Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
NSO-n volt egy kis Római tudósítás:miihii írta:Megelőztél,én is épp ezen vigyorgok!Sanama írta:Azért elég érdekes,hogy az M1-en is Viva la Vida megy a műsör végén![]()
![]()
Ha ez kell a győzelemhez,akkor nyomassák csak!De adjanak még rá kakaót!Ez lesz a kedvenc számom!
Hú hát én némettel vagyok így,hogy dolgozat lesz holnap,de nem érdekel..Kamarilla írta:Nekem holnap fizika témazáró, de olyan szinten sz*rok rá, h 3-as v 4-es leszek év végén a holnap doli függvényétől, h az nem igaz!Egy jó ideig biztos nem tudok ma se aludni!
Inkább forgolódjak az öröm miatt, mint sem a bánat miatt!
![]()
Megelőztél,én is épp ezen vigyorgok!Sanama írta:Azért elég érdekes,hogy az M1-en is Viva la Vida megy a műsör végén![]()
Internet az ugyan olyan, mint a T-Online, csak vmivel olcsóbb. A TV-vel itt semmi baj, Bp térségében, szuper az adás, viharban sincs gond. A telefont pedig nem használom...:Poldi:.. írta:Egy olyan kérdésem, lenne, hogy aki T-home TV-nél és/vagy Internetnél van mik a tapasztaltok?
Most hogy írod, én is láttalak titeket, nemtom miért, de nekem távcsővel kellett néznem a meccset.Sanama írta: Nálam Etooka a Tevere hosszon, 27C szektorban ültél :p![]()
Furcsa álom lehetett,akkor mert nem tükrözi a valóságot
Nálam Etooka a Tevere hosszon, 27C szektorban ültél :pEtooka írta:Ozsi, ha jól emlékszem, te Lapi mögött és Txiki mellett ültél a D szektor 6. sorának a 43.-as székén?ozsimiki írta:Az én álmomban meg épp adta le a +kilókat. kupát emelgetve.
szergej majd meséld el a folytatást.![]()
Valóban, szergej, nymod a folytatást, hátha az is egyezik...
Na igen, másnap betegen elmentünk egy gyógysörre.ozsimiki írta:Az én álmomban meg épp adta le a +kilókat. kupát emelgetve.
szergej majd meséld el a folytatást.
Ozsi, ha jól emlékszem, te Lapi mögött és Txiki mellett ültél a D szektor 6. sorának a 43.-as székén?ozsimiki írta:Az én álmomban meg épp adta le a +kilókat. kupát emelgetve.
szergej majd meséld el a folytatást.
Te is?!rszergej írta:Húúúú.
Én meg azt álmodtam, hogy ott voltam Rómában.
Nagyon jó volt, ott ültem Laporta mellett és pizzát ettünk. Ja és a meccs végére felszedett 25 kilót![]()
De nagyon élveztük a meccset, nyertünk 2-0-ra, a gólt pedig Cáseres és Sylvinho rúgta.
A meccs után lefutottunk és együtt buliztunk egész reggelig a csapattal.
Juhhhééé!!!