Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Most jól játszanak ugyan, de ne feledd, hogy mindketten 32 körül vannak. Ez még max 1,5 évet mutat nekik a legmagasabb színvonalon.Badi írta:Gio és Sylvinho kihúzza az évet?? jobbnál jobb teljesítményt nyújtanak meccsről meccsre
amúgy a Savis, Maxis cserében egyet értünk, csak mondjuk nem torressel, hanem mondjuk Oliveiraval
Szívemből szóltál...Zsolti írta:sztem bőven elég lenne visszahozni a Savi Maxi duót,és gilit elküldeni,meg a Larssont is,mert ő már nagyon öreg.nem kell ide Henry.akármennyire is imádom,de semmi szükség rá.
Az nem jelent semmit, ha csak nem 1 volt a Barca vezetooi kozulvisca el barca írta:nah egy kis adalék az anri-féle szappanoperához....
a mai napon beszelgettem egy katalan emberkével (41 éves) a neten keresztül. ő azt mondta, hogy az otani emberek 100%ig biztosra veszik hogy anri nálunk fog kikötni...a kérdés -szerinte- mindössze annyi hogy most jön v a nyáron...
Thuram? A harmincnemtudoménhány évével? Ne! Épp ez az, h fiatal védőt kell vennünk, és szépen lassan beépíteni a csapatba!Subinho írta:Edmilson sztem egy klasszis játékos, de hagyjatok már neki időt, h a formába lendüljön! Bommel meg inkább Xavi, vagy Deco helyén játszhatna, mert nem igazán védekezik.
A védelem közepébe nem ilyen Gonzalo Rodrigez gyerekek kellenek. Fiatal nagyon! Rutinos védő kell!!! pl. egy Thuram! Sztem a világ egyik legjobb belső védője! De Marquez is az sztem! Vele és Puyollal elég stabil a védelem.
Giuly télleg nem nagy szám mostanában. Amilyen helyzeteket kihagyott a WB ellen!!! Min. 2 100% gólhelyhet volt és illet volna legalább a kaput eltalálni!!!
Ezért kell ide Henry, mert Messit nem lehet totál leterhelni, sok neki még ez, fiatal nagyon! Sokkal inkább lehetne univerzális csere, mint pl. Iniesta!
Gonzaloval én is kiegyeznénk, csak most idén nehezebb lenne megszerezni mint pl tavaly lett volna. Viszont Puyol ne menjen ki jobbra! Mindkettő szélső hátvédünk szívesen megy fel, Puyol pedig nem hiszem, h hatékonyan tudná segíteni a támadásokat! Puyol-Gonzalo tengely, előttük Marquez, Edmilsont meg a kispadra.Zsolti írta:A Gonzalo gyerekbvől sztme is egy-két éven belül a világ egyik legjobb védőj elsz,ha már nem az...jó lett volna tavaj lecsapni rá...és még mindíg csak 21,v 22éves,tehát még nem maradtunk le semmiről,és akkor még talán talán abban is kiegyeznék,hogy a Puyol menjen ki jobboldalra,a Gonzalo meg a Marquezzel odabent...
na vegre valaki velem valamiben egyetert, bar puyoolt nem raknam ki jobb oldalra, de kell na G.R. gyerek...Zsolti írta:A Gonzalo gyerekbvől sztme is egy-két éven belül a világ egyik legjobb védőj elsz,ha már nem az...jó lett volna tavaj lecsapni rá...és még mindíg csak 21,v 22éves,tehát még nem maradtunk le semmiről,és akkor még talán talán abban is kiegyeznék,hogy a Puyol menjen ki jobboldalra,a Gonzalo meg a Marquezzel odabent...
rajottemredlions írta:Arra gondoltam, ami évekig jól működött.Szakacs írta: hat a milannak most eleg nagy problemai vannak a vedelmevel, nem azt mondom h rosz, de hat nekik is ott van az a nev h a "fal" es ok is ugy jartak vele mint a madrid a "galaktikus" nevvel mivel hat nem ugy muzsikalnak ahogy elvarnak az embrek, legalabbis nem ugy ahogy en elvarnam toluk...
Arra gondoltam, ami évekig jól működött.Szakacs írta: hat a milannak most eleg nagy problemai vannak a vedelmevel, nem azt mondom h rosz, de hat nekik is ott van az a nev h a "fal" es ok is ugy jartak vele mint a madrid a "galaktikus" nevvel mivel hat nem ugy muzsikalnak ahogy elvarnak az embrek, legalabbis nem ugy ahogy en elvarnam toluk...
hat a milannak most eleg nagy problemai vannak a vedelmevel, nem azt mondom h rosz, de hat nekik is ott van az a nev h a "fal" es ok is ugy jartak vele mint a madrid a "galaktikus" nevvel mivel hat nem ugy muzsikalnak ahogy elvarnak az embrek, legalabbis nem ugy ahogy en elvarnam toluk...redlions írta:Ilyen védelem elé, ami mostanában játszik a kapusok 90%-a szívesen be állna. Igazából bravúra nem sok szükség van!Ezt a védelmet nem szabad megbontani! Ez jobb lesz, mint a Miláné.