, akik még legalább 3-4 évet kibírnak együtt ilyen szinten. A középpálya szintén szuper, hisz ott is megvan a 6 emberünk (Deco, Iniesta, Edmilson, Motta, Xavi, Van Bommel), a támadó szekció 6 embere is megvan (Messi, Guily, Ronaldinho, Ezquerro, Eto'o, Larsson), ezen kívül van még egy Maxink és egy Saviolánk. Max. a szélső hátvédeink nem megfelelő minőségűek, de szerintem a jobb oldal megfelel Bellettivel és Gabrival (aki mostanában középpályást játszik), míg a bal oldalon a Gio, Sylvinho duo kihúzza az évet. Szerintem az elkövetkező 2 évben nem kell nekünk, legfeljebb csak egy bal oldali védő. Fiatal a csapat, összetartanak, nem kell ezt az egységet sztárigazolásokkal megbomlasztani. Ha már minden kötél szakad, akkor esetleg F. Torrest (a kedvencemet

) lehetne idehozni Larsson visszavonulásával és Maxi, valamint Saviola eladásával. Bár ez az utóbbi igazából csak az én mániám.